Отговори
# 105
  • Бургас
ДУ
Оцелях след снощния запой по случай дипломирането Crazy ходихме и на дискотека, повеселихме се, сега ще си сбирам снимки.
Днес съм сама с двамата, още от сутринта се почнаха дразгите, нямам нерви вече, цялата кооперация ме чу как викам  ooooh! Ще ходя в гората  Tired

Кирова, много са сладки танцьорите  Hug

Иве, агнешкото няма да загори ако го направиш с повечко чорбичка. Мъжът ми пълне гърнето с боб и го оставя по цяла нощ на 100 градуса и сутринта къщата ухае, а бобеца е супер.

# 106
здравейте
Аз днес съм сама.Ева отиде на гости на майка ми  GrinningУтре пък заминава за Кюстендил за една седмица , че аз с двамата сама не бих се оправила все още.След час сме при педиатърката за да измери малкият колко е качил Heart Eyes
Ели ,чакаме снимки с нетърпение  Hug
Хриси, много хубави снимки  Heart Eyes

# 107
 wavey
Хриси, много хубави снимки   bouquet
Ели, щом до дискотека сте стигнали - хубаво сте си изкарали  Hug
Казвайте за довечера ще се виждаме ли или не  newsm78

# 108
  • sf
ДД
Аз бях на работа досега, мъжо е на тренировка с Роки,а Вико е на градина,но само дообяд. Снощи заспа в 23:30, сутринта едва го вдигнах в 7. ПОбърква ме с това късно заспиване.
Аз за довечера съм ок засега. Мъжо още не знае,ама ще научи  Mr. Green

# 109
Аз досега се разправях с моя за довечера,но той не иска да ме пуска и дори си е измислил да излиза той тази вечер.Това е каза ми че като си дойде мога да изляза аз,което е абсурдно защото той докато си дойде вие ще сте тръгнали.Така че това ми е положението.Още повече,че пари от него трябва да взема за срещата.Положението ми е доста окаяно по принцип,усещам че трябва да направя нещо,да изляза от тази ситуация която не енормална.Аз съм голям човек ,а не ме третират като личност.Много ми е тежко.Така че направете среща,има хора на линия все пак сигурна съм че ще изкарате добре.

# 110
  • sf
Яна  Hug кофти е ,че без подкрепа няма какво да направиш. то лесно да си хванеш багажа,ама в тая държава е трудно. да бяхме в Щатите един развод и щеше да ти плаща до живот.
Разколебавам се за довечера- кой остава всъщност за среща? Томасе се е покрила, уж искаше и тя.

# 111
Добър ден!
Хриси много хубави снимки Heart Eyes
Яна Hug,дано нещата при теб да се оправят
Шуши,май и аз ще те подирвам в гората

# 112
  • Sofia
55

аз разбрах от Ива за срещата, нали не остава време за писане, тя ми е информатора. Аз съм ок за довечера, Яна пък вие имате още половин ден да се разберете, може след няколко часа да е на друга вълна твоят мъж. Имам ли спомен, че беше близнаци или бъркам?
Аз ще надникна малко по-късно пак, за да знам какво последно ще става. И час да уточним...
P.S. Хайде честит първи сняг, навън заваля и Макс веднага залепна за прозореца.

# 113
Аз също съм на линия за довечера   Peace
иначе правим среща в гората, че то и аз съм се запътила натам  Wink

# 114
  • София
Аз съм на линия,в крайна сметка да идем у Яна,Димър ще ни изгони заедно с нея Joy

# 115
  • sf
 Joy става- после ще я взема у нас, ще спи в хола  Mr. Green
мен все повече ме домързява,ама ще ви държа в течение.
През нощта ми беше зле, събудих се към 4 със спазми в стомаха, уж ми се повръщаше, ама не можах. СИгурно е от рибата,дето ядох,останала от предния ден,макар че и Вико яде с мене,а на него нищо му няма.

# 116
  • София
Вико ще я вземеш за да те отмени от към ..... Joy

# 117
  • София,
Аз отпадам - но мисля че още онзи ден ви казах нали. Случиха се много неща, уви  Embarassed Ицко ми е малко болен и подкашля. Иначе и аз съм днес с двамата в къщи, но засега ме слушкат. Водих го него на лекар. Довечера сигурно пак ще съм си сама с тях, дядото ни е много болен Embarassed и той. Днес са го приели в Пловдив, но не разбар  точно в коя болница е. Има Хепатит, засега неустановен от кой вид, чакаме изследванията. Та мъж ми сега като се върне от работа и ще заминат сигурно със зълва ми натам. Моля ви стиснете по един палец, много сме притеснени всички. А тъпите лекари цяла седмица го лекуват от грип  Embarassed, уж пневмония незнам си какво, изписаните антибиотици са влошили положението с черния дроб още повече ooooh!

# 118
Дани,стискам палци и дано се оправи бързо Praynig
просто нямам думи,писна ми от некомпетентни лекари,който даже експериментират с децата ни #2gunfire

# 119
  • София
Дани, стискам палци, да се оправя човекът бързо! И Ицко и той!

Марти, сигурно и аз бих реагирала като теб за книжката, но още нося стреса от това колко ми се кара майка ми, когато един път в първи клас се подписах на едно домашно вместо нея. И аз тогава чух за затвора и т.н. Сега си нося белезите на честност на всяка цена. Laughing Може би е най-добре да отидете заедно в книжарницата, да кажете, че е взел книжка и е забравил да я плати и да я платите.

За какво се ползва инфрачервеното печене на фурната? Може и да съм ви питала, но имам такова и никога не го ползвам, защото не знам за какво.

Малко поизчистих, пуснах пералня, направих леща. Сега като приспя Кая, ще направя крем карамел с тиква и излизам в почивка. Sunglasses А, и ще погледна рецептата за меденките на Джули, засега с информативна цел  Wink

Хриси, много са хубави децата, много харесвам народни танци.

Идеята да отидете у Яна не е лоша всъщност  Wink

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 14:21 от ayka

Общи условия

Активация на акаунт