Отговори
# 630
  • USA
Иве, нали вчера писах, че и тук ДК по моловете са много ларж.  Laughing

Да, тук вали от 10 дена непрекъснато. Добре, че инфраструктурата им е свястна и носи на дъжд, че аз съм точно под една изгоряла планина. Слава Богу, днес спря, по радиото казаха "Коледно чудо"  Laughing. Ние днес пътуваме за планината там има ок. 3 метра сняг  Laughing. Това започна след като казах, че влажността е 10%  Joy.

# 631
  • София
Велина нещо общо,ДК е ларж и в Бг и Ам.Колко далече е планината на която отивате?Там ли ще правите Коледа?
Приятно изкарване Hug

# 632
и аз се възмутих как може Laughing интересно ми е това, което разказа, не знам дали и тук няма да стане така. Законодателно вече е - е не могат да ти вземат детето за шамар, но пак има някакви мерки. На последния биг брадър фемили влязоха две социални в къщата да обясняват на един баща, че си тормози детето. Крис по-добре ли е? Приятно изкарване на планината и да се накарате на ски хубаво

тия дядовци са малоумни, толкова ли е трудно да се сети какво да каже

# 633
  • USA
Кристиан добре изглежда, но си пие антибиотика. Дано да удържи фронта, че утре съм го записала на ски училище.  Laughing
Планината е на 5 часа път от тук, доста каране е, но е магистрала само. Дано само всичко да е наред и да няма изненади  Praynig. Там ще сме до неделята. Ще празнуваме Коледа с едни приятели, които са евреи, та сигурно няма да е баш традиционно. Но мисля, че снегът ще донесе повече настроение от постните манджи  Laughing.

Марти, дано да не стане като тук. Проблемът е, че много се клюкарят за щяло и не щяло и не знаеш кога някой загрижен гражданин ще ти погоди някой номер.

Иве, казваш му на Ради, че ДК в мола не е истинският ДК и той не взима решенията за елхата. Simple Smile

# 634
Ние с Дели сме сами. Той пуска музика и танцува, а аз умирам за сън. Вече доста рано ми се приспива вечер, въпреки, че на обяд спах 2 часа.
Утре ни чака голямото готвене.
Велина, супер звучи това с планината. Приятно изкарване!

# 635
Ох, ние нали по едно време имахме проблеми в къщи.. и бях писала нещо в една тема в семейни отношения и бивша съквартирантка моя, не знам как, но беше прочела и после се чухме за нещо и тя почна да коментира темата. Беше ми малко.... неудобно сякаш. Всъщност щом съм го написала не е някаква тайна или нещо подобно, но все пак.. на познатите предпочитам да казвам лично за проблемите си, ако реша. Вече си имам едно наум.
Мен също по снимката на малчо са ме разпознавали.. няколко пъти  Mr. Green
Аз лично си признавам, че съм търсила познати в отчетните по децата - нали в началото са написани рождените дни  Rolling Eyes
Ииии пека меденки, ако някой се чуди  Mr. Green
Другооо.. нали ви казах, че малчо знае, че дядо Коледа е приказка.. днес му подариха подарък и ни среща една баба на улицата и пита - тази торбичка от дядо Коледа ли ти е? И малчо - не, от Ива  Joy много забавно ми стана
Отивам да си видя меденските. Били пийни едно и за мен моля, имам нужда  Hug

# 636
направих жито, сега варя боба. Успях и да се скарам с Никола  Confused

# 637
  • София
Започна се голямото готвене,сега сложих за обед картофите и месото,сърмите и питката като легнат на обед ще правя ooooh! отвикнала съм с това ози Laughing
Сега гледат Бен 10 игралния филм и само питата,добре че баща им е на тема фантастика им  обеснява.
Марти ще забравите

# 638
  • sf
Иве, какво месо на Бъдни вечер?
Аз ходих на работа, после пазарувах, сега свеки и Вико оправят играчките, а аз лека-полека се захващам да готвя. Много обичам да готвя за днешния ден. Само щрудела купих,защото не ми се разправя, а и почти никой не го яде. С подаръците горе-долу се оправих, малко, но от сърце.
Купихме на Роки мп3ка и сега се мъчим да я напълним с песни и нещо не става  hahaha много сме смотани.

За това кой чете, хич не ме интересува,. щом съм го казала, не ме притеснява.
И аз намерих доста мои познати по отетните, благодарение на дадтите на бебетата  Mr. Green

Весело изкарване на празниците!

# 639
Не съм Ивето, ама до колкото разбрах, месото е за обед. То за вечеря е голямото постно ядене  Mr. Green
Аз вчера си направих боба, а днес само една питка ще забъркам /че и не содена/. Хич няма да се впускам в много готвене, че кой ще го яде...
Весело изкарване на празниците /това ако не успея да се включа/  Hug

# 640
Весело изкарване на празниците и от мен! Hug

# 641
  • Sofia
ДД!
майка ще готви Grinning.
Та понеже тя питка не възнамерява да прави - кажете ми рецепта аз да направя поне това. Grinning

# 642
добро утро
Аз сложих да варя боба, свеки ще прави баница с праз, а следобяд ще пълним чушките и ще правим сърми.Тя и жито свари снощи PeaceПитата ще я оставя в нейните ръце Grinning
Искре свеки ще я прави така:
http://www.gotvetesmen.com/recipes/categories/Bread/Bulgarian_br … ad/recipe_478.php

# 643
  • Sofia
Ками мерси!
Ама за бъдни вечер не се ли прави безквасна (без мая) питка?

# 644
  • sf
И аз слагам мая. и сол, захар, олио. Утре ще правя и гевречета със семки, варени.
Сега варя боба за чушките. Посла салатния. А после ориз за сърмите и чушките. Питата последна я правя.
Цял ден на печката  Joy
Днес много каръшки ми започна деня- рано-рано стъпих в една локва, та работих с мокър крак, после си изпуснах телефона, та го събирах на парчета,ама работи,де. После така се спънах на едни стълби,че щях да влетя във впха съсе вратата  Joy
сега пък се скарахме с мъжо,щото не можем да се оправим с тоя плеър. сякаш е астрофизика  hahaha
а и не ми е купил подарък още  Confused

Общи условия

Активация на акаунт