Отговори
# 540
НР, честита ти щерка! Да расте здрава, щастлива и обградена от много любов!   bouquet Heart Eyes Heart Eyes

Пиша с една ръка - като имам възможност, ще се отчета! Wink

# 541
Момичета в рецептите от нета за тия меденки на Джули пише че е хубаво с маргарин да са за по-меки?С маргарин или масло?

# 542
  • Асеновград
Аз - с масло , обаче не 120 гр , а 250 , целия пакет.Щом Галена ги хареса , ще ги рекламирам смело , не стават твърди , по-скоро хрупкави , като масленки и омекват за 1 ден , хрупкавото им се губи , затова нарочно ги препичам , щото обичам хрупкави.

# 543
твърдо с масло Peace хайде постнете я пак тази рецепта за по-мързеливите Hug

Янче, дано се подобри бързо Никола Hug

# 544
  • Асеновград

меденките на Джули

Да ви се похваля , вчера моите са били продадени и изядени на благотворителния базар на племеницата за около 5 минути  Laughing.

# 545
еее, запалихте ме с тия меденки. Били, мерси и браво Hug

# 546
О аз тия меденки немога даги направя,много сложни ми се струват.Неразбирам двете яйца цели да сложа,а за глазурата само белтъците.Съмнявам се че ще ги направя.
Били браво на тебе!
Обадих се на Галя тя ме строи в редица и ми вика,внимавай как ми предаваш информацията за детето,изключи се и без емоция наблюдавай процеса за да не ме объркаш.Щото тя ме пита има ли темп. а аз й казвам ами топъл е ама май няма,тя вика ''според мен няма''. LaughingА и вчера като говорихме ме забра и ми каза,че аз съм приела някаква мазохистична роля на жертва и сама съм си виновна че привличам хора като мъжът ми.И че трябва да работя по въпросът с духът, нагласата,мислите си за да привлека духове които искам.Защото искам да ми се случват определени неща,но с моята нагласа немога да ги превлека.Ако не успея в този живот поне за другия.  Joy Незнам защо ама не се чувствам наранена като ми го каза тя,щото аз това си мисля също.Незнам как да се променя и откъде да започна,може би просто съм програмирана такава и всичко ще са само бледи напъни с някаква илюзиорна цел.Не говорим за това какъв си привидно,отвътре нещата са други.

# 547
Добър ден!
Честито на НР  bouquetДа е жива и здарава малката Heart Eyes
Дели от вчера се разхожда с памперс. Имах един подарен от курсовете на 9 месеца. Яко е на бебешка вълна  Joy
Тази Галя ми харесва Peace
Забравих да разкажа какво ми сподели Дели. В градината учителките казвали на момиченцата с дълги коси, че който не е с вързана и прибрана  коса ще им ги отрежат Shocked
А и още нещо. Това с даването на подаръците в ДГ не ми допада. В нашата градина имаше подаръци като детски лап топ, влакчето Томас и др. , а на едно момиченце му подариха кукла, която си личеше, че е била на майка и, само с ушити нови дрешки. Стана ми ужасно мъчно.

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 10:13 от borianna

# 548
  • София
NR, честита дъщеричка  bouquet Да ви е жива и здрава, много щастлива и цял живот да си харесва името!  Wink

Янче, явно Галя те разбира, според мен ти ще намериш сили в един момент да промениш живота си  Hug

И да знаеш - много са лесни меденките. Пресяваш брашното заедно с всички сухи продукти, правиш кладенче (аз всичко това правя в голяма купа, за да няма неочаквани разливания по масата, чак като се поомеси местя в/у масата извън купата). в кладенчето чупиш две цели яйца + още два жълтъка, слагал разтопения мед и маслото, на парченца (маргаринът е вреден, аз не използвам за нищо). ПОсле почваш да месиш с ръце, постепенно се получава еднородно тесто. И това е - разточваш и режеш на формички. Изпичат се много бързо - за около 12-15 минути при около 150-160 градуса. На мен ми се получиха около 5 тави от тези, които са към фурната. Ще се справиш, щом аз успях!

# 549
  • Асеновград
Яна , две яйца и два жълтъка.Пробвай половин доза , не е трудна изобщо рецептата , само плашещо звучи.
За другото , много е права Галя , надъхвай се по някакъв начин , знам , че е омагьосан кръг , но трябва да си повдигнеш духа някак.
Опитвам се да купя дребна и евтина играчка за детската градина , макар че в нашата градина не им отварят подаръците , подарява ти го Дядо Коледа , взима ти го учителката и буф в шкафчето , вечерта като дойде мама го отваряте.Аз купих книжка , ако случайно го отворят , ще ме помислят за натегачка сигурно  Mr. Green.

# 550
  • Sofia
ДУ!
А и още нещо. Това с даването на подаръците в ДГ не ми допада. В нашата градина имаше подаръци като детски лап топ, влакчето Томас и др. , а на едно момиченце му подариха кукла, която си личеше, че е била на майка и, само с ушити нови дрешки. Стана ми ужасно мъчно.
Точно това щах и аз да кажа!!! По-добре да съберат по 2-3-5 лв от родител и да има лакомство, отколкото да си показваме кой какви играчки има (родителите де ....).

А винаги ми е било чудно - що за чудо е това детски лаптоп?!? (Вижадала съм - ама каква му е идеята)

Яна - вземай се в ръце!!! Права е Галя! Ето - книжка изкара от 1ви път при това с толкова ангажименти на главата! Дават ти се възможности - възползвай се!  Hug

# 551
  • София
Яна ще ти донеса книжки на срещата?Галя е супер права,следвай я!
Много съм зле,незнам какво да правя,спешна нужда имам от лекарство но се двуумя хомеопатия или алопатичните наркотици.

# 552
Иве какво ти е?????
Н.Р честита дъщеря , да ви е жива и здрава, много послушна и да расте обградена с любов   bouquet Чакаме с нетърпение решението за името  LaughingТук в Бг няма да ни пуснат от болницата ако не запишем бебето  Grinning
Аз ще се пробвам следобяд с тези меденки, вече ме донавихте  GrinningСамо тази смес за меденки незнам къде да я търся  newsm78
Яна  Hug , много мислиш ,остави се малко на течението, не се вторачвай в себе си така изкъсо, не го заслужаваш  bouquetБях убедена че Галя ще ти допадне, тя е един страхотен човек и благодаря на Мими че ме запозна с нея  bowuu
Малкият спинка, като се събуди и се наяде ще ходя да купя най накаря нещо на мъжа ми че време не остана( въпреки че сме скарани  #2gunfire ) Явно вечер съм по нервна и изтощена и много ме дразни и най малкото което напарви не както аз искам ме изкарва извън релси Mr. Green
Ева снощи каза ,че й липсвам, че преди е било по различно и много сме си играели ,пък сега съм нямала време  Rolling Eyes Така е, право е детето ,но поне се настройвам че още малко ще е така- малкият ще влезне в ритъм и някакъв режим и тогава ще успея да си видя и Евичка.
П.П Не мога да се вържа с този слинг и това е , вчера някак набутах Вики вътре ,ама трябваше да го придържам отдолу  newsm78Марти май трябва да мина на един курс при теб  Wink

# 553
Еха, НР, честита ви дъщеричка. Да ви е здрава и много да ви радва  Hug   bouquet
Албена, радвам се, че писа. Калина е голяма сладурана  Heart Eyes
Аз пък ще правя ето тия "най-лесните сладки"  Laughing  да видим какво ще стане  http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,3977.msg140177.html#msg140177
че Мариян нещо не харесва мед и меденки май, дано тези ги хареса. Специално съм си купила формички - елхичка, зайче, пеперуда и т.н.  Grinning
В нашата група на всяко едно момченце подариха по едно тракторче, а на момичета по някаква кукла  Peace

# 554
  • София
Изпочупиха всички топки на елхата............................аз съм сърдита и се правя че не ме вълнува,какво да правя кажете ми.......

Общи условия

Активация на акаунт