Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 763
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
margita,има тема във форума за него.преди няколко години си го купих,отлежа предоволно докато го сръбна.
сега ми се иска да правя по един гладен ден,но смятам да си взема алтернатния вариант-кленов сироп от дм.към 11-12лв.

# 706
и от мен мили момичета Hug Heart Eyes Hug слетобедно кафенце днес много домакинствах Flutter и така целият ден съм на черешки а за довечера салатка+ наденичка на скара и бобец(малко) Wink заредила съм се и със праскови и ябълки Hug
на всички от мен хубава и спокойна вечер Hug Heart Eyes Hug

# 707
  • Пазарджик/Лондон
Добър  вечер   bouquet!

И утре съм на работа, та реших да ви пиша сега - не се знае утре кога ще стигна до компютър Rolling Eyes.

Кантарчето е добре - сутринта показваше 63.300, но следобяд показа 62.400 - мноооого съм доволна, дано ги задържа Wink.

Хапнах вече, нережимно - нямаше салата.Установих, че като започна със салата и ми се отваря вълчи апетит , та се чудя - дали да не я хапвам заедно с протеина newsm78.Няма да е режимно Sad.Иначе без салата ям по- малко Rolling Eyes.

Това е засега, дано утре успея да се включа.

Изчетох ви малко по диагонал, че вкъщи е лудница Rolling Eyes.

До утре.

Пожелавам ви приятен ден  Hug  bouquet Hug!

# 708
  • в колонките
Здравейте, Hug Hug Hug
 Днес от обяд при нас започна 
 И в момента вали,но поспряха светкавиците.Даже сателита изключи.И аз спах,щото нямаше какво друго да правя. hahaha.После готвих все нережимности и утре от начало голямото потене. Naughty.И сутринта кантарчето показа плюс от 1 кг. Joy,аз очаквах повече.Едно ми е мързеливо и лениво.Пак дома се напълни с комари,довечера ще се мажа с Аутан.Джери,аз целогодишно ползвам крем със слънчева защита на Гарниер-доволна съм.Купувах и от Бг.,но не е същия.16-17 евро е.Но за тяло защитен крем само на плажа.Тук е не мислимо да се движиш без защитен крем,особено около и след обяд. Grinning.Отивам да вечерям нережимности. Naughty.
 Приятна вечер на всички.   bouquet  bouquet  bouquet

# 709
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Дано успея да ви пусна кафенце преди някой да ме е потърсил за нещо Rolling Eyes.

Успях, по- спокойна съм вече Joy.

Ако успея по- късно пак ще се включа.

Кантарчето е  супер, 62.500, мноооого съм доволна Flutter.

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

# 710
Ей, тази работа не свършва   Wink

Аелис, така ли  newsm78 Като му сложиш на коремчето протеин, въглехидрат не мирясва ли  Hug То нали целта е салатата да позапълни пространство  Hug Де да знам, пробвай я с протеина, пък ще видиш дали има промени  newsm78

Сивила, аз съм казала, че няма и тази индустрия да я спонсорирам  Joy Правя си кълнове, сега само едно не ми стана ясно, къде да стои житото, на сянка, на слънце, на тъмно  newsm78

Ели, да ти кажа, според мен, бобът трябва да е преди наденичката. Понеже той е протеин, наденичката си е мазнина и знае ли човек какво  newsm78

margita, имаше цяла тема тук за този сироп, но едни страхотии пише, само на него  #Shocked  без нищо друго #Shocked

Ина, как върви научната и образователна дейност  Hug

Тази седмица имам една конференция и ще им се  Crossing Arms,  в събота са ме сложили  да изнасям доклада Crossing Arms от 11.30  Crossing Arms Ще го преживея де  Crossing Arms
Моят иска супичка  Joy и съм купила един джолан, да го варя тази нощ  ooooh!
Един зрял фасул иначе има, малко прочистване след месищата по морето  bowuu

Хубава вечер, момичета  Hug

# 711
Аелис ,лека работа!браво на кантара и теб!ехааа,каква цифра.. Hug
Jerry F ,работя само.всичко останало е във ваканция.
житото в темата за житния режим подробно е описано,даже има снимка колко да е покълнало.на топло беше важно да е.
оф,милата,и събота ли те мъчат?
зареждаща и диет седмица на всички! Hug

# 712
  • в колонките
Ехооооооо, wavey wavey wavey на всички
 Прибрахме се след днешния почивен ден-на остров Евия бяхме,имаме приятели там.Хубаво си изкарахме на плаж малко.Доесохме си и прясно уловена риба-ще се яде много риба тая седмица. Laughing.Във фурната се пекат телешки кюфтета,сос с кис.мляко,извара,горчица,копър и чесън.Салатката ще е само домати,щото друго няма в хладилника./зеле има,но с домат не ми харесва/.Днес бях на кайсии.Джери,ще се опитам да ти се обадя,дано само не ми се объркат плановете,щото на последък все така се получава.Хайде чао за сега,ако нещо се сетя ще дописвам. Heart Eyes
Приятна вечер на всички.  bouquet  bouquet  bouquet

# 713
  • Варна
Здравейте и от мен.  bouquet
sivila, добре си изкарала на острова, щом и рибка сте си донесли. Hug
Аз само за бързо се включвам, че съм много уморена,  bouquet
Тази вечер хапнах по режима, салата и месо на скара, но после ми се прияде шоколад и сладолед, hahaha, та ще видим утре резултата. Joy
Утре през работно време , ще пиша повече. Wink
О, Jerry F сега прочетох, ще работиш и събота значи. Sad
Аелис, не се преуморявай много, те болните нямат край Wink
Като те чета и си мисля, ако всички медецински работници са толкова съвестни, щеше да бъде многооооо по-добре.  bouquet
elli107, благодаря за хубавите картики , които пускаш, създават много настроение.
Хайде лека и от мен.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 714
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F
, като му сложа много протеин и още повече въглехидрат и мирясва Joy.Нямам намерение да се отказвам от салатата - първо, защото много обичам зеленчуци, второ, защото Ори ни съветва така и трето - ям салата само на вечеря, а зеленчуците не бива да липсват в дневното меню.Но като че ли доста ме разяжда, не знам дали си въобразявам или не, но когато я пропусна ( което се случва изключително рядко) - като че ли ям по- малко Rolling Eyes.Като че ли не ми е виновна салатата, а лакомията Joy.Ще палцестискаме в събота - да им вземеш акъла на слушателите Joy.

ina15, много съм доволна, като видя 62 Wink.

sivila , много работиш , ама знаеш после как да релаксираш Hug.Ох, много вкусни изглеждат тези кюфтенца със сос  Wink.

ивка27 , много често и аз започвам режимно, ама после...За работата - то малко зависи от нас , сестрите, лекарите са тези, които организират нещата - ако те са съвестни, всичко е ок Wink.

Кантарчето днес е на 62.700, доволна съм , само където една нережимност искат да правя, дано успея да се удържа и да я опитам довечера само Rolling Eyes.

У дома съм си днес, ще ви наглеждам, чак утре вечерта съм на работа Wink.

До после.

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

# 715
Добро утро и от мен  Hug

Аелис
, мен пък плодовете ме съсипват през деня  ooooh! Малко да хапна и след това стой та гледай  Joy Незнам, като си направя салатка през деня, като че ли по ме засища. Да те питам, слагаш ли оцет или лимон на салатата, те предизвикват такива нежелателни ефекти  Crazy
Аз за това съм недоволна, събота е, последен ден на конференцията, повечето няма да ги има, ще си говорим там, май само нашата секция, ще взема да остана недоооценена  Joy
О, аз ще видя нережимното в онази тема  Heart Eyes

Ина
, мерси  Hug Ориентирах се по проблема на покълването  Hug Моите значи са готови  Hug
При вас сесия ли е вече  Hug

Ивка, нищо де, нали е след протеина  Hug

Сивила, а на мен така ми се е прияла цаца (с намерение за биричка), ще търся някъде прясна  newsm78 При вас какъв празник е имало, та сте имали 3 почивни дни  newsm78 Слушам по новините и за стачки се готвят  newsm78

Нося си една огромоябълка, за сега  Blush Нещо си карам на адаптационния режим, а мина от четвъртък още морето  Blush Трябва да се стягам  Thinking

Хубав ден ви пожелавам  Hug

# 716
и от мен мили момичета Hug Heart Eyes Hugда почерпя ягодки и кафенце намерих време за компа  Flutter в къщи сме започнали лек козметичен ремонт и е малка кочинка  Wink до края на месеца се надяваме да приключиме-сами със любимия си ремонтираме  Winkтой майстора а аз чирака Laughing страхотен тандем сме Wink Grinning
Аз си продължавам Flutter на режимчето със нищо не нарушавам Peaceгоня си целите и на 01.07.ще се премеря(така съм решила-в месеца веднъж) Wink много добре се чуствам когато си ям плодчета през деня, вечер не ми се яде толкова много и то основно салата хапвам Peace за сега това от мен  Hug Heart Eyesна всички желая страхотен ден Hug Heart Eyes Hug

# 717
  • Варна
Само се разписвам за днес-една ябълка, две шепи череши. Tired
За довечера мисля салата, домат и краставица и печено месце.  bouquet
Малко телеграфично, но съм на работа.
Лек и спорен ден на всички.  bouquet

# 718
  • в колонките
Здравейте, Hug
 Тая вечер по-раншко ще се отчета,че имам служебно излизане. ooooh!.Няма да се бавя много,но зависи от трафика,а при нас е  #2gunfire.Такааа,сутринта имаше маалко минусче-по-добре от нищо. Heart Eyes.До 17ч.на кафета,после кайсии.За вечеря сардела с лимон на фурна /скъпият ще я прави,че аз съм в разход/ и броколи.Джериии, Hug,не обичам алкохола,даже и бира не пия-доспива ми се от нея  Joy.В София ще се дотътре и майка ми с щерката-като че ли не се виждаме по скайпа. Laughing.Едва ли ще си изчукаме среща с теб при тия обстоятелства.А стачките тук са ежедневие.Хич не им обръщам внимание вече. Laughing.Само вчера в Гърция не беше работен ден,не 3 дни.Празнува се тоя празник http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=731846 .Също така и в Италия и Франция се е празнувал/за други държави не зная/.Ами друго не се сещам.Може би по-късно.Отивам да се приготвям за излизане.
  Приятна вечер на всички.  bouquet  bouquet  bouquet

# 719
  • в колонките

Добро утроооооооооо, Hug
 Ранобудна съм,щото искам малко да изпотя пътеката. Laughing.Имам минусче,доволна съм.Май ще вали,но не мога с колата да ида на работа,щото няма къде да паркирам заради поредната стачка. #Cussing out.Така,че пешоходене с чадър в ръка. Sick.Зелена ябълка ще взема с мен,трябва и малко шопинг да правя за дъщерята.
   Лек и усмихнат ден на всички.  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт