Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 807
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • Пазарджик/Лондон
elli107 , страхотен резултат - поздравявам те, миличка Hug Hug Hug.Пожелавам ти да стигнеш безпроблемно и бързо желаните килограми - заслужаваш го   bouquet  bouquet  bouquet!

# 616
  • София
Здравейте  wavey
Честит празник на всички дечица, да са здрави и послушни  newsm67
Велвет, честита годишнина  Flutter
Бъдете здрави, щастливи и винаги влюбени, както на този ден !!! Hug
http://www.riversongs.com/cards/anniversary.html
Ели, поздравявам те  Hug, наистита всичко е до желание, и най важното да не ти е слаб ангела  Mr. Green
Аелис, браво на кантарчето, и аз съм все около 63  Wink
 Днес съм на кайсии и череши, вчера купих пъпеш и го хапнахме. До нас има магазин за плодове и зеленчуци, не знам от къде зарежда, но винаги има голямо разнообразие  Flutter
Жени, добре дошла при нас   bouquet, режимчето ни е много хубаво, на обяд като се нахранят колегите и се започват едни прозявки, пиене на кафе, само аз съм бодра в екипа следобяд  Joy
Джери, на мен ми донесоха днес сироп от черен бъз, взима се за усилване на организма ,от магазин в центъра, не че супрадина е лош, но си е химия  Rolling Eyes Незнам кога тръгваш, хубаво да си изкарате, дано и времето е слънчево и топло  Hug
Приятна вечер на всички  Hug

# 617
Здравеите момицета не мошах да намеря някои букви на кирилица но при всицки полошения ште ви е по лесно да ме разбирате.Оште веднъш благодаря за сърдецното посрештане много сте мили.Не знаех це трябва да се пише на кирилица и се извинявам.
И така да дам отцет за днес дже кафета 3 литра вода и сега смятам да хапна една салата с някакво месо пилешка пършолка например.Много сзм гладна да видим до къде ште издърша.Колкото до салатите и краставиците тук проблема е голям има и смъртни слуцаи,но аз си купувам от магазин на производители тук в германия надявам се да е ок.
Преди всицко да цеститя на всицки деца днес да са ни шиви и здрави и аз имам дъштеря на 11 години.
Хаиде мили лека ношт и успешен ден утре.   

# 618
  • в колонките
Добра вечер на всички, Hug Hug Hug
 Влизам да се отчета: днес си забравих плодовете и не ядох.След обед хапнах малко ягодки,за вечеря-сал.от домат и краставица,100гр.извара и 50гр.елда.Ако ми се дояде по-късно-то се знае-шоколад. Laughing.Той не ми действа на кг.А краставици и домати защо да не ядете? Измивате ги хубаво,оставете ги във вода около час /това е заради пестецидите/.Краставиците аз винаги ги беля-щото не зная от коя част на света идват Naughty.То тази бактерия може и в плодовете да се намери,не е задължително непременно в зеленчуците.Трябва голяма хигиена и няма проблем.
 Велвет,честита ви годишнина. newsm51 newsm51.Море от  любов и разбирателство ви желая.Бъдете щастливи още мнооого години.
 От мен лека нощ до утре.  bouquet  bouquet  bouquet

# 619
Добро утро, момичета  Hug

Аелис, лека работа днес, поне е половината  Hug То май е по-добре на цяла  Hug да не се разкъсва така времето  Hug Ох, не знам дали, аз си направих иначе блог, да пиша нещо и да го оформям, то и за феийсбука трябва да се грижа  Joy

Сивила, а, за последно пише, че са виновно марулите  newsm78 Ми има си я бактерията, този щам, в по-малка концентрация навсякъде се намира  newsm78

jeni, да ти е жива и здрава щерката  Hug  Ори пише, че при глад може да хапваш лек протеин през деня  Hug Хапвай плод, зеленчук, да ти е по-леко  Hug Аз от време на време все още огладнявам през деня  Hug

Ели, поздравления и това само за два месеца  Hug Е, края на годината, дай да ги сборим по-бързо тези кг  Hug

Ивка, е, да, след всичко, което се тръби, малко с недоверие се гледат краставиците  Hug Няма страшно  Hug Какво учи щерката тук  Hug

margita
,  да не си мислиш, че с тия алергии ще ходя сама да си го купя Супрадина, скъпият го купил и сега ми го пробутва да го пия, него пък го успивал  newsm78  Joy О, мерси !  Утре в 8.00 е автобусът  Crazy

И така  мен за седмица тук ме търсете  Joy
http://www.nobel.directlinkbg.com/gallery1_6_bg.html
Не, не на басейна  Joy, в това отдясно, с шатричките и коминчетата, има страхотни рибени мезета и тонове бира  JoyКакви ще ги върша не знам, със закуска сме, как да я пропусне човек, такива вкуснотии около теб правят, няма да изреждам  Crazy
Както и да е, другият петък ще давам отчет колко трябва да свалям  Blush
Сега съм се зачудила какво да потренирам, май към Били колоня  newsm78

Да ви пожелая хубав, слънчев ден  Hug

# 620
  • Пазарджик/Лондон
Набързо минавам, ще ме извините, ама от работата е така Sad.

Джери, завидях ти благородно - страхотно местенце Hug.Да си прекараш много- много хубавко Hug.

Работна съм до обяд, после имам ангажимент, след това ще тичам да взема малката от градина - натоварен ще ми е деня, не знам кога пак ще стигна до комп Flutter.

Кантарчето показа един голям плюс, ама гостито е виновно - два пъти вечерях Embarassed.

Ще гледам днес да съм примерна Flutter.

Пожелавам ви приятен ден  Hug  bouquet Hug!

# 621
Благодаря ъа съвета Jerry моше би наистина е по добре в нацалото да се хапва плод или зеленцук през деня,моше ли нискомаслено кисело мляко Rolling Eyes
Jerry пошелавам ти приятна ваканция,не разбрах тоцно къде ште ходите,но явно це е хубаво така це весело прекарване.
Нешто да добавя решила съм да се изтегля след 1 седмица а не всеки ден мисля це е по-добре.
Дано да има резултат це откакто съм в тая пуста Германия станах като тях дебела.
Тук с голямо удовоствие ядат всякакви видове хлебцета и сладкиши  трудно е да не се поддаваш  Laughing

# 622
Аелис, да се справиш бързо и лесно със всички задачки  Hug Е, голям плюс, колко да е голям  Hug

jeni, може, разбира се нискомаслено мляко  Hug Хапни и зеленчук към него  Hug
Аз не си спомням за колко време се адаптирах към режима, но не беше веднага  Hug Добре мислиш да се мериш веднъж седмично, аз сутрин и вече съм на кантара  Hug
Ти се оплакваш от Германия за хлебчетата и сладкишите, ама аз като съм любител на и бирата, и на мезетата  Joy
Благодаря ти, в Слънчев бряг отиваме (то на една конференция, но ще изкараме и морето там  Wink)

Момичета, ще ми липсвате  Hug Е, утре сутринта разбира се, че ще мина да почерпя.
Айде сега да чистя и да събирам куфар, иначе цял следобед щях да си изкарам на компа  Joy

# 623
Ето ме и мен Hug
След снощното китайско,днес съм наказана.Ще си карам на плодове цял ден.То още не съм хапнала,че цял ден обикалям,една голяма плодова салата ще ми е вечерята.
Записах си и ехографски изследвания,сложиха ме 3 дена на диета,без плодове,зеленчуци,млечни,на пиле и риба ще я карам.Как ще издържа,незнам.
На всичкото отгоре ми се появи тромбозен хемароид,и сега почвам лечение,направооооо,само да мине,че ще ми се развали почивката.
Джери,весело прекарване мила,и ще си чакаме почерпката Hug
След малко излизам пак,да обиколя магазините,да си взема нещо новичко,да ми се оправи настроението Wink
jeni права си хляба,имат толкова различни и вкусни видове.Ами трябва воля,няма как.И тука много изкушения имаме,поне внимавам с количествата Peace
Аелис лека работа,ще го махнеш плюсчето тези дни,няма страшно Hug
Лек ден на всички.

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 21:07 от Αγαπη

# 624
Привет и от мен мили момичета Hug Heart Eyes HugБлагодаря на всички за подкрепата  Hugбавно свалям но ще бъда по-сериозна със режимчето Peaceсега лятото ми е много лесно пълно е със плодове и зеленчуци Peace Flutter днес е новолуние и аз съм на плодчета цял ден-черешки и ягодки и леко главоболие ooooh!сигурно от глада който съм си наложила прочиства ми се организма и вчера изкарах само на плодчета Flutterще видя до кога не се тормоза Wink Heart EyesДжери мила весело и приятно изкарване на това страхотно място на морето:hug: Heart Eyes
Аелис  Hugпрекрасна си  Heart Eyesлека работа а плюса ти бързо ще го махнеш Wink
На всички момичета желая прекрасна и спокойна  вечер Hug Heart Eyes Hug

# 625
  • в колонките
Здравейте,чаровници, Hug
 Аз пак съм за малко,щото утре трябва да ставам към 3-4ч /нощта/,че имам скайп-разговор с Китай.Трябва да си легна по-рано,дано мога да поспя,че не съм свикнала на ранното лягане. ooooh!.Днес пак нищо не ядох цял ден,но към 18ч си хапнах черешки в доволно количество.И тази вечер ще ям 50гр.елда,сал.домат и краставичка и извара 100гр.И това ще е.Сутринта пак имах минусче,обичам го италианчето Laughing.
Джери, Hugна теб желая приятно изкарване на морето,само слънчеви дни да имаш.
Приятна вечер и лека нощ от мен.  bouquet

# 626
  • в колонките

Ранобудна съм днес. Laughing.По неволя.Свърших някоя неотложна работа по нощите. Mr. Green.Имам пак минусче  newsm44 ,но наближава weekend-a и ме обзема страх  #Cussing out,че тогава правя плюсовете.За офиса ще си взема праскови.А сега отивам да изпотя пътеката,че после душа ме чака. Heart Eyes.
 Приятен усмихнат и успешен ден на всички.  bouquet  bouquet  bouquet

# 627
Каква ранобудна темичка сме  Wink  Hug

Да, почерпя (режимно), понеже днес ставам голяма   Joy

velvet, честито на другия тати, да е жив, здрав и все така усмихнат  Hug 

Благодаря ви, момичета. Началото на сезона е, много ми харесва това време на морето  Wink
Нямам телефонче за съжаление, на ремонт е.
Довечера ще празнуваме на морето   Wink

Най-вероятно няма да имам достъп до компютър и ще се чуем след седмица Hug

# 628
Добро утро мили момичета  Hug

Скъпа Джери
Честит рожден ден!
Да си жива и здрава, усмихната, щастлива и винаги заобиколена от верни приятели. С много обич от мен
   bouquet

# 629
  • Варна
Jerry F, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Много здраве и късмет и  хубаво да си изкараш на морето.  bouquet
Тук сутринта едно дъждовно, подтискащо ,ама ще се оправи, все пак е лято. Hug
elli107, браво, много добър резултат, наистина трябва упоритист.
Аз все повече свиквам с режима, пре деня, хапвам само плодове, а моите колеги, плюскат кебапчета, ама вече не се дразня.
Бързам за работа, че ще закъснея.
Лек ден на всички и от мен.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт