Режимът на Ори Хофмеклер 15

• 27 833
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
добро утро  Hug
Много ми е мъчно, че пак така става, но се налага да ви напусна за известно време, май месец ще правя контрола на хормоните и до тогава е препоръчително да мина на балансиран хранителен режим с няколко хранения на ден. Уф не знам и аз, не ми е много ясно, каза д-ра за риск от диабет тип 2, възможна поликистоза, но явно щом не целя бременност и не съм свръхкилограмова ще изчакаме да се развие в някаква посока  Rolling Eyes Може да пробвам 90-дневната, да обменяме опит с момичетата тук, те с 1 хранене, аз като по-гладна с 2  Hug Обаче е факт, че килата малко по малко вървят нагоре и ако не правех тренировки ми се струва, че още повече щяха да скочат...Както и да е, пак се оплаках. Ще минавам да ви наглеждам  Hug

# 721
  • Пазарджик/Лондон
Привет  Hug!

Нямах нет, защото скъпият забравил да го плати ooooh!.

Не ми върви тези дни, и една колежка ме ядоса вчера , та само дъвча на вечеря Sad.

Вие как се справяте с колежките, които постоянно мрънкат за нещо и все не са доволни от нещо, и сте им трън в очите, поради липса на друг удобен, с който да се заяждат ?

Спирам дотук, че и аз ще се превърна в мрънкало Flutter.

Честита баба марта!!!

viv-miv , здравето е на първо място, всичко останало е второстепенно - така че гледай всичко със здравето ти да е наред и другото го остави на заден план Hug.Наглеждай ни ,ще ни е приятно Hug.

bimbaaa , аз доколкото разбрах viv-miv се притеснява , че са ти малко калориите Wink.

ina15 , "сие" сме ние с кантарчето, много сме си близки Joy, срещаме се по няколко пъти на ден, макар че срещите не винаги са приятни Joy.

sivila , и аз много обичам бадемки, ама ме е страх да ги ям през деня, че ще ме разядат Crazy.Та затова и аз вечер ги хапвам, накрая на вечерята Rolling Eyes.

Jerry F , много хубава мартеничка, закичих се Joy.Нощна съм днес Wink.Браво на кантарчето ти Hug.

Та така , скъпият плати нета, пуснаха ми го, спокойна съм сега Rolling Eyes.

Имам проблем някакъв със свързването с блога Rolling Eyes.Те нашите интернет доставчици ги купиха от Булсатком, и сега нещо ми изписва, като искам да си вляза в блога, ще им се обадя след малко да видя какво става Wink.

Кантарчето не е добре, 64 показва, лоша работа  Rolling Eyes.Дано ми се пооправи настроението , та довечера да си хапна нормално, без постоянно да дъвча Rolling Eyes.

Ще сготвя, после ще си легна, че довечера не се знае какво ме чака Wink.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 722
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА - всички бъдете здрави и засмени  Hug Hug Hug viv-miv, здравето е над всичко - ще се оправят нещата убедена съм не трябва да ти е мъчно-със 90дневната ще имаш балансирано хранене и тук заедно ще се подкрепяме Hug Peace Heart Eyes, момичета пожелавам ви много радост и красиви моменти  Hug Hugот мен прекрасен ден  love001 newsm51

# 723

Честит празник!
Аелис, права си за моите калории, аз не съм разбрала, моля за извинение!
viv-miv, дано скоро ясно стане каква е причината!
ina15 , гледам че ме следиш изкъсо, ето го резултата....

