Отговори
# 570
леле Иве не ти е лесно  HugА какво става с Мария, тя вече идва ли при вас??Трябва ти откъсване от тях малко  Rolling EyesАз така когато виждах зор с Ева я пращах на Кюстендил ,защото иначе се усещах че изпадам в невиждана ярост и бях способна да я набия сериозно  Confused Прати го на градина ,ама не им казвай че е наказание, измисли нещо друго  Hug
Виктор днес е неспокоен , заспива на ръце и после в леглото след 10 мин мрънка  Mr. GreenОказа се че на Коледа у нас ще е лудница  Sick, незнам дали ще оцелея психически , особено ако и малкият е неспокоен.

# 571
  • София
Велина те бяха в различни стаи заключени без никакви играчки.Ники му действа изгонването ама Ради си тръгва да си играе на двора.
единственото е отделяне,единия при един другия при друг,а аз нямам как.
Хапче и 1/2 бутилка вино ме отпусна,сега ги разбирам онези на филмите с цига ревящо бебе и уиски в ръка.
Немога да разбера,Мария ли му липсва страда от липса на внимание/немога физически/ ooooh!
Сега вече мога да чиститя истински бебето NR да е жива и здрава Hug
Калина е много пораснала,аз също имам такива снимки с н.носии.Моного ме радва това при децата.

# 572
  • София,
Изчетох Ви Laughing
Благодаря Ви и извинявайте че сте ни мислили и нас. Имахме големи проблеми, но слава богу всичко е наред. Дядото е вече по добре, днес даже са го изкарали от интензивното и сега е отново в инфекциозно. Не ми се пише, вече минало и заминало, но лекарите ни са - думи нямам, ей така зорлем щяха да го уморят Embarassed. Аз пък тези дни от притесненията явно отново такъв кръвоизлив получих пак - че в понеделник и вторник неможех да мръдна от тоалетната, само лежах и така. Вече всичко е наред, даже днес и на изпит успях да се замъкна.  Hug

НР честита Ви госпожичка, да расте послушна и здрвичка,  и баткото все така да я обгрижва!   bouquet

Били честита годишнина и на Вас - макар и на патеричка  Peace

Аз пък нищо не правих и мисля да не парвя за Коледа, последно решихме да си ходим в провинцията, но ще сме си сами - татко е в болницата, а майка нали е под карантина и стои в Пловдив при леля. На мен хич не ми се прибира там като те не са в къщи, но пък няма как, трябва да се приберем и да свършим някои нища, които татко не е успял да свърши, като да сварим ракията например Mr. Green. Та сега се чудя кога да стягам багажи и кога да пътуваме.
Моя мъж вчера си направи сам баклавата Mr. Green, аз не се навивам да правя нищо, а и не ям. Ама той с желание си купил кори и орехи и снощи с Ицко творили, творили, аз учех в другата стая с една колежка. Като отидох да ги видя в кухнята дим на талази нищо не се вижда Mr. Green, запалили олиото, както и да е в 23 ч. баклавата беше опечена изстинала и дори полята. Joy Само незнам кой ще я яде тази огромна тава, ще има сигурно и за другата Коледа  Joy

А за играчките от сайтовете - ми съвсем по друг начин изглеждат - на картинките едни цветни големи изглаждат, а в действителност  Sick едни малки кутийки, и едни миниатюрни някои, чак не си заслужават парите Crossing Arms. Става въпрос за нещата за баткото и за племенника - поръчах им едни микроскопи и един комплект - млад физик - така беше обяснено с разни неща вътре за опити дрън дрън Crossing Arms, кутийката е толкова малка, а на картинката изглежда като на големите конструктори на лего ooooh!.
Стана дълго сори, имаше и още ама по късно Whistling

# 573
Дели спа четири часа и сега се събуди ooooh! Баща му тази вечер ще  закъснее и купонът почва Crazy
Сега се е запалил по оцветяването в сайта дечица.ком. Но така доста седи пред компютъра.

# 574
  • USA
Бубе, с мишката ли оцветява?

Иве, аз ти се възхищавам на търпението да ги гледаш сама.  Hug Честно! Аз не бих издържала. Детската градина много ми помага в това отношение. 

Криси се оказа с ушна инфекция. Дано успеем да я преборим преди заминаването.  Praynig

# 575
Аз пък да ви кажа за дядо Коледа при нас.
Първо нашите пратиха колетче и имаше няколко неща за малчо и той се ошашави. Та вече съм убедена - един подарък ще е! Предпочитам да си намеря поводи и да вземем по нещичко след време отколкото да се чуди кое да хване и реално да не се радва на всичкото...
Още.. почна да получава много подаръци за коледа от рано.. и аз.. накрая заявих, че историята за дядо Коледа е приказка и подаръците са от хората, които ни обичат. Не знам какво разбра и въобще не знам какво му е в главата по  темата. Ама нямаше как иначе да седнем да правим картички за Коледа за бабите. Пък и той е бил с баща си като са ми купували на мен подарък.. вижда дядо Коледа по магазини, в смехурко, по филми.. онзи ден в едно такси шофьора беше облечен като дядо Коледа.. Не я разбирам тази истерия покрай празниците. Не мога да вляза в магазин - всички купуват като за последно... Може би не съм права ама..  Rolling Eyes

# 576
  • USA
Aa, аз от Дядо Коледа не се отказвам току така  Mr. Green. Дава ми много предимства в пазарлъците Simple Smile. У нас е голяма сила.  Mr. Green Съгласна съм, че е объркващо за децата и трябва да има солидна история кой какъв е и защо такъв е.

# 577
  • София
Наистина е объркващо с тези дядовци, които идват в детската градина и къде ли не. Кая пита защо не й носи нещата, които е поискала, казах й, че сигурно на Коледа ще ги донесе. Аз намерих слънце и калинка, обикалях един час из центъра по магазините и накрая намерих в книжарницата срещу нас. Тази година освен тези дреболии, които си е поръчала, ще получи само едно малко дървено гардеробче с фигурки на майка и татко и дрешки за преобличане. Предните години се убедих, че големите подаръци не ги радват, особено ако са повече - от едната баба, от другата, от лелите, от нас... ooooh! и накрая на нищо не обръща внимание. Вкъщи не можем да се разминем от играчки, така че - вече по-полека ще го даваме.

Дани, жалко, че не си случила с поръчките онлайн. Аз затова вече като поръчвам, винаги гледам размерите в см., обикновено в по-свестните сайтове има. Слава Богу, че е по-добре дядото, а на теб тия кръвоизливи нещо много често ти се случват, какво казват лекарите?

Янче не знам как го издържаш този тормоз всеки ден, ти си знаеш....явно си много търпелива, явно и заради децата... Hug

Иве, в цялата лудница, хубавото е, че все пак се подкрепят. Аз не разбрах - Мария в отпуск ли е? И аз бих ги пуснала на градина.

# 578
Аз тази година се поддадох на любовта си към Мариян и му купих всичко, каквото е поискал от дядката. Ама ще видим за догодина.  Rolling Eyes
Вие пак добре, че издържате да не биете. А аз като изпадна в истерия и бая налагам  Embarassed Единия пък си бяхме вкъщи - и за закуска не искал това искал другото/не помня точно какво беше/. Добреееее, веднага правя от другото. Да обаче решава, че трябва да се тръшне за нещо и да ми прави фасони, е побеснях. Нашамарих го, после му се сърдих. Истината е, че цял ден се чувствах като парцал, като болна бях - така не ме беше вбесявал. Та Иве разбирам те...а пък с две  Hug
Янче, то всеки мъж си има кусури, ама твоя май бие рекордите  Rolling Eyes
Дани  Hug

# 579
November Rain, честита ти дъщеричка - много да те радва и тя, и баткото!
Да, Калина е най-малката в българското училище и основно я водя за веселата част - народните танци и песните. Доста време ще мине преди да ми стане ученичка.
М@я, е това е да го можеш; няма кой да ми нагласи и фотоапарата поне да е актуална датата!
И аз се възползвах от линковете които сте дали и от утре започваме да се вихрим в кухнята. Естествено, и Калина ще помага, че то иначе не става.
Детският лаптоп се предполага че ще помогне при ученето на буквите и числата плюс да работят с мишката и клавиатурата. У нас това е една от най-неизползваемите вещи, а на домашния компютър се работи без грешка и с мишка, и с клавиатура, включително се вадят бутоните, че били мръсни.
Иве, няма съвет който да може да се даде - стискай зъби и железни нерви, това е! И Калина е много бясна - вече всички врати на стаите се заключват, защото няколко пъти перем мокети и килими след обилно мазане с пенатен крем, моите 2 крема за лице, пастата за зъби и накрая огромно шише балсам за коса! Само пералното помещение не можем да заключим и сега непрекъснато затваря кучето в сушилнята. Освен това за всяка беля има поне 10 обяснения и реплики от сорта: "Какво ме гледаш така? И не ми викай защото Дядо Коледа няма да ти донесе никакъв подарък." Ей такива едниииииииии... Ама само да е жива и здрава! Иначе аз не мълча и не се сърдя, а пошляпвам много често макар че файдата е никаква. От наказания съм се отказала, защото тя много обича да я изхвърля навън или да я затворя в дрешника. Не искам да ви казвам как изглежда обаче дрешника след това! Пробвах и в гаража, но се качва на рафта и си отваря вратата, а това вече е много опасно. Така че, шамаросвам и то на голо дупе и гледам да не обръщам много внимание.
Яна, не се предавай и не се оставяй да те тормозят! Никой не заслужава такова отношение!
В бълг училище си носихме подаръци за децата, но беше решено да не се отварят и учудващо така и стана.

# 580
  • София,
Галенче то и аз гледах сантиметри и какво ли не, но си останах излъгана. Поръчах за едни приятелски дечица едно дървено обзавеждане за детска къщичка за кукли дървена. Една масичка и няколко стола и там други неща. ПИшеше че са дървени. Асега като ги видях хич не ми се струва да са дъврени, от някакъв странен шперплат са. На всичкото отгорле не са сглобени, само са маркирани - трябва сами да ги сглобяват и са едни миниатюрни, леле голяма игра ще падне - особено за майка им докато ги сглоби  Joy.
А за моите пробле и незнам вече какво да кажа, лекарите също, нищо не могат да направят гинеколозите вдигат ръце и казват не си за нас за хематолог си, онзи пък ме праща при някаква в Онкологията и накрая ми писна - зарязах всичко, но май ще я търся и нея след празниците, поне да разреши някакви хормони каквито се налага да взимам, но всичко по принцип е на стресова основа Sick.

Иве   Hug  сили, търпение, незнам дано се умирят като пораснат още малко. Peace
И моите много са се развиленли в последно време - и то дребната, много филми гледа и ги ръси едни бисери. Joy

Яна ЧЕстито и от мен  за книжката! Взимай я и не се отказвай, да не направиш моята грешкаааа, Мими е права, тая книжка не си се мъчила, потила и ядосвала за да ти топли джоба или чантата. Качвай се и карай каквото и да е, и то сама - така се учи най добре. Hug Аз днес така се радвах на количката си,  не и се бях качвала от няколко дни и много ми липсваше, сега планувам утре някоя по голяма разходка с нея и някой магазин. Трябва да взема на Ицко някакъв дебел и хубав суитчер - всичко му е малко пак, само с тънки блузки е останал, има нужда и от нови ботуши или апрески,  ама такива големи номера вече идея си нямам откъде да му взема ooooh!

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 21:47 от Семирамида

# 581
  • София
Почна се - Алекс от детската градина казал, че Дядо Коледа не съществува  Laughing

# 582
  • USA
Галена, ами сега?  Laughing Аз бих казала, че който казва, че ДК не съществува, няма да получи подарък от него.  Joy

Дани, хормоните изследваха ли? А хистероскопия или поне ултразвук? Как те пращат в онкологията без показания?

# 583
Велина, на лаптопа оцветява, без допълнителна мишка.
Днес май ще легнем в 12, значи утре ще станем в 10. Объркахме режима. Сега праща баща си вече втора филия да му маже с лютеница. Преди това изяде две големи купи с леща.

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 23:49 от borianna

# 584
Добро утро!
Снощи имах тежка вечер,към 9ч. очите на Никола се влошиха много,вдигна и темп.,но нямаше как да звъня на Галя защото мъжът ми си беше в къщи.Той ми се развика защо не слагам капки,оправдавах се че нямам,прати ме до аптеката и купих,а после го излъгах че съм дала.Цяла нощ се борих с това да дам или не,а днес ме праща на лекар.Не ми се ходи при педито защото не ми се слушат нейните изводи и лечения,аз съм свидетел как приятелката ми е при нея и детето и за месец и половина е на 4-ти АБ,малкото и то че и до болница забронхиолит а инъче снимката чиста.Почвам да си мисля,че го правят за пари,за здравни пътеки и т.н.
Не съм слагал капки,сутринта стана ,очите целите червени,надути,но тече сълзи не гъст секрет.Надина не поиска д аходи на градина,цял ден ще ми е и тя на главата,не иска на тържеството все и е тая.Тя е претръпнала за подаръци до крайност.Вече не се вълнува,при Никола е по чисто желанието.Към 9ч. ще звъня на Галя и дано ми изпише нещо,защото немога да лъжа до безкрайност а и като го гледам жал ми става,егати и чистенето егати и чудото.Притеснявам се че се вре много в мен и Надина да не прихване,тва на конюктивид ми прилича.

Общи условия

Активация на акаунт