Звездни компромати - 87

• 51 663
  • 801
  •   1
Отговори
# 150

Aнелия и Дамян Попов

В статията пише, че най-вероятно са под влиянието на наркотиците на тези снимки.... newsm78

Или просто след тежка вечер, той де, тя си изглежда ок.

# 151
# 152
  • София
Брей, на тази снимка даже хубава ми изглежда  Grinning Прилича ми на водещата на новините от бтв - Вики седянката.

# 153
  • Има много детски смях.
Брей, на тази снимка даже хубава ми изглежда  Grinning Прилича ми на водещата на новините от бтв - Вики седянката.

На мен пък ми прилича на травестит. Ама тя винаги си ми е приличала на такъв де...

# 154
  • София
Алисия за Николета и края на връзката й с Божинов
„...това момиче правеше всичко възможно, за да разбера аз, че тя има връзка с Валери“.

# 155
 Алисия ми се струва, че ще стане БГ вариантът на Дженифър Анистън, сега сигурно години наред ще четем за драмата и и колко подла е Николета. Грозна картинка.

# 156
Изказвания от типа "аз ще остана първата" и пр. винаги ми звучат глупаво. Нима преди нея Валери е бил девствен или как... Дори и детето да е вечната връзка между тях, всяка следваща може да роди дете, което вероятно Валери ще вижда дори по-често. Сигурно й е мъчно и декомпенсира, но е по-добре да си спестява такива заключения, тъкмо ми харесваше мълчанието й. Simple Smile
А защо на Вики й викат седянката?

Благодарско, Heltah, аз тази култова фраза я помня, но не я свързвах с нея. Blush

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 13:18 от Прекрасната свинарка

# 157
По време на учителските протести, мисля през 2008 г., направи репортаж, в който Орешарски и Вълчев си говориха, че преговорите са "седянка". Та откакто ги заснеха, тя е Вики седянката.

# 158
Анелия за снимката с Дамян:
http://---/n/aneliya-izmishlyotinite-u-nas-kraj-nyamat.31130.html
Не знам защо не се отваря, с две думи казва, че това са глупости, снимките са от страницата и във фейсбук.

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 13:29 от Ая

# 159
Ая, не се отваря линка, поне при мен.

# 160
Да, защото хотнюз ги приема като спам, на мястото на "---" от линка, пиша хотнюз.бг и става.

# 161
Кремена Халваджиян нали беше бременна?Кога роди тая жена?Сега я гледам при Гала няма никакъв корем?????????????????2
Там е работата, че май изобщо не е била бременна. Явно онази единствена снимка с корем е била някаква шега.

Егати тъпата шега?!  Stop

Тъкмо започна да ми става симпатична.Но то никога не е късно да станеш (останеш) за резил........

# 162
# 163

Винаги съпругите научават последни.. Не знам защо, обаче мъжете отричат дори и след като ги хванат и е абсолютно ясно  Thinking

# 164
И на мен да ми се случи, и аз ще отричам до откат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт