Отговори
# 555
Леле голяма мацаница направихме с Надина в кухнята заради тия меденки.  Joy
Ето като за първи път направо си оставихме ръцете хахха още топли топли...
http://juli2007.snimka.bg/children/koledno-t-rjestvo.557992.21829354

# 556
  • София,
привет
Яна много са хубави меденките   Peace
Аз малко се поизгубих, нещо тези дни не ми остава време за нищо. Сега се прибрах от изпит и вече мога да си отдъхна и да се приготвя за празниците. Подаръците на децата пристигнаха, но повече по интернет подаръци не поръчвам, то не го ли видиш на яве в тия сайтове всичко изглежда много по различно ooooh!.
Сега ще Ви поизчета назад, че много съм изпуснала пък после ще пиша Peace

# 557
Дани,притеснихме се за теб какво става с дядото ви?
Какво не ти хареса от нета?
Станаха много вкусни меденките и хем ги правих с боров мед,че нямах друг,а от подправките за меденки само канела имах,но много вкусни.Точих ги с детската точилка за пластелин и формите пак са от тези детски за пластелин.  Laughing
Иве,нещо ни го няма коледния дух.Как така ги натрошиха играчките,те от чупливите ли са,сега ще си направят сами украса от гланцови блокчета и тва е.Какво ти е инъче,има ли конкретна причина или напрежението покрай празника.На мен ми е напрегнато заради срещите с роднини където се налага да имам.Баща ми пристига рано сутринта на Бъдни вечер,а имаме толкова работа на този ден,първия почивен.На другия трябва да сме в свеки и отсега ме заболява глава,нямам търпение да минат тия празници.

# 558
  • София
Янче, не мога сега да видя снимките, но съм сигурна, че сте се справили. И аз само с канела правих, че джинджифилът не ми е любим, за другите не съм сигурна какъв вкус имат  Laughing

Мими, и тези лесни сладки хич не изглеждат зле.

Милата Евичка, представям си какво й е Sad,... уж вече не са толкова малки, но явно няма как да не се почувстват изолирани при малко бебче вкъщи.

Иве, не знам какво да ти кажа...две момчета - това е положението  Hug Кажи им, че ще е без играчки сега, и това е!

Помагайте - къде да търся плюшено слънце, плюшена калинка, плюшено пиленце? В ХипоЛенд, Джъмбо и Комсед няма. Уж скромни желания, а Дядо Коледа ще се поозори да ги изпълни май...

# 559
  • София
Така изпучупиха ги с крака,после бутнаха елхата и така........Не им говоря не ги храня баща им дойде и им завлекохме всички играчки в др апартамент прибрахме двд-то и картата за булсата.Сами си извадиха и ядоха сух хляб.
Е как да не съм зле психически след това,за това искам лекар глава ме боли треперя.рева кошмар е.Едвам се удържам да не им разбия главите повярвай те ми,надявам се да издържим с мъж ми PraynigНай доброт ще ше да е да ги пратя утре в градината,но ще го приемат като наказание/което и трябва да е/и после ще е зор.Кажете какво да правя,умирам да скоча от балкона

# 560
Иве,недейй така.Възможно ли е да ги оставиш и да излезеш за малко.Ако можете за час с мъжът ти да мръднете на някъде,ако не ти само с приятелка по кафе.Ходи глътни малко въздух.Разбирам те напълно,но децата са си деца и грижите покрай тях не свършват,все ще изпадаме в такива ситуации.На мен лично най-ми помага да се откъсна когато мога от къщата и тях.Лошо е като са болни и като няма на кой да ги оставиш.Галена виждала съм всичко в Комсед и в Хипо има доста плюшки,но незнам кога ще мога да ида за да ти кажа със сигурност.
На Никола взе да му тече едното око сега пък.Галя каза че се чисти и поне до утре нищо няма д ами дава,само да капя запарка от черен чай и да впръсквам в носа нещо.Утре определено ще пропусне тържеството Никола,но нищо и без друго незнам ка ще реагира като го извика Дядо Коледа за подаръка,щото него го е страх от малък от Дядо Коледа.

# 561
  • София
Яна не издържам те са двама и се подкрепят,разбирате ли от 11ч не съм им продумала дума нищо не правя не ги сложих и да спят.Те дивеят обаче деня да не завърши в Пирогов с техните диващини.
Мамака му незнаете каво ми е,няма да пиша повече.Карма ли е що ли е тежко е.

# 562
Здравейте от ходене  не мога да ви прочета и да пиша.
Само успях да видя че имаме бебе .
НР честита ти щерка много да ви радва.
Ще се опитам утре да пиша повече.

# 563
  • Асеновград
Иве  Hug , ще мине.Разбираме те , понякога нямам какво да кажа , не мога да дам съвет , а искам да помогна.Пиши , чу ли!Ще ти пратя меденки със Спиди , ако някой от София не се прежали да ти направи.
Дани , притеснихме се за теб  Hug.
Яна , браво , много са хубави.
Хич и не съм търсила подправки за меденки , в наше село е мисия невъзможна , само с канела ги правих.

# 564
Дани, мислехме те, как е дядото?

Иве, аз като ходих при Станислава и и казвам до какви бясове ме докарва Никола и, че никога не съм си представяла, че човекът, който обичам най-много ще предизвика такива негативни чувства...казах й, че не му говоря, държа се хладно (какво хладно, направо темерутски). Според нея така се нанася психическа травма. Ама то какво, като си в такова настроение да му се радваш и милваш ли. Пита ме дали го галя и целувам 10 пъти на ден като не броим ласките след ставане от сън и при среща. Аз първо казах да, защото от малък много го мачкам и целувам. Като си направих труда да ги преброя обаче се оказа, че понякога няма 10, а според нея това е минимума (после го четох и в една книга, явно има такъв подход)...това го казвам във връзка със сърденето и неговоренето, а в твоя случай бих затворила единия в едната стая, другия в другата и няма да ги пусна докато не затихнат

Аз за меденките бих сложила много канела, малко индийско орехче и съвсем малко джинджифил, другите са ми гадни

Галена, да ти кажа какво проучих по случая с храната. Разпитах го Никола няколко пъти за два дни. Единият път беше с маска на Франклин, тоест разпитвах как стоят нещата в ДГ на Франклин. На въпроса "насилват ли ви да ядете",отговорът беше "да, насилват ни". Аз: Какво ви каазват, как ви насилват, Н: "казват ни яж". Аз: "ако не искате да ядете нещо?" този въпрос му го задавах под различна форма. Не го попитах директно казвали ли са ви еди какво си, защото той чуе ли го, ще го запамети и включи във фантазиите си. Всеки път ми казваше, че им отговарят нещо в смисъл на  "добре, не яж грах, яж месо". При него всеки път примера беше с грах, защото това не обича. Ако искаш като се видим в парка тия дни, ще го разпиташ, но звучи много достоверно, затова си мисля, че каквото се е случвало, е било през декември

Янче, харесва ми начина на мислене на Галя. Само да не вземеш да привлечеш някой страхотен дух да си разтуриш семейството  Laughing, я по-добре го закарай Димитър при нея, малко да му продуха мозъка

За играчките - или лакомства (въпреки че аз изхвърлих половината торбичка) или така както го бяхме решили първоначално - дядо Коледа подарява и играчките си остават за детската. Мен ме е яд, че пордадох камиона и багера, които бях купила за това на свеки, трябваше така или иначе да ги занеса в детската, то не е късно де. В случая на Бубето май е по-добре да не се разопаковат подаръците, за да не се дразнят децата. Бубе, тази кукла може да е подарена не защото нямат възможност родителите, а защото сегашните кукли са ужасни грозотии, на нищо не приличат

Взехме си календарите,, много ми харесват

# 565
Иве,не ти е лесно!Ако мога да ти помогна с нещо съм насреща.  Peace
Марти,значи 10 пъти галене е минимума так али.Аз съм така с Надина както описваш с Никола.Обаче тя се вре в мене и си взима тия 10 тина,особено вечер и обед винаги я чешя,галя преди сън.Но като е на детска може и под 10 да падам.
Много от ниско ще тръгна с оправянето за да стигна до такива крайности си мисля.Мислих да си трая,но ще ти дам пример от вчера.Димитър не дойде на тържеството,той не обича да присъства на такива изяви.Тва не ми харесва,защото винаги е пълно с татковци които снимат и се вълнуват,а при нас аз и Никола сме вечните зрители което тя го оценява де,че аз и брат ми сме плътно до нея винаги.Вчечерта се прибираме и аз му слагам да яде,той намерил някакъв къс косъм и ме гледа заплашително.Пита ми кой е бил в нас,тоя косъм не бил негов нито на децата и той като се почна един психо терор,че аз си водя любовника в къщи,че не си почиствам след това,че съм нагла.Супер си нагла вика,мислих че си свясна сега всеки ден се убеждам в обратното.И тва при условие че едното дете ми е болно,другото е имало тържество но и нищо да нямаше аз толкова ли съм зле,че ако имам някой макар че както ми е живота нямам дори и възможност,бих ли го довела в къщи.Накрая неидържах и се разплаках,а той ми вика ''всички плачете еднакво''.И снищо не мога д аго убедя или пък да разговарям човешки.Сега ми се сърди.Тва не е нормално а аз живея така,всеки ден има нещо за което съм виновна,което съм направила според него и ми се сърди и наказва.

# 566
  • София
Яна само  Hug
Наказах ги всеки в стаята заключени е  единия се изпикал на кучето във водата,нямаше и да разбера,ако не си беше свалил гащите.Другия сега чопли перваза на прозореца и сваля латекса.
 #2gunfire
Ради пита НИки как си а той Добре
Яна добре че отиде и взе хомеопатично за теб,аз метнах един транквилант немога,да пратя единия при дядо му ама там ще му е рай какво да ги правя

# 567
  • USA
NR, честита дъщричка!!!! Да ви е жива и здрава и много късмет да има!  Grinning  Hug Точно вчера в колата си мислех за теб дали си родила и видях, че си писала вечерта. Дано скоро да се спрете на име. Аз мога да ти препоръчам да я кръстите Велина. Много хубаво и интернационално  Joy. Имам едно французойче и едно американче (от китайско-ирландски произход) кръстени на мен, все са страшни мацки.  Mr. Green

Албена, Калина е абсолютен бонбон! Страшно ми хареса с носията. Една хубава българка.  Heart Eyes Ти пиши по-често.  Hug

Иве, дръж се! Според мен наказваш себе си вместо тях. Затваряш ги в отделни стаи и им прибираш играчките. Казваш, няма да имаме елха щом не може да я пазите и ДК няма да дойде вкъщи и няма да ви донесе нищо. Трябва да ги заплашваш с нещо, което ги боли. А на този, който се е изпикал му казваш "Ако те видя още веднъж да го правиш, те изгонвам от къщи". За Кристиан най-голямата заплаха е да го изгоня навън. От тук нататък е психическа борбата, Иве, трябва да се научиш да ги работиш, а не да се самообвиняваш. А, и като се чувстваш така, заведи ги на градина. Сериозно ти казвам. Мисля, че на всички ви ще се отрази добре.

Янче, мисля, че всички сме му набрали на твоя мъж.  newsm66 Страшен тормоз ти налага. Какво значи "не обича тържества"? Аз за на Кристиан тържеството си отложих интервюто за гражданство.

# 568
Иве, аз пък прекрасно те разбирам. Само си го умножавам по две. При Дели помага като му се разсърдя и го игнорирам, но явно при тях нещо друго ще свърши работа.
Тези два дни си изпускам нервите и го первам. Много съм злобна, не мога да се позная. Някакви първични чувства буди у мен. Но каквото и да прави с мен не може да ме накара да се чувствам толкова зле, колкото когато го видя да бие и бута дете. Прави го напук, защото знае, че ме наранява ли- не знам. Днес трябваше да вляза в два три магазина- еееее, събори всичко в тях, като неубоздан беше. Едната продовачка ме пита- ама той и удома ли така се държи Joy
Аз със сигурност  го целувам над 10 пъти, но аз съм емоционална и с мъжа ми съм така. Все го прегръщам и целувам, първа търся контакт.
Иве, дръж се, те усещат, че постигат своето. Обединяват се и се подкрепят, така са по- силни., но са дечица Heart Eyes И не се учудвай от от това, което ти идва да им направиш Laughing При мен понякога желанието да го пребия яко, ама яко е почти непреодолимо Laughing
Янче Hug

# 569
  • USA
Бубе, исках да ти кажа, че и аз съм против даване на подаръци в детската градина. Това, което разказваш е много тъжно. В крайна сметка, на едно дете и една лъжица му стига да се забавлява. Родителите правим от Коледа панаир на суетата. Според мен даване на подаръци в градината води само до разочарования и сълзи. При нас нямаше такова, но имаше томбола, което също е голяма глупост. След томболата имаше "защо на мен не ми дадоха подарък?" и ходихме да купуваме нещо, за да замажем положението.  
Моите колеги се учудиха как така Кристиан ще получи само 1 подарък за Коледа. Ами, колко да получи? При нас историята е -идва ДК през нощта и слага подаръка под елхата, за който е слушал. За НГ ще получи по-малък подарък от нас с баща му и това е.
За ДК в моловете му казвам, че това не е истинският ДК, а само приличат. Това не му попречи да си изясни желанията на един такъв.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт