Отговори
# 645
аз я предпочитам с мая Mr. Green
Вики дай рецепта за тези гевречета Praynig

# 646
  • София
http://www.receptite.com/recepta.php?r=13661 Искре правилно,без закваска,със сода.Тази съм правила мин.година без машината тази година машината ще я меси ще я пека в печката.Мен ми харесва.
Правилно месото е за обед.
Ходих с Ради по магазините харесах си палто,уникално е 300лв в сравнение с това мола 900 си е добра цена ще мисля Joy То и ботуши елегантни към него трябват Mr. Green купих си ръкавици модни дълги.Нещо се точа ама за къде и аз незнам

# 647
Дааа,Иве определено се точиш. И аз имах такъв период преди да забременя. Тогава си сложих устата и нокти Mr. Green
Изведох Дели, че е хубаво времето. Сега се прибрахме и аз почвам готвенето.
моята питка е с бакпулвер.

# 648
  • София
Бубе надявам се само да се точа,не и да забраменявам че тогава....................

# 649
  • Бургас
Аз наготвих набързо от Кауфланд малко пълнени чушки и сърми, боба ще сложа по-късно, ама май ще взема да се пробвам да омеся една питка, че като ви слушам и ме хваща срааАААммм  Embarassed
Аз гледам да не се събират много яденета от този ден че няма изяждане, че после на 30ти баткото роден и всеки път изкарваме новата година с манджите от старата  ooooh!
Много се ядосвам - баткото така да е комерсиализирал тия празници че вече чак не ми се празнува, искам да хвана гората и да се върна като мине цялата дандания. Човека си поръчал нов компютър за рождения ден, нов телефон за коледа, ама със тъч скрийн като моя (това натъртено), за нова година мп3, хеликоптерче, топли ръкавички и забравих още какво.  #Crazy И на всичкото отгоре ми заповядва - няма пък ще ми ги вземеш.  ooooh! Аз още пари не съм получила, до сега безработна бях, а то лапето му с лапЕ ми заповядва.  Crossing Arms

# 650
моята питка е тази, слагам повече мед отколкото е по рецепта, за заливката повече подправки, вкл. челвен пипер и я правя на едно, не на отделни питки, много ни е вкусна на нас

Аз съм готова с почти всичко - яденето, изчистих, само питката остана, но ще я правя след 16 ч. Десо изведе децата навън и малкият заспал по-рано отколкото аз си правех сметка, сега ще видя как ще се получи довечера. Никола ще го сложа към 15 ч, за да ми издържи до 22 ч поне. На съседа баща му го гласим за дядо Коледа, на етажа сме три апартамента с деца между една и четири години, през всички трябва да мине Laughing

Ели, кофти е, защото като не му ги вземеш, можеш да се почувстваш виновна в един момент, подари му най-необходимото, пък по-натам другите

# 651
  • sf
ето ги гевречетата, http://gotvarstvo.georgievi.net/a/recipe_52 но аз слагах семки отгоре,че нямах сусам.
Лел, досега се разправях с тая мп3ка, ходих до Техномаркет и я смених, взех даже по-хубав модел. Мъжо ми изпили нервите. Много често прави така, захване се с нещо и като не успее- ами ти го довърши  ooooh!
с готвенето съм до никъде. Свеки се мотка, тя е на гости явно  #Cussing out

Последна редакция: пт, 24 дек 2010, 14:31 от donsita

# 652
  • София
До тук само боба и щрудела са готови. Седнах за кратка почивка, докато Вики заспи.
Гого искаше да ми помага за щрудела, слага от плънката и лапва по една лъжица. Laughing Към края и Виктор се усети, че става нещо интересно в кухнята и пристигна. Обръщам се да сложа поредното навито парче и той застанал до тавата и развива, че да опита от това отвътре. Най накрая дружно гребяха от купата каквото е останало. Laughing
Отивам да подхващам сърми, чушки, питка... кой ли ще ги яде? Помощниците се гласят и за питката. ooooh! Laughing

Весело изкарване на празниците от мен. Hug

# 653
  • София
Като една истинска КУкУна,нищо не съм сложила още,къпах се слагах си новата ми маска за коса,споделих за палтото с любимия,излезна.
Ще се надигна след малко да почвам с миялната сърмите и от сушилнята дрехите,после питката.Снимайте направените яденета питки и сладкиши.
Шуши аз бях същата като твоя,една година като харесах едни ботуши а татко няма пари в магазина празно бензина с купони,аз ботуши за 1500лв при заплата 200лв леле тръшкане рев,той вика нямам бе тате,аз не та не накрая избягах от вкъщи.Е получих си ботушите,ама сега като се замисля каква гад съм била а и продължавам да бъда май.Купи нещо ако можеш и поговори дано разбере. Hug
Вики техниките са така,аз не издържам и само ръчкам мъж ми-това сега защо не е така както искам направиго и тн.Ще се радва Вероника а за Виктор какво има,че съм забравила?
Яна стига готви яви се
Веси къде си????

# 654
Аз правя питка но не постна .
Ние сме канени у братовчетка ми там се събираме всички и всеки носи нещо майка ми и леля ми имат грижата за постните ястия а после минаваме на мести не е по обичая ама какво да се прави не можем да се събираме всяка вечер.
Та аз съм направила сладки ,питка ,кьопало и пълнена кокошка.
С подаръците позакърпих пложението ,но тях ще ги получат утре.

# 655
  • sf
За Вико има пушка и въдица с риби.
Леле моя сега ми се обажда, да съм идела да купя на майка му голяма хавлиена кърпа, защото тя това искала за подарък, а той не намирал.  ooooh!
Направо съм на крачка утре сама да ходя в Козлодуй, с децата,де, а той да си кукува тука с хавлията  Twisted Evil

# 656
  • София
Вико не се стягай,купи и на жената,само тя не те кара....
А моя вика утре като им дадем подаръците неможем да тръгнем,кога да им ги давам,май ще е предварително дайте съвети??

# 657
Иве, може и днес, защо не!?
Аз дотук съм направила само ошав и чесновия пастет. Бобът се вари. Сега почвам сърмите, накрая питката. Надявам се към 6.30 да съм готова.
миналата година май правих питката на Марти, тогава пак ни беше пуснала рецепта.
Дели заспа преди 20 мин. със скандал. Не иска да се отлепи от компютъра, не му се спяло, а в същото време кисел, та кисел.
Приятно изкарване на всички Hug

# 658
  • sf
Ама мен не ме е яд за нейния подарък,а че мъжо пое грижата,а сега -нямало, а той в последния момент отива. И пак аз да оправям бакиите. А готвя в момета,как да оставя нещата по средата.
Ние винаги след вечерята довечера си даваме подаръците. Не чакаме 25ти.

# 659
  • София
Аз се бях позатрила - ама нещо ми отнемаха компютъра все...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт