Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 753
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро и от мен Hug!

Jerry F
, явно всеки организъм реагира различно на плодовете и зеленчуците - при мен плодовете вършат чудесна работа през деня - не ям много от тях, вчера две шепи ягоди съм изяла и това е, не са ми проблем те, не ме разяждат Wink.Мда, напоследък всичко слагам в салатата  Embarassed.Преди на мен си правих отделно, без подправки, ама като видя 62 и го удрям през просото Joy.Е, вчера си направих отново салата без нищо, само зеленчуци, и доста си ядох след нея, но като че ли го нямаше онзи апетит като на ламя newsm78.Не че ядох малко, но не защото бях гладна, а защото ми хареса - то кантарчето тази сутрин затова  негодува Joy.

elli107 , дано бързичко да се справите с ремонта и да ти стане хубаво и чистичко Hug.Ах, ние със скъпият ще се изпокараме, ако ремонтираме двамата Joy.Гоня го от кухнята , когато готвя, че все акъли дава #2gunfire.Стискаме палци кантарчето да отчете много минуси на 1.07 Hug.

ивка27 , много си режимна, супер Hug.И теб ли те тормозят на работата Sad.

sivila , никак не е приятно това със стачките Sad.Поздравления за минусчето - още колко остава до желаните килограми?

На работа съм чак довечера, дотогава ще ви наглеждам Wink.

Кантарчето днес е на кръгличко 63, ама няма да го правя на въпрос - аз съм си виновна, пък и са само някакви грамчета отгоре Rolling Eyes.

До после, ще подомакинствам.

Пожелавам ви приятен ден  Hug  bouquet Hug!

# 721

Аелис,  може просто тези дни да ти се яде повече, при мен няма такива неща, топло, жега, на мен все ми се яде  Crazy

Сивила, о, ми разбира се, мама трябва да те види  Hug Аз всякакъв алкохол обичам  Party без ракия, нещо не ми понася, пиянде  Joy

Утре ще пиша повече, че до сега бях на откриване на конференция, сега да посвърша нещо тук  Hug

# 722
  • София
Здравейте  Hug
Аелис, много е красиво кафенцето  Flutter
Аз салатата я обичам със зехтин и лимон, иначе не ми е вкусна  Rolling Eyes
Снощи пекохме рибка на скарата, обиколих всички молове и накрая взех от рибарския  Grinning
Днес съм до късно, ще го гледам лунното затъмнение в движение  Flutter
Има статия днес в новините," остават ми 4 кг до морето", и аз се включвам, че от 4 юли съм отпуска  Wink
Утре може и да ни падне концерта, обявен е ден на траур заради голяма катастрофа, бог да ги прости хората  Rolling Eyes

# 723
  • Варна
Здравейте и от мен. Hug
 margita , и аз салатата си хапвам с балсамов оцет и зехтин.
Ами аз си мисля, че киселото убива апетита, ама знам ли, и на мене винаги ми се хапва, особенно се тормозя на обяд , когато колегите са си взели храна за офиса. Blush
Ама вече свикнах де. Flutter
 Jerry F, и аз обичам бира, особенно тъмно Столично. Wink
А снощи излязохме на вечеря край морето. Имаше салата шопска ,после сафрид, пържени картофи и разбира се любимата ми бира. ooooh!
Аелис, тормозя се на работа  аз , при нас атмосверата една нездравословна , а ма то е друго нещо.
Е оплакох се , вече мога да работя спокойно.
А за кантара, не съм се качвала тази сутрин, ама и аз като margita, трябва да се включа в кампанията за бързо отслабване. Wink
Междо другото ,при мен има ефект от диетата ,само ако вечер съм на салата и някакво постно месо.
Без да прекалявам с разни оризи, картофи, сладки неща , бири и т.н.

Хайде стига съм досаждала, ще порабатя още малко и си отивам в вкъщи.
Довечера съм на линия.  bouquet

# 724
  • в колонките
Здравейтееее на всички,
  Викам си да се отчета,щото утре не зная...Значи,момичета такава стачка,такова чудо аз за първи път виждам и тук,в Атина,и въобще в живота си.Без да искам станах свидетел и много тъжни мисли ме налегнаха.А днес там,сред народа изпитах и страх,честно ви казвам.Толкова много полиция,събрана на едно място...И разгневени и роптуващи хора,които са с правата си.И сълзотворен и др.вид газ,който щипе на очите,и задушава гърлото,и бомби молотов,и какво ли не още.И още има роптуващи на Синтагма /Парламента/,няма да си ходят цяла нощ. ooooh!.Папандреу е помолил Неа Димократия да направят коалиционно правителство,но демократите не са съгласни.Мисля,че са прави,щото Андреас Папандреу/бащата на Георгиус/ забъркал цалата тая каша с назначаването на безброй държавни служители на добри заплати/и с малко вложен труд Naughty/Оставам темата до тук...Пак рибка - ципура ще се хапва,нещо не съм гладна още.Марге,и аз предпочитам салатата с лимон и зехтин.Оцет даже не купувам.Куфарът е готов,дано утре е по-спокоен денят.
 А на вас приятна вечер с пълнолунието и лунното затъмнение.  bouquet  bouquet  bouquet

# 725
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F, то да беше само тези дни....И на мен жегата не ми влияе на апетита, а пък и има едно ледено нережимно нещо, което много ми се хапва през лятото Wink.Ооо, аз нямам нищо против ракийката, ама гледам да е рядко, че имам плюс след нея Rolling Eyes.

margita
, и аз харесвам салатата със зехтин и лимон или балсамов оцет Wink.Понякога за мен си я правя чиста, ама често посягам и към общата Joy.Мда, голяма трагедия Cry.

ивка27
, аз пък сега съм се затормозила за графика - иска ми се да работя някъде на Пироговски график - дневна, нощна, два почивам.Нашият е много разбъркан , повече целодневки има, отколкото нощни, и първи има и става голяма каша ... никакъв режим не може да си изработи човек за работа и почивка Sad.Обмислям един вариант, ама нали може и по- зле да е там, та не бързам с решенията.Ако вечер успея да съм само на салата и месце - фиданка ще стана, ама не ми се получава Rolling Eyes.

sivila , много е страшно при вас Sad.То направо като на филм Sad.Дано намерят решение бързо, та да се успокоят нещата Praynig.

Свърши ми дежурството, доста поработихме, но е имало и по- тежки Wink.

У дома съм си вече, след малко си взимам душ и се мятам на кантарчето Joy.Следобед може и да ви се оплача Flutter.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 726
Добро утро  и от мен  Hug

Аелис, айде успех за това, което обмисляш  Hug Аз кандидатствах за лектор към една фирма, хич не ме вълнува колко плащат, нали все е нещо допълнително, а и плюс това се развиваш (ама, че неща пиша  Joy). Много се каня да направя такова ледено нещо, като го качиш, ще се спретвам. Направи ли бейлиса  Hug

Сивила, де да знам, бе тези гърчола не разбират ли, че като харчиш пари трябва и да се връщат  newsm78 Лек полет, всело виждане с щерка и мама  Hug

ивка, какво те тормози обкръжението там, нережимностите ли  Hug

margita, моят си взе и мезе за лунното затъмнение  Joy

Кантарът е 56, аз нещо не съм съгласна с него, коремчето ми се струва пораснало  Blush
Ще трябва да си сменявам ЛК, добре че сега е по-лесно, само платена такса и себе си със старата ЛК се водиш  Joy

# 727
  мили момичета  Hug Heart Eyes Hug кафенце и плодчета най-после намерих време за компа  Wink на работа е натоварено (на отпуска се наявам от седми юли) вкъщи кочинка Winkно ще ми стане хубавко Flutter и така нямам много свободно време Flutterискам да споделя много съм доволна дрешките ми стават видимо широчки Partyще подменям гардеробчето докато си влезна в мойте любими дрешки (и това ще стане)  Winkспазвам си режимчето и вече така свикнах, че не искам по-друг начин да се храня Peaceплодчета, салатки и риба основно и от време на време сиренце или кашкавалче, това е  Flutterна всички момичета  Hug Heart Eyes Hugжелая страхотен ден от мен

# 728
здравейте! Hug
sivila ,приятно пътуване и прекрасни мигове с роднините!
Аелис,приятна почивка! Hugи да споделиш това изкушение.
и на мен горещините не ми спират глада..а сега срещу луната,си вия вечер от глад ,в безсъние..само до 20,00ч.съм на течности,после следва ужасен ужас..
Jerry F ,в сесия съм..още имам кошмари,че по това време се чете и сънувам изпити..непривично ми е още свободата без изпити и четене..успех в кандидатстването!и аз пускам св-та повсеместно,но ме търсят от далечни места.. Sad
elli107 ,както винаги си красива и зареждаща! Hug
усмихнат ден на всички! Hug Heart Eyes

# 729
  • София
Здравейте  Hug
Сивила, лек път и ако все пак ти остане време може да се видим за малко с Джери  Hug
Джери, моята щерка като се прибирам снощи разположила стативи на балкона  Grinning, баща и, нали е завършил фотография от малка я зарази да снима  Flutter Това е нейна снимка.

Днес почивам, една приятелка предложи да отидем на плаж, но едни облачета се появиха, няма да стане  Rolling Eyes
   Лек ден  Hug

# 730
  • Пазарджик/Лондон
Заповядайте в новата тема Hug :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=590844.msg18995004#msg18995004

Общи условия

Активация на акаунт