ВЪПРОСИ към хомеопати - 10

• 41 771
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
за повръщане някакви съвети да имате?някакъв чай има ли който да подпомага спирането му?не му се яде нищо,отпаднал е,не можа да се наспи.

Попитай хомеопата си за Кокулин: http://apteka.framar.bg/11011174/%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BB% … B0%D0%B1%D0%BB-30
Давала съм от него при пътуване, на племенника му ставаше лошо и повръщаше

Точно този продукт силно се съмнявам да даде х-та newsm78. Мисля, че е полипрепарат, а хомеопата при който те ходят е класически, да не говорим че познавайки подхода и, няма да смени последното им лекарство....

# 601
  • София
Каква е разликата, ако хомеопат, който лекува не може да "уцели" най-подобното лекарство и "се пробва", докато някое подейства и същата проба да си я правя сама, въоражена с реперториум и материя медика, примерно, или някакъв опростен хомеопатичен софтуер?

# 602
  • Пловдив
Няма да давам полипрепарати,идеята ми беше за природни неща,например за разстройство как има брашно с оцет,в този смисъл за повръщане няма ли.
mamaden  еми той в момента пие ХЛ,засега няма да го сменя сигурно

# 603
  • Пловдив
Няма да давам полипрепарати,идеята ми беше за природни неща,например за разстройство как има брашно с оцет,в този смисъл за повръщане няма ли.

Нали затова ти казах да потърсиш в др.тема... Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=54567.60

# 604
Имам въпрос към някой от хомеопатите, които пишат тук.  Преди три месеца хомеопат ми изписа Игнация х5 сутрин и Гелсемиум.х5 вечер. Периода през който трябваше да ги пия вече изтича, а аз в момента нямам финансова възможност да отида на втори преглед. И двете лекарства ми се отразяват много добре. Въпроса ми е фатално ли ще е ако продължа да ги пия още примерно месец/най-много/?

# 605
  • Пловдив
 искам да питам следното хомеопатите-Когато след прием на ХЛ се получи лечебна криза и самата криза хипотетично да кажем е доста бурна,например много висока Т,силно секретиране от носа,кашлица ,това са само хипотетични реакции,дава ли се пак ХЛ,или се чака да отмине всичко от само себе си?ако тази криза продължава няколко дни?

може би ще кажете зависи от хомеопата,но искам да знам вашето мнение по въпроса
Тепърва ще се опознаваме с нашия хомеопат,и искам да си изясня някои неща,да знам кога трябва да й звъня ,и кога може да се изчака с звъненето.

# 606
Каква е разликата, ако хомеопат, който лекува не може да "уцели" най-подобното лекарство и "се пробва", докато някое подейства и същата проба да си я правя сама, въоражена с реперториум и материя медика, примерно, или някакъв опростен хомеопатичен софтуер?
Разликата е че хомеопатът няма да цели едно към гьотере.. и ще знае какви реакции да очаква, кое е добро и кое е подтискане.. ти как ще разбереш дали се лекуваш или само замазваш.. хомеопатията далеч не е една програмка, въвеждаш симптоми и готово.. абе що не четете бе хора.. преди няколко страници Ниал надълго и нашироко обяснява как на начинаещите хомеопати дори им препоръчват да не ползват софтуеър, за да се развие интуицията..
niko говори с хомеопатът си за всчико по фрапантно което те тревожи.. доверие се изгражда трудно.. и на двама ви ще е нужно време да се опознаете.. хипотетична лечебна криза няма.. или е или не е криза.. дали се дава пак или се чака да отмине зависи от случая и лекарството.. хомеопатът ти следи случая.. [/color]

# 607
  • София
здравейте,
имам въпрос към хомеопатите в тази тема- може ли да се излекува вирусна пневмония, доказана с рентгенова снимка само с хомеопатия? Наложимо ли е в случая лечение с антибиотици, сиропи, хапчета за гърло и пр.

# 608
bunnie до сега как е лекуван човека с пневмонията и на каква възраст е?

# 609
ако е дадено лекарство 200 СН и след седмица след удар се даде арника 30, първото хо спира ли да действа?

# 610
Има ли смисъл да се дава на бебе на 5 месеца, превантивно, всяка седмица по веднъж на няколко гранулки Осцилококцинум разтворени във вода, за превенция на сезонни заболявания!? Аз самата така се предпазвам, но взимам по 1 тубичка седмично.

# 611
  • Пловдив
Има ли смисъл да се дава на бебе на 5 месеца, превантивно, всяка седмица по веднъж на няколко гранулки Осцилококцинум разтворени във вода, за превенция на сезонни заболявания!? Аз самата така се предпазвам, но взимам по 1 тубичка седмично.

Ти как мислиш...дали е добре? Shocked Как ще даваш на 5 мес. бебе...и точно пък това!

# 612
wine, хомеопатичните лекарства се приемат след преглед и съответстващи на състоянието на пациента. Ако няма здравословен проблем редно ли е да се приема лекарство  Rolling Eyes още повече за превенция и профилактично? Така си разсъждавам, да ме коригират знаещите  Simple Smile

# 613
  • София
bunnie до сега как е лекуван човека с пневмонията и на каква възраст е?

sky става въпрос за мен самата. На 32 съм. Принципно сега започнах хомепатично лечение във връзка с артир. Лекарството ми е Calc 200ch. Хомеопата казва - не пий друго само това което съм ти дал 3 пъти на ден. И съм склонна да го слушам. Обаче има нещо друго- при кашляне ме боли гърбът долу вляво. Казват че най-вероятно е засегната плеврата /май така се казваше/. Няма смисъл да казвам че през повечето време не мога да се изкашлям от болка или го правя буквално прегъната на две.
Освен това ме наплашиха че вирусната пневмония се лекувала само с венозен антибиотик и в болница!!! И че била заразна-съответно изпраих детето при бабата и сега се чудя аз на къде да поема. Не искам да пия антибиотик но в къщи ще настане революция като чуят че още не съм го почнала.. Въобще КАША!

# 614
Децата ги излекувах от вирусна пневмония, само с хомеопатично лекарство,също доказана със снимка.Не се притеснявай,ако ти е" кадърен" доктора , ще те оправи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт