ВЪПРОСИ към хомеопати - 10

• 41 625
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
На мен ми се е случвало да получа остро състояние в резултат на лечение на хронично. Хомеопата не ми е давал допълнително лечение за острото състояние, единствено учестих приема на ХЛ, което ми беше дал тогава. Но това в конкретно моя случай де. Peace

Само лекуващият ви хомеопат може да прецени дали става въпрос за Остро състояние или за Обостряне на хроничната болест. Разликата е съществена, съответно и подхода. Peace
Когато говорим за обостряне на хронична болест, не говорим ли за обостряне на симтомите на самото хронично състояние? Или може да се появят съвсем нови симтоми, непознати до този момент, които пак да са свързани с хроничната болест? Пример...ако пациент страда от дългогодишна мигрена и в хода на лечението на тази мигрена се появи кашлица, това може ли да се приеме за обостряне на мигрената newsm78

# 316
Aleksander го е написал недвусмислено - само личния хомеопат може да каже категорично. Има спящи миазми, които могат да бъдат провокирани с лекарство, чиито симптоми са изявени в острия случай.  Peace

# 317
  • Пловдив
Разбрах, ....принципно всичко е възможно Laughing.

# 318
Аз отдавна се чудя как да го кажа...ние сме при нов хомеопат от около 3 месеца. Преди това бяхме при известен Варненски хомеопат по вече от 2 години. Ами новия е на светлинни години! Пиша го защото варненки знаят при кого сме били преди и все пак ако мога да помогна на някого би било добре, в същото време не искам ни най малко да развалям ничие реноме.

2 г, детето ни е било подтискано, не лекувано. Може би някои помнят многобройните ми въпроси за времето на лечение и това че съм споделяла че обикновена хрема и настинка предишният ни хомео лекуваше за минимум 2 понякога 5-6 седмици. А сега новият чичко доктор ни подкрепя да оставим детето да се справи само  ( което то успява!) и само в краен случай се намесва, а повляването е след 3-4 приема на хо л-во.

Нарочно не пиша имена  Peace Peace Peace Не искам кавги, а само да помогна ако мога, защото в тази тема съм намирала много помощ и подкрепа.

Междудругото новият ни хомео е горещо препоръчван от Александър  Peace

# 319
  • ул. "Мечтание"
Нивея, много се радвам, че сте намерили вашия човек!  Hug
(ако може на ЛС би ли споделила при кого сте били и при кого сте сега? събирам инфо и мнения за варненските хомеопати)

# 320
Soleil* , учудвам се ,че ваксинираш детето си... наистина.. Embarassed По принцип хомеопатия и ваксини НЕ вървят ръка за ръка, даже има хомеопати, които отказват да лекуват ваксинирани. И да, ваксините може да са причини за неща, които и не подозираме, не ти се карам или назидавам,  само споделям, че ваксини с хомеопатия, не е добра комбинация  Peace
Имам чувството, че сме като развален телефон, но сигурно е от опънатите ми нерви.
Детето е ваксинирано преди две години и половина. Вече нищо не мога да направя по въпроса.

Утре отиваме в болница  Cry Cry Cry

# 321
  • ул. "Мечтание"

action032 fingerscrossed

# 322
  • Пловдив
Soleil* , учудвам се ,че ваксинираш детето си... наистина.. Embarassed По принцип хомеопатия и ваксини НЕ вървят ръка за ръка, даже има хомеопати, които отказват да лекуват ваксинирани. И да, ваксините може да са причини за неща, които и не подозираме, не ти се карам или назидавам,  само споделям, че ваксини с хомеопатия, не е добра комбинация  Peace
Имам чувството, че сме като развален телефон, но сигурно е от опънатите ми нерви.
Детето е ваксинирано преди две години и половина. Вече нищо не мога да направя по въпроса.

Не се отчайвай, ще се оправите. Много е важно детето да усеща че си спокойна, а не притеснена Peace. Опитай се доколкото е възможно пред детето да показваш само положителни емоции. Не трябва да усеща в никакъв случай, че те е страх Peace.

# 323
  • Пловдив
Успех и кураж! Praynig

# 324
  • Sofia
Сигурно е трудно така насляпо и все пак ще попитам - бременна съм в трети месец, от снощи ме тресе, имам главоболие и стомашно неразположение. Температура нямам. Има ли нещо облекчаващо, което мога да взема поне до утре, докато отида на лекар?

# 325
NBM - няма за съжаление..
Soleil* оплексали са се нещата при вас.. съчувствам ти!кураж!

# 326
Soleil*, кураж и бързо оздравяване! При възможност пиши как се развиват нещата.

# 327
  • Пловдив
Аз да споделя с вас...от вторник моя син е с обрив/познатия/,пъпки или ухапано-неустановено,но този път мястото му е различно!Прием на ХЛ имахме по коледа...т.е. обрива е добър знак,нали?

# 328
  • Пловдив
Аз да споделя с вас...от вторник моя син е с обрив/познатия/,пъпки или ухапано-неустановено,но този път мястото му е различно!Прием на ХЛ имахме по коледа...т.е. обрива е добър знак,нали?
Според мен всичко което се "движи" от вътре на вън, т.е избива върху кожата е знак за правилно движение на нещата Peace

# 329
  • София - Варна - Бургас

Едва ли. Тази реакция би трябвало да е бърза, в рамките на 1 ден, максимум до 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт