ВЪПРОСИ към хомеопати - 10

• 41 687
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
При нас проследяванията са веднъж на два  - три месеца някъде...
Бяхме началото на октомври и сега сме на 16.12.
Плащаме само проследяването, консултациите по тел. са безплатни. Чуваме се толкова пъти, колкото се наложи. Този път сме се чували поне 5 -6 пъти, а може и да са повече...

И при нас така...

# 16
Записче и от мен   bouquet

# 17
И аз се записвам.

# 18
Elwing, аминокиселините могат да се набавят от боб, леща, зърнени - киноа /съдържа всички 8 аминокиселини/, елда ... Peace
принципно знам, само дето той и това не яде...  Rolling Eyes  ooooh!
за хъркането - малкият ми син хърка  Rolling Eyes , според педито ни е от почти постоянно големите му сливици...
И при голямата ми щерка беше така - искаха и да ги вадят - едната даже срастнала....Да, ама не се дадохме и хърка само като е с хрема.

# 19
  • Варна
Мече, само искам да уточня че сънната апнея и синдрома на внезапна детска смърт са различни неща. При апнеята дишането спира за няколко секунди, след което се възобновява. Александър го е написал много страшно Simple Smile и изглежда като СВДС.
Води до непълноценен сън и съответно живот, но не и до смърт (според моите проучвания по темата).

Ако искате, може да покрепите  ГРАЖДАНСКА ПЕТИЦИЯ ЗА ПРОМЯНА НА ИМУНИЗАЦИОННИТЕ ПРАКТИКИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Инфо за апнеята: http://sotirmarchev.tripod.com/hurkane.htm
Инфо 2 : http://medical.bg/lung-diseases/obstructive-sleep-apnea.html

# 20
Само запис, че нямам време за повече  Blush

# 21
  • Бургас
Александър, препоръчай хомеопат в Бургас? Praynig

# 22
и от мен запис Grinning

# 23
  • в матрицата
 Mr. Green

# 24
Разбира се, миличка, аз никъде не съм писала, че са едно и също.
Просто го дадох като вариант, че може да има връзка с ваксините

# 25
  • Бургас
Мече, само искам да уточня че сънната апнея и синдрома на внезапна детска смърт са различни неща. При апнеята дишането спира за няколко секунди, след което се възобновява. Александър го е написал много страшно Simple Smile и изглежда като СВДС.
Води до непълноценен сън и съответно живот, но не и до смърт (според моите проучвания по темата).

Ако искате, може да покрепите  ГРАЖДАНСКА ПЕТИЦИЯ ЗА ПРОМЯНА НА ИМУНИЗАЦИОННИТЕ ПРАКТИКИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Инфо за апнеята: http://sotirmarchev.tripod.com/hurkane.htm
Инфо 2 : http://medical.bg/lung-diseases/obstructive-sleep-apnea.html

Благодаря за подробното инфо. Все пак не е доказано с изследвания, че мъжа ми има апнея. Има и още няколко фактора, които не са за пренебрегване. В младежките си години е прекарвал няколко остри синузита, и са му правени пункции. Вадена му е и трета сливица като малък. Към момента носа му е почти неизползваем за дишане. Постоянно е запушен. Вече издава хъркащи звуци и в будно състояние. Та ако има хомеопат пишещ тук, моля за помощ. Ще отговоря навсякакви въпроси.

# 26
  • Варна
Разбира се, миличка, аз никъде не съм писала, че са едно и също.
Просто го дадох като вариант, че може да има връзка с ваксините

Ами така като тръгна разговора, реших че някой може да се уплаши Simple Smile

# 27
  • Пловдив
аз силно се надявам да имаме успешно хомеопатично лечение,защото вече една година  ми дойде много-напрежение,мисли,как да го лекувам,всяка нощ хъркане,т.н.,но сме едва в началото.
Имам малко питане-вие преди обсъждахте за пъпки,малкия го нахапа бълха още в деня преди да почна да му давам ХЛ,а него нахапе ли го пъпките го сърбят 20 дена после,много му е нежна кожата.Два дена звъна на хомеопата ,но не ми вдига.Няма да ги мажа,но исках д апитам поне с ракия може ли?

Тандонова и оттук насетне какво следва при вас???
ако детето ти се разболее -даваш някое от 5 лекарства ли?

# 28
  • Пловдив
аз силно се надявам да имаме успешно хомеопатично лечение,защото вече една година  ми дойде много-напрежение,мисли,как да го лекувам,всяка нощ хъркане,т.н.,но сме едва в началото.
Имам малко питане-вие преди обсъждахте за пъпки,малкия го нахапа бълха още в деня преди да почна да му давам ХЛ,а него нахапе ли го пъпките го сърбят 20 дена после,много му е нежна кожата.Два дена звъна на хомеопата ,но не ми вдига.Няма да ги мажа,но исках д апитам поне с ракия може ли?

Тандонова и оттук насетне какво следва при вас???
ако детето ти се разболее -даваш някое от 5 лекарства ли?

Не!Ако ми се наложи давам от последното предписано!!!Винаги то е водещо при нужда!

И аз не знам какво точно следва...за това питам?А като идем и ще разбера! Wink

А ти на кой тел. и звъниш та не вдига??И ние имаме проблем с пъпките-та да ти кажа и да и звъннеш Не дава с нищо да се мажат!

# 29
  • Пловдив
на мобилния,днес от 9 от 10 постоянно звънях,даваше заето,вчера на всеки час звънях ,гласова поща.
аз по принцип исках да си зпаиша час за януари,и да я питам някои работи,за пъпките,за сребърна вода и клеева тинктура дали може да ползвам,за стафилококите.Утре пак ще пробвам.
и ракия ли не може даже за пъпките,но те не са свързани с ХЛ,защото е нахапан преди него???
беше казала ако се разболее без разтривки със забравих какво,а можело еди си кое,но от първия път не всичко запомних.малкия търчеше из стаята,вдигаше шум.

имам и едно друго питане-как правите разлика между лечебна криза и например ново разболяване,в смисъл детето например настива и се разболява ????

Общи условия

Активация на акаунт