Звездни компромати - 87

• 50 597
  • 801
  •   1
Отговори
# 45
Анджелина и Брад изглеждат прекрасно! Шайло е красиво и много артистично дете. Heart Eyes

# 46
# 47
Брад Пит без брада е страхотне, но иначе изглежда по-стар.

# 48
Аз исках да изкоментирам любовта на Чарлс и Камила от предната тема - той не е ли все пак гей? Камила май му е само приятелка  Thinking Няма как престолонаследникът да е неженен...

# 49
# 50
  • ...край Дунава
Как така не държи от ония чаши със сламките, почти на всички поствани снимки тук тя все държи чаша  Laughing

# 51
  • София
Аз исках да изкоментирам любовта на Чарлс и Камила от предната тема - той не е ли все пак гей? Камила май му е само приятелка  Thinking Няма как престолонаследникът да е неженен...
Човекът си е хетеро до доказване на противното. Аз лично не вярвам, че е мека китка  Peace Мисля, че с Камила идеално си подхождат.

# 52
  • Пазарджик/Лондон
Запис

# 53
  • Lost in a fairytale ...
Човекът си е хетеро до доказване на противното. Аз лично не вярвам, че е мека китка  Peace Мисля, че с Камила идеално си подхождат.
И двамата са ми ужасно неприятни, особено тя ... но си подхождат наистина  Mr. Green

# 54
  • Варна
За първи път чувам теория, че е гей.

# 55
Аз исках да изкоментирам любовта на Чарлс и Камила от предната тема - той не е ли все пак гей? Камила май му е само приятелка  Thinking Няма как престолонаследникът да е неженен...
Човекът си е хетеро до доказване на противното. Аз лично не вярвам, че е мека китка  Peace Мисля, че с Камила идеално си подхождат.
И двамата са ми ужасно неприятни, особено тя ... но си подхождат наистина  Mr. Green

Абсолютно сте прави. Такива селски мутри имат, че ме е яд, за  синята им кръв. Даяна беше перфектната кралица за Англия. Модерна, красива, човечна и прекрасна.

# 56
# 57
Аз и мои познати от години имаме теория, че Чарлс е гей, но след като наскоро имаше публикации, разкрития от тайни любовници..., съвсем ми се върза.

# 58
Чарлс и Камила са еднакво противни и двамата,перфектно си пасват.Безкрайно жалко за Даяна. Tired

# 59

Общи условия

Активация на акаунт