Звездни компромати - 87

• 51 663
  • 801
  •   1
Отговори
# 165
 Ако си Валери или ако си Алисия Simple Smile

# 166
"....Пернишката мома, която обича да се надува и да парадира с двете си висши образования, е забелязана от светски хроникьори да движи по партита сама. Руският строителен предприемач Александър Бередин, когото тя представяше за свой годеник, вече не е с нея. За момента никой не може да каже истинската причина за раздялата на двойката.

Антония, която стана известна и с прякора Мис Крокодил, признала промяната в социалния си статус само пред най-близките си. Госпожицата, която има амбиции да става юрист, предпочита да не обсъжда пред широката публика защо Александър вече не я съпровожда на партита...." от Хот нюз

# 167
Ако си Валери или ако си Алисия Simple Smile

Дано не ми се случва, но ако (недай си Боже) попадна в такава ситуация, последното нещо, което ще направя е да призная на мъжа си. Няма нужда да го наранявам, все пак, той е баща на детето ми и поне унижението съм длъжна да му спестя.
Друг е въпросът как Валери спестява унижението на майката на детето си като облизва червилото на Николета пред сума ти хора и фотообективи.

# 168
Друг е въпросът как Валери спестява унижението на майката на детето си като облизва червилото на Николета пред сума ти хора и фотообективи.

Въпросната снимка ми е изключително гнусна и отблъскваща на мен. Без грам романтика или нежност. Чист секс. Само на това ми лъха...

# 169
Аз го разбрах по друг начин, че ако си Алисия ще отричаш до последно:) А това е тактика на много съпруги, да се правят на недочули и недоразбрали, за да запазят още малко семейния си статус, и аз не знам за пред кого.

# 170
  • София
 http://www.nytimes.com/interactive/2010/12/12/magazine/14actors.html?hp#index

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 15:47 от pontes

# 171
Аз го разбрах по друг начин, че ако си Алисия ще отричаш до последно:) А това е тактика на много съпруги, да се правят на недочули и недоразбрали, за да запазят още малко семейния си статус, и аз не знам за пред кого.

А, не, ако съм Валери, не Алисия. Не съм те разбрала.  Embarassed Ако бях Алисия, отдавна да си бях била камшика. Според мен жената винаги усеща, въпросът е дали иска да повярва или не...

# 172
 Алисия какво се е хванала за тоя Валери не мога да разбера? Само се унижава! Щяла да го обича вечно и т.н. Confused

# 173
  • Sofia, BG
запи със:
 Бербатов чака второ бебе

понеже е от хотнюз ще го копна
Цитат
Димитър Бербатов ще става татко за втори път - приятелката му Елена е бременна в 4-тия месец.

Това разкрива пред в. "Шок" човек от близкото обкръжение на звездата на "Манчестър Юнайтед".

Според него Митко и Елена планирали бебето през лятото, когато решили да зарадват щерка си Деа с братче или сестриче. Преглед на видеозона е показал, че второто дете на Бербо ще е момченце.

Отсега се знае името на Бербатов-джуниър. Бебето ще носи името на таткото на футболната звезда - Иван.

Бербо и Елена не искат да се знае, че чакат второ дете от суеверие. При първото раждане на половинката на футболната звезда двамата също криеха до последно радостното събитие.

В последните месеци от бременността на Елена пък Митко носеше на ръката си червен конец против уроки. Такъв бе сложен и на щерка му Деа още щом бебето се роди.

От два месеца приятелката на Димитър Бербатов се е нанесла в дома му в английския град Манчестър. Двамата родители са обзавели огромна детска стая на Деа, а сега ще трябва да аранжират кът за бъдещото си бебе.

Макар Елена да е в Манчестър при любимия си, тя ще роди в България при същия екип, който изроди Деа преди година и половина.

# 174
 Каква хубава новина Simple Smile Едно момченце им пожелавам.

# 175
И на мен да ми се случи, и аз ще отричам до откат  Mr. Green

Е да, ама очевидно той е отричал и след откат-а..

Въпросната снимка ми е изключително гнусна и отблъскваща на мен. Без грам романтика или нежност. Чист секс. Само на това ми лъха...

Ако коментирате онази снимка, дето са на нейния РД и се целуват, даже им се виждат езиците,ако сте забелязали дори не се държат или изобщо докосват докато го правят. Тя си седи с ръце в скута, той не знам за къде се държи, но определено изглежда, че връзката им е чисто сексуална..Някак липсва романтичната нотка по между им. Не, че на мъжете им е притрябвала романтика, де..

За мен държанието на Николета спрямо Алисия е вулгарно и пошло. Наистина не е нужно да навираш чак толкова в очите на жената преди теб, че ти си следващата в кревата на мъжа и и така нагло и евтино да афишираш връзчицата ви...
Много е елементарна горката и понеже е точно такава  ако прочете негативните коментари за себе си, тук или където и да било, ще си помисли, че и завиждаме  Whistling

# 176
# 177
Просто не си дава сметка, че след някоя и друга година ще е на мястото на Алисия!

# 178
# 179

Общи условия

Активация на акаунт