Отговори
# 525
  • sf
Ох, аз имам спешна нужда от разтегляне на денонощието  ooooh!
много работа, досега се мотах с бележките. А и Вико си е вкъши тия дни, няма почивка. Не съм пазарувала ни за ядене, ни подаръци, вкъщи е кочина, а банята е пълна с дрехи за пране  ooooh! и ще работя и в петък сутринта,че днес не довърших всичко.
Айде оплаках се  Tired

# 526
  • USA
Янче, много добре ми звучи вашето тържество.

Донси, няма как като си от отбора на джуджетата и носиш подаръци. Simple Smile

Ками, аз без люлка минах точно защото не исках да се заривам с много неща. Имахме шезлонг и за мен това беше незаменимо. Дори не съм го пускала много да вибрира. А Кристиан беше много ревливо и неспокойно бебе.

# 527
  • sf
Донси, няма как като си от отбора на джуджетата и носиш подаръци. Simple Smile

само дето хората хич не се кефят,като чуят какво им нося  hahaha

ох, тоя нашия познат, дето жена му го заряза с бебето ходил до социалните за консултация и съвет. а оттам му казалич,е може да му вземат бебето,защото нямало как да го гледа.  ooooh! шашнах се, уж говорят как да намалеят децата в домовете, а сега с лека ръка, ще ти го вземем"  Shocked

# 528
Ето малко снимки,но незнам какво направих но два албума има някак.  Shocked
http://juli2007.snimka.bg/children/koledno-t-rjestvo.557992
http://juli2007.snimka.bg/children/koledno-t-rjestvo.557988
Тъкмо ще видите къщите на Надина и новата прическа на Никола,има я и старата.

# 529
  • USA
Донси, ти сметки ли носиш? Аз си мислех, че носиш известия за пратки.  hahaha

# 530
  • sf
 Joy сметки, сметки - даже и мойте си пускам и се бъзикам с мъжо да ход да ги вади от кутията.
малко ми просветна, защото са превели заплатата  hahaha тукмо ако нямам време за пазар,ще спестя  Mr. Green

# 531
  • София
Янче, хубаво, че е минало добре тържеството, сега ще гледам снимки Simple Smile На снимката с къщите ли е с нова прическа Никола? Тя не е много къса, мислех, че е с по-къса коса сега. Къщите са супер, много ми харесаха.

В градината на Кая днес имаха коледно тържество, Дядо Коледа е идвал, пак е донесъл сума ти сладки неща...другото както и да е, ама как може да им слагат близалки по торбичките, не ми е ясно ooooh!

Снощи двете почти до полунощ правихме меденки, много вкусни се получиха, но нямах сили за украса. Глазура мисля да не правя, но мисля поне една част да украся, само с бял цвят май, че няма да има кога та търся бои. Но рецептата на Джули (с почти двойно място) е точно по мой вкус, хич не било трудно да се правят меденки  Mr. Green

Дани не се ли е появявала?

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 22:25 от ayka

# 532
  • София
Няма я Дани,ще питам в другата тема,до утре и давам срок да дойде.
Някой ще направили за мен меденки?Дали няма да има в някоя пекарна?
Велина меки ли станаха?
Направо съм убита,имахме тежка вечер. Sad

# 533
  • USA
Иве, аз за първи път правя меденки и винаги съм си ги представяла като меденка-любимка, която си е мека сладка. Тези са по-скоро като маслени бисквити с мед. Т.е. не стават меки меки, но не са и твърди като джинджифиловите бисквити. Лесно стават. Следващият път може да пробвам тези на Джули, която е чехкиня доколкото разбрах Simple Smile.

Янче, много ми харесаха снимките от тържеството. Децата изглеждат много щастливи и това е най-важното. Simple Smile

Албена, пиши как сте?

# 534
Здравейте на всички,
Добре сме и намирам време да ви попрочитам, ама все не успявам да пиша. Калина имаше коледно тържество в българското училище тук (малко снимки http://albena67.snimka.bg/baby/dcember-2010.558070.21826897). Тя учудващо не е в инатлив или тръшкащ период, но за сметка на това е толкова изобретателна в белите, че чак не е истина! Все още не ходи на градина и има енергия колкото искаш. Добре че времето е хубаво и ходим на парк почти всеки ден!
Пожелавам на всички ви много коледно настроение и весело изкарване на празниците!

# 535
  • Canada
Здравейте момичета Hug,
Да ви се похваля с увеличаването на нашето семейство: в петък се роди дъщеря ни Heart Eyes, 53.5 см и 3.935 кг. Все още мъдруваме името Laughing, като го измислим, ще ви пиша. Раждането беше бързо и даже нямаше време за упойка, което пък спомогна да съм в много добра форма още непосредствено след това.

И тъй като не съм писала от цяла вечност, да честитя сега на Ками прекрасния син Виктор, да е жив и здрав и много да ви радва!

AlbenaLV, много е пораснала и сладка Калина!

Уинкс, завиждам за планината, да си изкарате страхотно!

Яна, честита книжка и безаварийно шофиране!

Още много неща исках да напиша, но..

Отивам да гушкам и кърмя бебка. Heart Eyes

А, за юлчето нищо не писах. Simple Smile
Раян е много щастлив, че бебето най-после се материализира у дома, постоянно иска да помага, да й дава нещо, да я включва в игри. Mr. Green Много се впечатли от подаръка за него от бебето, от което пък ние сме много доволни. Grinning До сега си беше вкъщи, но смятам идните два дни да ходи на градина, че после ще са във ваканция 10 дни и ще се разтъжи много за децата.

# 536
НР, честито  bouquet Вкъщи сте си вече нали? И нямате име още, разбиваш ме Laughing

Янче, много са хубави и Надина и Никола - хем са различни, хем много си приличат, всеки път това ми прави впечатление (като моите). А на една снимка на Надина все едно теб те виждам, само че малка и с тъмна коса

Албенка, Калина много е пораснала, голям сладкиш е. Тя ли е най-малката на бг училището?

# 537
  • Асеновград
Добро утро ,
November Rain , честита принцеса , да е много здрава , ящна и послушна , много да ви радва!Ех , това име  Laughing.
Албена , Калина много е пораснала , на първата снимка ми прилича на 5-годишна  Heart Eyes.
Ех , тази Надина , има магия в нея  Heart Eyes.

# 538
November Rain  Hug честито и от мен! Да ви е жива и здрава и много да ви радва   bouquet
Албена - как ги направихте тези снимки от 18.01.2011  Joy Чудни са децата. Много мило ми стана да ги видя с носиите  Hug
Хубав ден на всички. Днес и аз мисля да правя меденки ама да видим ще остане ли време...

# 539
Добро утро!
Е много приятна изненада,че Н.Р. и Албена са се включили!
Честита принцеса,много радост за цялото семейство!   ylinfant smile3541 Ние също бяхме взели подарък на каката от брат й като се роди.Чакаме повече новини за малката и бате!  Hug
Калина е прекрасна,като я гледам ми изглежда голям пожар,кипи от живот и енергия!  Hug
Ние изкарахме тежка нощ,Никола пак имаше темп. и му беше запушен носа.Термометъра ми излезе неточен и така неможех да разбера колко вдига,в крайна сметка изкарахме само на компреси и една доза меркуриус,защото ту вдигаше ту спадаше и се успиваше.Сега пак спи,много се изтощи.Надявам се днес да е по-добре или поне някакво подобрение да видя,засега нищо и пак се чувствам все едно не го лекувам а го чакам сам да се оправи.
Значи казвате меденките на Джули са лесни и добри така ли?Днес съм оставила Надина и ще правим меденки,но първо до магазина за украси и формички та и продукти ще ходим.Сега ще потърся рецептата май няколко пъти я пускахте.

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 08:59 от I.a.n.a

Общи условия

Активация на акаунт