ВЪПРОСИ към хомеопати - 10

• 41 654
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
Не си струва да сложиш пентаксим и синфлорикс накуп ( изроди #2gunfire) и после да чистиш. Първо - не се знае как и кога и въобще могат да се появят странични реакции, Второ - не е гаранция, че хомеопатът ти ще се справи с това, въпреки че хомеопатията може да "смекчи" нещата
Не му е тук мястото в тази тема, но това е лудост....лудост....

# 46
  • Пловдив
Не му е тук мястото, но до колкото ми е известно имаш право на информиран отказ...за ваксините става въпрос. Естествено след това си носиш администативните последици, от рода на ...нямаш право на детски добавки, не можеш да запишеш детето в детско заведение и ред други.
Със сигурност ваксините могат да се поотложат във времето...ако това е някакво решение организма да е една идея по-зрял Rolling Eyes Rolling Eyes. Имам приятелка, която лекува детето си с хомеопатия, тя отложи ваксините с почти година Peace.

# 47
  • София - Варна - Бургас
Към хомеопатите въпрос-доколкото съм разбрала от прочетеното из форума,хомеопатите не одобряват ваксините.
аз не мога да взема решението да не слагам такива на детето си,но искам да попитам с ХЛ може ли да се намалят реакциите от ваксините,да ги понесе по-леко организма???
защото сега на бебетата бият по 2 -Пентаксим и Синфлорикс наведнъж Shocked

Това вече граничи с вакханалия, истерия или незнам какво. Истерия подобна на печално известната истерият наречена "Свински грип" . След някоя година ще слегат по 50 ваксини, по 200 ваксини наведнъж, докато.... не остане живо същество на което да слагат...

Има, свържете се с хомеопат - Класически.
  Peace

# 48
Да попитам имащите опит - Нормално ли е лекуващият хомеопат да не каже какво лексратво е дал на пациента?

# 49
  • Пловдив
Да попитам имащите опит - Нормално ли е лекуващият хомеопат да не каже какво лексратво е дал на пациента?

Дори и като го попиташ ли??? Shocked На мен не ми се е случвало...Но не е нормално!Няма какво да се крие!

# 50
  • София - Варна - Бургас

Да, нормално е.Поне в началото, по-късно може да го каже.  Grinning

# 51

Дори и като го попиташ ли??? Shocked На мен не ми се е случвало...Но не е нормално!Няма какво да се крие!

Напротив. Даже за пациенти като мен се препоръчва. (имах известна степен хипохондрия...откривах си болести, създавах си симптоми..... Crazy Crazy Crazy) Така не си самовнушават.

# 52
Подкрепям.. аз също имам склонност да се нагаждам към картината на лекарството..за това и не питам.. ако знам пък не чета.. след време - да, но в момента не.. една приятелка силно се тревожи за това, че детенцето и има определена конституция и търси варианти да и промени харктера, че да не отговаря на тази конституция.. картините на лекарствата са плашещи, като ги чете един лаик..
ех този ваксинационен календар става все по богат.. в криза била държавата, пари нямало..

# 53
  • ул. "Мечтание"
Аз не питам какво ми дават на мен или сина ми, ако хомеопата реши - казва, ако не - все ми е тая, важното е да има ефект. Иначе съм твърде любопитна и започвам да се ровя кое какво.  Laughing
Само питам, ако трябва да наблюдавам за някакви конкретин симптоми и толкова.

# 54
  • Пловдив
А на мен винаги досега са ми давали лекарството надписано какво е.
Ако не е надписано, а имам 5 лекарства вече, примерно, как ще разбера кое какво е?!

# 55
  • Пловдив
Ако не е надписано, а имам 5 лекарства вече, примерно, как ще разбера кое какво е?!

Ха! Peace И взе ми думите от устата...

# 56
  • Бургас
Предполагам става въпрос за възрастни.Аз съм пила лекарство само на място,без да си го вземам.

# 57
При счупена ръка на детето от травма нашата л.л. хомеопат ни изписа арника и калкареа флуорика. След справка от моя страна установих, че не нужно вместо калк.флуорика да се дава калкареа фосфорика при фрактури.  Засега давам арника + симфитум. Мисля, че така е добре. Права ли съм?

# 58

Обикновено се дава едно лекарство още в кабинета на хомеопата. То е с висока потенция и няма нужда се се купува цяло флаконче.

# 59
  • ул. "Мечтание"
На сина ми до сега все еднократни дози е давал. Било то в кабинета, било то вкъщи да му дам. Понякога ми е казвал какво е, понякога не. На мен също ми се е случвало да ми дава еднократни дози, обикновено не ми е казвал какво е. Два пъти съм пила системно ХЛ и ми е давал за вкъщи да го пия и двата пъти ми е казвал какво е. Оставила съм се на неговата преценка по този въпрос. Пък ако се натрупат много "безименни" ХЛ вкъщи - номерираш ги, да не се бъркаш.  Joy (това в кръга на шегата)

radhika, ако нямаш доверие на хомеопата си (който по твоето описание е боаронец) смени го, вместо да се самолекувате.

Общи условия

Активация на акаунт