Режимът на Ори Хофмеклер 15

• 27 863
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Мда, Джери от тренировките и аз доста огладнявам, за това реших ако много загладнея да мушна и 1 яйце, не да стискам с ябълка само  Crazy Пък с детокса и лунната ще намалям калории и ще чистя отрови. Аз по принцип се наяждам с малко, но като ми се отвори апетит за сладко и става страшно, ако успея да си набия в главата, че не ми е забранено да го ям и, че когато поискам мога да ям, ще ми е по-лесно да не се нахвърлям като невидяла, тъй като няма да ми е забранен плод  Laughing
Ще пробвам така да видим какъв ще е резултата  Simple Smile
Сивила, много е весело у вас с 2 котки  Laughing
Лека нощ на всички  Hug

# 631
  • в колонките
Аааа,viv-miv,бая си е весело с котките.И като речем да си ходим по за няколко дни в Родината и се впускаме да търсим човек да идва всеки ден у дома,че да ги храни. ooooh!.Ей тогава става "веселото",че всички се изнасят от Атина и е трудното.Не стига,че плащаме по 5 евро за 2 мин.дето ще им сложат консервите,ами сега чух,че искали по 6-7 евро вече. #2gunfire.Ние се каним за Великден да си идем за 1 седмица и от края на март трябва да се уговорим с човека,че и капаро да оставим.Преди няколко години направихме глупостта да ги вземем с нас - ами единият се сцепи от повръщане,а персийката от разстройство  Joy.От тогава не излизат в чужбина  Joy
 Хубава вечер и лека нощ на всички.  bouquet

# 632
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

От днес започвам сериозно с тренировките. Peace

Анита, а, това не е оправдание, ако толкова си държала да тренираш, можеше малко от сън да се лишиш  Wink

Колко повече да се лиша.Спя по 6ч,максимум 7 на денонощие.Но няма значение,от днес мъжа ми е в отпуска и ще имам време и за мен. Wink
Лека и успешна седмица на всички. Hug

# 633
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

viv-miv , близо ти е целта, стягай се и ще я постигнеш Hug.Тези схеми, които си описала, са непосилни за мен, въобще няма да разсъждавам по тях Joy.Силно се надявам да ти се получи, защото доказа, че си волева и заслужаваш успех Hug.Този един ден в седмицата може да ти изиграе лоша шега Sad.На мен след нережимен ден ми е много трудно да бъда режимна - тялото ми разбира, че може да хапва и през деня, и на другият ден голям глад ме гони, още с отварянето на очите Sad.По- добре си планирай "гала вечеря" един път седмично, с всичките му там нережимности, но на края на вечерята Wink - както се казва , от две злини избери по- малката Joy.Е защо да се затормозяваш - вечер си хапвай от любимите храни, само сладкиши и тестени избягвай, или поне ограничавай като количество - ако през деня си режимна, а вечер си вечеряш каквото поискаш по Ори - ще заслабнеш Wink.

ina15 , ще се стягаме дружно Wink.

Jerry F , то с моя график много трудно мога да присъствам на разни  мероприятия Sad.Таткото по успява, ама той пък много се нерви, когато разни учители почнат да се самозабравят, и почва да спори  с тях и става една.....Пилешка кавърма много вкусно ми звучи, има ли рецепта?

sivila , ама много вкусно меню, дояде ми се Embarassed.Обичало те е италианчето вчера, а дано и днес така Hug.Оооо, ти си имаш по една котка от двете най- популярни породи - и ние имахме сиамка, ама много отдавна беше, липсва ми понякога, хубава котка беше, и възпитана Wink.

anita29 , и на мен малко сън ми се пада когато съм дневна или нощна смяна, в почивните дни си лягам по- рано, да наваксам, че като не съм се наспала - за нищо не ставам Sad.Аз за тренировките нищо не казвам - нали все не мога да намеря време, а толкова хубаво ми беше , като спортувах Rolling Eyes.Благодаря ти за кафето и закуската Hug.

Добре мина дежурството, никой не сме преглеждали, само в отделението болните си наглеждах, то и по тях доста работа си има, но не се оплаквам - когато няма спешни случаи по - леко минават нощните дежурства.

След малко се мятам на кантарчето и ще полягам - то не очаквам изненади, снощи доста похапнах, а и санитарката носеше един шарен слънчоглед, не можах да му устоя, доста похапнах и от него Rolling Eyes.

До после.

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

# 634
Добро утро и от мен  Hug

Аелис, а, ето я, диетична, режимна, значи може сега линк да дам, на Пеп-чо е рецептата (това първо излезе в гугъла)
http://pep-4o.blogspot.com/2010/08/blog-post_21.html
Приятна почивка днес  Hug

Анита, гледай сега какви ги пишеш, ако не те мързеше, можеше да се организираш рационално.

sivila, твоите хубавци да не са предприели мерки покрай нездравословните  храни в България  Hug Въпреки, че сигурно сте им носили храни от там  Hug

Вив, иначе Ори има нов вариант да режима, модифицирал го  Joy
Айде, да се стягаме, че морето наближава. Като ходихме на Турция, много ми хареса (особено едно помещение в ресторанта с на една огромна кръгла маса (много отрупана)  Joy), но нещо спокойствието 7 дни ми дойде много  Wink Докато скъпият беше възхитен, от бара в ресторанта и обратно  Joy

И двата дни хапвах  ooooh!, но по план  Wink, салата - протеин, няма много поражения. Е, снощи се засилих да изям цяла питка и за това показанието клони към 57  Crazy
Нещо гледам, едната стена, до прозореца е мокра, айде и това ми остава, теч у нас  ooooh!

Да ви пожелая хубава, нова седмица  Hug

# 635
  • GYM
Привет и от мен Hug
Аз много не се вяскам, ама ме е налазил гърлобол и съм си загубила гласа ooooh! Е, по-голяма наказание за мен няма hahaha Добре, че нямам ангажименти в момента Crazy Даже ми минават еретични мисли - да изключа телефоните и два дни да разполагам със себе си Blush мечти Mr. Green
Кантара ми показва пак едни стойности, дето не са за коментиране, чудя се, дали да не взема да се изтипосам тука пред вас с една линийка и да се срамувам Embarassed И моята цел е 52, ама съм далеече все още от нея ooooh!
Хубавото в случая е, че почнах да тренирам пак, поне не се чувствам като мекотело Whistling
На всички Hug Hug Hug Хубав ден и успешна нова седмица  bouquet

# 636
здраейте и от мен мили момичета  Hug Hug Hug, аз мисля за известно време да премина на безвъглехидратната диета, моля ви пазете ми мястото сред вас  Hug Peace  bouquet(аз ще ви чета редовно) book Wink yes(ще се върна), от сърце   Two Heartsви желая много здраве, късмет и само положителни емоций...  bouquet  bouquet  love001 Kissing Heart lovekissпрегръдки на всички Hug Hug Hug Hug Hugмного сте готини и само добро да виждате Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 637
Здравейте  Hug
Аелис, аз много силно се надявам да нямам цял ящен ден, ама понякога може и да се случи  Blush  Ти ще ме стягаш за Ори, а ние с Джери и Велвет ще те вкарваме в темата за тренировките  Hug
Велвет, айде бе, момиче, оздравявай най-сетне  Hug
Джери, разбирам те за ситния шрифт  Laughing, ама така е, вземе да изсъхне до утре  Hug
Сивила, историйката за самолета е  Crazy
Ели, приятно безвъглехидратстване  Hug Това за мен е от най-непосилните диети  Blush
Да ви се оплача снощи бяхме на заведение (не съм се ояла, то не стига, че и през деня похапвах, реших да си спазя Ори-то) и явно зеленчуците на сач ми дойдоха малко по-соленички и сутринта едвам ми се отваряха очите, толкова подута бях  ooooh!
За сега съм на 1 банан и 1 ябълка. Вечерята ще е скумрия на скара, със салата зеле най-вероятно и варени картофи за след това.
Лек ден  Hug

# 638
  • Пазарджик/Лондон
Jerry F , ще кажеш ли за новият вариант на режима?Какво го е модифицирал Ори?Да не взема да изпусна нещо Crazy.Тази рецепта на Пепчо съм я копирала, чака ред, майсторка е тя на такива манджи Wink.

velvetvoice , стискам палци бързо да ти мине гърлото Hug.

elli107
, успех ти пожелавам - много ясно , че ще ти пазим местенце при нас Hug.

viv-miv , естествено , че ще се подкрепяме, аз теб, ти мен, а за тренировките си права - Джери и Велвет са твоето спасение Flutter.

Моят кантар сутринта показа 63.200, сега показва любимата ми цифра, но ще вярвам на сутрешната, да съм по- мотивирана, че видя ли 62 и много се отпускам Flutter.

Чао засега Hug Hug Hug.

# 639
Ели, стискаме ти палци и ти пазим място  Hug Успех ти пожелавам  Hug

Вив
, о аз съм така от кисело зеле, едни спестявания  Joy ми се издуват под очите  Hug

velvetvoice, бързо оздравяване  Hug Много е неприятно за теб това с гласчето  Hug То и аз имах далечни, неземни желания 52 да стана, ама се видя че борбата под 55 не е в моя терен  Crazy

Аелис, той, Ори, е издал още две книги
Набързо резюмирано:

"The Anti-Estrogenic Diet” – как да достигнем оптимален хормонален баланс, чрез което да защитим,  предпазим и усъвършенстваме организма си.

Maximum Muscle, Minimum Fat: The Secret Science Behind Physical Transformation” – как да реализираме заглавието върху себе си  Joy чрез биологични принципи. Ори описва как с прости методи, начини и режими на хранене може  да се задейства анаболния ключ, който стимулира растежа и подмладяването, как да се препрограмира организма на клетъчно ниво за изгаряне на мазнини и изграждане на мускулите.

Гледам, че нашата книга е с издание 2005, а ние се водим по тази от 2003, та сигурно там ще да е описал новото в него.  Сега видях, то 2005 е второ преработено и допълнено издание.
Иначе ги има книгите в Амазонс по 12 евро.

Да ви пожелая хубава вечер  Hug

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 15:03 от Jerry F

# 640
Здравейте....
Аз съм жива...все още... боядисах стаята и я изчистих, обаче останалата част от апартамента е с краката нагоре...както и да е...лека полека ще го оправя...
Сега по темата, не съм се теглила и няма да те тегля до петък.

viv-miv, какво имаш в предвид с не смесването на храните? Питам, защото аз скоро ще почвам комбинация от 90-дневна диета и Ори. В смисъл през деня само плодове както е по Ори, ще карам само на една вечеря като вида и ще се определя от дните в 90-дневната диета. Винаги ще започвам с голяма салата. Поне това успях да усвоява от всичките дни до сега. И ако прерирам за някакво ядене ще спазвам последователността на Ори.

Аелис , до сега не съм си позволявала да питам, обаче ми стана интересно... какъв лекар си?

Jerry F , да разбирам от последния ти пост, че няма теч у вас щом нищо не си казала?

# 641
  • Пазарджик/Лондон
bimbaaa , не съм лекар, мед. сестра съм Wink.Работя в ортопедично отделение.

Jerry F , ти успя ли да им хвърлиш по едно око на новостите, които е написал Ори?В смисъл различават ли се съществено новите му схващания от това, което правим ние?

# 642
Здравейте!  bouquet
Има ли файда от диетката, по коло кг свалихте?
Аз мисля да се боря за -10 сега съм 61. Дали тази е подходяща?

# 643
Бимбааа, това го видях като коментар към диетата на Ори в един сайт - след салатата и протеина може да се яде или мазнини, или въглехидрати или да се пие алкохол, но не всичките заедно. Не знам човека от къде го е видял, може и да е от новите книги на Ори  Laughing
Кукурича, като всяка диета, и тази ще има ефект ако я спазваш  Laughing Аз не съм по диетите и се поотпускам, особено след вечеря и нямам резултат за сега  Wink, но момичетата свалят, Сивила е свалила 36 кила с Ори   bouquet

# 644
  • в колонките
Здравейте,чета, Hug Hug Hug
  Приземих се пеша  #Cussing out,щото сутринта италианецО даде + 1000гр. smile3512 .Толкова много никога не ми е давал. #2gunfire.Отидох пеша и си дойдох пеш.Самонаказах се. hahaha.Това китайско като го правя винаги ми отчита плюсове на следващия ден. #Cussing out.Тази вечер съм на пържолка,салата и малко елда ще сваря-около 120гр.На 1 червен портокал съм до сега/от тия,дето отслабва Берлускони Joy/ дай боже да отслабна и аз от тях hahaha.Но ще си хапна още един,щото чакам ветеринара да дойде с ваксините за родата/котките/ Joy.
 Аз Ори не го оставям въобще,научена съм през деня да не ям.И ако не беше хапчето за диабета,даже и плодче нямаше да хапвам.Но вечерите трябва да внимавам с тия пусти калории. #2gunfire.И в повечето случаи гафовете ги правя през weekend-a.
 Хайде да спирам,по-късно може пак.
 Приятна вечер на всички   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт