Отговори
# 600
  • София
Яна отишла си точно в пика на болеста,изчякай и дай на Г лекарството и дано е преди да дойде Д.
 Hug ще  Praynig дано бързо премине.

# 601
О като се свързахме как ми се накара Галя,че ако съм такава по добре да не съм й пациент.  SickДаде ми едно лекарство и вика дадеш ли другите,стафилококът ще се модифицира и ще мутира.Логически мисля,че е права,трябва да се стегна и да издържа това,защото инъче попадам в омагьосън кръг.Никола винаги е имал високи нива на стафилокок и ако апетита се влияе от това,а е напълно възможно,мисля издържа ли ще спечеля много.Всичко е въпрос на време сега и на много лъжене от моя страна,надявам се покрай празниците да са заети и да не ми се бъркат обичайните.

# 602
  • София
 Hug

Аз оцелях, предколедно. Чувствам се омаломощена, изсмукана, изцедена. Студенти до последно. Нищо не съм напазарувала и приготвила. Сладки също не съм правила.

Яна,  Hug Бързо оздравяване на Никола.  Hug Аз не бих издържала на такова лечение и затова не го и прилагам. Peace Много сили и увереност. Hug

Честита дъщеричка на НР. Да е здрава и щастлива.  bouquet

Имаше и още, но като си събера мислите. Crazy

Лек ден.

# 603
  • sf
Пльос- аз се наработих, утре имам малко,ама то не се брои.
По-късно ще ходим с Вико да вземем кака му и да видим какво има на коледния им базар.
Нищо не съм взела за свеки и мъжо,ама утре след Била ще мина през ДМ и каквото-такова.  Confused  много се замотах тая година с подаръците, догодина още от август ще ги оправя  Mr. Green
Прецака ми се флексайпа и не мога да си изтегля друг, къса ми нервите.

Яна  Hug стискай зъби, детето ще е добре. С мъж ти обаче не знам какво да правиш. не омеква ли поне от нещо? рев, сълзи, викове? щом казваш,че не му харесва семейния живот,да не би да иска развод,а не смее той да направи първата крачка? защото преди време аз бях така, исках да приключим,а не исках да съм първата казала го. За това се държах лошо, кръшках и т.н. с надеждата той да поиска раздялата пръв.

Иве, споко, бе, по-лежерно го раздавай- трябва да ти е ясно,че всички вещи, вкарани у вас са прежалени. като чупят, да чупят. и тук е така, Вико опустошава всичко. Пускай ги на градина, това е решението. На мен много ми помага като знам,че няма да го има поне до 16ч  Joy

Честито бебче , НР! Какъв е срокът да му дадете име? КАк са го записали в болницата, много интересно, тук до 3тия ден трябва да сси решил  Joy

Утре ще пазарувам и готвя, вечерта брат ми ще е у нас. С него не сме  били заедно на БЪдни вечер от деца  Grinning

# 604
  • Бургас
Яна, дръж се  Hug

Били, а Тедо като ти каже : казах ли ти, ти не му ли отвръщаш - да каза ми, това го знам и изобщо как реагира Тедо?

Опс, честито бебе на НР  Hug и да ме прощава Албенчето (червя се) а на снимката с поличката е просто уникална

Цитат
На мен много ми помага като знам,че няма да го има поне до 16ч 
И аз така, голям рахат ми е.

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 15:15 от шушоната

# 605
Вики на мен ми го няма скайпа и незнам какво става,имам нет скайп тц.Във Фейса прочетох че искали да става платен от 1 ви,дано не стане.Май и аз трябва да тегля нов скайп.  newsm78
Ува купуваш готово и това е,невсеки има възможност и сили!Не е лесно да работиш къща да въртиш и деца на главата.То до магазина дали ще имаш време и сили да идеш.Дето вика Майчето направо не ми се влиза в магазин и то от месец е лудница.Днес влязох в Хипото за пластелин,че нашия вече е прецакан свеки децата ме чакаха в таксито,без тях да съм.Вътре лудница,а рафтовете направо опразнени,някаква лудост е.
И аз много разпускам когато са на градина.Мисля ги и незнам какво ще взема слетобеда,здраво ли болно ли,разстроено или какво,но времето което имам,тишината наистина зарежда.След като мине първоначалната криза с тръгването в градината и се изживееш,е хубаво може би и за двете страни има минуси но и много плюсове.
И при нас ще дойде брат ми и баща ми защото аз съм им семеството,с брат ми почти винаги сме заедно на Бъдни вечер,да сме пропуснали веднъж дваж незнам има ли и дваж.

# 606
  • Бургас
Скайпа има някакъв глобален проблем, моя сега служебния се вписа обаче личния не ще  Confused

# 607
  • Асеновград
Ели , той ми го казва с тон , аз обикновено се впечатлявам от тона и акцентирам на него.Може би ако не обръщам внимание , ще му мине мерака да ми "казва".Гошо се шегува , че се изживява като хан Крум и ни строява с това "Казах!".
Ти се отпусна да пишеш от работа , или вече си си вкъщи?

# 608
  • Бургас
На работа съм, нямам шефове на главата, но тихичко да си призная ще ги сменям и ще организирам запивка в Бялото, нали Ивето ме покани, ще се възползвам.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 08:22 от шушоната

# 609
  • София
Янче, дано се справите с болестта бързо, по-бързо отколкото при Надина, че наистина не ти е лесно  Hug

Абе Шушоната, какво бебе, Албена няма бебе, а голямо момиче на три годинки  Laughing Стискам палци за новата работа!

За Зорето и аз разбрах наскоро от една обща позната и щях да ви казвам, ама забравих Embarassed

Били, и аз като теб такива кухни харесвам. Моята кухня е без прозорец (общо помещение с хола) и много исках да е в такъв стил и по-светла. За мен кухнята трябва да излъчва уют. Кухните от венге и метал не че не ги харесвам, но не са за моя дом. И сега си харесвам кухнята по принцип, но де факто вече е претрупана и вечно разхвърляна и на нищо не прилича. Много искам да я пооправя, но все нямам време да стихна до това. Кая като беше бебе путувахме за Коледа към Разград и не тръгнахме докато не изчистих хладилника, бях си наумила, че няма да посрещна НГ с мръсен хладилник (защото бях отлагала това свещенодействие мноого дълго, няма да призная колко). В резултат стигнахме не помня колко късно вечерта. Сега вече хич, ама хич не страдам от такива скрупули.

И двата хляба в новата машина ми станаха тестяви, не знам защо, при положение че спазих точно рецептата на сестрата на мъжа ми и машините са ни почти еднакви. У тях много пъти сме яли хляб по тази рецепта и се изпича много добре.

Да ви кажа, напоследък се замислям за това колко лични неща споделяме тук. Сестра ми оняден ми каза, че търсела нещо оняден и в гугъл попаднала на мой пост тук в темата. Не че се притеснявам от нещо или някого конкретно, но се чувствам малко неловко така, като всеки може да влезе и да прочете за детето и семейството ми. Вие не се ли чувствате така?

# 610
  • Бургас
Малеееее, явно съвсем съм се омаяла. Аз гледах снимки, вярно, ама от много инфо наведнъж и съвсем се обърках. Да ме прощава Албена.  Hug

# 611
  • Асеновград
Одеве като написах за нашите точно това си помислих.Понякога забравям , че всеки може да чете и че никак не съм анонимна тук.
Аз моя хладилник съм го чистила точно веднъж , откак го купихме през 2006-та  Laughing.
Настоявах кухнята да е отделна , за да може да е различна концепцията от тази на хола , иначе никога Гошо не би приел това , което решихме сега.

# 612
  • София
Айде и аз с нов маникюр
Шуши нали сега започна,къде ще сменяш?
Понякога се чувствам уязвима от написано,но пък затова нямам ФБ

# 613
  • Бургас
Ти кво ся, уплаши се че ще дойда ли  Mr. Green Не знам ще видим  Praynig

# 614
  • София
А мен с това немож ме уплаши Hug ей така от никъде изникна поста ти.....както е добро за теб така да стане Praynig

Общи условия

Активация на акаунт