Отговори
# 660
  • Бургас
Уфффф, говоря аз, ама колкото по-голям става толкова по-не знам как да подходя  ooooh! А пък всичките дето ми викаха с един подарък два повода уцелвам да си ядът г****вете. Не е така. То детето не може да се понарадва на рождения си ден от празници.  ooooh!
Иначе ей сега месихме двамата, да видим какво ще стане... дойде и сам поиска да ми помогне и даже се изцапа  #Crazy Мисля да го запиша готвач, май го влече, че дано малко укротнее като бърка гозбите.  Crazy
Подаръците нямам нерви да ги давам на другия ден, че те са овършали къщата до тогава. По някое време като ми писне звъня на звънеца и оставям пред вратата и бягам. Ивчо толкова се впечатли миналата година че от март месец все повтаря да идвал дядо Коледа че да си играят  Whistling

# 661
  • София
Успокоихте ме,тъкмо нали сега няма играчки в къщи,яна ще ми завиди Mr. Green
Направих сърмите и к.зеле салата,остава питката.Много съм чевръста.
Сварих си чай от карамел ванилия и още един ябълки канела и мед,ухае къщата та знаели се,ей тези българските са голям боклук само от билки ако е брал някой знае разликата.
Кати как си бе душо?

# 662
  • Асеновград
Иве , аз го направих тоя номер на майка ми за едно барби на рождения и ден.Барбито струваше колкото заплатата и , тя го беше купила и скрила да чака моя рожден ден , а аз оревах орталъка пред гостите , че не ме разбира и и развалих празника.Накрая ми го показа да мирясам и каза , че ще ми го даде след 2 месеца.

Подаръците са опаковани , питата е във фурната.Ние винаги ги даваме на Бъдни вечер.Изчезвам.
Весело прекарване  Hug.

# 663
Привет и от мен. Вечерята се допича, само че май няма да има кой да яде.. цял ден някой мляска по нещо.. да видим
Подаръците си ги дадохме още сутринта. На малчо му е все тая, а Сашо почна да рови из шкафовете да си търси  hahaha Май не сме се уцелили много много, но пък е от сърце  Rolling Eyes
Весела вечер на всички  Hug

# 664
Ето най-сетне стигнах до компа.С татко правихме тиквеник,че миналата година не ми хареса моя и сега ме наблюдаваше и помагаше.Щото баба ми нали беше майстор на тестените изделия и срамота аз че така съм направила тиквеника.  Rolling Eyes
Никола днес пак ми вдигна темп.,цял ден е отпуснат и спи.Цялото му лице е на червени петна,устата напукана,абе много е обезобразен милия,с едни постоянни жълти сополи,ама адски много.Галя вика ей тва му е било в главата и сега се чисти.А Надина кашля алергично,неможах да й намеря лекарството и сега незнам.Галя ми каза че от 20 дена във въздуха има нещо силно алергично в частиците и влияе.
Весело изкарване на вечерта!Ние чакаме брат ми и сядаме,имаме и питка с 2 парички че да няма сърдити и капама освен безсмесните.До утре!  Heart Eyes

# 665
  • София
Имам си палто.
Галена ти ли минаваше често по Алабин?един магазим ми трябва нахождението му по точно

# 666
Иве,искаме снимки!
При нас паричката се падна на къщата,отделно сложихме после за децата в парчетата да не се сърдят обаче в парчето на никола открихме още една малка паричка.  Joy
Обаче на Надина й текнаха очите,появиха й се гурли.А как кашля,пфу как го няма тва тъпо лекарство и то точно по празниците.Незнам с какво да успокоя тая алергична кашлица.
Инъче нямат търпение за подаръците от Дядо Коледа,само се уговарят как нямало да спат,как щели да дойдат и да го хванат.Надина изяде меденките едва остави две за дядо Коледа.Дори и на външен вид да не се докарат на вкус са много добри тея на Джули.

# 667
  • sf
Ние опустошихме всичко- ядене, пиене, подаръци  Joy
И тая година съм доволна от нещата,които получих  Mr. Green
Утре заминаваме при тате  Grinning
Аз никога не съм се тръшкала за скъпи подаръци, бях доволна и на малкото. И не бих позволила детето ми да се тръшка, еле па като Ива за скъпи ботуши  Joy

# 668
  • София
Честито Рождество Христово!!!Бъдете здрави и щастливи  Hug Hug Hug
Питата не стана,мин година мъж ми я омеси и даже се вдигна,сега машината подметка.
Ние отиваме при ДК ще пиша довечера.
Яна ще снимамам

# 669
Весела Коледа!Бъдете, здрави, щастливи и усмихнати!

Нашата Бъдни вечер мина много добре. Дядо Коледа се представи просто блестящо, той си е един приказливец адвокат, явно и с артистични наклонности, много забавен беше. Никола му изпя една песничка, получи два подаръка - от нас и от свеки. Валери го гледаше много подозрително, и той си получи букварчето и сд плейъра на ФП, но си играе с тях чак сега, защото го приспах веднага след дядката. Никола от снощи не е спрял да продава нещо, касовият апарат е много хубав, като го заредим с батерии, ще е още по-хубав. Фотоапаратът няма батерии и не успяхме да правим снимки още, но той и така си го харесва, прави се че снима, после и с него спа. Дядо Коледа се беше престарал малко в екипировката и си беше сложил червен клоунски нос, а Никола като го видя пита "защо ДК има топче на носа"  Laughing Обясних му, че това е предпазител за нос, защото навън е много студено, да не му измръзне носа

Иве, браво на мъжа ти, снимай  Simple Smile

# 670
Добро утро!
Весела Коледа мили мои!Най-искрени пожелания за всичко най-прекрасно за вас и любимите хора!  Hug Hug Hug
Ние изкарахме до 12ч. с децата,брат ми и татко ми.Накрая завършихме с песни,Надина и баща ми като запяха.А той нали пее в мъжкия хор на Добрич,тя също обича да пее и като почнаха един дует.Аз ги майтапих,че ще им запиша диск на двамата и ще подарявам хахха.Бях взела подаръци за всички ,зарадвах ги.Брат ми искаше и някаква яка свещ за егренското си жилище,леле какви свещи има какви красоти.Зарадваха се.А сутринта,децата идват и като видяха подаръците,голямо щастие.Еле Никола с Хълка,то го носи,прегръща го...И на мъжът ми имаше подарък от Дядо Коледа хихи и той си го хареса.На мен не ми подариха нищо,но се надявам да ме финансират в кеш,аз след празниците ще си подаря.

# 671
Добър ден! Весела Коледа!
Ние вчера добре изкарахме. Аз не хапнах много, но нещо много тежко ми стана.
Днес Дели си намери аквадудъла под елхата. Хареса го . След час тръгваме към Владая и накрая при майка, където братми ще се прави на дядо Коледа.
Аз получих парфюм, но имам и още един подарък, който ще получа при майка, пак от мъжа ми.
Приятен ден на всички Hug

# 672
  • Бургас
Весела Коледа, много здраве и подаръци под елхата.
Децата сега управляват превозните си средства от дядо Коледа, ама голям карък съм и двете дистанциони рабоят на едни и същи честоти и само се дразнят, че си мешат играчките.  ooooh!

# 673
  • София,
ВЕСЕЛА КОЛЕДА и от нас! Много здраве и сбъднати мечти!  Hug
И ние изкарахме задоволителна бъдни вечер. Цял ден готвихме, правихме, и после ходихме и при майка ми да вечеряме там  Mr. Green.  Занесохме половината от яденето, но и тя беше наготвила. Нещо се изложих обаче аз с тиквеника, стана много сух, а мъжо пък си е изгорил баклавата  Mr. Green.
У нас Дядо Коледа идва през нощта късно и оставя подаръците под елхата. Но Ицко в три часа станал до тоалетна и ги видял,  Mr. Green но го пратих в леглото обаче да ляга. Сутринта обаче много им се радваха, сега ми надуват главата тука, самосе карат ужас са. Вероника нещо е кисела, разболява се. След малко ще ходим и при нашите и там да си съберат подаръците!  Hug
Таткото и той получи подарък и един пуловер от Спридер и много си го хареса, обаче Ицко му го избира Mr. Green, аз получих един тоалет за Новогодишната вечер. Бях си го харесала преди два месеца в един магазин, но тогава хич неможах да се вдена в него, обаче сега с диетката - взе че ми стана и много се харесах, та си го подарих де  Mr. Green.
А пък Ицко ни купил и той по едно малко и скромно подаръче, заделяло си детето парички от закуските, и получихме по един много интересен ключодържател под формата на сърце с кристал. Hug

# 674
  • Асеновград
Честио Рождество Христово , момичета!Много радост , здраве и усмивки!
Ние сме по средата на маратона.Снощи Тедо беше много впечатлен от подаръците , след малко отиваме у майка ми , а следобед се качваме със свекърва ми на вилата.Тя вилата е съвсем нова и не съвсем довършена , ще спим на надуваеми матраци , но ще е интересно  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт