Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 784
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
А, тук съм и аз . Party
Нямаше ме събота и неделя, а сега съм на работа.  bouquet
Само да се отчета ,спазвам доколкото е възможно режима. Tired
Вчера през деня пих бира, ама какво да се прави , беше много горещо.
Лек ден, довечера ще пиша повече.  bouquet
Е Джери, Джери, добре си на морето ти. Peace

# 646
  • Пазарджик/Лондон
Привет и от мен Hug!

sivila , изкарали сте си супер, и кантарчето е дало минусче - добре си, няма да те мисля Hug Hug Hug.

ina15 , направо сме едни и същи с теб - и аз през деня съм много примерна, но ела ме виж вечер.....

margita, много ти благодаря за кафенцето - имах възможност днес да пиша по- рано, ама изникна една среща и много се притесних ,че ще останете без кафенце, а не е трябвало Hug.

У дома съм си днес, ще пооправя, че тези дни все бях на работа и е много разхвърляно у дома Sad.

Кантарчето е на 63.100, ако слушам - утре може да видя 62 Wink.

До после.

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

# 647
Здравейте, момичета! От днес и аз съм с вас, много ми допадна това, което четох. Обичам плодове и зеленчуци, а основното ми хранене е вечер, след работа. Дотук съм на кафе, 1 банан и малко череши. Довечера мисля да хапна салата домат, краставица, лук и сирене с малко хляб. Добре ли е или не? Ще ви помоля да ме коригирате, че има неща, които не са ми ясни. Искам също да попитам моите 10 излишни кг, колко време ще ми е необходимо  да ги разкарам; колко време продължава този начин на хранене, мога ли да го практикувам дълго? Много объркан пост стана, извинете oops  И как стои въпросът с бирата, че лятото ми е лубима Embarassed   

# 648
  • Пазарджик/Лондон
madammari , добре дошла Hug!

Ако си стриктна, ще ти трябват около два- три месеца , за да свалиш 10 кг. .Режимът може да се практикува дълго време, може и цял живот ако искаш така да се храниш.
За менюто - ако сиренето е нискомаслено - всичко е наред, а и да не е - ти все пак още се настройваш към режима, давай смело Wink.
Бирата не е разрешена, но не знам подробности, че на мен тя не ми е проблем - като се върне Джери от морето ще те светне по въпроса, че тя също много я обича Wink.

# 649
  • в колонките
Здравейте, Hug
 Хапнах доволно тая вечер и ми се доспа. Laughing.Раншко е,но на последък това ранно ставане ме умори. ooooh!.Мисля,че тая седмица ще ми е по-лека. baby_neutral.Да се отчета за днес -отново минусче  newsm44-сияех сутринта от радост.Днес ми беше денят за раздвижване на метаболизма-мнооого нережимности тази вечер.От утре пак от начало.Ами за 7 дни от 67кг станах 64кг.-няма причини да не съм доволна. Laughing.Още 2 кг.тая седмица и съм в нормата.Ината ми е магарешки-мога и да ям,ноооо мога и да НЕ ям. Heart Eyes
На новите девойки мога да кажа,че с тоя режим бях и 98кг,с него станах и 62кг.Всичко зависи от отрицателния калориен прием.Вечер ядеш по-малко и слабееш.Храниш се обилно - пълнееш.Така,че  smile3505 на устата и резултатите са отлични. Laughing
 Желая ви приятна вечер,аз май ще се упътя към спалнята.  bouquet  bouquet  bouquet

# 650
  • Варна
sivila, къде има информация за калориите newsm78
Много добри резултати си постигнала. Peace
Аз пък тази вечер си направих нискокалорични бисквите ,хапнах доста  и сега ми е едно  тежко на стомаха, Ама пуста лакомия. hahaha
Ще изпия един зелен чай, че действа и слабително. Tired

madammar, добре дошла и от мен.  bouquet
И аз обичам бира, но избягвам да пия.

Лека и спокойна вечер . newsm51

# 651
  • в колонките
Здравейте,чаровници, Hug Hug Hug
 Аелис,сигурно си работна днес.Дано не е голямо натоварването ти.Джери,сигурна съм,че си изкарваш прекрасно.Тук днес е бая топличко-чудо е за плаж,но ме мързи да ходя на морето,че трафикът в Атина е  ..... #Cussing out.У дома съм,прибрах се преди малко,може да поспя около час.Сутринта италианчето отчете плюс 500гр. Heart Eyes.Очаквах го,но не съм му сърдита.На корнишонки съм днес,за довечера е рано да мисля-ще пиша по-късно в отчета.ивка27,прочети тук за калориите-изчисли си сама,лесно е. Laughing.   http://www.zdravoslovno.com/calculators/   .От мен приятен обяд.

# 652
Привет и от мен  Laughing Laughing
Тук съм,чета ви Wink
При мен всичко е наред,карам си по Ори,пре деня глад,вечер каквото съм готвила,но гледам да са по-малки порцииките,че идва морето Laughing
За днес имам пуешки гърди с гъби,пиперка и сметана.И варен ориз.Още не знам дали ще ям,зависи как ми е апетита довечера.Диня със сигурност или салатка Laughing
Лек ден момичета,сега в жегите е по-лесно да се сдържа човек,топло е,не се яде мазно,повечко плодове и зеленчуци,течности,ще изкараме лятото Grinning

# 653
Здравейте и от мен! Вчера мина по план, а днес дотук много вода, череши, кафе, сега се точа на един банан, че ме засища. За довечера мисля салата от домати и краставици, айрян и кашкавал на микровълнова с филийка хляб. Как ви се струва? Моля да ми кажете към колко часа е добре да е вечерята, аз се храня към 21, нали не е много късно.

# 654
и от мен мили момичета Hug Heart Eyes Hug тези дни бях много работна и нямах време за компа  Hug аз през деня съм си на плодчета а вечер на салатки  Flutter съгласна съм със Мери топло е и повечко плодчета и зеленчуци Hug Heart Eyes madammari добре дошла Hug Heart Eyes Hugбъди сигурна, че ако спазваш това режимче бавно и славно ще си отиват килограмите Flutter Wink на мен сега лятото ми е много лесно защото е изобилие от плодове и зеленчуци Hug Heart EyesАелис аз отодавна си мечтая за моренцето а и както се вталявам още повече ми е кеф Hug Wink
Ивка, Ина, Маргита, Аелис и на всички момичета приятна и спокойна вечер Hug Heart Eyes Hug

# 655
  • Варна
sivila, благодаря за  таблицита  bouquet
Сега си изчислих, че съм консумирала около 850    калории.  bouquet
Ами няма да се храня повече, ако успея де. baby_neutral
Трябва сериозно да се взема в ръце. Tired
madammari, за мен 21 часа ми е късно за хранене, но нека каже и Аелис.  bouquet
Αγαπη, много ти е сложно името и незнам как точно се чете. newsm78
elli107, направо ме кефиш, много си сериозна.  bouquet
Наистина е добре да се отчитаме всеки ден, има стимул да се похвалим после с добри резултати.  bouquet
Сега ще гледам филмите и ще се заредя, с една голяма чаша вода.  bouquet
Днес имах много работа и не можах да вляза във форума дори.
Хайде лека вечер от мен.  bouquet

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 21:10 от ивка27

# 656
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Направо ми разказаха играта днес, скъсаха ми шушоните така да се каже - лудница и половина, много работа , много нещо и спирам до тук Joy.

Не съм в състояние да пиша направо - утре сутринта ще се реванширам.

Пожелавам ви приятен ден  Hug  bouquet Hug!

# 657
  • в колонките
Здравейте, Hug Hug Hug
  Да си дам отчета за изминалия ден,че да ходим да вечеряме.Ние винаги късно вечеряме -към 21-22ч.Но който както е свикнал.На мен лично късното хранене никога не ми е пречило на отслабването,даже бих казала,че в известна степен ми помага,щото нямам време за второ огладняване и евентуално пак хапване. Grinning.Ние не си лягаме рано,но рано ставаме. Heart Eyes/по точно аз/. За плавно отслабване е по-добре дневните калории да са около 1200.Ако трябва "експресно"сваляне може да се намалят,но е опасно от йо-йо.Αγαπη /гр/ = обич,любов. Laughing.
Приятна вечер от мен.Пускам ви снимка от любимият ми гръцки остров Миконос. Laughing

# 658
Отчет и от мен,цял ден на 2 кафета,много разходки..сега ще хапна диня и това ще е за днес,не ми е гладно.Утре повече.
Агапи ми е ника,то си ми е като втори име,скъпия така ме нарича все,аз си забравих името вече Laughing
Лека веер момичета Hug

# 659
Момичета, не забравяйте, че драстичното намаляване на калориите забавя метаболизма, което рано или късно рефлектира с пълна сила върху организма и най-вече върху усиленото качване на килограми в даден момент, когато дори и леко се покачи калорийния прием. Споделям от личен опит преди години  Peace Не че и аз нямам дни с почти никакви калории, ама то е в случаите, когато просто не мога да хапна нищо, дори и насила. Просто в даден момент нямам апетит, ама никакъв, но пък ми се случва рядко напоследък. Мисълта ми е, ако периодът е такъв, ОК - случва се, но не го предизвиквайте насила  Hug
Сивила, мерси за сайта с калориите - много полезен ми се оказа  Hug По изчисленията там излиза, че се нуждая от 1500 на ден и горе-долу по толкова приемам (+/- 4-5).
Аз съм една надута тези дни; направо ужас. То и цикъл чакам, де, ама чак пък толкоз. Днес прекалих и с водата - изпих около 3.5 л., ама все съм жадна. Като се сетя, че преди 4-5 месеца изпивах най-много по чаша вода на ден, се замислям дали пък сега не се пренатоварвам. Какво мислите по въпроса  newsm78 Иначе, изчислено спрямо тегло-ръст, трябва да пия около 1.6 л...

Общи условия

Активация на акаунт