Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 783
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Привет и от мен мили момичета Hug Heart Eyes Hugзаповядайте на кафенце и плодчета Hug
В този хубав слънчев ден аз почивам и ще релаксирам Flutter ще изляза на разходка и на пазар за плодчета  HugВечеПетя, според мен е нормално да ти се пие водичка в тези жеги и аз много вода пия-около 2л.  Hugи аз като Агапи  Hug нямам апетит напоследък хапвам по-малко Hug и се чуствам прекрасно Flutter Grinning основно плодове през деня и вечер салатка с рибка или сиренце Peaceимам и дни само на плодчета според луната Flutter
Аелис  Hugприятна почивка-да се наспиш хубавко  Hug Heart Eyes
Ивка, няма как мила със желание всичко става Wink така преди година отказах цигарите а тази година ще сваля килограмите Hug Heart Eyes Hug
madammari, ina15  Hug Heart Eyes Hug и на всички момичета желая прекрасен ден пълен със много усмивки и красиви моменти  Hug Heart Eyes Hug

# 661
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

sivila
, много красив този остров Hug.Надявам се през октомври да посетя Халкидики, дано да стане, че никъде не съм била, и аз да видя малко красота Flutter.Хубаво е , че вечеряш късно - аз като вечерям рано и много често повтарям Embarassed.Ако можех да издържа до по- късно, по- малко щеше да ми е хапването, ама не мога нещо Rolling Eyes.Сега съм решила - хапвам, каквото хапвам на вечеря, стана ли от масата - край.Само с късните гостита ще имам проблем, че все вкусни неща приготвят приятелките Party.Според калкулатора се нуждая от 1668 дневно - малко ми се виждат Embarassed.Това може би означава , че трябва да приемам най- много 1500 кал, за да отслабвам newsm78.Идеалното ми тегло било 61 кг., ама аз на 62 се харесвам - дали да не се пробвам да видя как ще съм на 61?Ама много съм оптимистична днес Joy.

Мери, ами ти нищо не хапваш - на мен жегите още не са ми повлияли на апетита Embarassed.

ВечеПетя , съгласна съм с теб, не бива драстично и за дълго да се занижава много количеството на приеманите калории.И аз си поиграх с калкулатора, не ми хареса какво показва, индекса ми е в норма - 21, но много малко калории ми се полагат Rolling Eyes.За водата - мисля си , че всичко прекалено не е много здравословно, но специално за водата може и да има изключение - аз пия около 2 л. на ден, най- малко 1.5 л.

elli107
, снощи от преумора не можах да заспя - въртях се, въртях се, накрая съм заспала Rolling Eyes.Сутринта Катето ме събуди да й направя прическа, никак не ми се ставаше, но нали бях обещала...После пак си легнах и въпреки , че много ми се спеше пак се врътках и по някое време станах - довечера се надявам да поспя повече.Оооо, и аз като отказах цигарите качих малко, ама с режима ги преборих, лошото е, че като видя на кантарчето това , което ми се иска и се отпускам.

Днес и утре почивам, че малката е рожденничка утре - много планове имах, ама други неща изникнаха и няма да мога да правя сложната торта, която бях замислила - най- вероятно на купешка ще сме Rolling Eyes.

Имаме проблеми с каката, отговаря, не се държи уважително - много ми е напрегнато.Разбирам я, че е тийнейджър, но не можа да прави каквото си поиска, поне не все още.Та така, сега не си говорим, и нищо не ми се прави.И все се тревожи за нещо, да не станела за смях пред съучениците си - едни такива неща изживява, които аз не помня да съм изживявала, или пък съм забравила....

Спирам до тук - наоплаквах ви се , стига толкова .Затова пък Катето ме слуша за двама - ама като порасне, кой знае какви ще ги върши.Вчера ми обяснява, че съм била най- красивата мама, и че някакво момиченце от групата й казало, че не е вярно, че неговата майка била най- красивата , и така нататък, и така нататък - много мило ми стана, ама така си е, на тяхната възраст всяко дете си мисли, че неговата майка е най-най ....Ама е до време Sad.

За кантарчето - на 63.400 е , бива, като се има предвид , че вчера 64 показваше.Ама сме на гости довечера, та утре не се знае Rolling Eyes.

До после.

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

# 662
Аелис ,и аз въпреки жегите,вечер изяждам всичката човешка храна..и не от глад,а явно от навик.. Embarassed Hug
щастлив ден на всички! Hug

# 663
Привет на всички! За протокола 10 череши, 1 ябълка, половин резенче пъпеш, 2 кафета, вода и салата домат с краставица. Много ми се струва като количество, но ми е гладно. Сега пека пиле с ориз и това ще е вечерята, и салатата естествено. Преди пробвах 90 дни диета, добре ми се отразяваше, но ограничението за вечеря до 20 часа много ми пречеше. Постояно трябва да мъкна храна на работа. И това редуване на дните ме изнервяше.

# 664
Привет Hug
Аелис така си е,голям дар са децата,с всички трудности,съпътстващи.
Говори й повечко,с добър тон,обяснявай постоянно,те са като гъба,влиза в главата им,все някога ще им потрябва Laughing
Аз днес хапнах малко черешки.За вечеря ще е салатка и пуешки гърди евентуално.Наистина нямам апетит нещо,пък и сега си се харесвам,не ми се ще да качвам преди морето Wink
ina15 така си,повече от навик се храним.
elli107 приятн почивка и на теб Hug
sivila хубав е Миконос наистина,но няма никаква зеленина.Аз не съм го посещавала де,някой ден...
ВечеПетя права си,организма немуниемо някой ден ще си отмъсти за всички лишения.Обикновенно зимата,при мен така се получава.
Ще взема да си изчислям горе долу калориите,да съм наясно и да поддържам постоянно тегло. Wink
Джери,усеща се липсата ти,чакаме те Hug
Лек ден момичета Hug

# 665
Привет отново мили момичета  Hug Heart Eyes Hug хайде на следобедното кафенце сега отчет до този момент съм на шепа ягодки и шепа черешки  Flutterа за вечеря пиле печено със картофки (картофките са за любимия) и салатка Peace днес ходих и на зъболекар ooooh!пломбираха ми зъбчето и сега съм доволна Flutter
Аелис  Hugтака са децата, всяка възраст е със свойте проблеми, и ние родителите преживяваме заедно със тях всичко което  ги вълнува, тази тийнейджърската възраст е най-деликатна,трябват  много приказки, много търпение, много приятелско отношение, спокойна среда и доверие  Flutter Hug Heart Eyes и ние сме преживявали какво ли не но със времето и грижите сме забравили Wink бъди спокойна мила всичко ще бъде наред Flutter децата са ни много добри да са ни живи и здрави Hug Heart Eyes Hugвесело изкарване утре на рож.ден на Катето да ти е жива и здрава весела и много безгрижна и щастлива Hug Heart Eyes Hug
Джери  Hug Heart Eyes Hugнайстина ни липсваш Grinning убедена съм, че при теб всичко е о.к. там на морето
сега от мен на всички момичета пожелавам хубава и спокойна вечер  Hug Heart Eyes Hug

# 666
  • Варна
Здрашейте и от мен.
Днес съм скапана от работа и не можах да пиша през деня. Peace
Само ще напиша какво хапнах днес-две зелени ябълки, една малка краставица и един домат за вечеря и две пил. филета от малките и за капак ме почерпиха малко парче пица с тънак блат.
Ами не можах да откажа на една комшийка. #Crazy
Правих тази вечер  конфитюр от ягоде и опитах и една лажичка .
Аелис така са момичетата и аз имам дъщеря, но тя вече е голяма и нямам такива проблеми.
А утре , добре да си изкарате  на рождения ден,
Е ,все ще намериш време да наготвиш нещо вкусно за Катето, знам си аз,
И да дадеш отчет после. Hug
Лека вечер на всички, много съм уморена и нямам сили да коментирам. Embarassed

# 667
Момичета, много ви благодаря за поздравления !
Аелис, да цункаш много хубавицата утре от нас :lоve:

На всички много целувки

# 668
  • в колонките
Добра вечер, Hug
 Днес ми беше много мързеливо цял ден.Пък и слънцето беше силничко. Laughing.Май ще почнем с климатиците след някой ден.Аз съм си малко зиморничава-обичам си топлото,то за това в Бг.отбягвам през зимата да си ходя. Heart Eyes.Аелис, Hug,аз съвети не давам на никой относно темата-деца.Ти си знаеш най-добре как да подходиш,защото е твоето дете,да ти е живо и здраво.А за остров Миконос ви пускам линк,за която се интересува. Laughing.Това е най-скъпият гръцки остров.А що се касае за оскъдната зеленина-ами нали се намира на Цикладите-там са само камънаци,то се знае.Два пъти сме били там,но беше миналият век Joy,нямаше още еврото.На тоя етап не можем си го позволи,пък и вече търся спокойствие и тишина,че много се изморих последните години.А,за Миконос :   http://bgvesti.com/index.php?option=com_content&view=article … 42&Itemid=117   .Тая вечер има нережимности,утре ще падат голями плюсове,но няма начин. hahaha.От мен прекрасна вечер и лека нощ.И пак Миконос. Laughing      Джериbouquet  bouquet  bouquet

# 669
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Днес Катето става мноооого голяма, на цели 6 годинки Joy.Почерпете се :

ц

ina15 , да ти призная - много съм си гладна вечер, затова и много хапвам.До 18 ч. е добре, дори вчера нищо не бях яла до този час, как хапна първата хапка обаче и такъв апетит ми се отваря - мога да изям света Embarassed.

