Отговори
# 615
  • София
да ама във ФБ може да ограничиш само приятели да виждат снимките ти, а тук всеки може  да чете - колеги, приятели, неприятели...Ако можеше отчетните да са с парола  Mr. Green или поне само регистрирани във форума да ги четат...

# 616
  • Асеновград
Шуши , ще стискаме  Praynig.
Да , във фейсбук можеш да се скриеш , а тук не.
Пак ни сгърчиха предпразнично , душиците ни излязоха , ама се справихме.Гошо отиде да взима Тедо , така исках да го взема аз и да видя как си отваря подаръка , но ако ме чакаха , Тедо сигурно щеше да е последен в градината предпразнично.

# 617
  • Sofia
хахаха - интернет и анонимност Wink това са две несъвместими неща. за това гледам да не споделям много лични неща - винаги има "доброжелатели". мъжо знам, че не чете - нито скайп, нито нищо. (и аз така) А FB - абе не е толкова тайно колкото си мислите.... Доста добре се индексира дори и скрита информация в гугъл Wink.

Шуши, стискам палци!

# 618
  • София
искрето е спеца,леле колко зловещо звучи.Искре какво получи Сашето?
Ще ходим до мол Хемус ooooh! моя мъж откачи Tired

# 619
  • Sofia
Иве, то си е зловещо ....
Сашето - получи един Макуин и Мак за сглобяване от фирмата на татко си (добре, че дават ваучери), в градианта една преса за пластелин и сега под елхата - АкваДудъл.

# 620
друг е въпроса кой ни знае никовете

Янче, стискам палци да издържиш и да се изчисти Никола Praynig

Били, и аз харесвам такива кухни - още повече, че на баба ми наистина е такава, с много рафтове, чекмедженца. За новия апартамент почти го бях убедила Десо да е такава (той харесва по-модернистични), но кухнята ни е едно помещение с хола, а този тип мебели за хол (тези, които ни харесваха) бяха много скъпи. Така минахме на по-модерен вариант - долните шкафове са дърво, не венге, но тъмно, а горните са облепени с кремаво рисувано стъкло...аз си я харесвам

Иве, кък са щурцовците днес?

# 621
Досега спахме с децата,Надина ме събуди а Никола още спи.Три нощи не сме спали с него като хората.Сънувах много.
Мен много ме гризе точно това,че тук сме като на показ,разголени,отворени за всеки поглед и тва е буквално.Имам няколко случки,освен гугъла където и на мен ми излизат мненията.Никовете не са проблем,аз съм си Яна,Ивето си е Ива,а другите лесно могат да се намерят.Освен дето колежките на мъжът ми ''ме знаели от форума'' и то при условие че пиша само тук,в темата за Здрач спрях защото ние с момичетата от там станахме много близки и си пишем на скайп в общ чат и във Фейса.Отделно постоянно получавам съобщения от рода на ''ще ми препоръчаш ли от кое магазинче да си купя това или онова,че в търсачката ми излезе....''А най-смешното че веднъж тук се майтапихме колко забравяме къде си оставяме нещата из къщи след ражданията.И някой писа че е за гинкобилоба,а аз отговорих че трябва да си я вливам венозно едва ли не за да ми подейства и получавам съобщения на лични ''моля би ли ми разказала за процеса на вливане на билоба,предстои ни интервенция и т.н...'' а аз дори незнаех че наистина може да се влива тва чудо.  ooooh!
Но немога да се откажа от темата,много сте ми близки в добро и лошо.И най-вече тук никой не ме критикува и не ме обвинява,и всеки съвет усещам че ми се дава с добро чувство от някой който наистина мисли за мен както и аз ви мисля като себе си!  Hug
А тя Бооти зачезна,обаче във Фейса каква снимка е пуснала своя от служебното парти-красота,направо за корица на списание!  Heart Eyes

# 622
  • USA
Янче, точно вчера мъжът ми заведе Кристиан на лекар и направо казал на лекарката "Има конюктивит, давайте капките и да си ходим". Тя се позасмяла и го прегледала - оказа се яка ушна инфекция + леко в гърдите. При такива възпаления явно избиват в очите секрети. Дано да се оправи Никола скоро. Много е трудно така като трябва да се криеш.
Много ми е странно като говориш как мъжа ти те превъзхожда по соц статус етц. Все едно за английския принц говориш.  Rolling Eyes По това, което пишеш, не може да ти се намаже и на малкия пръст, ами, не ми лъха на аристократизъм някакси  Mr. Green.

И мен ме дразни като вляза и видя няколко неизвестни ника да ни висят в темата. Какво толкова има да четат? Понякога искам да пиша нещо или да пусна снимки и се спирам, защото не искам някакви непознати да ги гледат или трия след 1-2 дена. Неприятно ми е да знам, че някой ще ми намери линковете от преди години. Обаче, тук се чувствам у дома си и си мисля, че сред цялото море от мнения надали някой ще е толкова заинтересован точно от моята личност. Колежките на мъжа ти са големи лисици. Simple Smile Стана ми смешно какви съобщения получаваш Simple Smile. Мен по едно време ме търсеха за информация за емигриране  Laughing и информация от рода на "колко струва сиренето в ЛА"  Grinning.

# 623
  • Асеновград
Колко струва сиренето в ЛА е жизненоважна информация , явно  Laughing.
Не сме си с истинските имена , ама си говорим на истински имена , показваме си децата ...
Тедо много си харесва книжката , "сутинта" имали "вятъль"/разбирай театър/ и били джудженца , накараха ни да занесем по една коледна шапка.Имат и торбичка с лакомства - извади един портокал от там и ми го връчи да му правя сок  Grinning.
За мен празниците започнаха , отивам да си доизпека сладките и да си сипя едно.Наздраве.
И аз не искам да се отказвам от вас , обичам ви и имам нужда от вас.

# 624
който иска да шпионира, и аз няма да се отказвам  Hug

Велинче, кажи ми за това как се гледа на посягане на дете в Щатите (питах Албена, но не знам кога ще се включи), вярно ли е, че може да ти вземат детето за това?

На минус едно в мол Сердика в магазин LTD има хубави Коледни намаления. Взех си три блузи с дълъг ръкав за 30 лв  Grinning

# 625
Вчера от любопитство погледнах другите за колко време изписват една тема- 2 месеца, а ние за две, три седмици Grinning И аз не мога без вас, вие сте доста голяма част от живота ми. Като ми се случи нещо и си мисля как ще ви го споделя Heart Eyes
Днес водих Дели в Мак доналдс. Беше му за трети път и той не знаеше много какво е . Бяхме с приятелка с нейното детенце, много хубаво си играха. В такива моменти ми се пълни душата. После спахме, той продължава.
Янче, ти си ми толкова интересна като човек, че като видя постовете ти и нямам търпение да ги изчета Heart Eyes Учиш ме на много Hug

# 626
  • USA
Марти, вярно е. Не се гледа добре на боя, дори и в най-лека форма. Децата в градините ги учат ако родителите ги бият да се обаждат на 911 и въобще тук си е малко портаджийска културата. На мой приятел дъщеря му го заплашваше, че ще каже, че я бие. Той и беше казал - тогава ще отида в затвора и ти ще си останеш без баща.  Laughing
На улицата децата усещат, че не може нищо да им направиш (защото и на викането не се гледа добре) и правят каквото си искат. Определено им идва самочувствието  Laughing. Според мен, обаче, си ги пошляпват вкъщи (ЛМ). Тук това също е сравнително ново явление. Копирам ти част от една американска смешка, която ми изпратиха наскоро:

Scenario  :
Billy breaks a window in his neighbour's car  and his Dad gives him a whipping with his belt.

1957 -  Billy is more careful next time, grows up normal, goes to college, and becomes a successful businessman.

2010 -  Billy's dad is arrested for child abuse. Billy removed to foster care and joins a gang.  

Сега се сетих за едни познати в Канада, че ги бяха разследвали социалните, защото детето казало, че баща му му казал, че ще го напердаши. (Аз това много често го казвам Simple Smile) и съседката като съвестна гражданка се обадила където трябва. Та, в големи подробности разпитвали детето. Детайли от рода на защо майка ти те къпе и пипа ли ти пишката.

Абе, не е лоша първоначалната идея, но като изпълнение има какво да се желае. Много крайно го дават.

# 627
Янче всяка болест на Ева се е отразявала на очите й  PeaceНие доста често чистим стафилококи с Галя.Довери й се , оправих Ева с тежък конюктивит и лека ушна инфекция само с Х.Просто трябва търпение Hug
Днес и аз правих меденките.Много се учудих като писахте че дребосъците са ги изяли докато сте ги правили, и си казах ее мойта дъщеря не си пада по тези неща.И какво се случи - изяде толкова много ......... LaughingМалко формите им не станаха сполучливи , но на вкус са уникални Grinning
Ние днес направихме баклава, тази вечер мъжа ми ще прави и тирамису.За утре всичко сме купили ,само салатки не  Grinning
Надявам се да си пишем тук много дълго време  Sunglasses,

# 628
  • Асеновград
Надявам се да си пишем тук много дълго време  Sunglasses,
До пенсия  Wink ?

# 629
  • София
До като умра,заклех се Naughty
Ходихме до мола хемус егати ужаса,народ а е най скапания мол,Видяхме Мария,пита Ради какво правите той отговаря чакаме те Confused явно страда.Тя идва само в понеделник че ходи на у-ще,за първа година живопис в софийския а е на 27г.
Купих си крем,от пикадили вечеря и нищо друго,ВЪЗМУТЕНА съм от ДЯДО Коледа,срешнах ме го и Ради си казва счупих елхата а оня дъртак Нищо миличък вашите ще купят нова #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire идваше ми да го напсувам,не е нормално това,Велина ето Крайност и тук.

Велина току що дадоха в Калифорния срашни наводнения

Общи условия

Активация на акаунт