Отговори
# 585
  • София
ДУ
Яна съчувствам ти,дано ви изпише нещо и да минава,а и да не прихващате и вие  Praynig
Питат къде е двд-то къде са колите,ама Ради искал някаква играчка-питам ти слушаш ли и той ДА,казвам че е счупил елхата и ме лъже че слуша,а той пак искам.Немога да разбера дали въобще ме разбира.
Въобще не ми се празнува,не искам и подаръци да им даваме а има и дядовците искат да им дават ooooh! щке е както казва Мая,объркване и преумора

# 586
  • Асеновград
Добро утро ,
Яна , конюктивит е , да минава бързо  Hug.
Иве , разбират , ама им отърва да не разбират.Тедо напоследък обръща къщата с главата нагоре и се опитва да ни командори , миналия ден посегна да ме удари , защото ми се зъбеше за нещо.Почнах аз да обяснявам , че Дядо Коледа всичко вижда , че носи подаръци само на послушните деца и че за него май няма да има.А нашия отговаря : "Не е вяльно , сушам , ти не сушаш , за теб няма подальък!Казах ли ти!".Има няколко заучени фрази от детската градина - "сърдя ти се" , "не е вярно" , "ти си виновен" и постоянно ги повтаря , не винаги на правилното място.А вчера се закача на батко си , онзи като му обърне внимание , Тедо се разфучава и почва да повтаря "лош бате Дари , много е лош , сега ще видиш как ще го накажа , ааа" и отива да го наказва  Laughing."Казах ли ти " е от мен , аз така говоря , като му се карам , обаче той го използва в много неудобни за мен ситуации - например в магазина - "Искам сок , казах ли ти !" и аз се червя  Embarassed.

# 587
и аз се чудя дали разбират въобще за какво е дадено наказание. Никола ми казва "слушам вече, хайде дай ми го или хайде пусни ми го", аз му казвам "наказанието е за това, че си направил това и това, ще си го изтърпиш", той: "ама аз слушам вече"...нещо не можем да се разберем. Според Додсън това излизане от играта (затварянето в стаята трябва да е за няколко минути, а ако реве, докато се успокои), не трябва да е задълго. Аме на Додсън дали жена му му е гледала трите деца, така е лесно. Мен по принцип всички са ме обявили за голям цербер, обвиняват ме, че съм много строга с Никола, щяла съм да го стресирам. Като гледам си е много нестресиран, но само със строгост при него мога да постигна някакъв относителен ред. Най-много обичам Десо като ми каже "повече търпение трябва при него"  ooooh!

Албенка, нямате ли проблеми там по вашия край с пошляпването, така се чува тук  Laughing

ох, Били, познато Laughing

Янче, звъни й, да ти дава нещо. Мъжът ти е патологичен ревнивец, трябва му помощ. Нищо чудно от това, че те ревнува да идва цялото му озлобление. Говорили ли сте за това, той осъзнал ли го е като проблем? Спомням си като казах преди някоблко месеца "Десо хич не ми помага" много от вас се учудиха. Това е защото преди това не съм писала за това, по принцип аз нямам проблем да си споделям всякакви неща с приятелки, но лично. Както и да е, идеята ми е, че ако не пишеше за кусурите на Димитър (има хора, които да ги разстреляш няма да си изнесат проблемите извън семейството, свеки е такава, не че имат много проблеми де, но може да имат пък аз да не знам, няма да се учудя), щеше да подържаш един имидж на перфектен съпруг, който работи на две места, за да можеш ти 5-6 години да се отдадеш на децата си

