ВЪПРОСИ към хомеопати - 10

• 41 753
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • София
baksisa, реагирах така, защото това просто не е хомеопатично лечение, нищо че са изписани хомеопатични л-ва.  Rolling Eyes На твое място бих карала само с АБ в момента.  Embarassed Другото е... тото. Може и да помогне, може и да усложни нещата, това никой не може да го каже, без да познава детето Rolling Eyes Бъркам ли? Не казвам, че много разбирам от хомеопатия, но от това, което съм чела досега...
Иначе знам какво е да те боли ухо, знам и какво е да имаш дете с болящи уши  Sad

# 76
Може и да пиша много, може и да не съм полезна много, а да съм само консуматор на информация, но ми е много по-спокойно, когато знам, че ви има и че съм записана. Така, че - запис

# 77
  • ул. "Мечтание"
baksisa, дано се оправи детенцето ти бързо!  Praynig Много гадно с тия болки в ушите.  Rolling Eyes
Иначе тия ХЛ дето са ти дали, те са ти казали другите - пълна каша!
Надявам се скоро да имате възможност да отидете на истински хомеопат.

# 78
Записче!  Simple Smile

# 79
baksisa, сигурно и аз бих карала с АБ, ако бях на твое място... при положение, че няма как да се реагира бързо с хомеопат, който да има и картината на детето... може само да се усложни ситуацията... Rolling Eyes Успех!   bouquet

# 80
Привет,
искам да задам един доста лаишки въпрос, т.к се обърнахме към хомеопатията едва преди седмица и все още не съм много наясно с нещата.
Детето е с хронична кашлица и му дадоха реис да пие в разтвор, като ни казаха че е нормално в началото да има засилване на симптомите. Той по време на прегледа имаше и лека хрема.

Питането ми е до колко време след първия прием може да се очаква това засилване и с каква продължителност?
Защото след като започнахме кашлицата почти отшумя, но не е изчезнала напълно, а пък от няколко дена му е запушено нослето и се чудех това ли въпросното засилване на симптомите или просто е настинал допълнително...?
За да съм по-конкретна на преглед бяхме вторник, пие си лекарството от вторник вечерта, а запушения нос е да кажем от четвъртък.

# 81
  • ул. "Мечтание"
Обади се на хомеопата си (ако можеш още днес) и му кажи за развитието на нещата. Той най-добре ще прецени какво точно се случва.  Peace

# 82
Момичета,благодаря за включването ви,подтикнахте ме да се информирам по-добре.Днес прочетох доста неща по темата и към момента реших,че наистина е по-добре да останем само на АБ,спрях хомеопатичните.Само искам да споделя,че беладоната бе единственото нещо,което успя да се справи с високата темп. на сина ми,давах панадол,нурофен,в спешното даже лекарката като чу ,че не се повлиява от изброеното буквално му набута 10 капки хексалгин/дори не ме попита/ и нищо,а от 3 приема на беладона по 5 гранули темп.спадна до 38градуса.Това за мен е доказателство за добрия ефект на хомеопатията,дано само скоро си имаме и ние личен хомеопат,който да следи състоянието на детето.
А до тогава при нужда се надявам,че мога да разчитам на тази тема и на пишещите в нея.
И в този дух ,да попитам:след като приключа антибиотичното лечение винаги давам лактофлор за подобряване на чревната флора,а мога ли да давам и нещо друго за подсилване на имунитета/досега личната лекарка е изписвала Есберитокс и инфлуцид,но ефекта от тях е нулев,давах и 2 м.клеева тинктура,но отново безрезултатно/

# 83
Сега едно питане вече за мен (не за децата). Започнах да вдигам кръвно (майка също е започнала на моята възраст). Започнах традиционно лечение - не помага. Започнах хомеопатично. При криза, Геусемиум през 2-3 часа, лягам и съм О.К. НО тази ситуация се повтаря, потретва ... т.е. не съм се излекувала.
Не означава ли, че след като една болест се повтаря, макар и лекувана симптоматично, то значи не е намерен проблема и всъщност не съм излекувана.? Повторението на това състояние какво означава?

# 84
 kaffeetrmker_2  Запис.

# 85
# 86
  • Пловдив
baksisa, прочетох какво си преживяла, не ти е било лесно, искам да попитам защо решихте да сваляте температурата Rolling Eyes? Твърде висока ли ти се стори, а как се държеше детето с такава температура?
Радвам се че сте по-добре.

# 87
  • Пловдив
Колеги,моля за помощ по 1 въпрос...
Става дума за мъжа на моя приятелка.Та той има Папилом на ларингса.Някой запознат ли е с това заболяване?Обяснява ми,че муизлизат нещо като брадавици на ларингса,които му пречат да говори.И докторите не знаят до кога ще си растат.Махат ги оперативно,но с пълна упойка и сами разбирате,че не става всеки месец така.

Та моля за отговор...може ли да се повлияе с хомеопатия на растежа на Папилома?Който има инфо да сподели,за да и отговоря и да я насоча! Peace

# 88
  • София - Варна - Бургас
Сега едно питане вече за мен (не за децата). Започнах да вдигам кръвно (майка също е започнала на моята възраст). Започнах традиционно лечение - не помага. Започнах хомеопатично. При криза, Геусемиум през 2-3 часа, лягам и съм О.К. НО тази ситуация се повтаря, потретва ... т.е. не съм се излекувала.
Не означава ли, че след като една болест се повтаря, макар и лекувана симптоматично, то значи не е намерен проблема и всъщност не съм излекувана.? Повторението на това състояние какво означава?

Видно е, че Гелземиум Ви действа по-скоро симптоматично, не и е излекуващо.

# 89

Видно е, че Гелземиум Ви действа по-скоро симптоматично, не и е излекуващо.
Сиреч? Трябва да се даде друго лекарство? Очевидно ДА. Очевидно трябва да си направя и аз едно интервю пак ... Ако ми остане време

Общи условия

Активация на акаунт