Четири пълни дни изминаха. Започнах 67. Сега съм 65. Тоест два килограма за два дни. Това са си моите две килца, които нон-стоп ту ги качвам, ту ги свалям. В смисъл резултата е добър да, доволна съм, защото тези въпросни две кила като трябва да ги свалям обикновено ми отнема седмица. Сега се свалиха за 4 дни. Менюто за четирите дни бе следното:
Първи ден - ябълка и грейпфрут през деня, вечерях със салата домати и крастаница, зелена салат и кебапче и половина.
Втори ден - грепфрут през деня, вечерях салата домати и зелен боб, една малка купичка.
Трети ден - ябълка през деня, вечерях основно със салата зелена с домати и около 100 грама дребни сладки
Четвърти ден - в 90дневната диета, това се води плодов ден, не можах много по Ори да го изкарам, защото ябълките бяха в повече. Целия ден хапнах общо  4 ябълки и 2 грепфрута, разделени в 4 приема.
Това е момичета, мисля че при мен ще сработи, защото не прекалявам с калориите, и най-вече с въглехидратите.

# 724
Момичета, благодаря ви за подкрепата  Hug Всички сте много мили, то и за това не ми се тръгва от тук  Tired И що годе свикнах да не ям през деня, днес даже и не огладнях, обаче изпих все пак към 10 един грейпфрут изцеден, колкото да не е без хич и преди малко се понасилих да обядвам омлет със сирене, по Ори с малка морковена салатка преди това  Heart Eyes Laughing
Бимба, според мен наистина малко ядеш, но то си и зависи преди режима как си се хранила  Hug Иначе браво за резултата.
Аелис, за колежката лошо, че заедно сте на смените, ама явно си е такава. Опитай да не и се връзваш  Hug Правих на децата за закуска от твоите захарни възелчета, много им харесаха   bouquet

# 725
  • София
Честита Баба Марта на всички  Hug

viv-miv , здравето е най важно, дори и насила ще хапваш на обяд, щом трябва  Hug
bimbaaa, а чай пиеш ли през деня, имам чувството че ако ям това, с което си се хранила тези дни гастритът ще ме заболи  Thinking
Джери, страхотна мартеничка  Flutter
Сивила, и аз закъсах със зъбите, по точно на един джоб имам бучка на венеца , днес не съм хапвала нищо, само кафе и чай, утре съм на зъболекар  Tired
Аелис, моите колежки са мъже, определено е по добре  Joy
Хубава вечер  Hug

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 15:39 от margita

# 726
  • Пазарджик/Лондон
margita , аз с докторите нямам никакви проблеми Joy.По- лесно се работи с мъже, ама с моята работа няма как, повечко мацки сме на едно място и става една.....

viv-miv , много се радвам , че са допаднали на дечицата ти, и у нас се харесаха Wink.

bimbaaa , желязна си Hug.

elli107  -  Hug Hug Hug!

Поспах следобед, след малко ще се приготвям за работа.

Ще ви наглеждам оттам Wink.

# 727
Благодаря, момичета!
viv-miv , седмица преди режима ядях като разпрана. Преди това карах на салати. Сега искам да елеминирам точно такива моменти, от безкрайно малко до безкрайно много.
Обаче май сте прави и ще трябва да увелича малко порциите, защото по принцип не ям толкова малко и после като ги увелича ще си ги лепна на д-то калориите...
Как мислите да увелича количеството до 200 гр от основното например месо, боб, сладки или по-скоро да броя калории - примерно до 1000-1200 на ден? Незнам какво да правя?
margita , пия чай много, минимум 2,5 литра на ден!
Момичета приемам съвета всякакви, ако нещо не ви харесва моля да споделите, защото е за мое добро!

# 728
Бимба, нали знаеш, че всичко си е до отрицателния енергиен баланс, по-добре брой калории, приети, изразходени, има калкулатори по нета, ако нямаш, утре ще сложа линк към един такъв  Hug Той на мен много ми харесва  Hug

Вив, не е ли по-добре с две хранения като спортуваш сутрин  Hug Не се тревожи, едно  ядене, разделено на две също е добър вариант  Hug Сложи малко разделно, ако се притесняваш  Hug

Марго, стискаме палци за утре  Hug

Аелис, и ние си имаме, имаме и други типажи  Joy Едно лошо има за съжаления, трябва да се понасяме някак си  Joy Което не винаги е лесно. Бащата на Пепи ми казваше навремето, като почнах работа и недоволствах от такива отношение, - Ми какво толкоз, напусни  Rolling Eyes Той така не се и промени, откъде не му изнася, напуска  newsm78

Аз пак с моите резервации, намерих супер изгодна, в разкошен хотел, край, понеделник резервирам, А, то направо съм си за подфорума - "На път" .
Айде да правя вечеря   Crazy Малко свински пържолки на фурна смятам, не е мазно  newsm78
Връщам се да си допиша, няма да слагам табличката какво може да се яде през деня, та ние тук в България нямаме половината неща Joy

Хубава вечер, момичета  Hug

# 729
  • sofia
Здравейте,сигурно сте ме забравили,ама какво да направя,като хич не обичам да пиша,но пък ви чета всеки ден.При мен нещата стават много бавно-благодарение на хилядите почвани и недовършени диети,но по-важно за мен е,че този път не се отказвам на втория ден. GrinningАелис,аз също съм мед.сестра и работя със още 34 колежки в отделението/не 3-4 ,а 34-истинска джунгла-Еееее,няма такъв ужас,все на някой нещо му е криво,все определени хора работят,а другите нищо не правят,а клюките и интригите са ежедневие,важното е да не ти пука,да си вършеш добре работата и все пак да не си мълчиш ако те мачкат #2gunfire

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 19:24 от nelsi

# 730
  • Пазарджик/Лондон
nelsi , благодаря ти за подкрепата Hug Hug Hug!Ох, то ти си в по- лоша ситуация и от мен, ние общо с операционните, секретарката и старшата сме около 12-13, ама само една- две създават суматоха, общо взето повечето колежки са разбрани.Мда , точно така е и при нас, едни все работят, а други все стоят и ги гледат Joy.Ще се опитам да не им обръщам внимание Wink.

Jerry F , аз работното място мога и да си сменя, ама не и професията, че си я обичам Wink.Да не стана обаче и аз като бащата на Пепи, че то където и да ида, може и по- лошо да е Crazy.

bimbaaa , мисля, че поне до 1300 трябва да ги докарваш, но аз не съм голям специалист в броенето - нищо не броя, не обичам цифрите Rolling Eyes.

Много съм работна, утре пак ще пиша.

Приятна вечер Hug!

# 731
Договорено, ще вдигна порциона... Ще докладвам след няколко дни какво се случва!

# 732
честита баба марта,мили момичета!нека да ви донесе любов и светлина!
Jerry F,питай.стига да мога да отговоря.. Embarassed
viv-miv,всичко ще се нареди! Hug
bimbaaa,благодаря за споделения отчет!и поздравления за резултата! Hugти искаш да задържиш тези кг или още да сваляш?
margita,с теб сме утре! Hug
Аелис,леко дежурство! Hug
nelsi, sivila, Hug Hug Hug
лека вечер на всички! Heart Eyes

# 733
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

bimbaaa , много ми се иска да те зарадва кантарчето - наистина го заслужаваш Hug.

ina15
, и на теб баба Марта да ти донесе само усмивки и добро настроение Hug!

Дежурството ми приключи, поработихме, но мина сравнително добре Wink.

След малко ще се метна на кантарчето - вчера бях примерна, може и да има минус, ама довечера сме на гости, от онези, късните, сигурно ще вечерям два пъти Embarassed.

Като се наспя пак ще се включа, то станало време за нова тема, ще се опитам да я пусна следобед.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 734
честита баба марта,мили момичета!нека да ви донесе любов и светлина!
Jerry F,питай.стига да мога да отговоря.. Embarassed
viv-miv,всичко ще се нареди! Hug
bimbaaa,благодаря за споделения отчет!и поздравления за резултата! Hugти искаш да задържиш тези кг или още да сваляш?
margita,с теб сме утре! Hug
Аелис,леко дежурство! Hug
nelsi, sivila, Hug Hug Hug
лека вечер на всички! Heart Eyes

Зъдържане ама друг.... целта ми е да сваля до 60. Минимум до 60 трябва да сваля. Оттам надолу, ако паднат кила ще трябва много, много да черпя.

Общи условия

Активация на акаунт