Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 761
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Мадам, Hug биричка вечер, след вечеря. Много захари има Hug

Аелис, все така да ви е умничка и красива ! О, идва ред на тати!
Е, сега Ели е напрегната от края на yчебната година Heart Eyes Пратете я някъде за 10 дни.
Това в подписа "Повелителят" ли е? Не виждам добре с телефона.

Малко ми е трyдно да пиша от телефон, какво да се прави, не съм тинейджър.
Днес, при нас е бирен ден! Мнооого съм изгоряла.
В събота съм он-лайн!
Много целувки на всички за хyбава вечер!

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 16:21 от Jerry F

# 676
  • Варна
Аелис ,много здраве и късмет на Катето.  bouquet
Да си изкарате добре довечера.  bouquet
Jerry F, как е на морето, пийваш ли биричка. Flutter
Да се отчета днес съм на една ябълка и шепа череши.
Ще видя  довечера, какви ще ги свърша. Embarassed
Ако не мога да се включа по късно , лека и спокойна вечер от мен.  bouquet

# 677
Privet i ot men mili momicheta Hug Heart Eyes :hug:na rabota sym i na byrzo (nqmam kirilica)izvineteme  Flutter ;-)minavam da pozdravq Kateto -  za rojdeniq denbydi zdravo, veselo i shastlivo dete Hug Heart Eyes
Djeri :hug:hubavo e tam na moreto, veselo da ti e Heart Eyes Hug
na vsichki ot men hubava i spokojna vecher Hug Heart Eyes Hug

# 678
Аелис,честита рожденичка!да ви е жива и здрава,безгрижно детство и слънчеви дни на мъничката! Hug
Jerry F,липсваш ни.релаксираща почивка! Hug
прекрасен ден на всички! Hug

# 679
  • в колонките
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН  НА  ПОРАСНАЛОТО  ВЕЧЕ КАТЕ !!!!!!!

Да е здрава и послушна за радост на родителите си.И да не забрави да почерпи. Laughing
  Беше много топло днес.В 15.30ч.като си тръгвах от офиса беше 36гр. Mr. Green.И днес стачки,и днес проблеми по улиците. #Cussing out.Сутринта италианчето ми показа плюсче,но малко,днес съм много стриктна с яденето.Другата седмица ще ходя до София по работа-тъкмо да си видя моето дете,че по скайпа не е много истинско.За по-малко от 24 часа съм в Родината,но ми е наложително.Хайде да се упътвам към кухнята,че утре ще ставам рано/като не съм си довършила домашното.../
   Приятна и отслабваща нощ на всички.  bouquet  bouquet  bouquet

# 680
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Много съм работна днес, не знам как намерих минутка за компа Rolling Eyes.

Момичета, много ви благодаря за хубавите думи и пожелание за порасналото Кате Joy!Тя се чувства много голяма вече Joy.

Кантарчето не е добре, ама нищо - ще се стягам Wink.

Много прегръдки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

П.П.
Джери, хубавецът от подписа ми е Джайм от "Игра на тронове" - нали направиха сериал по любимата ми книга и сега всяка седмица чакам да стане понеделник - тогава излиза новата серия Flutter.

# 681
  • в колонките
Здравей,Аелис, Hug
 Диалог ще си правим днес,от утре с Джери ще сме тримата гл...ци. Joy.Няма значение,важното е че сме добър отбор. newsm51.И днес топло - 34гр,от утре с 2-3 град.спадат.Имах служебно пешоходене и така почерняяях,даже на плажа не бих почерняла толкова. Laughing.Сега отчета - минусче сутринта,доволна съм.Днес хапнах към 19ч.бая черешки,за вечеря се пече сьомга.И броколи съм варила-след малко се насочвам към кухнята.Аелис,пускам ти снимка на вторият ми любим гръцки остров-Санторини.И там сме били миналия век.На Цикладите е,далечко е,няма обилна растителност,защото на всички острови земетресенията са често явление-това е една от причините за ниската растителност.От мен приятна вечер.  love001.Ето го и Санторини. 

# 682
И аз тук, щото мъка голяма да пиша от телефончето  Crazy

Ето мен и скъпия по морето и не само (и по кръчмите, то се знае  Blush)
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.1884772632917.2100559.1049401140

Ако нещо не се вижда ще го слагам в снимка.бг, че съм нова във феийсбука .

Сивила, ако ще пътуваш от - до София и ако имаш време за убиване може да се видим докато чакаш полет, аз работя де що годе близо до летището  Hug

Аелис, е, тоз хубавец не го знам  Crazy Аз "Повелителят на зверовете" харесвах, нищо че е малко а ла Брат Пит  Crazy

Кантарът показва 59, но след вечеря  Crazy - салата Беатриче - страхотна, утре ще я описвам, пиле в сач с гарнитура и 2 узо  Crazy Значи да съм около 57 иначе  newsm78
У нас сме си вече и утре повече ще пиша  Hug

# 683
здравейте!
и аз съм тук..
Jerry F,страхотна си на акаунта.какви 59кг говориш?!
другите снимки не мога да ги видя,най-вероятно заради липсата на фейс..
салатата много изкушаващо звучи.чакам да споделиш.
sivila,ти си ми за възкищение!браво за минуса,но той при теб е задължителен.
Аелис,най-вероятно вече почиваш след интензивен ден!
хубав уикенд на всички! Hug

# 684
Ето ги
http://tanjai.snimka.bg/bulgaria/sl-nchev-braya-2011.599299

Ина, ми след толкова нережимстване и на това се радвам  Blush Колко бира имаше  ooooh!, коктейли, балантайнси ooooh! ooooh! ooooh! и закуски  ooooh! ooooh!

Хубава вечер !

# 685
толкова си финна,стройна и спортна. Hugпоздравления за волята и постиженията с нея!
страхотна си!

# 686
  • в колонките
  Джери, Hug
Sorry за  spam2 .Ще пътувам в четвъртък.Дъщерята ще ме чака на аерогарата.Имам 2 работни срещи-в четвъртък и петък сутринта.После обратно на летището.GSM-a ми има интернет.Ако случайно ми остане малко време можем да се видим.Пиши на лични някой тел.номер да те потърся,ако мога /не обещавам/.Нямам идея как ще протече всичко това,щото времето наистина е малко,а имам и билет за връщане.
   bouquet  bouquet  bouquet

# 687
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

sivila , много красота, много нещо Hug.Дано успеете да се видите с Джери, да разказвате после Wink.

Jerry F , екстра си, щастливец е Митко Joy.Хотелът е страхотен, и бара също Wink.Много хубави снимки, личи си, че сте си прекарали чудесно Hug.Малка цена са килограм- два отгоре за такова хубаво прекарване Flutter.Ооо, Повелителят на зверовете и аз го зяпах по едно време, ама този е друг - имат далечна прилика Wink.Чакам подробности за салатата Wink.

ina15 , успях да си почина снощи - оставих всичко с главата надолу у дома , позяпах филмче на компа и си легнах рано - много бях уморена Crazy.

Имам голям минус - кръгло 63 показа кантарчето, вчера 64.400 показваше Rolling Eyes.То си има и причина де - вчера бях дежурна в WC , та като ми мине - най - вероятно пак ще съм нагоре с килцата - то снощи и малко ядох, че ме беше страх какво ще правя през нощта - добре си поспах Wink.

Таткото и каката отидоха до Пловдив, че нашите искат помощ нещо, аз не можах, че довечера съм на работа и Катето остана с мен - да не им се пречка Wink.Ще си се гледаме, по някое време и свеки ще се включи, та да мога да поспя.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 688
 Hug
Аелис,огромен минус-браво! Hugако имаш път към плд,обади се за кафе. Praynigв темата беше писала преди време,че храненето може да продължи до 5 часа-бъркам ли с интервалното или?
то и при мен е катун,а днес било задушница..да видим кога ще внеса порядък..
Jerry F,идвай да разказваш.тази салата я мисля от прочитането й.
прекрасна събота! Hug

# 689
  • Пазарджик/Лондон
ina15 , в интервалното "прозореца" е 5 часа, при Ори вечерята може да продължи до 4 часа Wink.
Непременно ще се обадя, ако идвам при нашите - то аз с тези дежурства два пъти в годината успявам да ги видя Rolling Eyes.А Пловдив съвсем съм го забравила - докато видя нашите и трябва да се прибирам Sad.

Общи условия

Активация на акаунт