Отговори
# 90
Ходих да си дигна нарвите с тези от мтел #2gunfire
Ето малко снимки ако ви се гледат .Качеството е лошо ,но много е трудно да се снима на площата в народа.
http://hkirova.snimka.bg/family/dekemvri-2010.555291

# 91
  • София
ДД
Ходихме на пазар и още куп неща,излезнахме в 9 сега се прибираме.Украсихме малка еха пробно в тяхната стая,голямата другата седмица че трябва разместване.Подаръци за децата има,за таткото ще мисля след коледа нещо належащо палто и дънки.
Марти казвам че Умкалора нестава с Х. както и ехинацеята.
Ще пусна линк http://luluto.blogspot.com/p/pictures.html вижте от тук си избирам рецепти,естествено немога да ги докарам на красота както тези Heart Eyes

# 92
Здравейте,най-сетне се прибрах!Днес изкарах хубав ден,след вчерашния цял ден с децата днес летя.Видях се с приятелка ядохме по салата и чаша бяло вино на Витошка,пообиколихме магазините ама голям студ.Бях и при Галя все пак ми даде лекарство за Надина,тя спря да кашля но има нужда все още.
Подаръци не сме купили и вече взех да се притеснявам.Не мис е ще в лудницата а и да не вземат да свършат точно желаните от тях.Но мъжът ми няма време,обаче и пари неще да ми даде да купя.Все се съмнява че ще го прецакам,даже детската сам плати днес.Но той какво очаква като съм човек без никакви доходи.Така че си чакам.Инъче украсих,взех си и един много сладък дядо коледа дето виси на едно клонче все едно се катери ще снимам.Ние си купувам еи истинска елха всяка година мъничка,но още е рано.Понеже много от украсата я прецакаха ми се иска да си купя нова,еднотипна и стилна пък да видим.Тази година за първи път няма възможност за подарък за никой освен за децата и то баща им ще ги купи.Но здраве да е.Аз съм щедра по природа,обичам красивите неща и като имам давам.
Кирова,много е пораснал Сашко!А на баткото много му отива носията и браво че е упорит и дисциплиниран че още продължава с танците!Да са ти живи и здрави!  Hug

# 93
Здравейте!
Досега спах с Дели.
Вчера го заведох във фото да го снимат и поръчах календарите. Той с голямо желание седна и се снима.
Аз купувам за много хора подаръци, цялата рода, но ще е по нещо малко. Мъжът ми се ядосва, че момента не е подходящ, но те също ни подаряват, как да се правя на луда.
Мими, може пък да имат разлика в размерите на крачето и главата  newsm78
Иве, със сигурност ще дойда на поне 2 срещи още Laughing
А бебето, където го иска Деличка го рекламират по Дисни.
Днес докторката каза, че лекарството е подействало и нещата вървят към оправяне. По телефона се чухме.
Иве, ти нали ме пита кое е лекарството за бронхита, казва се Лик- 200ЦХ. Сега пак него давам Peace
Вчера си купих нови дрешки и бижута за днешната среща Mr. Green Лудичка съм. Не бях си пазарувала отдавна, отдавна.

# 94
Бубе,весело изкарване!
И аз днес взех календарите и децата са излезли добре,Надина усмихната,Никола сериозен и гушнал едно зайче а кака му гушнала него.
Обаче като го взех и учителката вика детето взе да киха да говори носово да покашля.В групата са останали само 6 деца от които половината кашлят и болни,а тя на АБ.Е как да издръжи здрав.Все едно съм жонгльор и се опитвам да удържа.
Тва бебе дето му растът краката и то ми децата се уплашиха като го видяха на рекламата,незнам ама и на мен не ми хареса.

# 95
  • USA
Хриси, много са ти хубави момчетата! Първата снимка много ми хареса. Как ми се иска и на мен Кристиан да играе народни танци, ама тц. Много са красиви носиите.

Аз може друго ядене да не правя, но сладки и баница ако няма все едно не е Коледа.  Grinning

Ние тази година си подарихме ремонт на тръбите в банята  Laughing и една страхотна еспресо машина, която ми носи много радост. Само се чудя какво да сложа под елхата, за да не си мисли Криси, че най-много е слушал, като само той има подарък. Mr. Green В градината тук не се подаряват подаръци. На Кристиан му казвам "Ще правим ли сладки за ДК?", той ми казва "Не, ще купим кракърс." Вече всичко е запланувал. Mr. Green

# 96
Никола реже едни елхички от гланцови блокчета (аз му ги очертах), не стават чак толкова зле, с богато въображение приличат на елхички...правим картички Simple Smile

Ками, не му харесва аквадудъла, обаче той не обича такива неща. Виж ако е нещо за рязане, да,но не обича да рисува. Онзи ден му взех от пумпелина едни дървени плодчета на парчета, парчетата се лепят, има дъска и нож за да се режат - това много му харесва

Днес какво ми се случи - бяхме в книжарницата на мола, купихме си книги. На Никола му купихме една с пластмасова дръжка и твърди корици, знаете ги, по три лв са, блиц приказки. Взехме Белоснежка и Червенорозка. После ходихме и в ориндж за материали за картички. Прибираме се вкъщи и той ми казва "искам да ми прочетеш новата книжка за Снежанка". Аз му казвам, че това не е Снежанка, започваме спор, той много разпалено твърди, че е Снежанка. Поглеждам аз, наистина Снежанка. Гледам в плика от книжарницата, вътре Белоснежка и Червенорозка. Прегледах касовите бележки, не сме я платили Снежанка. Явно я е взел от някъде, как не сме го усетили, не знам  Embarassed Много му говорих, малко се поувлякох даже, той ми вика накрая "мамо не искам да ходя в затвора". Казах му, че утре ще ходим да си я плати, но незнам от кой матгазин я е взел - от книжарницата или от ориндж

# 97
Хахахах неискам да отида в затвора,направо си го представих милия Никола.  Heart Eyes Поне дузина приятелки с деца на тази възраст са изживяли това Марти,аз съм го изживяла с Надина в Джъмбо.Влизам с количката и Никола бебе с баща им,пазаруваме и Надина каквото си харесала слагала в коша на количката и чак като се прибрахме открих някакви боклучета за 10 кинта общо,ама някакви страни неща,гумено пате,герданче,дори не се сещам вече но тя каза че неможела да го носи и затва ги сложила в количката но забравила да ми каже,така че аз съм убедена че е вид недоразумение примерно.Има и друг случей вече когато детето влиза някъде,взима си и си излиза без да каже тогава трябва да се говори наистина.Мойте дори като искат нещо веднага се изтрелват на касата да го подават да се маркира щото знаят че мине ли от там и значи е купено. JoyНе се притеснявай!
Велинче и аз съм гледала на запад домакините все пайове правят или цветни мъфини някакви по празници.

# 98
  • София
Бърз спешен въпрос,някой готвили нощно време нещо във фурна?
Имам едно агнешко и вместо да вися 4 часа утре да го пусна от 24ч до сутринта приемама съвети
Велина колко печки имаш?Гледам че минимума при вашите къщи е 2 Heart Eyes

# 99
  • USA
Янче, ами всеки готви каквото си може  Joy.

Иве, това с 2те печки по готварския канал ли го видя?  Laughing Аз имам 1 като не броим микровълновата. Според мен няма проблем с агнешкото.

Марти, още си спомням как нашите ме хванаха с червилото на учителката в детската градина и ми казаха, че ще ме предадат в полицията.  Laughing

# 100
  • София
Не Велина,гледам за разни ремонти на къщи и кухни и как си избират къщи и все по 2 печки Joy
Ами кажи как да го направя агнешкото колко вода на колко градуса,нямам таймер обаче

# 101
  • USA
Иве, да ти кажа, нямам представа. Аз всичко правя по точни инструкции, защото трудно ги преценявам нещата. Може в готварския да попиташ. Много от американците, които познавам нямат нужда и от 1 печка, само от фритюрник и грил Simple Smile.

# 102
Иве, мъжа ми прави капама/даже точно тази вечер е заредил гювечарника/. Включва на 110 градуса преди да си легне и сутринта изключва. Но за агнешко не знам - може би нещо подобно... Peace

# 103
  • София
ДУ
Не го правих агнешкото никой не каза как във готварския.
Ще има ли среща не пишете?
Днес ДГ работят ли?

# 104
  • Асеновград
Работят , но Тедо почива.При нас са си редовни , без сборни групи или нещо такова.
И аз работя , след малко отивам да броя тухли на чудното време навън  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт