Режимът на Ори Хофмеклер 15

• 27 830
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • в колонките
Добра вечер на всички, smile3525 smile3525
 Говорих с дъщерята до сега,ами то в Родината било много по-студено от колкото тук. Mr. GreenСутринта излизахме на кафе и бързахме да се приберем,че направо бръснеше вятъра. ooooh!Италианчето показа -100гр. Joy,за да не ме разочарова сигурно.Но утре със сигурност няма да е така.Ами баница правих,галактобуреко и др.нережимности,които бъкат от калории. hahaha
 Аз у дома имам стевия екстрат Non-Bitter,производство на Англия и пакетирано в САЩ. Joy.Ей това нещо не мога да го разбера. Joy.Що да го внасят американците,а да произвеждат англичани? newsm78.Както и да е,но на мен НЕ ми харесва туй чудо-нито на вкус,нито на сладост-на нищо.. #2gunfire.И въобще не е евтина -100пакетчета са 35 евро.Стои си в кухнята в шкафа малко употребявана-3-4 пакетчета само.Бадеми и аз си похапвам-любими са ми.
 Приятна събота вечер  желая и много усмивки.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 691
привет момичета   bouquet Hug сега сядам да ви пиша - толкоз лошо ми е било тези 2 дни  ooooh! че нямаше накъде вече - само гадене(повръщане) и почти на легло - ходих на лекар антибиотик, витамини  и болнични сега в къщи  Weary само ми се спи и лежи - не ми се яде само топла супичка и чайчета с мед-за сетен път се убеждавам-здраве искам само Praynig...мила bimbaaa  Hug неможах да почна с теб от 25.02., но да знаеш не съм се отказала от решението си само малко да се съвзема (изведнъж ме повали вирус ли е незнам но такова чудо не ми се беше случвало) и съм с теб да се подкрепяме   Peace ще се постарая от 01.03.да влеза в ритъм Hug от мен лека и спокойна нощ smile3524

# 692
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
Няколко дни не бях много режимна и за това не писах.Подготвям се за постите.От понеделник съм тук на линия.
Заповядайте кафенцето Wink

Лек неделен ден на всички!! Hug

# 693
  • в колонките
Добро утро и от мен  Hug Hug
 Анита29,мила,благодаря за кафето. smile3525.Пия го в момента и се чудя какво да направя с едно къдраво зеле,дето ми заема място в хладилника от няколко дни.Кантарев не ме обича  Mr. Green,то и аз него.Ама след толкова калории вчера....Ах,имам да чистя днес и да гладя.Но с тая зелка се чудя... newsm78
  Приятен неделен ден от мен.
    За всички  newsm51 newsm51

# 694
Разписали сте се рано, рано  Wink Hug

Сивила,  върви да купуваш аншоа и виж тази рецепта:
http://goodfood.bg/recipes/sladko-kiselo-kydravo-zele-s-chesyn-i-anshoa/
Има вариант и без аншоа, с люта чушка  Hug

Анита, как ще правиш постите с Ори  newsm78 Не са много съвместими, че то си е друг режим това, ама както си решиш.

Вив, его Кауфланд, от прозореца го гледам, ама кой да отиде. Не е проста работата, през едно дере трябва да се мине, иначе с хиляда автобуса  ooooh! Аз бях много любопитна за мисото супа, но гледам нямаме в Б-я и половината от продуктите  newsm78
http://www.tialoto.bg/dieti/2009/08/13/yaponsko-techno-chudo-supa-miso.9013
Ще си седя в работата и ще си правя ферментации на соеви зърна  Joy Не че не мога  Joy
Но Ори я разрешава не само в адаптационния период, има една диаграмка, ще трябва да я преведа, какво можем и не можем през деня (това ме мързи  ooooh!)

margita, аз пък се замислям моята сокоизтисквачка за цитруси да я прибирам по шкафовете, от пет години не съм се засилила всеки ден да я ползвам  newsm78

Ели, стискам палци бързо да се оправиш  Hug  Джинджифилът много помага, и против гадене, и за повишаване на имунната система  Hug

bimbaaaHug Heart Eyes Hug

Аелис, готвите ли се за вторник  Hug

Мисля една пилешка, и две свински кавърми в гювечета да направя за довечера  newsm78
Хубаво де, ама по всички рецепти не пишат колко време във фурната стой това (тези) чудо.
Моят кантар прилично се държи, въпреки калориините урагани сноши  Crazy Embarassed

Хубав, неделен ден, момичета  Hug

# 695
  • в колонките
Джериbouquet  bouquet
 У дома имам сардела и пуешко филе.Ще измисля нещо. Благодаря.Спаси ме... Hug.Ами като скъпия купува непознати за мен продукти... newsm78И мен нещо ме мързи днес...ама мнооого  ooooh!
  newsm51 newsm51

# 696
Добро утро, момичета! И аз да се оплача - и мене ме мързи, така че и в това начинание не сте сами   newsm53. Ама да ви успокоя, че има и по-лоши варианти от вашите - аз съм и на работа на всичкото отгоре. Както и да е. Довечера като изчистя ще почивам.
Вчера ядох боб зелен с огромна салата. Някой беше казал, че Ори го брои боба за растителен протеин, а може и да бъркам. Така че ако не греша значи съм изкарала перфектен Орин ден.

Желая ви прекрасна неделя!

# 697
добро утро и от мен! Hug
anita29,с теб съм в постите!измисли ли нещо съвместимо с ори?или само плодовете през деня ще са по него?
аз смятам през постите да опитам да вечерям по 90-дневната.
bimbaaa,при теб как върви това съчетание?лека работа! Peace
днес е месни заговесни.нямам идея за заговяване..
желая ви релаксираща неделя на всички и успешна нова седмица! Hug Hug Hug

# 698
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро и от мен Hug!

anita29 , мерси за кафенцето Hug.

elli107 , този вирус е много гаден - бързичко да се оправяш Hug.

sivila , днес като че ли е по- приятно времето, иначе тези дни голям студ беше Sad.

Jerry F , на втори е тържеството, в сряда май се пада newsm78.Ооо, то тя Катето знае репертоара на всички, и ми прави представления вкъщи, само уточнява кое дете какво казва Joy.От много неща запомнени накрая сигурно ще се запъне на нейното Joy.Аз във вторник ще съм нощна смяна, та да мога в сряда да я гледам какви ги върши Joy.За кавърмите - не съм правила и не мога да ти кажа колко време, предполагам до готовност на месото newsm78.Ще ги нагласиш, сигурна съм Hug.

bimbaaa , и аз днес съм в клуба на мързеливите, спах до късно, а колко работа има у нас - ама скъпият иска да излизаме , та не знам как ще се справя newsm78.

ina15 , много уважавам хора, които успяват да постят - ще палцестискам Hug.

viv-miv , аз си го карам на плодчета през деня, то най - вероятно си докарвам по 300 кал. от тях, макар че не изчислявам и не съм много сигурна newsm78.

margita , гледа ли филмче?Ако е хубаво - да кажеш кое е Wink.

Кантарчето вчера показваше 63.100, ама днес е на 63.800 - то си има причина за това  Wink - имахме гости вчера, много ядох от две нережимности и кантарчето ми се сърди днес Mr. Green.Нищо, днес ще гледам да съм режимна, та да пооправя нещата Wink.

Ставам, че имам много работа , а скъпият иска да излизаме Rolling Eyes.

Ще ви наглеждам.

Пожелавам ви приятна и усмихната неделя Hug   bouquet Hug!

# 699
  • Испания и Стара Загора
добро утро и от мен! Hug
anita29,с теб съм в постите!измисли ли нещо съвместимо с ори?или само плодовете през деня ще са по него?

И аз мисля да съчетая с 90-дневната Peace

# 700
добро утро момичета  Hug Hug Flutter вече започвам да се чуствам по-добре и ми се връща усмивката Simple Smile, сега леко по-леко ще се заема със домашните  newsm79 wash  food002 2 дни само лежа....... Crazy, днес месни заговезни-може и на църква да отида да запаля свещички за здраве Praynig bimbaaa от утре понеделник започвам режимчето-Ори+90дн. Hugразбирам, че и ina15 и anita29 ще карат така режимчето Hug Hugрадвам се когато сме повече по-добре(ще се подкрепяме)  bouquet Аелис, Jerri Hug Hug lovekiss на всички от мен един прекрасен ден пълен със усмивки  love001 newsm51

# 701
anita29, Hugмного се радвам!а ти от този понеделник ли започваш или след сирни заговезни?а за белтъчния ден какви идеи имаш за постен вариант?
elli107,утре вече да си напълно здрава! Hug Peace
Аелис,бързо приключване на работата и хубава разходка! Hug
отивам и аз по дом.задължения..ох! и ах!

# 702
Здравейте и от мен  Hug
Джери, превеждай диаграмата като остане време, ако искаш ми я прати да те отменя  Hug То почти едно и също пишат по сайтовете - плод, зеленчук, сокове, леки протеини и мисо-то, ама за подробности добре е да се види.
 Hug на всички  Hug
По-късно ще вляза пак да ви погледна, че утре сутринта трябва рано да се изстрелям до лабораторията да ми дупчат вената и няма да имам кога да тренирам, та сега ще я свърша тази работа  Crazy Лек почивен ден!

# 703
добро утро и от мен! Hug
bimbaaa,при теб как върви това съчетание?лека работа! Peace
днес е месни заговесни.нямам идея за заговяване..
желая ви релаксираща неделя на всички и успешна нова седмица! Hug Hug Hug

Ина, да разбирам ли правилно, че искаш да караш и пости, и 90-дневна и Ори? Да не се объркаш много, какво ще ядеш в т.нар. въглехидратни дни по 90дневната. В повечето неща има яйца, мляко? Що не си направиш едно примерно за 10 дни да видиш какво би могла да ядеш и тогава да прецениш. На лично ми се струва трудно да се съчетаят трите неща. Дано го измислиш и да намериш правилния начин на хранене за теб.

# 704
искам да ги съчетая.през деня да съм на плод,а вечерята да е по 90-дневната,в постния й вариант.иначе ще съм все на картофи,боб,хляб.. ooooh!
във въглехидратните дни-пица,мекици,спагети, бутер тесто...повече ме затрудняват белтъчните дни-тофуто не ми харесва никак..
ще опитам,ако се получи.
а при теб как е с 90-дневната вечеря?доволна ли си?

Общи условия

Активация на акаунт