Режимът на Ори Хофмеклер 15

• 27 841
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Jerry F , може на сантиметри да си свалила, щом се чувстваш отслабнала!

viv-miv, аз много обичам извара. Правя си я кисело мляко, разреждам я с млякото и така я хапвам. Другия начин по който я хапвам е на салатка с варени яйца. Настъргвам ги яйцата и бъркам. Добявам си и шарена сол и става нещо като рязядка обаче много засищата разядка.

elli107 , айде с мен.... аз така съм го планирала. Ето утре например първия ден ще е изцяло по Ори. Закуска плод с цел раздвижване на метаболизма. Ако прималея за обяд пак ще хапна плод. Вечерята ще е салата с мръвка.

dami , резултатите са добри! То и бързото сваляне не е за предпочитане. Нали трябва и организма да се наглася на новите килограми. По-добре е така. Пък и три килограма не са никак малко.

# 676
  • в колонките
Добра вечер, Hug Hug
 Идвам от зъбито  #2gunfire-предпоследен път-каза той. #Cussing out.Аз  smile3505 онемях /мислех,че ме приключва/.А и не можех да му отговоря де,че в устата ми беше напъхал разните му джунджурии hahaha.Уморих се и от зъби,и от зъбидоктори вече. Sick.И с упойка съм,и съм гладна,но до 21.30 не може #2gunfire.Вън дъждовали,13гр.показваше термометъра сега като се прибирах.Кантарев не го мисля хич днес-скарани сме.Ще хапна шопска със фета Милнер и няколко сварени яйчни белтъка,че е най-лесно.Уморена съм,утре трябва да ставам към 4 -ще ходя извън Атина по работа.
 Джери, Hugсъпружеството ми е даскал.А даскалите не вземат голями заплати.Аз съм доходоносителя в нашето семейство.Също така и на дъщерята помагам.От какво мислиш е тоя диабет? Та 80 евро на зъб хич не е малко,щото общо зъбите ми за правене за 8 парчета.А това са 640 евро-не е малко,нали? newsm78.
 Хайде да погледам малко Ники Кънчев,че ми харесва предаването/не той/ Grinning
 Приятна вечер на всички   bouquet  bouquet

# 677
здравейте! Hug
увеличила се е компанията на ори.браво! Peace
 тази седмица през деня съм по ори,вечеря-монодиета.др.седмица в чест на предстоящите пости,ще преобладават млечните.
разхлопаха ми се дрехите и съм доволна.смелост за кантара още нямам..
топла,спокойна и нежна вечер ви желая! Hug

# 678
Добър вечер  Hug
Еееее, Ина, супер, браво за успеха, и до кантара ще стигнеш   bouquet
Бимбааа, пробвах се с изварата, ама не става, а на чийзкейк я обожавам  Laughing
Сивила, дано нямаш повече проблеми със зъбите  Simple Smile
Аз му ударих пак едно ядене като за последно  Blush Започнах със салата настъргани моркови с лимон, после омлет от 2 яйца със сирене, 1 фиш фингър, 2 бутерки, малко солена риба, сладкиш и се довърших с ядки  ooooh! Утре цял ден на плодове  Naughty
Лека нощ!

# 679
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Анита, къде се губиш?Липсват ми красивите ти кафенца Hug.

dami , не сме те забравили - пазим ти местенце Hug.Поздравления за свалените килограми Hug.И за спорт намираш време - супер Hug.

viv-miv , поне е било на вечеря Wink.И аз ги правя подобни изпълнения, особено като видя  , че съм стигнала желаните килограми - унищожавам огромни количества храна, голяма част от които е нережимна Embarassed.

bimbaaa , и аз много обичам извара, може и така без нищо да я хапвам, но обикновено си я смесвам с разни работи като теб Wink.

sivila , при теб дъжд, при нас - сняг Rolling Eyes.Искам да се затопля вече пък Flutter.Ох, много рано ще ставаш, а аз мрънкам , че ставам в 5.45 за работа Rolling Eyes.И тук е доста скъпо зъболечението, ама в Гърция още повече - 80 евро на зъб за какво?Дано италианеца се държи добре с теб днес, заслужаваш го след тези зъболекарски преживявания Hug.

ina15 , много е мотивиращо, когато ти станат широчки дрешките или се намъкнеш в някой стар чифт дънки Wink.

Jerry F , каква ти е програмата за днес?

Чак довечера съм на работа, дотогава ще домакинствам, а следобед ще поспя Wink.

Вчера от градината ме изненадаха с новината, че осмомартенското тържество ще е на 2.03 и аз , разбира се, по закона на Мърфи съм нощна смяна - тържеството е от 17 ч., а по това време аз ставам, за да се приготвям за работа Rolling Eyes.Уговорих се с колежка да се сменим, засега се нареждат нещата , дано не се обърка нещо, че искам да гледам Катето как пее и рецитира - голяма е скица Joy.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 680
Здравейте и от мен  Laughing

Аелис, че осми кога е, гледам вторник, те заради много почивни дни са го изместили по-рано  HugДа снимаш хубавицата, а да я запишеш, сега може и видео тук директно да се качва  Heart Eyes

Вив, направо се скъсах от смях с тази снимка  Heart Eyes Иначе аз изварата я обичам на пълнени чушки, като правя, правя за другите със сирене, на мен с извара  Hug

sivila, ми какво да се прави, даскалите и учените сме с най-ниски заплати  Wink То и тук не е евтино лечение на зъб. Айде за една пломба може да се разминеш с 50-80 лв., ама за лечение си биват цените  ooooh!

dami
, 3, 3 кой ти ги дава, успех със захранватено, знам, че то е ключово  Hug Хубава е водната аеробика, но аз съм по по-динамичните спортове  Hug

Ели, радвам се, че си сред нас пак  Hug Е, къде ходиш в безвъглехидратната, въглехидратите са полезни за мозъка, съня, и най-вече за щастието  Hug

bimbaaa
, как ще правите 90-дневната, значи на обяд няма да ядете, а само на вечеря с цикличността белтъчини, въглехидрати, ..., в отделните дни, а разбрах  Hug понеже там пишеше колкото изядеш на обяд, половината на вечеря (ако имам добри спомени), мен това ме отказа, да разнасям кутии на работата  Hug

Ина, поздравление, трябва да покажем хубави фигури лятото на плажа  Hug

Моят кантар се вразуми, е снощи ядох само яйца в доматен сос (нищо, че яйцата бяха милиард)  Wink
Трябва днес да си платя за Сънито, но май няма  Rolling Eyes Гледам далеч по-изгодно оферти, в по-хубави хотели, с безплатен плаж, мноооого по-евтини (200 лв., ама за 7 дни за мен си е доста) newsm78 Rolling Eyes newsm78 Е аз до понеделник ще си седя и ще си мисля  Thinking

Да ви пожелая хубав ден  Hug

# 681
Джери то това, което подкарвам от днес си е няква приумица моя. По принцип в 90-дневната точно така се въртят дните и аз това ще правя, но няма да обядвам, защото предния път и мен това ме провали, носенето на ядене в работата. Така с Ори е лесно, през деня плод вечер протеин. Сега вечерите няма да са чисти протеини във всички дни, но вярвам, че ще успея. Просто е въпрос на време да стигна 60кг.

# 682
  • в колонките
Скъпи момичета,   Hug Hug Hug
   Прибрах се към 16ч.Мноооого спеч беше днес.И силен студен вятър Twisted Evil.Може би днес беше най-студения ден тая зима.Дъжд до обяд.Сутринта закъснях,че момичето,дето пътува с мен се успала,та я чаках. SickС кантара сме добре днес,даде -600гр,но не се радвам,щото е петък и пак ще има оливания от моя страна сигурно. newsm78.Ще вечеряме риба и броколи,пека и картофи с риган.
 Аелис, 200евро е за един зъб-не 80. Grinning.Де да беше толкова евтино. Heart Eyes.Има други зъболекари,които вземат по 120евро/зъб.Но аз като съм си харесала зъболекара  Joy.Прави ми почистване,лекуване/някакви лекарства пъха в дупките/,пломбиране и изграждане /от вън/.Това са ми процедурите. ooooh!
  Джери,мила,аз с учени не съм си имала работа,но аман от даскали.И баща ми е учител.Ами тези хора само акъл са свикнали да дават и да мрънкат,а когато нещата опрат до финансите- и се обръщат към нас,жените./и майка ми е икономист/.Та предпочитам да съм жена и да си стоя у дома,но нееееееееееееее.Сигурно и в другия ми живот ще тичам и работя  #2gunfire
 Отивам да си подготвям вечерята,че както съм гладна......
  Приятна петъчна вечер на всички.    bouquet  bouquet  bouquet

# 683
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Дежурството ми приключва, чакам колежките да пием кафенце Wink.

Поработихме, след малко се прибирам да видя какво правят вкъщи и да полегна Flutter.

Снощи доктора беше донесъл едни фъстъци, попрекалих с тях, така че не очаквам приятни изненади от кантарчето Rolling Eyes.Като се прибера ще се метна да видя какво ще покаже Rolling Eyes.

sivila , то и тук скъпо, ама при вас още по ...

bimbaaa , важното е да ти е комфортно - ти си знаеш тялото и какво му се отразява най- добре Hug.

Jerry F,мда, сигурно е заради почивните дни.Ще я снимам и ще ви я покажа, то се подразбира, и вие да я видите какъв е образ Joy.Аз й знам репертоара наизуст, и вас малко да поизмъча Joy.Трябва да ме ориентираш къде да търся изгодни оферти, със скъпият обмисляме моренце вече Joy.То навън сняг, ние за моренце си мислим Joy.

Стига толкова, едната колежка дойде.

До после.

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

# 684
Добро утро  Hug
Вчера не изкарах само на плодове, както го бях замислила, ама айде здраве да е  Laughing Ходихме да понапазарим вечерта и нямаше как да не опитам някои неща  Blush Купих си Стевия за подслаждане на чая (12 пакетчета за лев и нещо), четох и добри неща за нея, регулирала и кръвната захар. Джери пиеше май такъв чай  Thinking До 3 март ще се придържам строго към Ори, че каката е рожденичка тогава и да вляза малко във форма  Whistling
И да споделя с вас още нещо, което прочетох покрай ровенето ми за Ори из интернет - през деня по време на undereating-а се приемат до 300 калории, които може да са от плодове, зеленчуци, сокове, бадеми, леки протеини като яйца и обезмаслен йогурт (тук не знам дали се вписва киселото мляко 0.1 %, предполагам, че става).
Приятни почивни дни  Hug

# 685
Здравейте  Hug

Вив
, докато съм се борила с Джаки и Деби си писала  Wink Маргото спомена за стевия, аз си купих, ама скъп  Sad към 4 лв., твоя откъде го купи ? В работата си правих през деня. Иначе Ори разрешава при глад да приемем ядки, е то 3-4  Crazy, протеин, лек някакъв  newsm78

Аелис, приятна почивка днес  Hug Стиска палци за кантарчето, дано се направи, че нищо не е разбрало  Wink  Hug

bimbaaa, успех  Hug

sivila, е сега нямаш си работа с такива, ми аз  Crazy
Де да знам, като бях по-млада, то това да си стоя у нас беше абсурд  ooooh! Joy Все се пънех да ходя на работа, сега положението е съвсем различно  Wink

Кантарът хубави неща показва, но утре няма да е така  Wink
Сега ще ходя да харча голямата, нова заплата  Crazy  Wink

Да ви пожелая хубав уикенд Hug

# 686
Джери, Стевията я купих от Кауфланд, на щанда с подсладителите, 1 пакетче подслажда 1 чаша чай прилично, 12 пакетчета, над 1 и 50 , но точно не помня. Аз отивам да отчета Мишел Дозис в тренировките  Crazy
Приятно харчене  Hug

# 687
Добро утро, момичета! Кафето и закуската са страхотни!

Аз вчера много режимен ден изкарах и съм доволна. Типичен Орин ден. През деня една ябълка и един грейпфрут. Вечерта зелена салата с домати и кебепче и половина. Перфектно се чувствах - нито преяла, нито гузна, нито гладна.
Хубав уикенд ви желая!

# 688
  • София
Здравейте  Hug
В Кауфланд още не съм влизала, както и в Лидл  Rolling Eyes Хич не обичам голямите вериги, завива ми се свят от много хора  Joy
viv-miv , мисля че разрешаваше и супа мисо в началото, докато свикнеш с режима  Flutter
bimbaaa, и аз съм се заредила с ябълки и грейпфрут  Wink Имаше и оферта в магазина, портокали по 79 стотинки за килограм, замислям се за сокоизтисквачка за цитроси, имам преса, но не съм доволна от нея  Rolling Eyes
На работа съм днес, харесах си едно филмче за довечера, но не го намирам в замундата  Confused
Ще го мисля довечера  Flutter
Приятна вечер на всички  Hug

# 689
Маргита, супата я отписвам  Simple Smile А тези храни ги дават не само при адаптирането към режима, а по принцип, само да не надвишаваш 300 калории  Simple Smile
Бимба, браво, Ори ще ти се радва  Simple Smile
Аз днес съм на морков и варено яйце. Правих им на моите закуска и обяд  Confused Поне на вечерята ще се включа. На рибна вълна сме, взех си вчера един котлет от акула, само за проба, четох рецепта за скара, ще пробвам, дано става за ядене, и да не става гладна няма да остана, ще заместя със скумрия  Grinning
Отивам да си направя чай и ще подслаждам пак  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт