Режимът на Ори Хофмеклер 15

• 27 836
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F ,ами то вчера 300, днес 200 и докато се усетя - пак ще показва неприятни цифри кантарчето Sad.И в Благоевград ли има панаир на книгата?Тук питах и разпитвах - май нямаме такова чудо Sad.Или ти за София говориш, а пък аз нещо пак не разбрах Joy.Хареса ли си книжка?

sivila , днес какви ги върши италианеца Joy?

velvetvoice , много красиви плодчета Hug.И аз съм така с чантите..., и с обувките..., и с парцалките, ама стига съм изреждала, ясна ви е картинката Wink.То май всички сме така Joy.

alleicha , добре дошла в темичката ни Hug.Може да закусваш плод по избор - зависи какво обичаш.Ако си стриктна - на месец ще сваляш между 4 и 6 кг.Много е лесен режима, и приятен, и може да си хапваш стабилно на вечеря, без угризения Wink.Това е, дано ти допадне.Ако имаш още въпроси - насреща сме Hug.

ina15 , ще палцестискаме всичко да мине както трябва Hug Hug Hug.Да пишеш като се прибереш Hug.Ние си ти пазим местенце Wink.

mery_79 , ох, хубавко си си прекарала вчера - няма нищо по- мило от това да си с любимите хора , а като бонус - и вкусна храна Wink.

У дома съм си все още, до петък - как бързо мина отпуската Sad.

Кантарчето отчита плюс, 63.200 показва, скъпият е виновен - вчера прави едни работи, от които не мога да изям само едно Embarassed.Мда, като ме види , че позаслабна и почва да се вихри в кухнята Rolling Eyes.Не ме харесва слабичка ли, или иска другите да не ме харесват newsm78.Ох, днес няма да му давам да доближава печката Flutter.

Почива и той днес, ще поизлезем следобед.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug    bouquet Hug!

# 46
Снежни поздрави от мен!
Проявих интерес към тази диета или режим на хранене.
Аз съм вечно дебела и недоволна от себе си. Като се замисля цял живот водя битка със себе си, и с килограмите. В момента съм 165 см. и 75 кг!
Видно, може и да не ми дадете толкова. Но кантара показва тази цифра. Структурата ми е, че съм по-широка в ханша и там ми ле лепват всички килца!
И да си призная, трудно ми е да спазвам диета. Все търся спасителното и вълшебно хапче например.
През деня, на работа, нямам проблем с храненето.
Но вечер...Трудно се разбираме у нас кой, какво и кога да яде.
В резултат от това, в събота и неделя, все съм прегрешила!
От почти месец спазвам 90-дневната диета.
Чувствам се добре. Но кантара показва друго.
И ето ме при вас.
Искам да разбера например, през деня се храните само с плодове и зеленчуци, така ли?
А вечерята е основното ядене?
Защото реално при мен точно така се получава. През деня се храня предимно с плодове или кисело мляко (преди да опитам 90-дневната).

# 47
Набързо ще мина, че днес работим, цяла седмица ще е така  ooooh! И нали знаете понеделник какво е  Joy

Аелис, е, аз не казах, че в събота си бях вечерта у нас  Wink, за това остава неясно  Blush
В София, в НДК - то беше Панаирът на книгата, добре се забавлявах там три часа  Wink
Кога си на работа  Heart Eyes Hug

alleicha, добре дошла в нашите редички  Hug
Така, през деня плодове и зеленчуци, вечер - салата, протеин, въглехидрати. Това в основни линии, подробностите, като възникнат ще изясняваме  Hug
Щом ядеш главно вечер бързо ще свикнеш с режима, успех ти желая  Hug

Ина, с теб сме, стискаме палци  Heart Eyes Да мине всичко благоприятно и после да си изкараш една незабравима Коледа и Нова година   Hug

Момичета, на всички  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Ще бягам на курс

Приятен ден  Hug

# 48
  • GYM
Привет-мривет! Hug
Ина15, стискам и аз палци, всичко ще е наред Hug
алейша, добре дошла, тук е много приятно и се отслабва с кеф Wink
Аелис, говори ми... ММ като му кажа ,че отивам да се разтоваря по магазините, изпада в транс..."пак си заредила картечницата" Crazy, то жена с пари си е като луд с картечница Joy
Тези дни съм нещо подута, незнам защо...некомфортно ми е, уж не прекалявам с нищо newsm78 да минава по-бързо...
Поздрави и целувки Hug Hug Hug Hug Hug

# 49
  • Пазарджик/Лондон
alleicha , Jerry F ти е отговорила - през деня свежи плодове и зеленчуци, чай и кафе чисти, без нищо, и вода, и фрешове/ не натурален сок/.Вечерта си правиш една салата, след това хапваш месце или млечен продукт, после картофи, ориз и т.н.След като си била на 90- дневната ти е ясно кое е протеин, кое въглехидрат, така че на вечеря се придържаш към последователността салата - протеин- въглехидрат и това е.Успех ти пожелавам Hug.
Тази схема важи и за уикендите Wink.

Jerry F , изясни ми се ситуацията Wink.В петък съм целодневка Rolling Eyes.

velvetvoice ,да не чакаш МЦ?Аз така се чувствам точно преди МЦ Wink.Моят и твоят ще се разберат, мислят еднакво по някои въпроси Joy.

# 50
Благодаря на всички за посрещането ми!
Аз съм още в опознавателна фаза. Искам да изкарам първата фаза на 90-дневната, която ми свършва следващия понеделник. За сега обаче резултат освен върху моето самочувствие, друг няма. Не свалям и това си е.
Затова реших да проверя с вашия режим.
Както Ви казах, основното ми ядене си е вечерята.

# 51
  • в колонките
Девойки  Hug Hug,жива съм. Laughing.Аман вече и от стачки и от превозни средства. #2gunfire.Джери,вземай го тоя Папандреу,че не го понасям вече.Почти цялата седмица стачки и временни спирания на превозите.Ами ад е.Ама като се разсърдя и аз и ще си стоя у дома цяла седмица  #Cussing out.Излязах сутринта в 10ч.и се прибрах преди малко. Sick.Нямаше с какво да се прибера.И колко кафета съм изпилаааа.Нощта ще си гледам ТВ Joy.Италианеца не ме обича-показва ми сутринта разни плюсовеее smile3512.И аз не го обичам. hahaha.А сега отивам на разходка до куФнята,че ми стърже бая.На 1 грейпфрут съм цял ден.А пък и котарака ми досажда-залепил се е до лаптопа.Ох.Оставям ви за сега.Приятна вечер на всички.  bouquet  bouquet

# 52
Привет и от мен Hug
sivila стачкуват,бунтуват се хората,като им намалят заплатите... Laughing Той Папандреу не е виновен бе,нали трябва да пести пари,как ще връща заеми човека.Че и още помощи ще трябват,дано ги отпуснат,че не знам как ще се оправим.Сега като намалят с 20 % и заплатата за частника,незнам вече,май ще си търся и аз работа.Че само с една заплата,как ще се оправяме,не е ясно.Добре,че има спестявания Wink
Да и Ика (държавната болница) имаха стачка сутринта и свеки с алергия,цялата се опъпчила,няма кой да я приеме,да я прегледа.Добре,че решиха следобеда да отворят,че и предписаха кортизон на жената.
Аз успях да се поразходя малко,изкарах календари за подаръци,направих и новогодишни сладки(меломакарона),след малко чакам скъпия да ги дегустира,да си каже мнението Wink Аз няма да опитвам,че едната е около 200 калории Laughing Отивам да си правя салатка Laughing
Лека вечер Hug

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 00:10 от mery_79

# 53
  • в колонките
 Hug HugПак съм аз.Mery79,да питаш съпруга си от 1974год. до сега колко години е управлявал ПАСОК. И го попитай той да ти обясни от къде са тези дългове.Щото всички управляващи са крали,а ПАСОК повече,че е бил повече години на власт.И сега тези борчове ще ги плаща гръцкия народ и аз в това число,щото тук си плащам самоусигуровките /щото имам регистрирана моя фирма тук/,също и данъците ми не са малки.Така,че миличко-търси си някаква работа,щото положението става неконтролируемо.Извинявам се за спама.На всички лека нощ,че съм много уморена днес. smile3524 .ina15, fingerscrossed , newsm51.

# 54
Ох,не можах да се въздържа и се почерпих с една сладка,божествени са станали Laughing
sivila лека почивка Hug Сигурно си права,те всички управляващи са един дол дренки,всеки се облага,то е ясно.Нима и при нас в Бг не е същото.Който е на власт,трупа.Но наистина е жалко,че народа ще плаща грешките на управляващия. Мен ми е чудно толкова години проверките от евросъюза как не са ги засякли.Ей големи хитреци Laughing
И какво укриване на данъци има тук,невероятно.За разлика от всички правителства в последните 20 години, които периодично обявяват война на данъчните измамници, но без резултат, сегашният кабинетът на Георгиос Папандреу възстанови работата на Службата за финансови и икономически престъпления.Службата е на пряко подчинение на министъра на финансите и нейните 1300 служители в цялата страна провеждат разследвания самостоятелно или заедно със съдебните власти. Да се надяваме догодина да постигне ефективна данъчна система. Wink
Аз със скъпия не отварям дума за политика,че те нали ги знаеш как са,много се палят на тази тема,за политика и спорт рядко влизам в спор Wink
Едната ми дружка от тук,българка си заминава,връща се в бг,не можа да се установи,няма работа,тъжно ми стана Sad
Лека вечер момичета Hug

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 00:25 от mery_79

# 55
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

alleicha , ще те чакаме, след като приключиш първата фаза на 90- дневната Hug.След като основното ти хранене ти е вечер - мястото ти е при нас Flutter.

sivila
, много е неприятно това, което се случва в Гърция Sad.То и ние все по- зле ставаме, не знам как ще се оправим Thinking.За италианеца - забелязала съм, че понякога кантарчето ме наказва за прегрешения отпреди няколко дни - та може вчерашният ти ден да не е виновен за плюса.Но каквато и да е причината - надявам се, че тази сутрин ще станете отново приятелчета с италианеца Hug.

mery_79 , видях ги аз тези сладки, много хубави изглеждат, ама много трудни ми се видяха - как го "биеш" зехтина,  с миксер ли?И колко време могат да се съхраняват?Като гледам продуктите, май доста сладки стават newsm78.То аз само с  меденките ще остана, всичко друго се изяде почти Sad.Може и още нещо да направя, има още време до Коледа Wink.Ох, разприказвах се рано-рано за нережимности Embarassed.Много неприятно това със свекито ти, добре , че се е разрешил проблема Hug.Ааа, не си струва да се спори за политика - то аз избягвам да споря за неща, които не разбирам.За съжаление се оказва , че близките ми разбират и от медицина повече от мен, та и на тази тема се отказах да споря Joy.Много тъжно, че дружката ти се прибира Sad.

Аз миналият ден се видях с моята дружка, не бяхме се виждали доста време - и тя мисли за чужбина вече, и мен ме накара да се замисля - ама как ще стане тая, не я виждам много- много, не сме на по двайсет вече, и с по две деца - трудна работа, да не кажа невъзможна.

Стига толкова песимизъм, че е рано още за философски размишления Joy.Хубавко си прекарахме с дружката, малко време й отделихме на чужбината, през повечето време одумвахме половинките си Joy.

Кантарчето е на 63.100, малко по- малко от вчера и почти колкото искам Joy.Ама довечера сме на гости, и то късно гости, дано не вечерям два пъти - веднъж у нас и веднъж там, че става страшно.Ама какво да направя, посъветвайте ме - свикнала съм да хапвам към 18.30, ама хората ни канят на гости в 20 ч., че са на работа, не могат да се подготвят, ама аз ще припадна до 20 ч. Rolling Eyes.

Забравих да се срамувам Embarassed- снощи вечерята ми не беше режимна, нямаше салата Sad.Имах ангажимент, и чак в 20 ч. се прибрах и направо се нахвърлих на каквото ми видят очите Rolling Eyes.Та затова въобще не му се сърдя на кантарчето.

Днес съм самичка - скъпият е работен Wink.То толкова работа имам у нас, че няма да скучая Wink.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 56
  • в колонките
Добро утро,чаровници. Hug Hug.Влизам спонтанно,че ми се обадиха от 3 обекта-трябва да излизам и то пеша,че с колата е невъзможно-центъра ни е блокиран от стачки #2gunfire.Кантарев отчита само 200гр.минус,ще се караме вече #Cussing out.Аелис,тези меломакарона са толкова лесни-аз ги правих преди 10 дни.Можеш да намалиш количеството на захарта в тестото.След изваждането им от фурната ги слагаш в студения сироп за 3-4мин.Имат голяма трайност.Учила ме е бабата на скъпия-гъркиня е,пък майка му-българка  LaughingЗа сега толкоз.Ще се включа сигурно по-късно,че стана обяд.Лек и спорен ден на всички.  bouquet  bouquet

# 57
Минавам набързо, че пак глупости тук  Crossing Arms ooooh!

sivila, довечера ти го водя нашия, ти осугури Папандреу и готова работата  Wink
Нашият глупендер чул, че има н. степен "доктор" и миналата година си изфалшифицира една  Joy
Утре говорят за протест, но за това аз не виждам смисъл, да видим дали днес ще могат да ми променят намерението  newsm78

Аелис, ми разбира се, че ще ходим навън, сега вече мога спокойно да кажа, че нищо не ме спира  Wink Чакам класиране от Университета в Станфорд, пък после ще го мислим, ако ще е там, много добре, ако не ще се търси работа на друго място  newsm78
И аз ще имам този проблем на 22, на Опера сме от 19 до 22, мисля да хапна няколко листа салата, после малко протеин newsm78 И след 22 друго нещо, нищо че ще е късно

Мери, ми как няма да ги опиташ  Crazy, пък и режимът го позволява вечер  Crazy

alleicha, чакаме те тук  Hug Точно това ме спираше да 90 дневната, понеже яденето е главно на обяд, а ми е невъзможно да мъкна кутии в работата, по-точно смешно  Crazy

Момичета, на всички много  Heart Eyes Hug Heart Eyes velvetvoice, Марго, Ина  Hug Heart Eyes Hug

Моят кантар е 55,8, щастлива съм  Hug
До после, че трябва да ходя на един семинар   Whistling

bouquet

# 58
  • GYM
Здравейте Hug
Пак окъснях със ставането, ама снощи мноого късно си легнах Rolling Eyes то сауни ли не бяха, после РД на една колежка...Имам прегрешение - доста ядки хапнах, но пък алкохол не съм близвала и сладко също. Може би затова съм така свежа днес #Silly
Това с излизането навън ми е познато Rolling Eyes на мен очите ми все навън гледат, ама мъжото е против...Много ме е яд на него. Та затова аз пътувам, едно че много ми се работи и друго, че от цялата тая простотия в нашата родина вече ми е писнало #Cussing out
За късното ядене - не може ли да хапнеш салата само и после пак отначало newsm78 какво толкова, нали не е ежедневно. Аз лично без салата не мога да живея, то открай време е така. Вкъщи на масата без салата не се сяда Whistling
Аз днес съм го планирала ден за ракрасяване - първо малко каланетика, няколко асани от йога и ноктите да си оправя. Тези мои нокти растат като луди, то и косата ми е така , ама много пада и не личи толкоз smile3511 Освен това мисля да поразтоваря откъм храна малко, че след снощната ядкова вакханалия да няма  newsm77
Хубав ден ви пожелавам  bouquet

# 59
Привет и от мен Hug
И аз късно станах,поспах си добре Laughing
След малко отивам на разходка,едно слънце е грейнало Laughing
velvetvoice хубаво си прекарала снощи,много обичам и дните за разкрасяване Flutter
Аелис весело да си прекарате вечерта,Ами хапни си нещо към 18,да залъже глада и на гостито пак отначало Wink За меденките,то зависи как ги обичаш,аз примерно ги искам хубаво сиропирани и сладки,и си ги топя в топъл сироп,когато е гореш те си го изпиват по-добре Wink Ако ги искаш по-скоро като курабии ги топиш в студен,за захарта,аз си спазих точната пропорция,и така ми харесаха.Опитай,сигурна съм,че ще се оценят във вас Hug
Jerry F браво на твоя кантар Wink
sivila днес голямо вървене ще му направиш,пак с тези стачки,няма движение,..Виж го от хубавата страна,безплатна гимнастика Wink
Ставам,лек ден момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт