Режимът на Ори Хофмеклер 15

• 27 861
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Натискам отговори и тука ме стряскат с червени стрелки (Вече имате възможност за добавяне на видео)

bimbaaa, браво, и аз си минах мокета  Wink Ори съветва да не смесваме белтъчините от различен произход. В 90 дневната така ли е в протеиновия ден  newsm78. Точно когато си писала поста, аз се прибрах у нас, и всичко сухо  newsm78 Дали пък това чудо не беше засмукало от мокрия мокет  newsm78

Вив, благодаря  Hug Послуша те и още днес изсъхна  Hug

Кукурича, добре дошла, аз свалих 6-7, забравих точно  Hug  За 2-3-4 месеца можеш да ги свалиш с нашето режимче  Hug

sivila, тук казват, че са ни много страшни цитрусите, слага ли им бои  newsm78 Само това ми липсва, да се обрина от тях  Joy

Аелис
, за съжаления я няма никъде книгата (с една дума не мога да я сваля безплатно, да я открадна, да наруша закона за авторското право  Joy) за голямо нещастие newsm78
Джорджио ако се мерне може да го питаме  Hug
Но успях да чопна "Максимум мускули, минимум сланина"  Joy не съм я гледала, но на следващата темичка може да ти дам линк, който иска да си я свали.

Много ядох, но бях много гладна, и белтъчини от много различен произход умешах, и други неща. Това, че цял час и 15 минути тренирах не е оправдание.

Хубава вечер,момичета  Hug
И не ми пишете утре сутринта отсъствие, на семинар  ще съм дълго време  Whistling

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 19:16 от Jerry F

# 646
Jerry F , успех на семинара и се радвам, че не плувате у вас...
А относно смесването на белтъчини принципно не се препоръчва, дават го до два белтъка максимум, ама аз нямам проблеми с белтъчините, при условие че едно шишче пилешко ми е достатъчно.
И така от 25-ти стартирам Ори с 90-дневната.

# 647
добър вечер! Hug
sivila,много са забавни твоите котки. Grinning утре ти желая радост италиянска! Hug
anita29,пожелавам ти повече време само за теб си! Hug Peace
Аелис,ти за къде ще се стягаш?супер си си! Hugизбяга ти от несериозната редица.. Embarassed
velvetvoice,бързо оздравяване! Hug
elli107,успех в безвъглехидратната! Peace
viv-miv, Hugтвоя вариант по ори-много ми допада. Heart Eyes
Jerry F,успешен семинар! Peaceи благодарско! Hug
bimbaaa,успех в комбинацията! Peaceще те следя..все си мисля за тази симбиоза по време на пости..
успешна нова диетична седмица! Hug Heart Eyes

# 648
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
кафенцето е сервирано,както всяка сутрин Wink

# 649
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро и от мен Hug!

bimbaaa
, според мен ще се получи това съчетание Ори + 90- дневната Wink.Да споделяш как върви Hug.

Кукурича , подходяща е - ако си стриктна, ще ги бутнеш тези десет килца Wink.

viv-miv , той Ори добре го е казал, ама аз след салатата и протеина хапвам всичко Rolling Eyes.А не бива, че после не ме обича кантарчето Wink.

sivila , днес ще покаже минус италианчето , ще видиш  Hug.Ооо, и аз така, вече много време не съм хапвала през деня нищо друго , освен плод - добре ми е, лекичко през деня, и съм една такава трудоспособна Joy.Виж вечер за нищо не искам да ме закачат Joy.

Jerry F, и аз чух , че боядисвали корите на портокалите - и сега ме е страх да ги използвам за сладкиши, а така обичам портокалов аромат - чудя се какво да правя и откъде да издирвам небоядисани портокали newsm78.Е, то ние си знаем основното, а ако някой ден се появи книжката - ще научим и новостите Joy.Мда, Джорджо ще знае, ама не  е писал скоро, ще видя в блога му дали има нещо newsm78.А това пак негова книга ли е?Ако има нещо интересно, давай я насам Hug.Приятно семинарстване Hug.

ina15 , от време на време 63 показва кантарчето, и днес така, че и 600 гр. отгоре - искам 62 да показва и това си е Joy.Достигнах си целта , ама трудно се задържа, че много се отпускам като видя каквото искам на кантарчето Flutter.Затова ще се стягам Wink.Ами , много съм сериозна аз, снощи на вечеря щях да изям света Rolling Eyes.

anita29 ,кафето днес е особено красиво Hug.И закуската е страхотна Hug.

Та така, дълго време ми прощаваше кантарчето, ама днес показа 63.600 и не ми харесва Sad.Е то аз съм си виновна, с тези нережимности, които правя уж за другите пък после аз изяждам половината Rolling Eyes.И днес съм обещала едно нещо, дано само да опитам, че ще стане страшно Joy.

У дома съм си, ще ви наглеждам.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 650
  • GYM
Привет Hug
Продължавам да боледувам, но пък съм стриктна в режима и кантарчо ме зарадва с 500гр минус Party
Май вървя на оправяне, че почнах да откашлям, всеки случай - много е неприятно, пазете се Hug Hug
Хубав ден ви желая, и аз ще ви наглеждам Hug

# 651
Здравейте и то мен  Laughing

velvetvoice, стискам палци, аз май го карах на два пъти този грип  Hug

Аелис
, ето я тук книгата на Ори "„Maximum Muscle, Minimum Fat".  Ще я погледна, щом свърша тук едни неща до края на месеца  Thinking
Аз ще искам една консултация  Heart Eyes Hug

bimbaaa, успех, 25 не е хич далеко  Hug

На всички  Hug Heart Eyes Hug

Пооправихме се с кантара, да ама у нас сега се иска да се прави нережимност, кавяфичка, ако можело мноооого кафявичка  Joy
Да попитам, ако имате идея, търся си сгъваеми дървени столове с доставка Thinking

Да ви пожелая хубав ден  Hug

# 652
  • в колонките
Привет на всичкиHug Hug
  Прибрах се по-рано,че пак имам час за зъбИдоктор  #Cussing out.Ах,омръзна ми вече. Sick.Дано довърши днес тези 2 зъба,че по-нататъка има още 6 парчета за оправяне #2gunfire.Последните 3-4 години ми се развалиха всички зъби  Sick.
 Кантарев отчете -500гр,е,горе-долу доволна съм.На червен портокал съм до сега,за довечера още не зная.Ако не измисля нещо ново ще правя сирене по шопски,че отдавна не сме яли и съпружеството само мрънка,че му се ядяло  hahaha.Отивам да ударя един душ,че центърът е пак затворен-някакви митинги и шествия и пеша си дойдох.
 Стискайте ми пак палци,че дано ме довърши днес вече зъбито /зъболекаря/
  Приятен остатъчен ден и добра вечер   bouquet  bouquet
 P.S.-Аз купувам био-плодове и зеленчуци,но по Бг.телевизия чух за боядисани гръцки портокали.Тук не се коментира нищо за "боядисването" Joy

# 653
  • Варна
Заинтригува ме режима,
Ще разгледам подробно!
Дано има резултат Hug

# 654
Здравейте и от мен  Hug
То стана за лека нощ, ама днес не мога да се оправя с форума, някаква профилактика явно му правят. Днес пак бях надута, ама снощи едни мезенца донесе мъж ми и ги уважих  Blush Е, доста вкусни бяха  Laughing Вечерях риба и малко от един сладкиш с овесени ядки, от по-здравословните  Laughing
Айде лека, до утре  Hug

# 655
Добро утро  Hug

Шефът май е на работа и няма кафенце  Wink

Аелис, лека работа и да строяваш лекарите  Heart Eyes Hug (пак те пратих на работа, без да съм информирана Heart Eyes)

Ивка, привет  Hug Скачай при нас  Hug

Сивила, нещо не те ли забавлява зъболекарят  Laughing Виж, моят ми обещаваше бира след това и бях много послушна  Crazy

Вив, мда, много са ни лоши мъжете  Crazy Моят вчера си взел кренвирши, че постен боб не може да преживее, и аз както не бях яла от две години си докарах кантара до 57,8 Flutter

На всички  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Само сряда е, а на мен ми се почива  Crazy То и на море ми се ходи  Crazy
Имам голяма мускулна треска, да се надявам, че това е покачило малко килограмките  Blush

Хубав ден, момичета  Hug Heart Eyes

# 656
добро утро момичета  Hug Hug Hugжелая ви Heart Eyes този хубав снежен ден да е пълен със усмивки от мен на всички много Hug Hug Hugи   love001  love001  love001

# 657
  • sofia
здравейте,четох,четох и все повече ми харесва при вас,приемате ли нови?Започвам от днес-няколко думи за мен,на 36год.съм,от София,86 кг и искам да стигна поне 60кг-колкото бях преди 4 години и поради ред причини сега съм в това положение.Много ми допада режима и това,че го спазвате много по- спокойно и уравновесено от много други,харесва ми и спокойния тон с който общувате помежду си,а лично аз от това имам нужда,за да се справя.Засега мисля,че ми е ясно кога какво да ям,и какво не,но искам да попитам нещо-не съм много по плодовете и в повечето случаи след тях огладнявам,грешка ли ще е ако през деня наблягам на зеленчуци-например за обяд домати и краставица и по колко пъти мога да ги ям на ден.В смисъл само закуска,обяд и вечеря ли ми се полага.Благодаря предварително.

# 658
Ели, и на теб усмихнат и щастлив ден  Hug

Нелси, привет, радвам се да си сред нас  Hug Когато има нещо, питай  Hug
Разбира се, че не е нужно да се ядът подове, особено тези с голямо съдържание на захари и висок гликемичен индекс. Хапвай салатки, когато огладнееш. Основното трябва да е в следния ред - плодове, зеленчуци през деня и основно ядене вечер. Пожелавам ти много минуси  Hug

# 659
  • sofia
Благодаря ти,да разбирам значи,че мога днес да си позволя две,три салатки,а не само за закуска и обяд и до вечеря да съм обезумяла и да се нахвърля на хладилника  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт