Режимът на Ори Хофмеклер 15

• 27 850
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Ахам, можеш  Hug Още повече доматите и краставиците са плод и зеленчук с т.н. отрицателни калории. За усвояването им, от организма се изразходват повече калории, отколкото те съдържат  Hug

# 661
  • sofia
Мисля основно на тях да наблягам-това си е моя лична и изпробвана диетка-с нея свалих 40 кг след раждането,но вечерята ще взема от Ори-така както я правите,но без сладки и въглехидратни отклонения/само от време на време,възможно най-рядко/. Hug

# 662
Добър ден, дами  Flutter

Нелси, добре дошла  Hug Няма тук закуска и обяд, ядеш плод-зеленчук или на сок ако огладнееш без значение по кое време е. Вечер ако прериташ гризваш нещо въглехидратно и си готова, не бием, то аз съм за бой честичко, но още не са ме налагали момичетата  Hug
Джери, ти от какво си с мускулна треска, ще прескоча до Тренировките да те шпионирам  Hug Аз пак съм подута днес, но имало и друга причина - месечната  Crazy

Малката я приеха на ясла, ходих днес да взема документите, притеснено ми е. Към 7 март ще започва групичката и ще я водя първо за по час-два, постепенно да свикне. Не ми се мисли колко ще плаче милото.
Ще правя свинско с картофи за домашните, ама ми се иска аз да хапна нещо по-диетично. Имам една кутийка извара, ще ровя за вкусна рецепта, че не съм по изварата много. Ако имате идея пишете  Simple Smile
Иначе днес съм на ябълка и сега настърган морков с лимон (много ми е вкусно така да го ям).
 Hug на всички и лек ден!

# 663
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Минавам само за малко - бях първа смяна на работа, утре пак така Sad.Много ме уморяват тези първи смени и смятам да подремна, затова ще съм кратка Sad.

Кантарчето и сутринта беше на 63.600, довечера сме и на гости, та не вярвам да покаже 62 тези дни Crazy.

nelsi , добре дошла Hug.

Ох, ще си лягам, ако успея ще се включа по- късно Hug.

Приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 664
Ето ме и мен.....малко режимна, малко грешна, но на линия.
nelsi , аз по едно време също наблягах повече на зеленчуците и то в огромни количества и резултата беше по-добър, отколкото когато хапвах плодове.

# 665
  • sofia
Така е,ама като гледам цените на зеленчуците-краставици-4лв. и  #CrazyЩе карам бавно и по-лека и като паднат цените ще се развихря Grinning

# 666
  • Варна
Здравейте,
Значи разбрах: през деня хапвам две три ябълки/ама аз по принцип така си карам /
А вечер се започва със салата, после месце и накрая каквото ми харесва Laughing
Сериозно вече ,допада  ми този режим, само как ще издържа без сладко пък  обичам и тестени неща Embarassed
А искам и да попитам ,дали да не направя едно гладуване от 3- 4 дена и после режима.
Ако имате опит споделете, че аз тази зима качих около 10 кг.
Ама , мойто било от ЕГН-то. Embarassed
ПП: Аелис, как успяваш да готвиш такива вкусотии и да не ги опитваш ooooh!
Същото се отнася и за viv-miv .
Уф ,явно трябва воля. Sick

# 667
  • Пазарджик/Лондон
ивка27 , ябълка може една на ден, другите плодове трябва да са различни, че Ори дава само по една ябълка и само по една круша на ден.Това е принципно, иначе Тотоли свали доста килограми, като хапваше по три ябълки на ден и след това си вечеряше салата и протеин.Опитвам от това , което готвя, ама само на вечеря Wink.Ако не е режимно - по хапчица след края на вечерята Wink.Но аз сега само задържам, не свалям вече, та понякога му отпускам края и става една...Успех ти пожелавам, дано ти хареса режимчето Hug.

nelsi , така е , скъпички са, може зеленце да хапваш Wink.

bimbaaa, аз не ям зеленчуци през деня и пак имам резултати, така че не отписвай напълно плодовете - то моите плюсове все са от нережимности на края на вечерята Wink.То си е и до вкус - много обичам плодове и зеленцуци и тъй като се старая вечерята ми да започва със голяма салата, за плодовете остава денят Wink.

Поспах малко, сега ще бързам да взема малката от градина Flutter.

Приятна вечер ви пожелавам Hug!

# 668
  • в колонките
Здравейте,девойки, smile3525 smile3525
  Много мързелив ден изкарах,ама страшно ме мързеше днес. BlushХодих до офиса за около 2 часа-национална стачка днес,народ на центъра се насъбрал,викания,скандиране,полиция  ooooh!.Тръгнах си на обяд,пеша,разбира се,нямаше с какво-стачка  #Cussing out.Дремах у дома,спах около час,изядох преди малко 2 тоста с кашкавал-производство на скъпия.Ами наядох се рано-рано.За довечера не ми идва идея за хапване.Снощното сирене по шопски ми се отрази със +100гр. Sick.Може да е от солта/не я обичам тая сол,няма нужда организмът от нея/.Утре пак съм  на зъбидоктор  #Cussing out.Снощи ми сложи пак лекарства в дупките,каза,че възпалението не е отшумяло.Джери,ами говори ми пича,когато ме работи,но лошото е,че аз не мога да му отговарям.Пък до като свърши ...и аз съм забравила вече какво ми е говорил  Joy.Много съм доволна за сега от него.Ако се покаже добър професионалист ще му дам и останалите 6 зъба да прави.Все пак плащам и по 200евро на зъб,което никак не е малко.Има други,които взимат по 120евро/зъб.Спирам по тоя въпрос,че... #2gunfire
 Добре дошла на Нелси и от мен. Hug.Преди 3 год. и аз със зеленчуци свалих 36кг. за 4 мес.И по 1-2 плода/ дневно.Вечер непременно след салатката протеинче без мазнини,не пържено и резултатите няма да закъснеят.Спирам,че нещо пак става с форума.Приятна вечер на всички желая  bouquet  bouquet

# 669
Добро утро  Hug

Аелис, и днес лека работа, то не е ли много нерационално така, сутрин те изморяват, после почивка и денят си отишъл  Heart Eyes Hug

Вив
, мускулната треска ми беше от Tear it up ! на Деби.  Винаги много ме натоварва, а с новите гири още повече  Crazy
О, ще свикне хубавицата. Момиченцата са много по-умни, по-приспособими, по-рационални  Wink
Моят почнах заедно да го водя на ясла с една комшийка, която имаше момиченце. Ами още като ги заведохме, момиченцето видя децата с играчките, отиде си там и това беше, а моят хубавец сумати месеци се късаше от рев  Joy

nelsi, скъпи са за съжаление  ooooh! Аз обикновено си купувам китайска зелка и си дробя салата с нещо друго  Hug

bimbaaa, важното да сме с позитивно намерение към  режимчето  Crazy  Wink

ивка, не знам какво да те посъветвам,  понеже все пак гладуването не е моята страст (то на кой ли е  Joy). Ори съветва обратното, да сме на режима и от време на време да правим ДРМ (ден за раздвижване на метаболизма), ядеш няколко пъти на ден, но в същата последователност, като на вечеря  Hug

sivila, ми да, сложат ти целия свят в устата и после ти задават въпроси  Joy  Е, сега за 80 евро ли ще се замисляш, важното да не ти създават проблеми  Hug

Не се обичам с кантара,  Crossing Arms хич, но си усещам, че съм отслабнала  Thinking  Ще чакам да се вземе в ръце  Joy

Да ви пожелая хубав, усмихнат ден  Hug

# 670
Здравейте  Hug
Голям сняг при нас, доста е натрупало и продължава да вали.
Джери, ще я видим колко ще плаче малката. Каката беше на 5 години като я пуснах на градина и се късаше от рев, даже и с моя снимка ходеше на градината и спеше там с нея  Laughing
Ивка, като мернах темата за Ори преди доста време и аз първо това питах как Аелис успява да прави такива вкусотии и да е на диета  Laughing Тя си е пример за мен  Hug А гладуването не знам до колко ще помогне, аз ще опитам да следвам лунната диета успоредно с Ори, но не мога още да ти кажа до колко са съвместими. Предния път се детоксикирах (глад, глад...), но след това ми дойде страшен апетит. Може би и защото бях само на сок. Утре ще се пробвам с лунната, но с гризане на плодове.
Снощи се опитах да забъркам нещо с изварата, но не е за мен, изядох половината и после хапнах и от свинското с картофи, и малко от сладкиша с овесени ядки. Изварата на сладкиши явно ще си я ям  Laughing Тази вечер не знам какво ще хапвам. Каката иска фиш фингъри да и пържа, от 100 години не бяхме купували. Ще гризна 1 сигурно за проба.
Пак домашните дадължения ме зоват  Crazy
Лек ден, момичета  Hug

# 671
Здравейте мили момичета Hug   bouquet прибирам се - завръщам се при вас   newsm03:hug:не е за мен тази безвъглехидратна-немога без плодчета  yesмного ми липсват, сега ви чета  book и може заедно  с bimbaaa да започна Ори + 90дневната (тази комбинация ми допада) от утре 25.02.- и заедно да се подкрепяме  Flutter Peaceмного   love001  love001и  Hug Hug Hug на всички от мен newsm51

# 672
  • Пазарджик/Лондон
Привет  Hug!

Аз пак телеграфно се включвам, ама няма как - много ме тормозят тези първи смени, уморяват ме и следобед не мога без да полегна Sad.

Jerry F , абсолютно си права, първите смени направо ми "изяждат" деня - предпочитам целодневките, че изработвам 12 часа, а не 6 и остават по- малко за изработване през останалата част от месеца Wink.

Целувки и прегръдки на всички, ще си лягам, че после пък ще бързам да взема Катето от градина.

Кантарчето не ме обичаше тази сутрин, ама аз вчера си вечерях два пъти - веднъж у нас и веднъж на гостито Embarassed.

Ако успея ще се включа по- късно.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 673
ехооо, сигурно сте ме забравили, но на мен ми домъчня за вас - Аелис,Джери, Бимба, Вив, Сивила Heart Eyes ,и привет и на всички останали. не че съм със забележителни резултати - 3кг за 9-дневно плодуване, което приключвам утре - тъкмо ще го съчетая с луната. проблемът е като се захраня и се опитам да се върна към Ори. но засега и на това съм доволна, просто иначе не помръдваше кантара. аз смятам да продължа с постно, пък да видим. вече 2 седмици по 2 пъти ходя на водна аеробика и мога само да я препоръчам - много е зареждащо, весело и няма мускулна треска, а натоварването е по-голямо от сухоземните тренировки. Целувки и пак ще наминавам!

# 674
дами, поздравления за резултата   bouquet Сега най-важно ти е захранването и да внимаваш с храната и количеството, трудна задача имаш, но щом толкова време си удържала на плодове, няма да се предаваш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт