Дано децата се оправят!
Шуши,трудно е на нов режим но казват че се свиква някак.
Аз работя от 7ч и мъжът ми води Криси на градина сутрин, аз го взимам, защото свършвам към 4.30. Много ми харесва това по-рано започване и особено по-раното свършване. 
. За сетен път се благодаря, че съм се родила в България и се убедих, че не искам кракът ми да стъпи в арабският свят. 

И работното ти време е супер, аз си мечтая за такова, даже още по-рано мога да почвам. Мъжът ти може ли да го води?

Вдигам я сутринта, питам я ходи ли ти се - 'да, супер" .Влизаме в банята да я оправям и изведнъж"ау, в това студено време не ми се ходи"
И сега не иска................Откачих.
Вероника е страхотна 
.Обаче вчера не обърнах внимание на Ники,беше сънувал кошмар когато беше с Т доста му е било много се е оплашил не искаше да ляга и само повтаря за буболечка за тръба с ток и че Ради се превърнал в момиче,да се смея ли да плача ли.Как се обесняваше според Додсън че нямах време да чета?Заспах още в 22ч 

Само за това говори,как сме искали да го уморим,как сънувал че ще се разболее тежко и въобще тия негови сънища излязаха голяма мания.Явно критическата при него дойде по-рано,друго обяснение нямам за всичките му натрапчиви мисли.Едвам го склонявам да пие лекарства.