Отговори
# 480
  • София
Ками пишката нагоре,не я слушай Марти Joy това се прави за да слезнат тестисите и там мъжки работи мъж ми даже и сега им ги слага така-трябвало.
Яна опиши го гърло червен яде всичко да измисля нещо ако се доверяваш?

# 481
Има леко обложено и бяло,но не страшно.Определено е от гърло защото е намалил яденето и го дразни храната,но казва че не го боли.Най-характерното е че няма глас,пресипнал е и покашля,гърло си е.За пресипнало лекарите дават калциев глюкомат,но незнам хомеопатите дали дават.Но какво ли питам като тва освен вит ц и осц. друго неиска.

# 482
  • USA
За пишката и аз като Марти си я оставям сама да се оправя Simple Smile.

# 483
  • София
Яна не сме имали такъв случай без глас,незнам .Няма ли си негово лекарство?

# 484
Цитат
Ками пишката нагоре,не я слушай Марти  това се прави за да слезнат тестисите и там мъжки работи мъж ми даже и сега им ги слага така-трябвало
това да не са ти скачени съдове (вдигаш едното,слиза другото) скица Laughing доц Бранков така казва, от там съм го чула  Hug

# 485
И аз като Марти знам- пишката накъдето си застане Peace
Не можах да удържа и сготвих. Дано това не се брои за работа Laughing

# 486
  • София
Доктор ти Бранков е изкукал, Joy тъй сега от неговите съвети едно е за операция а друго го измъчиха в къщи. Naughty Хич не подържам насилственото забелване и тн но трябва лекичко и бавно да се забелва,защо да не са скачени съдове нали са в една "торба" Joy
Ками за да не те объркваме прочети и д-р Оги.
А тези неща ги знам от извора,проблем е имал и каза че било много гадно и болезнено.
Какво казват вашите мъже по въпроса?
Аз както знаете не се занимавам Laughing Wink
Марти още една тема за Десо и моя Joy
Аз не казвам да слага гипс за нагоре hahaha

# 487
тоз д-р Оги къде го има , в нета????Ама утре ще чета по въпроса че съм гроги  Tired
Малкият така се наяде ,че повърна,егати лакомото бебе  Rolling EyesВъздух не може да си поеме ,но не пуска и гълта ли гълта е как няма да повърне ooooh!
Моят мъж нищо не разбира, чак му се чудя - като го питам какво да правя с пишката му , той вика "ми остави си я да расте накъдето й е удобно"  Crazy
Марти  Hug, има ли музика и вибрация  Embarassed Laughing ??И да няма ще го пробвам де, че не сезнае дали ще стои изобщо там.Ева изобщо не харесваше люлки, гимнастики , проходилки  Crossing Arms
Яна пиши съобщение на Галя  PeaceАко е на вилата там няма обхват навсякъде и тя ходи та търси такъв и тогава работи  HugБързо да се оправя малкият

# 488
  • София
Тук във форума Ками,ами не си ли спомня "първия път"в смисъл когато е открил себе си/лелеллее каква култура блика от мен bowuu/

# 489
  • USA
Ками, в Здравния подфорум, темата за фимозата съм го виждала Д-р Оги. Тукашната школа на мисълта е да се остави пишката и да не се насочва Simple Smile.

# 490
 Joy

д-р Оги е доц Бранков (май вече професор).Ками, има тема в здравния за фимозата. Аз по време на баня придърпам лекичко и обливам с душа, от хигиенна точка. Не насилвам грам. Свекърва ми е забелвала, ама както си трябва. Тя в началото реши да ми покаже как се прави, толкова много му издърпа кожичката, че се зачерви и малко се нацепи от едната страна. Тогава това ми се видя много противоестествено. Разрових се, попаднах на темата, в която пишат д-р Оги и Бърди и така взех решение какво да правя. Има много истории за деца, които са стигнали до операция, но причините за това може да са различни - може да се дължи на патологична фимоза, може да са забелвали, но да има вторично срастване, може да не са забелвали, но и да не са подържали никаква хигиена,може някои мъдър педиатър да е решил, че като не е забелено детето на 2 години примерно е крайно време да го парти на хирург...различни случаи има

Ками, не е като тези на фишер прайс, музикалните. Но според мен е по-добро качество, то и затова цената му е повече от двойна на тези на ФП, което за някои е неоправдано де. Има най-различни положения за гръбчето, мисля, че е удобен за спане, Валери е заспивал в него (това е единственото немобилно място, където е заспивал сам без кърмене), има едни джаджи, които се освобождават и става на люлка, но не автиматична. Взимай го, то ще си покаже детето дали му харесва. А ако искаш нещо занимателно, вземи му направо люлка, има в джъмбо по 150 лв.  Simple Smile

# 491
  • На края на вселената!
Да се изкажа и аз за пишките  Joy Това е единственото, което все още помня от лекциите в мис каприз - пишката да се насочи надолу, защото като се опишка, може да си намокри дрехите на корема. Ама не ме бийте мен, но и не питайте кой беше лектор  Mr. Green Joy

# 492
 Joy
Първо, Ками, много се смях с това опишкване и оакване  Laughing И се сетих, че след момиче имаш момче и да кажеш на Мими/Томасе/, че не е страшно  Wink
Второ, много добре си спомням, че педиатърката като дойде първите дни ми каза да повдигам бубата нагоре като слагам памперса. И сега питах мъжа ми - прави се, за да не се притискат тестисите, защото запарва, а може и да е болезнено  Peace Друг е въпроса, че не е ясно колко време стои така... Simple Smile На Мариян почти му е забелена бубката, но никога не сме дърпали силно, само леко колкото да измием и то от първите дни.

# 493
  • София
Да признавам без бой един и същи са,но аз немога да повярвам че едно пише друго казва в кабинета.
 Joy

# 494
  • USA
Ками вече тотално я объркахме  Laughing. Явно всеки си има някаква теория и подобаващо обяснение и си я следва. Доколкото разбирам, няма абсолютно никакво значение.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт