Отговори
# 75
  • sf
ДУ
Кеф,няма сняг, доволна съм. Веднъж и нас да ни подмине и да се вее на изток  Mr. Green
ПОчерпете се въображаемо,че днес брат ми става на 25г  Grinning
Навивам мъжо да вземем на Вероника мп3-ка, тоий нещо се пъне.
А за свеки нищо не мога измисля  Thinking
Вчера скумрията стана страхотна, спретнах и едни картофи с босилек, натъпкахме се като прасенца  Crazy

# 76
  • София
Добро утро.

Мая, кураж. Hug Всичко ще бъде наред. Hug
Сутринта в 7 ми измръзнаха ушите. Само -4 градуса, а какво ни чака другата седмица, бррр...  cold

Коледните сладки ще ги мисля след завръщането на мъжа ми /евентуално в неделя, защото не се знае на кое летище ще висят пак/. Сега само изпълнявам неотложни задачи. Аз подаръците още не съм  приготвила, та сладките ще почакат. До Коледа ще сътворя нещо. Другата седмица започват коледните тържества на децата, отсега ми писва, то от градината, занималнята, училище, театри, други глупости... Изобщо дойде ли декември месец и ми се приисква да свършва по-бързо годината.

Лек ден.  Hug

# 77
  • Асеновград
Добро утро ,
Мая , всичко ще е наред , ще мине и ще го забравите , не го мисли от сега , а когато му дойде времето.Отпусни се и се порадвай на празниците.

И на мен ми е свито , по финансови причини.Коледа ми е любимия празник , обичам приготовленията , украсяването , купуването на подаръци , а сега само мисля кое колко струва и как ще я караме.И знам , че това не са проблеми щом сме здрави , опитвам се да си го набия в главата , ама ...
Мислех да правя само меденки , тези -
меденките на Джули
, само че миналата година поради разсеяност ги направих с два пъти повече масло и станаха много хубави , хрупкави и могат да се ядат без да отлежават , а и трябва с меденки да си украся елхата.
А вчера мернах една рецепта за масленки и много ми се иска да я пробвам ,  / изпотих се , докато оправя тия линкове Embarassed / , не е точно коледна , но може да мине , Тедо иска да правим сладки с "фомбата на льомб , дайъгълник и кадрат" , та тази рецепта е подходяща за тези форми , ще се пробваме да видим до къде ще ми стигнат нервите.
Вики , да е жив и здрав брат ти   bouquet!
Картичките са страхотни.

# 78
  • София,
Добро утро, аз вчера що си мисля че съм писала, пък поста ми го няма Thinking,  явно не съм публикувала.
Мая всичко ще мине успешно, не се тревожи  Praynig!
Вики картичките ти са страхотни, Peace направо ти се чудя кога успя да ги сътвориш.

Изобщо дойде ли декември месец и ми се приисква да свършва по-бързо годината.

И аз така  - направя този месец много го мразя незнам защо.  И аз още нищо не съм направила, нито подаръците съм купила - нито нищо, мъжо вика да ги поръчвам по нета и да не се занимавам, то хубаво ще ги поръчам, ама като се чудя за Ицко какво да поръчам - направо незнам, това което той иска е супер бебешко ooooh!, последно пък реши че искал лаптоп, е да ама това пък е неизпълнимо, много е малък още за подобно нещо.

Вчера бях писала уж Embarassed - нали обсъждате болните мъже, да ви кажа за моя - той болести непризнава, за него такова нещо не съществува, миналата зима след три дни с висока Т и кашлящ, едва дишащ да не ви казвам с какви уговорки и с какви ли не увещания го накарах да иде на лекар, пък за лекарствата да не говорим, той им е върл противник, и никога нищо не пие. За едно хапче за глава ми иска всички указания и листовката - чете я пет пъти и ако реши тогава ще пие ooooh!. Сутринта много ме ядоса, щото Ицко от онзи ден се оплаква че го наболява гърлото, но от сутринта нещо покашля, станах да видя какво става, да му дам нещо, а баща му като ми се развика, нищо му нямало, само съм си втълпявала. Понякога много ме вбесява, той си мисли че той като неболедува, и другите немогат да боледуват и че не им е зле и така. Той и на работа си ходи болен, всъщност за него сополите и кашлиците нищо не са. Свекър ми е същия, бабата какви ядове търпи с него в момента, вчера са искали да го вкарат в болницата , не е добре човека пак е с пневмония, в начален стадии, но той упорито отказва. Абе мъже или са големи бебета или пък обратното - здравето го нямат за нищо. ooooh!

И аз си мислех че днес ще има сняг, но добре че няма още, дано се постопли повече към обяд та да се поразходим с Вероника.
Приятен ден на Всички!  Hug
П.П. Вики честито на брат ти!   bouquet

# 79
  • Бургас
Веднъж и нас да ни подмине и да се вее на изток  Mr. Green
Ааааа няма сняг и на изток  hahaha само ветрове.

Да ти е живо и здраво братчето, запази ли скумрия че да се почерпим  Joy

Мая, кураж, всичко ще мине, пожелавам на малчо бързо да се възстанови и забрави спомените от болничния престой  Hug

Сладки не мога да правя  Embarassed

# 80
Майче, всичко ще е наред  Hug Hug Hug

Вчера Коледното парти беше страхотно. Получиха подаръци от дядо Коледа - Валери една кутия за пускане на формички, с която Никола си играе сега и един баскетболен кош за Никола, който той прибра в сатята си, зада не му го счупел Валери Confused

Галена, и аз мисля, че тези им поведения са протест към нещо, ние трябва да открием към какво и да го променим Simple Smile Никола пък от известно време не иска да ходи при баба си и дядо си (което е много странно за него), тоест иска, но да е или с мен или с баща си. Аз си го обяснявам, че има нужда от повече време с нас, не ме притеснява това, на мен ми е най-хубаво като си е до мен Simple Smile

Аз питах нашата джипи за умкалора, да видя какво мисли и тя ми каза "влюбена съм в него, никога не е имало толкова успешен противовирусен препарат". Иве, то не е сироп, влияе на вируса не на симптомите, тоест и на тях, но индиректно. Вече няколко пъти парирам вируси при мен и при Десо, давайки го в самото начало. Последният път заради ентеровируса не посмях да го взема в самото начало на следващия вирус, започна ми кашлица, но пък изкарах леко. Аз съм с хроничен фарингит и вирусите ги карам с много тежък гърлобол. Случайно или не откакто го взимам не ме е боляло гърло. Никола също кара леко, разбира се не мога да бъда сто процента сигурна, може просто да са леки вируси

# 81
  • Бургас
един баскетболен кош за Никола, който той прибра в сатята си, зада не му го счупел Валери Confused
Недей прави тази физиономия  Joy знаеш ли още колко играчки ще скрие  Wink

# 82
 wavey
Мая  spoko, сигурна че ще се оправи Малчо и много бързо ще се възстанови  Hug
Аз също не съм купила нито един подарък за Коледа, а то ей го време не остана  Rolling Eyes
Иначе за сладките вече спретнах един щолен, който отлежава в хладилника
В неделя ще правим с Ина меденките на Джули, за които Били е пуснала рецептата Simple Smile
Джинджифилови сладки, ванилени кравайчета, капучинови звездички и не помня още какво бях харесала  Laughing
В тази тема има 1 000 000 и една рецепти - избирайте Simple Smile
Доста са, но част от замислените подаръци са пълни коледни чинийки със сладки  Grinning
Бубе, какво е това бебе с растящи крака и ръце  newsm78 За пръв път чувам за такова  Blush
Някой ще ходи ли на 12 в НДК на детския коледен карнавал  newsm78 Много се чудя дали да заведа Ина да се повесели  Thinking

# 83
Четох четох и накрая забравих какво щях да пиша ,ама така е като в главата ми бръмбари.
Вики много са хубави картичките и честито на брати.  bouquet
Шуши честито и на теб потъркай си краката ,че и намен да ми се отвори парашута. Peace
Обикалям и аз за подаръци но засега само смятам ,че незнам как ще се оправим със всичко. ooooh!
И при нас маратона за декември започна снощи бяхме на концерт на площата Пешо игра и запалиха коледната укараса на града.
Сега следва тържество в градината .
А торбата на дядката още е празна Whistling
След малко ще кача снимки от снощи
А за сладките вече опекох линцерови сладки и чакат само да ги залепя,другите още не съм ги измислила

# 84
  • София
Били, и аз съм като теб с подаръците и бюджета. Снощи умувахаме с мъжа ми дали да сложим зомни гуми или да вкараме колата в сервиз за смяна на съединител (също належащ). В крайна сметка заради страшните прогнози снощи през нощта той ходи до Метро, взе гуми и ги смени в денонощна гумаджийница, прибра се в 2:30ч. Съединителят остана за след заплата след една седмица. И тази сутрин като видях, че няма сняг и дори едно облаче на небето, се почувствах леко прецакана, честно казано. Изобщо не знам как ще скалупвам подаръците, но наистина - да сме здрави!

Вики, да ти е жив и здрав брат ти!

Иначе за носа, явно му има нещо по-сериозно на мъжа ми, защото ми каза, че са му казали 3-6 месеца лечение и ако не се оправи - операция. Но още чакам да ми се обади с повече подробности.

И аз искам да правя меденки с Кая, такива с глазура, че в торбичките от Дядо Коледа в градината имаше такава и Кая много я хареса.

Давайте идеи откъде да купувам апрески - евтини и хубави  Mr. Green Искам да намеря такива, на които долната част не е гума, а е кожа или текстил, такива бяха онези от сайта на next, които свършиха преди да ги купя. На КиК тази година са ми грозни. Миналата година май имаше едни розови със сиви цветчета, освен да потърся някъде онлайн, но и те са с гума.

# 85
  • Sofia
Галена, виж на CHIPPO - аз на Сашо купих - не точно апрески, а ботуши за голям сняг, но имаха и апрески - мисля точно с кожа.
Следващата седмица сме вече цялото кралско войнство вкъщи - да видим с тези прогнози какво ще правим. От една страна се радвам, а от друга ми е едно такова притеснено как ще вземам Сашо от градината с Диана. Освен да я оставям на някоя съседка да не я извеждам  Thinking
За подаръците - и ние сме като повечето. Добре, че от фирмата на мъжо ще дадат ваучери за децата - поне единия подарък ще го минем по-тънкана. За малката не мисля да купувам специален отделен подарък - тя така или иначе не разбира още. Та за сега са 3 подаръка поне.  ooooh!

Следки - иска ми се да опека, ама кога ...

# 86
  • sf
Прогнозата не е чак толкова страшна- Т до около -5 стават за излизане, поне за малко. Аз съм навита и на по-студено,само сняг да няма  Joy
За подаръците - аз съм стисната по принцип  Joy на Вико купих едни риби за детската, някаква пушка за у нас,дето мъжо я избра май той да си игае с нея и един комплект Плей-до, всичко тва няма и 30лв.
За как му взех една книжка с едни вещици и сега врънкам мъжо за плейъра,ама ще взема от най-евтините по 30тина лв да не ме е яд ако го згуби. За мъжо една книга 15-20лв, за свеки немам идея,ама май щак ще е някой комплект бижута. Туй то, добре че колите ги оборудвахме отрано,че да не ги мисля и тях. Само като сипвам бензин ме заболява сърцето  Rolling Eyes
На баща ми и притяелката му искам да взема от тия малките фонтанчета, ама вчера гледах в базара до нас, все едни грозни, а не ми се обикаля, а май ще трябва. за ядене все ще го скалъпим някак.
На Вико взех едни боти , изк.кожа,но имат пух вътре за 15лв. Той няма и да ходи много с тях през седмицата.
Не знам какви сладки ще правя, ако мога никакви  Joy
Ще врътна търговия- ще размнеям картички за чинии сладки  hahaha
Ох, днес много се разписах- дано не ме прескачате  Mr. Green

# 87
  • София
Аз гледах сутрешните темп. - имаше и -15 / в синоптика, сега са намали до -13/. През деня, как да е ще ги преживеем.
Били, Тедо отрано го влекат геометричните фигури. Joy
Аз най- много до меденките да стигна..., за друго няма да остане време а и ще се наложи предимно аз да си ги ям. Децата ще им е интересно да се поцапат с тесто и до там...

# 88
Веднага дръпнах някоя и друга рецепта. Сега като си остана вкъщи ще имам време да се развихря в кухнята  Grinning Само дето нямам формички за курабийки, но май ще закупя едни...
На Мимко единия подарък е купен отдавна - паркинг, другия -полицейска кола- се чудя кога да ходя и него да го търся. Добре, че ми е скромно детето  Grinning щото сме и на сватба другата седмица, та подготвяхме тоалети... и баща ми е юбиляр на 23-ти... ooooh!

# 89
здравейте
Ставайки през ноща с надежда поглеждах навън за да видя снежна красота, ама уви  LaughingЯвно снега ще дойде по късно, иначе студ си има.
Ние с мъжа ми решихме тази година подаръци за възрастните да няма  LaughingСамо двамата ще си разменим по нещо  като аз си избрах кремове- нощен и околоочен  Grinning Той още незнае какво иска  Mr. Green
За сладки иска ми се да спретна нещо ,ама едва ли ще имам време.

Общи условия

Активация на акаунт