madammari , добре ти е менюто, нормално е в началото да хапваш повече плодове и зеленчуци през деня, не е проблем Hug.На 90- дневната изкарах 6 дни - не е за всеки тя, а за мен със сигурност не е Wink.Иначе първата ми братовчедка беше много доволна от нея Wink.

mery_79 , ако знаеш колко приказки съм изприказвала и след половин час ме пита същото, за което ме е питала преди малко и за което сме говорили около час в най- големи подробности....Не е глупава, но е станала една такава притеснителна, а понякога, когато притесненията и изчезнат - тогава пък става много самоуверена и не зачита ничие мнение, което дразни баща й, а напоследък и мен - не може да се държи неуважително и да е мила само когато й изнася пък Crossing Arms.Както и да е, ще се оправят нещата Wink.

elli107 , то днешните тийнове са нещо страшно - аз не помня ние да сме били такива newsm78.Тя Елена все още слуша в общи линии, дано не избере по- лесният път.Права си, най- важното е да е жива и здрава, всичко друго ще се оправи Hug.

ивка27
, то много задачки ми се събраха за днес - е, ще сготвя, то се подразбира, но няма да е както бях планирала Sad.

Jerry F , ще я напрегръщам и нацелувам от вас Hug.Радвам се, че си намерила време да ни се обадиш - сигурно много хубавко си прекарвате, нали знаеш , че чакаме разкази по картинка Joy.

sivila , то аз вчера пуснах климатика - много топло беше у дома следобед.И аз не обичам да давам съвети за децата на другите - права си, всяка майка най- добре си познава децата, но се оказва ,че много родители не са наясно с някои неща - според класната на Елена тя познава децата ни по- добре, пред нас те били едни, а в у- ще други Rolling Eyes.То това е много дълга тема, няма да я подхващам, че роман ще напиша Joy.За почивката - и аз искам тишина и спокойствие, някъде, където да се наспя и да чета книжки по цял ден  Rolling Eyes.Надявам се през септември да няма много хора в Созопол и да успея да си почина.Ако не бяха децата - със скъпият щяхме сигурно планината да предпочетем.

Нашите няма да идват довечера - болни са, някакъв вирус ги е подхванал един по един Sad.Тя Катето скоро оздравя, та е по- добре да пропуснат този й рожден ден - така че в тесен кръг ще сме, свеки и ние, а ако ни щукне - може и гости да си поканим, не сме го обсъдили още със скъпия Wink.

Кантарчето е на 64, ама след вчерашната двойна вечеря нямаше как да е Sad.То и довечера ще падне хапване и пийване - та утре може и по- зле да е ooooh!.Ще му мисля утре Joy.

Ставам, да я почвам отнякъде.

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

# 670
  • GYM
Аелис, да ти е жива и здрава малката сладуранка!

Аз си карам горе-долу по режима Rolling Eyes Разминавам се по точката с протеините вечер - понякога хапвам мляко или сирене или извара, но не всеки  ден. Важното е ,че кантарчето пълзи на долу, това е приятна тенденция Grinning
Прекрасен ден, момичета Hug

# 671
  • София
Честит рожден ден на Катето, да е жива, здрава и много щастлива  newsm59
http://www.youtube.com/watch_popup?v=_mQHr8bAojU&vq=small   ura
Ех, как ми се иска и аз да съм на шест  Flutter,  като бях на шест исках  да порастна  Joy
Сивила, на Миконос много дундести пеликаните, не са като на Керкини  Grinning
За днес съм си взела пъпеш, стои три дни в хладилника  Mr. Green
Такава буря имаше тази сутрин, дано не отиде към морето   Rolling Eyes
Приятен ден на всички  Hug

# 672
Аелис да ти е жива и здрава принцесата,щастливо и спокойно детство й желая,много да ви радва newsm59
Очакваме снимки и подробен преразказ от събитието Hug

Аз днес съм на плодчета,още не съм гладна,вероятно чак вечерта ще хапна.
Кантарчето е 54,много съм доволна,всички дрехи ми стават,влизам в малък размер,пу-пу,дано се задържа по-дълго така.
Лек ден момичета,до-после. Hug

# 673
Честит рожден ден на Катето! Да е жива и здрава,  много щастлива и палава! newsm59  bigdance2  party023 Моето Кате вече е на 11. Не смея да се зарадвам още, но за 3 дни съм свалила 1 кг. Много е приятен режима, а вашата компания е повече от прекрасна. Много ви благодаря за радушния прием, не навсякъде е така! Днес кафе, 1 ябълка, салата домат и краставица за обед и шепа череши. За вечеря мисля салата от зеле, айран и малко печен ориз с филия хляб. Това е от мен засега, минуси на всички!

# 674
Аелис, да ти е жива и здрава Катето   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт