Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 804
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • GYM
Джери, мила, честит рожден ден

Благодаря ти за поздрава към баща ми Hug
Момичета, желая ви приятен ден!  Hug

# 631
честит празник,джери! Hug
Каквото и да ти пожелая все ще е бегло и няма да е достатъчно,
та затова:

за да си спокойна - ти желая здраве за теб и за всички около теб,
за да си усмихната -  слънце в прозореца всяка сутрин,
за да си щастлива -  вечно обожание в очите на любимия човек,

но нали живеем в XXI век, затова ти пожелавам и работа,
коята да те удоволетворява емоционално
и парите винаги да са ти достатъчно.

Много настроение през този обещаващо хубав ден!
Прегръдки от разстояние.

прекрасен ден,момичета! Hug

# 632
Честито и от мен, Джери и весел празник   bouquet

# 633
Честит рожден ден Джери,все така слънчева да си,всичко най-хубаво ти желая.
Весело прекарване довечера,6те чакаме снимки от морето.  grinning039

# 634
  • София
Джери, честит рожден ден и от мен  Hug
Най-искрени пожелания за здраве и сили,за топлина и доброта-дарявани и получавани,за дни на радост,за сбъднати мечти!   bouquet
Хубаво да си изкарате  Hug
Приятен ден на всички  Hug

# 635
  • Пазарджик/Лондон
Jerry F , честит рожден ден!!!

Да си жива и здрава, все така мила и умна , да те слуша Митко и да те глези Joy.
Лек път - след седмица очакваме отчет в снимки Wink.Ще ни липсваш Hug Hug Hug.

Аз пак съм работна Rolling Eyes.

Кантарчето днес е на 63.200 , бива, ако съм послушна мога и да видя пак 62 Wink.

Пожелавам ви приятен ден и усмихнат уикенд Hug   bouquet Hug!

# 636
и от мен привет Hug Heart Eyes Hug
Джери, Честит Рожден Ден Hug Heart Eyes Hug Пожелавам ти най-честит и даровит рожден ден, с много приятели да бъдеш заобиколена, от здраве, щастие, усмивки окрилена и да знаеш, че от мен си най-сърдечно поздравена  Hug Heart Eyes Hug
Аз и днес съм само на черешки мили момичета Flutterчуствам се прекрасно главоболието вече ми поминава  Wink  Flutter на всички пожелавам спокойна и приятна вечер  Hug Heart Eyes Hug

# 637
  • в колонките
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН  Gerry F[/size]

Желая ти здраве и късмет в живота
На вас скъпи момичета искам да се отчета за днес: 2 праскови-на обяд с хапчето,череши след обяд и вечеря от 150гр.пълнозърнести спагети,100гр.извара и сал.краставици.Сутринта пак имах минусче от 400гр.Страшно съм доволна от резултата.Пожелавам и на вас също.
Приятна петъчна вечер на всички.  bouquet

# 638
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро  Hug!

sivila , този твой италианец е златен направо Joy.Браво на теб   bouquet!

Днес съм на работа чак довечера, сега ще изведа малката на разходка, докато все още не е станало много топло.

Кантарчето е като вчера, на 63.200 , бива, ама искам 62 да видя Wink.

До после.

Пожелавам ви приятен ден  Hug  bouquet Hug!

# 639
и от мен мили момичета кафенце на приятно местенце и плодчета В този хубав слънчев ден аз почивам и ще домакинствам малко и после слетобяд на разходка и пазар Flutter Hug Heart Eyes
Аелис приятна разходка и лека работа довечера Hug Heart Eyes
Сивила, браво на теб страхотно е усещането когато има минусчета  Grinning Hug Heart Eyes На всички момичета (да не ви изреждам по-именно) желая прекрасен ден и шарено и цветно да е всичко в този ден Hug Heart Eyes Hug

# 640
  • в колонките
Добра вечер на всички newsm78 newsm78 newsm78
 Само 3 парчета ли останахме?  Joy.Джери си пече д...то на морето,ами останалите?Е,добре,де ,събота вечер е-простено,но утрееее....всички на отчет. hahaha.Почвам моя за днес-на 3 корнишонки през деня,бананче към 18ч. и вечерях зел.боб със 100гр.извара.Италианчето и тази сутрин отчете минусче. newsm44.Аелис, Hug,ами ям под 1000 калории,за това ме обича кантарЯ. Laughing.Утре сме извън Атина с компания,ако е слънчево-непременно плаж,щото днес не беше подходящо,даже и валя малко/но беше топло/.
От мен хубава и приятна вечер.  bouquet  bouquet  bouquet

# 641
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

elli107 , размечтах се за моренцето Rolling Eyes.

sivila , образуваш ми комплекси значи - то снощи доктора пак ме зарази тук с един слънчоглед, та сигурно само от него съм изяла около 1000 кал., а преди това вечерях доста стабилно Embarassed.Ама такава съм си аз вечер - ламя Embarassed.Хубавко да си прекараш, пожелавам ти много хубаво време за плаж Hug.А за активността - моите наблюдения са, че през лятото като цяло по- малко се форумства - мамите са повече по разходки и почивки и не се задържат много пред компа Wink.

Свърши ми дежурството - много тежко беше, чакам колежките да ме сменят и отивам да се наспя Rolling Eyes.

Кантарчето ще го видя какви ще ги показва като се прибера - след снощният слънчоглед не очаквам добри изненади Rolling Eyes.

Дано успея да ви нагледам, като се събудя, че като всички са вкъщи и като ме видят , че ставам - затрупват ме със задачи Flutter.

До после.

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

# 642
здравейте! Hug
аз съм тук и ви чета,но съм в апатия от диети..
през деня съм на глад,но вечер-то ядене ли е да го опишеш?!... Embarassed
Аелис,приятна почивка! Hug
sivila,размечта ме с този плаж. Hug
elli107,поздравления за резултата! Hug
хубава и емоционална неделя! Heart Eyes

# 643
  • в колонките
Здравейте, Аелис и Ина15, Hug Hug Hug
 Ами това сме... Joy.Джери не я броя,да си изкара хубавко на морето.
  Значи,изкарахме чудесно,топло беше,но не горещо.После се отбихме да похапнем-аз фруто-салата/плодова сал/,но имаше сметанка отгоре. Heart Eyes.За това тая вечер ще бъда леееко наказана от страна на калориите-няма начин.Лято е и не трябва да се тръскат сланини и пот да се лее от нас  Sick.И тази сутрин имах 300гр.минусче-няма по-доволен човек от мен през изминалата седмица. Laughing/от килограмите само/.
 От мен хубава и спокойна вечер   bouquet  bouquet  bouquet

# 644
  • София
Здравейте  Hug

Да, много ни оредяха редиците, а като наближи и отпуската, съвсем  Flutter
Аз си имам оправдание за снощи, само два концерта имаше на Ищар  Crazy
На мен ми хареса изпълнението и на "Облаче ле бяло" на български  Flutter
В петък и събота бях почивка и правихме дълги разходки  в парка, от топлото и не ям много,  доволна съм, килограмите- 62  Wink
Приятен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт