Режимът на Ори Хофмеклер 15

• 27 832
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • GYM
Ех, Сивила, баш празниците ще съм тук...Договора ми изтича на 2 януари, на 4ти съм у дома...Издържам, какво да се прави...Където има кинти се издържа, където няма - трудно hahaha
Навремето, като работех по Канарските острови и Мароко и аз така виках, ама виж ме сега Crazy

# 31
  • София
Здравейте момичета  Hug
sivila , не се отваря, пише 404 - Not Found
Благодаря ви за инфото, аз нали съм с проблемен стомах и търся всичко, което помага  Flutter
Сутрин хапвам по две кивита преди кафето  Flutter
Джери, хубави емоции при мама  Hug
velvetvoice, много студено дойде от вас  Wink
На работа съм, днес е Лондонската филхармония, утре съм почивка  Party
Хубав ден на всички  Hug

# 32
Дубрутрууууу или по-скоро добър ден Hug

Чета, ама няма какво да напиша Hug

СДетих се само като четох постовете на силвия и велветвойс, че съм на сто процента сигурна, че когато паднат температурите в Гърция, дори и те да са + те са усещат много по-ниски и е много по-студено, отколкото в Скандинавско и Финско. Причината е проста тънккия прозиващ вятър и високата влага. Във Финско и Скандинавско такъв студ човек не може да бере на -25, както в Гърция на -1 Peace

Така че велветче ти си май на по-топло  Peace отделен е въпроса, че тамошните са луди и поддържат температура по корабите и навсякъде 16 градуса - туй то. няма значение лято или зима е hahaha

# 33
  • в колонките
Dundy, у дома е 24 гр.Парното почти цял ден работи и пак ми е спеч.Права си за тукашните температури.Постоянният вятър и влагата правят белята.  bouquet  bouquet

# 34
Привет и от мен Hug
Дойде снега най-накря,много е красиво.Седя си на топличко и гледам през прозореца снежинките Heart Eyes
Скъпия обикаля по задачи,че наистина е доста студено навън,няма да излизам Laughing Дори се върна с подарък една чанта,много ме изненада
Аз като видях снега и веднага ми дойде коледното настроение,украсих елхата,гледах коледно филмче(Г-жа Чудо).Ще сложа снимки после Wink
Момичета лек ден,браво за минусчетата,все така Hug

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 16:25 от mery_79

# 35
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

sivila , и тук беше много студено вчера, надявам се днес да е по- добре, че планирам излизане следобед Rolling Eyes.Като гледам от прозореца - поне вятъра го няма май newsm78.Браво на италианеца , много те слуша Joy.

velvetvoice , не съм хапвала аз глухарчета, как така съм изпуснала да опитам нещо.... newsm78.Не са ми попадали пред очите, затова Joy.Ех, по какви екзотични места си била.... Flutter.

margita , хубавко е , че хапваш преди кафето - и аз го правих преди, но сега все пропускам сутрешният плод, на практика до обяд съм само на вода и едно дълго кафе Rolling Eyes.Не знам дали е правилно, просто на вечеря толкова се наяждам, че сутрин не изпитвам никакъв, ама никакъв глад, чак по обяд почвам да мисля за плод Rolling Eyes.Чувала съм, че не е хубаво да се пие кафе на празен стомах, затова пия чаша вода преди него Crazy.Приятна почивка   bouquet!

Dundy Sladurska , не ги знаех аз тези подробности , климатичните де, и винаги съм се чудила как издържат хората в скандинавските страни newsm78.А то къде бил ключа за бараката - във вятъра и влажността на въздуха Rolling Eyes.

mery_79 , при мен още няма сняг, но е много студено - дано завали скоро, та да поомекне малко времето Rolling Eyes.И аз го гледах това филмче Wink.

Jerry F , как е племенницата?

Мда, кантарчето показва точно 63, ама някой снощи яде много коледни сладки Rolling Eyes.То от единият вид май няма да остане до Коледа Embarassed.

Всички сме си у дома, весело е Joy.

Планираме излизане със скъпият следобяд, дано не е много студено.

До после.

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

# 36
И от мен добро утро  Hug

Мери, чакам да видя чантата Hug, аз трябва да си купувам, толкова ги гледам  newsm78 Все не мога да избера  newsm78 Едни глупави модели правят  Whistling

sivila, вчера чакам брат ми в Благоевград и си казвам да вейне средиземноморския по Струма, ама не, студ и там, бахър голям беше.
Девойче, като гледам у вас стана сладкарски цех  Heart Eyes Hug

velvetvoice, то най-добре си се метни на твоя като се върнеш. Иначе си прави Каланетиката, много ускорява метаболизма  Hug

margita
,  значи ще почиваш днес, аз почти съм обута за Панаира на книгата  Hug Друг път тогава ще мина да те видя  Hug

Аелис
, браво, браво  Heart Eyes Hug Heart Eyes Аз докато се обърна да сменя една мушама и ти си писала  Hug
Е, сега направи си сметка, че това е нищо - 300 гр.  Hug При мен от коледните нещица нищо не остана, едвам се вредих, а уж никой не искал  Wink
Приятно изкарване следобед  Hug

Студ ли, виелици ли, не ме интересува, тръгвам към Панаира на книгата  Rolling Eyes
Един милион неща трябва да готвя, но ще е като се върна.
Добре си изкарахме вчера и точно 4 часа, да не почнат да ме ядосват  Joy

Много ядох,  Blush, но кантарчето, добро момче, 56.3 показва  Crazy

Хубав ден, момичета

# 37
  • в колонките
 Hug HugДобър ден,девойки.Хладничко,а? LaughingВятърът е поутихнал, но не е много за разходки.Италианеца показва застой  newsm78-негова си работа.Ще се постарая довечера на повече протеинчета да изкарам.Джери,да,правя сладки,че заявката за Бг.е голяма,пък и за нас трябва да оставя.Правя сладките и веднагически отиват в избата по направление,че иначе.... Joy.И от сутринта се занимавам със сладкарство,другите ще ги направя малко преди да ги изпратя,че нямат голяма трайност.Това е за сега.По-късничко може пак.P.S.Марге,и при мен сега не ще да се отвори сайта.В общи линии пише за щира-как се приготвя и колко е полезен.Тази информация можеш и от гугъла да я вземеш.Цунки много на всички. newsm51 newsm51

# 38
  • GYM
Добро Утро Hug Като гледам, то обяд станало Whistling

Тук е все така студено, снощи и някакъв атентат станал в центъра на Стокхолм, така че пропускам разходката...Пък ми е и едно уморено Rolling Eyes
Ах, за чанти не говорете...Че съм хала...Помитам всичко по пътя си Joy
Много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички! Хубав ден!

# 39
Добър вечер!
В тази студена вечер ... искам да Ви поздравя!
Дано всички да сте здрави.
Чета за Вашата диета и искам да попитам - какво закусвате? Какви резултати постигате с този режим и за колко време?

# 40
  • в колонките
alleicha, Hug Hug.Аз съм най-новата в този форум,но по Ори съм от 2007.Аз за около 4 месеца тогава отслабнах 36кг.Е,това лято качих малко,като бях на ваканцията в Бг, и сега ги боря,но не е фатално.През деня плодчета или зеленчук.Една е основната храна-вечер.Свикнах на този режим,харесва ми,устройва ме-не мъкна на работата разни кутии и пакети.Решението е твое.Ако желаеш ела при нас.От мен   bouquet.Приятна вечер

# 41
здравейте,и от мен! Hug
записвам се да не ви изгубя..докато ви прочета.
лека вечер и успешна нова седмица! Hug Praynig Peace

# 42
  • в колонките
Ina15, Hug.Добре си се завърнала,скъпа.Надявам се,че си изкарала добре във Варна.Студено ли беше? Със здравето как си?Целувки.Прекрасна вечер ти желая. newsm51

# 43
sivila,благодаря ти за милото посрещане. Hug  bouquet Hugвъв вн си е хубаво всякак..
сега стягам багажа за болница....
прегръщам ви всички и ви изпращам цялата си положителна енергия и заряд! Hug

# 44
Привет Hug
ina15 стискам палци всичко да е благополучно Hug
sivila браво на теб,страхотен резултат си постигнала Hug
Аз днес съм се отдала на семейна идилия,стоя си на топличко и угаждам на скъпия и малката в кухнята. Grinning
Лека вечер момичета Stop

Общи условия

Активация на акаунт