Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 815
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Привет и от мен Hug
Много разходки тези дни,не мога да се добера до вкъщи.Вечерите прекарвам в чететне.
Хубаво ми е ,лятно настроението,взех си и нов бански,готтвя се за морето вече Wink
Днес ще отскоча до лекаря,че имам някаква болка под ребрата в ляво и ме притеснява,дано не е нищо.
Мусака и аз много обичам,но я правя с патладжан и картофи.Ужасно калорична,обикновенно по малко хапвам и само веднъж на ден Wink
Кантарчето е добре,около 54,5 се върти.Тоест качих 2 килца,но и така съм добре.Сега задържам с Ори и веднъж в седмицата само на плодове Winkоколо луната.
Лек ден момичета,до-после.

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 00:37 от Αγαπη

# 601
  • в колонките
Добра вечер на всички Hug Hug
   Ах,много работа,въпреки лошото финансово състояние на Гърция. ooooh!.И след обяд нещо се поразвали времето-взе да ръми ,а утре трябва да пътувам извън Атина.И ако вали.... Sick.Кантарев сутринта си даде плюса-очаквах го.Днес бях на 1 зел.ябълка,вечерях салата с кълнове и 100гр.извара.Хапнах и сладолед /диабетичен/.Аелис,това е истинската гръцка мусака,а който иска може и с ориз да я прави.На мен лично така ми харесва,с картофи не я правя. Sick.Слагам и канела/пръчка,но после се вади/,и карамфил.А бешамела без индииско орехче просто не е истински. Naughty.Но ти си я прави по вашите вкусове-просто ще бъде друг вид ястие. Hug.Отивам да се приготвям за лягане,че утре ще стана много рано.
 Лека нощ,момичета.  bouquet  bouquet  bouquet

# 602
Добро утро  Hug

Sivila
, o, благодаря и аз за рецептата, като се върна ще си я направя  Hug Приятно пътуване  и лека работа  Hug

Мери, естествено, че ще се обзавеждаме с нови бански за моренцето  Hug Успех с лекаря, сигурно е нещо съвсем дребно  Hug

Нещо кантарчето се мръщи -57  newsm78
Сутринта правих йога, то съвсем на майтап походих, но се оказа, че въобще не е така. Първо много вода се изля от мен, второ, сега се чувствам парцал, направо все едно цяла нощ съм тичала до моето  Joy Но пък ми е едно лекичко  Crazy

Да ви пожелая хубав ден  Hug

# 603
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Работна съм, затова включването ми е така късно Wink.

Jerry F , мда, аз винаги съм невинна Joy.Понякога има проблем с Блогър, да, оправят го  Wink.Ако си направиш блог - да дадеш линк, ще съм ти верен последовател Hug.Ау, тази йога те изтощила Flutter.

Мери, а така, идва време за моренце Hug.

sivila , аз тази с картофите съм я правила, но искам твоят начин да опитам - след като казваш да не пропускам нищо от рецептата - така и ще направя Wink.А индийско орехче аз си слагам на бешамела, харесва ми Wink.

От работата организират екскурзия през октомври - до Халкидики май,с посещение в Солун, с нощувка в петзвезден хотел, цената е добра - та се чудя дали да не се запиша newsm78.Ще поговоря довечера със скъпият Wink.

Кантарчето е на 63.700 , като вчера, бива , че доста хапнах снощи Wink.

Досега съм на шепа черешки, малко по- късно май ябълка ще ръфна Wink.

Пожелавам ви приятен следобед и още по- приятна вечер Hug!

# 604
Zdraveite momicheta,kazvam se Jenja i ot dosta vreme cheta vashite komentari ya rejima.Dopada mi mnogo tozi nachin na hranene,zashtoto po cjal den rabotja v operacionnata zala i njamam vuzmojnost za obilni zakuski ili objadi,no za smetka na tova vecher osvirepjavam i jam kakvoto mi popadne.Znam che rejima ne  e da jadesh bez mjarka ,no pone ne se lishavash ot nishto.V produljenie na posladnite tri godini kachih 5 kg koito mnogo mi tejat,no vse ne mi dostiga voljata da se stegna i da gi svalja.Sega se vkluchvam vuv vashija forum ,stjagam se i shte davam otchet vseki den ta da se stimuliram i zasramja.Shte zapochna i da sportuvam po malko,dano da ima rezultat Rolling Eyes
Nadjavam se na vashata podkrepa startiram ot 56kg celta mi e 50kg Praynig Hug

# 605
  • Пазарджик/Лондон
jeni , добре дошла Hug.
Лекарка ли си?Познато ми е това - когато съм целодневка понякога няма време дори да си помисля за ядене, а и дори да нямаме много работа - като не закусвам и не обядвам съм една такава работоспособна Joy.
Разчитай на нашата подкрепа , за да се лишиш от излишните килца Hug.Хубаво е да даваш отчет, стимулиращо е някак Wink.

# 606
  • в колонките

За бързо съм,щото не сме вечеряли още.Моята вечеря ще е елда /бях я оставила да покълне,но явно е бланширана и не стана/,извара,домат и краставичка.Може и шоколад по-късно  newsm78,ще ви кажа утре. Grinning.В Гърция няма внос от Испания,за това си ядем спокойно.Само да се измиват много добре плодовете/зеленчуците от нитратите.Изморена съм,утре може би повече ще пиша.А,забравих-сутринта имаше минусче,днес бях на мушмули.
 От мен лека и спокойна нощ.  bouquet

# 607
Blagodarja Aelis strahotno si ofomila temete trjabva da priznja.Da lekarka sum anesteziolog,po cjal den slunce ne vijdam s teja zali.Sega rabotja v Germanija,emigrirah predi tri godini.Predi tova sum rabotila v okrujna bolnica i Sveta Marina vuv Varna.Ti kakvo i kude rabotish.Da mnogo mi e natovareno ta dano tozi rejim mi pomogne.Zapochvam ot utre i tvurdo sum reshila da sum rejimna.Prez denja na plodove a vecherta salatka s njakakvo mesce postno razbira se .

# 608
izvinjavam se za pravopisnite greshki neshto klaviaturata mi ne e v red.
Ot men leka i spokoina nosht shte pisha utre pak

# 609
  • в колонките
  Добро утро на всички ,

Да ни е честит празника на детето.Здраве и дълголетие на всички деца по света!!!!!!
    Днес се очаква да ми е по-лек деня,ще се възползвам от тоя шанс. Laughing
 Въпреки шоколада снощи, италианчето пак ми показа минусче.Довоооолна съм.Денят се очертава да е слънчев,може да отскоча до някой магазин. Heart Eyes.Ах,нещо ме мързи тая сутрин да яхвам пътеката...май ще я пропусна. Laughing.Мушмули ще си взема за офиса,но пак за черешки си мисля... Laughing. jeni, Hug,добре дошла и от мен в нашата тема,но моля да пишеш на кирилица-такива са правилата.
 Хубав ден на всички.  bouquet  bouquet

# 610
  • GYM
Привет Hug Да ви почерпя по кафе?

Днес имаме  поводи в семейството -  годишнина е откак скъпият ми предложи Crazy
Честит празник на детето на всички Hug
Аз уж съм почивка от режим newsm78 оказва се, че се храня точно по режима, без да го мисля Joy голяма съм шматка hahahaРазбира се, въздържам се от мессо и теежки животински храни...слушам тялото си Hug
Джери, йогата си е доста сериозно занимание, аз също почнах на майтап, но съм изцяло пристрастена...Вече съм много по-гъвкава и силна Rolling Eyes представям си след 6 месеца практика Flutter
Жени, добре дошла, режима е чудесен, успех ти пожелавам  bouquet
Пожелавам ви прекрасен ден Hug

# 611

jeni, добре дошла и от мен Hug
Моля те, пиши на кирилица, виждам, че си в чужбина, но има начини:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4823.0
Не за друго, но се изискват усилия да четем постовете ти !
Е, какво са сега пет килограма, за месец-два при нас и си готова Hug

Сивила, изглежда Испания не била виновна, о, мен такива глупости не ме притесняват, ям си краставици, мия си ги и това е newsm78
Аз имам едно жито за покълване newsm78 гледам го, чудя му се newsm78 Като се върна ще почна да му бая Joy

velvetvoice, да се обичате и да сте все така щастливи още мноооооого години  Heart Eyes Hug
Днес съм в почивка от тренировките, огромна мускулна треска имам от йогата newsm78

Аелис, приятна почивка днес  Hug Като гледам може май да си направя там не само кулинарен блог, нали  newsm78

Купих си Супрадин, много негативен ефект има, след изпиването му цял ден вия от глад  Whistling
Вчера ходихме със скъпия да му купим Joy обувки, естествено той остана без, а аз си купих Joy
Ох, трябва да си подготвям словото за Слънчев бряг, а ме мързи да уча, мнооооого ooooh!
Айде да ходя да си го пиша първо  Crossing Arms

