Звездни компромати - 87

• 51 643
  • 801
  •   1
Отговори
# 30
  • София
 Flutter

# 31
От миналата тема се чудя как се преобърна така мнението за Златка на повечето от тук пишещите. Помня, че преди всеки я плюеше и я наричаше евтина, а сега- имала стил, била най-хубавата... На мен си ми е все така евтина...
На мен също.
Относно русата Златка, често я засичам в квартала. Дори и неглиже, винаги изглежда ок, не се държи надуто(засичала съм я в разни магазини, дори имаме един и същ бял панталон Heart Eyes, купих ме си го едновременно, първо аз Laughing, е,тя е с по-малък размер), но да не си отваря много устата да говори, разваля доброто впечатление.......има нужда от малко уроци по ............как да се изкажа по-тактично........ Thinkingмалко по-финно поведение и поведение.

# 32
 Ами ако ми е съседка, позната, клиентка може би и аз бих имала различно мнение. Аз я помня с предоргазмени стонове и писъци и със селски скандал на тема Алисия- Валери.

Матей Казийски Heart Eyes

# 33
# 34
  • София
 wavey

# 35
  • ...край Дунава
Запис  bouquet

# 36
# 37
# 38
  • Балчик
Вместо запис ;
Джони Деп съвсем ми прилича на дрипльо, а го харесвам . Peace

# 39
  • София
Анджелина Джоли  с децата  Шайло  и пак  Пакс
Сиена Милър
Дженифър Лопез искам само нейните и на Джесика Алба дрешките - скромничка съм  Grinning
Холи  Бери  и пак уффф, как мразя като ми изкочи някое име от ума - как се казваше актьорът?
Жизел Бюндхен  в благотворителна инициатива
Бранджелина я къде е позиционирана ръката на Брад  Wink
Риана
Кейт Бекинсейл
Дженифър Хъдсън шапка й свалям, ето я и  преди
Чарлиз Терон
Камерън Диаз

# 40
  • Варна
запис.

# 41
АЗ пък не харесвам Джони Деп, изглежда ми малко нечистоплътен.

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 09:59 от Ая

# 42
 и пак уффф, как мразя като ми изкочи някое име от ума - как се казваше актьорът?
Морган Фрийман Peace
Шайло е много красивичка. Не мога да определя на кого повече прилича.

# 43
  • София

Холи  Бери  и пак уффф, как мразя като ми изкочи някое име от ума - как се казваше актьорът?

Морган Фрийман

Коя е мадамата вляво? http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs620.snc4/58074_470 … 475_6194758_n.jpg
А тези? http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1178.snc4/155056_4 … 546_2190826_n.jpg

# 44

Общи условия

Активация на акаунт