ВЪПРОСИ към хомеопати - 10

• 41 628
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
  • в матрицата
И то много интересна, аз я изчетох на 1 дъх  Peace

# 301

Александър, това К го сложих да обозначи хилядите в числото. Съжалявам за недоразумението.

Не знам какъв случая с вашето лекарство, но такова разреждане има - по Корсаков.
Какво значи "да обозначи хилядите в числото"?  Rolling Eyes

# 302
  • ул. "Мечтание"
Какво значи "да обозначи хилядите в числото"?  Rolling Eyes

10 К = 10 000
2 К = 2 000

примерно

# 303
  • София - Варна - Бургас
Привет!Солей,как сте днес?Надявам се по-добре!

"Колеги",какво мислите за вълната от хепатит А? Shocked Аз лично много се шашкам...като знам какви са последствията!От понеделник малкия ще е на градина и ... не че като е у нас сме предпазени!

Как се справя хомеопатията с хепатита,имате ли информация?

Хепатит А, хепатита на "мръсните ръце" е опасен, колкото е опасен един много лек грип.  Grinning
   То затова и не се е наложило да му правят ваксина.
   Лечението му се състои в... диета без мазнини и алкохол около 2 седмици до месец.

Съвсем друго е положението с Хепатит В, С и В + Е , първо те се предават само по кръвен и полов път и в дългосрочен план могат да доведат до цироза и други увреждания на черния дроб.

Хомеопатията се справя безпроблемно с всички видове хепати, включително и с братовчетката им - HIV вируса  Peace

# 304
  • София - Варна - Бургас
Soleil*

Цитат
....Александър, това К го сложих да обозначи хилядите в числото. Съжалявам за недоразумението.
................................

Има си международен символ за хиляда и той е: 

M — Уикипедия
В голямата част от езиците се нарича ем. В римската цифрова система означава числото хиляда (на латински: mille). Изглежда точно като кирилската буква М. ...

http://bg.wikipedia.org/wiki/M

# 305
  • Пловдив
Имам въпрос, който мисля да задам при следващото ни посещение при х-ката, но ще ми е интересно ако някой от пишещете хомеопати коментира. Та....ако в хода на лечението на хронично състояние се разболеем от остро, трябва ли да се лекува това остро състояние? Има ли вероятност ако се намесим с лекуване на острото заболяване да нарушим оздравителния прицес при хроничното с-ние? Въпросът живо ме интересува.

# 306
  • ул. "Мечтание"
Аз също имам въпросче, днес забравих да питам хомеопата.
Даде на сина ми еднократно ХЛ с висока потенция и каза известно време да не му даваме шоколад, но не уточни колко време. А аз забравих да питам. Та колко време да го ограничавам от шоколада? Има ли значение от вида на ХЛ този срок? newsm78
То че ще го питам, ще го питам (ако не забравя пак де Embarassed) като се чуем след няколко дни, но реших да ви питам докато съм се сетила за това.

# 307
  • Пловдив
Привет!Солей,как сте днес?Надявам се по-добре!

"Колеги",какво мислите за вълната от хепатит А? Shocked Аз лично много се шашкам...като знам какви са последствията!От понеделник малкия ще е на градина и ... не че като е у нас сме предпазени!

Как се справя хомеопатията с хепатита,имате ли информация?

Хепатит А, хепатита на "мръсните ръце" е опасен, колкото е опасен един много лек грип.  Grinning
   То затова и не се е наложило да му правят ваксина.
   Лечението му се състои в... диета без мазнини и алкохол около 2 седмици до месец.

Съвсем друго е положението с Хепатит В, С и В + Е , първо те се предават само по кръвен и полов път и в дългосрочен план могат да доведат до цироза и други увреждания на черния дроб.

Хомеопатията се справя безпроблемно с всички видове хепати, включително и с братовчетката им - HIV вируса  Peace

Благодаря!

# 308
  • Пловдив
Като стана дума...ние сме с конст.Фосф. та за НГ бяхме много ентусиазирани да си направим заря!И купихме каквото трябва,но...една от чертите на Фосф. е че е много страхлив,плаши се лесно от гръм,силен шум,гръмотевици и т.н.Аз си мислех,че е отминал малко страха,но 2 дни преди НГ бяхме пили Фосф. и като запалихме фойерверките,малкия така се уплаши,че...избяга при баба да го гушне и трепереше в несвяст! Направо пищеше...а не беше такава идеята за празника!

п.п. Та в тая връзка...като съм давала ХЛ,после неговите симптоми ли трябва да очаквам?

Пак да повторя,ако накой има подобен случай newsm78

# 309
  • София - Варна - Бургас
Имам въпрос, който мисля да задам при следващото ни посещение при х-ката, но ще ми е интересно ако някой от пишещете хомеопати коментира. Та....ако в хода на лечението на хронично състояние се разболеем от остро, трябва ли да се лекува това остро състояние? Има ли вероятност ако се намесим с лекуване на острото заболяване да нарушим оздравителния прицес при хроничното с-ние? Въпросът живо ме интересува.

Естествено че ще се лекува Острото състояние!

Не няма вероятност да нарушим оздравителния процес.

Толкова е просто да го разберем, когато познаваме лечебната парадигма на хомеопатията, а тя е:                                                     Не лекуваме болестта, а Човека.  
Peace

# 310

При нас се получи точно така и лекувахме острото състояние. Нашият хом. обаче каза, че лекарството за острото състояние може да антидотира другото. Не стана така де, но ми е интересно сега това, дето го каза Александър  newsm78

За хепатит А - боледувала съм от него. Беше си доста гадно, постоянно повръщах и всъщност така и не можаха да ме диагностицират, докато не изби, т.е. докато не пожълтях. Тогава вече си се чувствах супер  Peace. Пазих диета няколко месеца - без пържено, без газирано, без какао... алкохол - ясно. И въпреки кофти споменът ми от тази болест (не че от някоя имам приятен такъв  Laughing), не ме е страх от настоящата вълна. Знам, че се лекува, лекува се лесно и просто трябва да си мине. Кофти само, че вече не мога да съм донор на кръв, за органи не знам.

# 311
  • ул. "Мечтание"
На мен ми се е случвало да получа остро състояние в резултат на лечение на хронично. Хомеопата не ми е давал допълнително лечение за острото състояние, единствено учестих приема на ХЛ, което ми беше дал тогава. Но това в конкретно моя случай де. Peace

# 312
  • Пловдив
На мен ми се е случвало да получа остро състояние в резултат на лечение на хронично. Хомеопата не ми е давал допълнително лечение за острото състояние, единствено учестих приема на ХЛ, което ми беше дал тогава. Но това в конкретно моя случай де. Peace

Не не, нямах предвид това, това ако правилно разбирам е хомеопатична криза Peace.
Александър правилно е разбрал въпроса ми.

# 313
  • ул. "Мечтание"
Може да не съм разбрала наистина.  newsm78
Малко ги бъркам понятията още.  Embarassed

# 314
  • София - Варна - Бургас

Само лекуващият ви хомеопат може да прецени дали става въпрос за Остро състояние или за Обостряне на хроничната болест. Разликата е съществена, съответно и подхода. Peace

Общи условия

Активация на акаунт