Хубав ден ви пожелавам Hug

# 612
  • Варна
Здравейте и от мен.  bouquet
Jerry F, и аз щях да питам за краставици дали ядете, че нещо ме е страх?
Снощи си купих и направих  салатка ама, нещо ми пресядат, но пак ще си ги хапвам де.  bouquet
velvetvoice, честито годишнина и от мен, много да сте щастливи заедно. Hug
sivila и аз ще пробвам мусаката, аз си правя иначе нашета, стандартна с картофи и кайма.
Ще огледам за патладжани, не съм купувала още.
Аелис, днес на работа ли си? много натоварено в отделение да работиш. Wink
Аз ще звъна на дъщеря ми да и честетя ден на детето, то горкото в София учи и работи. Tired
За сега спазвам режима, но не съм се теглила.То кантара ми е толкова стар, трябва да си купя нов.
Лек ден от мен, че съм и на работа.  bouquet

# 613
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Честит празник на всички дечица!!!

sivila , обича те италианеца тези дни Hug.И мен голям мързел ме налегна тази сутрин, спах до никое време Embarassed.

jeni , много ти е трудна работата, натоварена.Аз съм сестра в ортопедично отделение, и при нас не е леко, а анестезиолозите много ги уважаваме, че без тях не можем да работим Wink.Дано ти хареса режима ни, много е подходящ за работещи момичета Flutter.

velvetvoice ,честит празник Hug!Да се обичате много , и да се уважавате, и да се правите взаимно щастливи Hug Hug Hug.
Мда, на практика понякога така се получава, че без да искаме се вместваме в някакви хранителни навици - така съм му свикнала на режима, че въобще не ми минава и през ума да ям през деня нещо по- различно от плод Rolling Eyes.Йогата, доколкото ми е известно, върви с някаква философия, та затова я избягвам, да не би случайно да си промия мозъка Joy.Много съм щура в някои отношения, признавам си Joy.

Jerry F, всякакъв блог може да си направиш, на каквато тематика искаш - има най- различни, всичко зависи от интересите и хобито ти Wink.То и аз, въпреки че отдавна имам блог, още не му знам всички възможности - ако видиш нещо, което съм забравила да направя, да ми кажеш Wink.Мда,   останала съм с впечатлението, че витамините разяждат Rolling Eyes. Миналият ден нова чанта си взех, много ми харесва, една такава цветничка, за лятото Flutter.

ивка27
, и аз си хапвам краставици Rolling Eyes.Днес почивам, утре съм на работа до 13 ч. Wink.Мда, не ни е леко отделението, ама си има добрите страни - затова ми харесва да работя там Wink.Вземи си нов кантар, голям стимул е, аз като започнах сериозно с режима - това беше първата ми работа Joy.

И сега да си кажа радостната новина - днес кантарчето много ме изненада, показа голям минус, точно на 62.900 е , мноооого съм доволна newsm44 .Само не знам откъде се взе - снощи си похапнах добре Rolling Eyes.То довечера сме на гости, та не се знае докога ще виждам 62, ама днес ще съм доволна и щастлива Joy.

Ставам, че ме чака домакинска работа.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 614
Привет и от мен мили момичета  Hug Heart Eyes Hug
тези дни бях много работна Winkмного сте изписали браво имаме нов член на нашето режимче Hug Heart Eyes добре дошла Jeni убедена съм, че ще се чустваш прекрасно в нашата компания и ще ти е леко режимчето  Hug Heart Eyes HugЧЕСТИТ ПРАЗНИК на ВСИЧКИ ДЕЧИЦА по-света, да бъдат здрави, весели, усмихнати и много щастливо детство Hug Heart Eyes Hug
Сега мили момичета обещания от мен отчет  Peace днес-01.06.- кг. 87; за 2 месеца дотук свалени 11кг. Flutterмного съм доволна  Partyи продължавам напред Grinning сега гоня( цел-77кг.) и така до мечтаните от мен (57кг.) Praynig Flutterсрок до края на годината Peaceи естественно много се радвам на вашата подкрепа Hug Heart Eyes Hug днес почивам, ще домакинствам малко и слетобед на кафенце със приятелка и пазар естественно в къщи не се задържат плодчета Winkсега от мен приятен и страхотен ден пожелавам на всички да запазат детското в себеси Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт