Отговори
# 675
Честито Рождество Христово, мили момичета  Hug Желая ви много здраве, топлина и уют  Hug
Радвам се, че при всички така интересно е минало.
И при нас беше голяма емоция сутринта с тези подаръци. Мимко голямо сричане и четене беше кое на кого е, защото първо реши, че всичко е за него, но му казах, че са надписани  Laughing  На мен Дядо Коледа /т.е.аз  Mr. Green/ ми беше оставил чехли под елхата, само вибратора беше забравил  Mr. Green Тази вечер очакваме гости.
Приятно доизкаравне на всички  Hug

# 676
  • София

Честит празник на всички християни!

I.a.n.a, какво лекарство се търси?..
Някак не ми се вързват гурлите с алергия, на конюнктивит ми идва, но... не съм лекар, не знам. Дано се оправят бързо...

# 677
Честито Рождество Христово!
Много здраве и щастие! Hug
Честит имен ден на всички именници!Да са живи и здрави!  bouquet
Изкарахме добре бъдни вечер и всички бяха доволни от подаръците,но Дани позна Дядо Коледа,т.е. мъжа ми.
Иве,честито палто!

# 678
Честита Коледа на всички .
Честит имен ден на имениците.  bouquet
Пйите по едно и за мое здраве.

# 679
Весела Коледа на всички.Пожалавам ви на първо място много здраве на семействата ви , много да се обичате и уважавате и да се сбъднат всичките ви желания  Hug  bouquet
Честит имен ден на празнуващите!!!!!

П.П Сега да разкажа за нашата празнична вечер.Вчера мъжа ми купи костюм на дядо Коледа от Метро за 12.00 лв и решихме да облечем ддяо й и той да раздаде подаръците.И така към 21.30 изпратихме дядото уж да купи сок , той се мушна в банята и се преоблече, измъкна се навън и след 10 мин започна да чука на вратата.Ева веднага изтича и като го видя онемя, първо се стъписа , но после се отпусна и се почна едно бърборене на дядп Коледа, разказа му всичко за което се сети  LaughingТой раздаде подаръците и си тръгна.Ева изобщо не заподозря че това е дядо й  Laughing Започна да раопакова подаръците и беше една радост , едно подскачане, много доволна остана.Толкова си игра и после цяла нощ бълнувайки говори за добрият дядо  Heart Eyes
Хапнахме чудесно , свеки много помогна , аз правих баницата , тя питата.Парата се падна в мен   Grinning
Кати - лекарството е за каката  Peace
Янче , радвай се че цялото това чудо излиза навън   Hug
Аз получих пуловер  Grinning

Последна редакция: сб, 25 дек 2010, 19:35 от kami27

# 680
Честит имен ден на Ради!Много сила и здраве!   bouquet Честито на всички именници!
Кати,намерих лекарсвтото то е хомеопатично,там процесите протичат по различен начин.Дано утре са по-добре мойте.Преядох и се уморих,искам да минат вече тия празници!
Още веднъж Весела Коледа!Здраве и късмет!

# 681
  • София
Завърнах ме се с един багажник играчки,компютър кран 1.2м коли багери каляска,въртолет  още един  ooooh! аз съм много изнервена от лудницата.Ради позна ДК как не разбрах беше с брада мустаци шапка наметка панталони и ботуши.
Утре ще ходим до някой мол да разгледаме и да набележим.
Аз получих златно синджирче от татко ми,а на мъж ми часовник.Свеки отпусна 200лв тази година ларж.Свекъра ми е много отслабнал,хич не ми се видя добре,надявам се да е от лошата храна като беше в Полша,не съм казвала на мъж ми че не ми излежда добре  Praynig Praynig много добър човек и децата го обожават
Яна мерси че се сети Hug къде беше снощи Димитър кажи какво му подари де?

# 682
  • Бургас
Оооо, вярно бе, Ради....
 Да е здрав и много щастлив и вие покрай него.   bouquet

# 683
Как къде беше Иве в къщи си беше,обаче като си легна в 3ч слетобед спа до 6ч с децата.  Joy После беше кротък и пак заспа,сега пак спи.Доста е преуморен.А сутринта го изненадах с нови кожени ръкавици,с дебел пух за подплата щото си загуби старите.Зарадва се много честно казано.
Ками,аз съм изумена какво чудо излиза от Никола,днес за първи път поиска да яде.Просто по цялото лице,кожата изпръхнала,големи сухи червени петна,текат му всякакви секрети отвсякъде.Малко неудобно по празниците,но всеки ден звъня на Галя и се чуваме щото не е лесно,какво да се прави.

# 684
Иве, честит празник! Да ви е живи здрав!
Ние днес изкарахме много хубаво. На обяд отидохме на Владая, там много хора се събрахме, подаръци. За вечеря ходихме при майка.Брат ми успешно си изигра ролята на дядо коледа. Дели пя, рецитира, много сладичък беше. Най-много се радва както предполагах на легото и комплект за рисуване.
Цял ден не е спал и още е буден. Гледам българската Коледа, но нещо само фолк певици са поканили.

# 685
  • София
Честито Рождество Христово!

Честито на всички именници!

# 686
да Бубе и аз това забелязах че само фолк диви пеят  Naughty
Домочадието заспа, сега и аз ще лягам.Ева нещо се разсополиви, ще я видим тази работа  Thinking
Яна, тя за какви секрети ми е разправяла, легени са пълнили хората с какви ли не на вид гадости  PeaceСпокойно  Hug
Ние взехме на Ева играта с едни топченца, дето се редят ,пръскат се с вода и залепват от нея, ама нещо не ни се получава.  Rolling EyesПолучи и един паяк ли е какво е , рисува като се върти в кръг и стават страхотни фигури- с това много си игра днес  Grinning
Хайде лека  Hug

# 687
И Никола ги иска тези топченца, но няма да стане  Laughing

Цитат
Яна, тя за какви секрети ми е разправяла, легени са пълнили хората с какви ли не на вид гадости

Това нормално ли е? Със секрета се чисти вируса, така ли? Аз знам, че при кашлица не трябва да се ядат храни, които увеличават секрецията, защото така кашлицата може да не спре сто години. Малко ми е объркано с тази хомеопатия, нали целта все пак е да се излекува човек, а не да се засилват симптомите и да се удължава заболяването. Моята приятелка имаше бактериална инфекция по време на бременността. Гинекологът изписа антибиотик, хомеопатът и даде капки. Тя не пи антибиотика, а само капките. Като направи контролно изследване беше изчистена, ама не са й се влошавали симптомите със сигурност. Нейният е много добър, освен това е хирург, обаче взима скъпичко На мен такъв ми трябва и се замислям( въпреки че ще ми е трудно, защото и аз като Янчето нямам подкрепа за това) На мен не ми ли пресече болестта за един два дни - не съм доволна. То за повече и сам организма ще си пребори болестта, съвсем нищо да не давам

И Коледата при мама много хубаво изкарахме. Преди всяка неделя се събирахме, откакто се родиха хлебарчиците много разредихме. Все не можем да напаснем режимите нещо. Майка ми подари на Мариса от тези акащите бебета и Никола много се впечатли, през цялото време го хранеха и преобуваха, всички консумативи изхабиха Laughing

# 688
  • София
ДУ
Яна на разказа не се спомена за Д и аз да попитам Mr. Green Много добре звучи това с Никола,как ми се иска и Ради да получи такова.
Марти не лекува вируса а чисти организма от всякакви замърсявания.Днес може и до Сердика мол да идем ама съм с мъж ми и децата,ако случайно се засечем. Hug
Ками художничката дудъл дейзи сте получили и Ради я искаше и тези топчета ,но аз ги видях и не ги харесах.При нас от толкова боклуци те си искат това което си поръчаха въртолет кран и каляската.
Снощи гледахте ли за Кръстова гора?аз отдавна знам но ми направи впечеталение силната вяра.
По празниците само трагедии дават Sad

# 689
Цитат
Марти не лекува вируса а чисти организма от всякакви замърсявания.Днес може и до Сердика мол да идем ама съм с мъж ми и децата,ако случайно се засечем.

добре де, аз пак тъпа и упорита. Ако не прпедизвика такова чистене значи не действа хомеопатичното ли? Ето пак давам пример с моята приятелка - мъжът й има профил от скоро по нейно настояване, хич не искаше, а и хич не вярваше в това. Хвана някакъв вирус и понеже са с малко бебе тя веднага го насмете да звъни на Х. Имал е няколко часа влошаване и след един ден нищо - нито сополи, нито кашлица. При него не е стратирало това чистене ли или няма какво да чисти (не го вярвам, това му е първи прием на хомеопатия, цял живот с антибиотици се е лекувал)

Иве, може и да се засечем, че трябва подарък за РД да купуваме, ако не успея да ги закарам на Витоша моите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт