Режимът на Ори Хофмеклер 15

• 27 827
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
  • в колонките
Здравейте и от мен.  Hug
ЧЕСТИТА  БАБА  МАРТА и от мен.Здраве желая на всички и много смъкнати килограми
 Вчера се зачетох в режима на Ори и стана много късно.Значи,кой каза,че Ори не разрешава зеленч.постни супи /без картоф,грах,царевица/? Аелис, Hugти беше.Също така Джери, Hug-бадеми се разрешават вечер след салатата.Аз купувам само пуешко филе,бутчетата само на Коледа се хапват с пуйката.
вив-мив, Hugне яж тоя грйпфрут,ако имаш поликистозни яйчници,както и сокове-те увеличават кр.захар.Също така бяло брашно,картофи,грах,майонези,сметани.Как ти е холестеролът?
 марге, Hugи аз днес съм на зъбидоктор от 18ч.За 6-ти път Sick
 бимбааа,увеличи количеството на месото-около 300гр/дневно.От протеини се отслабва.1200кал.е диетата на диабетиците.Ти спокойно можеш 1400кал.дневно да поемаш за 60кг.тегло.
 ина15, Hugмиличка,как си?На кой режим се спря?Как е в Пловдив?
 При мен последните 2 дни бяха в съгласие с италианеца.Показва - от 800гр.за вчера и днес.У дома съм,прибрах се рано,че ме е хванал мързела.Остана девойката в офиса.Вън дъждовали,неприятноо #Cussing out.Супа топчета с тел.постна кайма правя за довечера.Пържолки ще има,но те по-късно.
Хайде стига съм писала.Лек ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 736
Нещо ни няма много днес в темичката  Hug

И мен включително  Blush

Аелис, лека почивка  Hug, ако не си станала вече  Hug
И весели емоции довечера  Heart Eyes

Бимба, - http://www.zdravoslovno.com/calculators/
Нещо, преди година беше по-различен  newsm78 Може дизайна на сайта да са сменили  newsm78

nelsi, нищо де, че не пишеш, ние знам, че си тук  Hug

Сивила, да се допиша аз, ми дава ги Ори бадемите, дава и други ядки, ама само след салатата, като протеин.

Скъпият иска да ходим на нережимности на дървени въглища, да не си мислите, че веднага съм се съгласила, подърпах се малко  Crazy  Joy, значи спокойно мога да ходя  Joy

Да ви пожелая хубав ден и весели почивни дни, с който не се чуем  Hug Heart Eyes

# 737
  • в колонките
Джери,съгласявай се и вървете със скъпия. Hug.Иаз ги обичам тези /не/ режимности.Приятно да си изкарате.Ами от това,което изчетох ми стана ясно,че е важно общото количество приемана храна за денонощиено.Ако изям бадемките после пред телевизора ще напълнея ли много? Heart Eyes
  newsm51 newsm51

# 738
Сивила, мерси за сериозната подкрепа  Hug  Wink Днес, нали е предпразнично и по-рано трябва да се тръгне от работа  Hug
Иначе, нищо няма да ти стане, нали си желязна в броенето  Heart Eyes Hug

# 739
  • Пазарджик/Лондон
Заповядайте в новата тема :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=567542.new#new

Общи условия

Активация на акаунт