# 588
  • Асеновград
Баща ми е такъв като Димитър.Измисляше си любовници на майка ми , вкарваше се във филми , още се вкарва , но за други неща.А майка ми е най-моралния човек на света.Никога не съм разбирала как може точно в нея да се съмнява.А иначе се скъсваше от работа и ни осигуряваше всичко преко силите си.Аз много мисля за грешките на нашите относно нас , сега от позицията на голям човек , разбирам защо са постъпили така , но много ме е страх да не допусна същите грешки.И знам , че от толкоз предпазливост ще допусна други , от които Тедо един ден , ще се мъчи да избяга Laughing.
А относно помощта , нещо смешно да ви разкажа.Режима ни в работен ден е такъв - ставам аз , оправям се , пия кафе , в 7,30 будя Тедо и го обличам и заминавам на работа.Гошо става в 8 и го води на градина в 8,20.Да обаче Тедо си направи режим от 10-тина дена да си върши голямата работа на гърнето сутрин , след като аз тръгна на работа.А Гошо никога не е сменял наакан памперс , всичко друго е правил , но това - не.И сега е принуден да се справя с Тедо всяка сутрин  Mr. Green.И се оплаква , все едно с Тедо сме се наговорили да го измъчваме така.

# 589
# 590
  • София
Ами Били,може пък да е усетил Тедо и сега да учи баща си.Х ми казва,децата ни учат на това което незнаем и не сме изпитвали.
Яна аз никога не вярвам на мъже и съм много подозрителна,да няма някоя авантюра Димитър?А можеш и ти да го издебнеш и да почнещ да му ги говориш такива.Това са си мои расъждения де.Мога да ти услужа с черни косми от косата ми Joy

# 591
 Joy hahaha Joy
разбихте ме от сутринта!  Laughing
Спомняте ли си zorreto - пишеше преди тук. Сега я засякох в темата за очакващи юнчета  Mr. Green
billie и аз се бях замислила скоро какви грешки са направили нашите с нас.. те обаче не си признават и съм сигурна, че си мислят, че са направили най-доброто. То и аз си го мисля за малчо ама кой знае отстрани как изглежда и след години той какво ще мисли. Няма спасение май.
Яна ако бях на твое място щях да си намеря любовник.. и без това търпиш всички негативи поне и някаква хубава емоция да си създадеш  Hug

# 592
Галя казва че това с очите са стафилококи от които се чисти,които за го запушвали и затова са му надути сливиците и затова е злоядството му.Да издържа и да не давам нищо,за да не подтисна процеса,каза че има доста опит в стафилококите.Ще ми се обади по-късно дали да даде нещо.Обаче сега ще ги водя при педито и той и свеки ме карат дори тя с такси ще ни вземе.Какво ли ще ми каже педито сега да ме хвърли в джаза.Ще съм перде,неиздържам на това напрежение за да издържа трябва някак да се изключа.
Димитър се измъчва в брака,не му харесва от самото начало.Много рядко излизаме заедно,но ние и преди брака рядко излизахме.Малко неща сме правили заедно, много от мен като човек той не харесва и невъзприема.Незнам,така може да изкараме години,а може би той няма да издържи аз ще издържа.Не съм подозрителна,нито ренива.Имам много богат и активен живот в мислите си и нямам желание нито енергия за такива идеи,следене,ревност и т.н.Той си харесва жените много ясно,но дали прави нещо незнам и неискам да знам.
Все ми повтаря и снощи пак с каквото дойде с тва ще си тръгнеш.И аз му казах,че си мисля точно тва което ти ми каза Иве и той ми отговори ''в нета ли те посъветваха така твойте приятелки,на нападението да отговаряш с атака,но аз съм по умен и не се вързвам''Не може да се разговаря с него,правя опити.Просто  не ме приема за равна,но аз и не съм му равна като социален статус,нямам подкрепа,нямам стъбилно семейство,всеки от семейството ми крета.Незнам какво ще стане и как ще стане,в момента карам на самотек.Готова съм на компромиси,искам да се оправят нещата между нас,но той неиска.Особено след като ми прочете в скайп как обсъждаме човекът от пързалката,от тогава особено се засилиха нещата.Беше ми следял хронологията с месеци,не съм очаквала,но и тва са си само женски приказки все пак,а той ме осъди директно.

# 593
  • София
Яна искай изследване на секретите така ще спечелиш време за хомеопатичното зчистване.
ОООО Димитър,ще ни нарочва,кажи му че в нета споделяш само за любовника,а не за него защото няма с какво да се хвалиш.
Незнам хем не е добре така да му говориш хем трябва да се оправите,много сложна ситуация,неможе да мълчиш и да се затваряш.Мисля че трябва от галя нещо да му сложиш във водата може и да му поедйства,звучи гадно ама какво да направиш Hug
Моите продължават реше но ще издържа до НГи после с пълна сила на градината и ако рева за тях тогава ми припомняйте.

# 594
# 595
  • Асеновград
Точно така е Майче , сигурни са , че са прави.Имах много труден пубертет и много неразбиране от тяхна страна в онзи период , те са много консервативни и двамата и разликата в годините ни е голяма и много трудно общувахме.Сега ги разбирам , но това не значи , че мисля , че са били прави.А и в крайна сметка стана човек от мен и много са ми дали , за което съм им благодарна.
Яна , ти не си по-ниско от него по-никакъв начин , това е брак , не може да си мерите социалния статус , само характерите.Не се подценявай.
Позабавлявай се с педито , вместо да се товариш.
Може , Иве , харесва ми тази мисъл , даже ще я кажа на Гошо довечера  Laughing.
Много се радвам за Зорето .

# 596
  • София
Аз си мисля че в момента не са готови за наказания,за повече от 10-15мин,пошляпването го приемат както болка,а не като наказание и не го разбират в истинския смисъл.То и аз ги пошляпвам защото.....защото..... не ми издържат нервите.При нас доминация ревност буйни момчета,трябва ни бавачка-психолог sos.От тези американските.
Били забравих да благодаря за предложението за меденките,но ще опитам да намеря сега се сетих за един билборд до билла за домашни сладкиши тук близо до нас,ще ида.Как обичам да приготвям за Коледа и Бъднивечер но съм нервна и не ми се занимава поне днес Не.

# 597
  • Асеновград
Иве  Hug.
Леле колко съм досадна днес , хич не ми се работи и ме е хванала логореята явно.
Снощи правих меденки до полунощ , никак не ми стига времето напоследък и се ядосвам , че не можах да се организирам навреме като хората.
Вчера бяхме да поръчваме кухня , да я обсъждаме по-скоро и да правим проекта.Имам една мечта за кухнята - да прилича на кухнята на баба , да мирише вкусно в нея , да изглежда стара , да има рафтове с бурканчета , не знам дали ме разбирате.И все си мислех , че няма да намерим кой да го направи това , а се оказа , че не само е възможно , а и няма да е много скъпо.Много се вълнувам , дори майстора се запали , защото не е правил такова нещо.
Няма да пиша повече , поне до следобеда  Mr. Green.

# 598
  • София
ЕЕЕЕ Били аз с кой ще спамя Mr. Green
Аз пък харесвам точно обратното на твоята кухня,не че не харесвам.
Чакам мъж ми да си дойде и да видим какво ще правим,аз съм на маникюр от 14ч защо ли ми е ама айде да се дават пари.
о не съм казала на Марти,моя се извини за усилватела каза че е грешка и че съжалява,това ми беше достатъчно.То с тези деца немога и с него да се карам,все пак и интереса си гоня Mr. Green ще има и за него подаръч че намерих едни скрити от себе си 100лв

# 599
Върнахме се.Педито каза че е много зле с гърлото и носа,изписа ми АБ като налучкваше и само ме питаше този или друг.  Close И няколко противоалергични плюс обичайните.Прати ме на очен,тя вика много е зле,много е заразно,тва е възпаление от гърлото и носа тръгнало през очите.Така каза и Галя,че е обаче детето не се чувства добре,а Галя пътува и ням аонхват.Каза че ще ми звъне да ми каже за лекарство,още не се е обадила.Незнам колко ще издържа да чакам и как ще се справя.Сега като го гледам си мисля че е и за АБ и за противоалергично и за капки.В понеделник пак ме вика очната и на мен не ми е добре нещо на очите.

Общи условия

Активация на акаунт