Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 819
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • в колонките

Добро утро и от мен. Hug.
           За малко съм,че ще излизаме,а имам пране за простиране. Grinning.Кантарев показа минусче от 600гр. въпреки бананите.За сега е слънчево /дано се разминем с дъжда/ и топло.
 Хубав слънчев и усмихнат ден на всички.Довечера ще дам дневния отчет.
      love001  love001  love001

# 586
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Момичета, много сте ранобудни, то и аз станах преди повече от час, но пак съм се успала в сравнение с вас Embarassed.

sivila
, и на мен са ми се прияли черешки, ще кажа на скъпият да намине покрай пазара Wink.Засега с ягоди ме е снабдил, ама аз и тях много обичам Flutter.

Jerry F , то и аз вече много време съм +2, да не му стане навик на телцето ми Joy.Ама не ми е добре така, как покаже кантарчето над 64 и коремчето вече не ми е залепено за гърба, а вечер си е направо и издуто Embarassed.Мда, като няма нет и със скъпият сме много неспокойни - зависими сме и това си е Crazy.Вчера аз правих Болонезето, за основа - кори за лазаня Wink.Преди време ми беше препоръчала една рецепта, аз бях копирала и една друга и направих нещо средно между двете, ама много вкусно стана, няма да ти казвам снощи колко парчета изядох, скъпият гледаше ето така #Crazy.И друга нережимност имаше, олях се Embarassed.

Както и да е, било каквото било, кантарчето никак не ме обича, ама нямаше как да показва минус - щях да си помисля, че батерията му е за смяна Rolling Eyes.Днес съм нощна смяна,надявам се на минус след нея, няма да мъкна много ядене, дано там не ме изкушат с нещо Rolling Eyes.

Не мога да си влизам в блога от единият компютър - не ми приема паролата , не ми я и отхвърля, но като искам да се логна - и не става Sad.На другият нямам проблеми, влизам си спокойно.Ако някоя от вас разбира от подобни работи - да даде идея, че много кофти така Sad.

Тази сутрин съм сама - блаженство, какато допреди 20 мин. ме затрупваше със задачи, ама тръгна за у-ще, днес имат спортен полуден.Катето е на градинка, сборна група, че аз преди нощно спя по 3 часа следобяд, с нея няма как да стане Rolling Eyes.Таткото е на работа и ей ме на - аз на компа Joy.

Ще пооправя малко.

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 09:29 от Аелис

# 587
Добро утро и от мен!!   bouquet

Не съм се мерила от 3 дена, но имам леки прегрешенийца, признавам Blush Дано не се отразят особено.

От мене черно чайче!

# 588
  • GYM
Привет Hug
Режима го нарушавам, признавам си без бой Crazy Килата стоят на едно ниво, но практикувам йога всеки ден и се чувствам много жизнена и стегната. Мисля да дам почивка на ума и тялото от мисли за режим, защото е ясно, че то не ми съдейства под напрежение Simple Smile Пък и килограмите ми не са много, просто няколко над тези, с които се харесвам Wink Ако ги достигна - добре, ако не - не е драма Flutter просто съм по-сочна навсякъде, няма лошо Crazy
Аелис, прекрасно кафе се ни поднесла, чудесно се грижиш за нас всяка сутрин Hug Релаксиращ и зареждащ ден ти желая, и лекичка довечера Hug
Доби, дребните прегрешенийца са дребна работа, не ги мисли Hug
Сивила - слънчев и позитивен ден ти желая Hug
Джери, приятна разходка и на теб, сигурно вече стягаш багажа Hug
На всички - Hug Hug Hug Hug
Аз смятам да се поразходя, да използвам хубавия ден  bouquet

# 589
  • в колонките

Дойде ми редът за отчет,че да ходя до кухнята да вечеряме. Laughing.Днес цял ден изкарах на черешки,еееее ама мноого вкусни. Heart Eyes.Имам и за утре.И хич не съм гладна още. newsm78.А какъв аромат се носи от кухнятааа....правих гръцка мусака и ароматът е неустоим.Дали ще отстоя да не ям? Heart Eyes.Страх ме е малко от тоя бешамел-с пълнозърнесто брашно и зехтин е,не употребявам масло/с изключение на Коледните празници  Naughty/.Ще споделя утре.Скъпият днес имаше работа с ученици,че тук сега имат матури/не зная как е в Родината Embarassed/.Но утре,ако не вали сме извън Атина на плаж.Ами това е за днес.Желая усмихната и позитивна съботна вечер на всички.А аз се запътвам към кухнята.
     bouquet  bouquet  bouquet

# 590
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро!

doby80 , не вярвам дребните прегрешения да се отразят на кантара, но може да забавят минусите - дано не съм права Wink.То като свикнеш е лесно да си стриктна, поне през деня де, че на мен никак не ми е лесно да съм стриктна вечер Embarassed.

velvetvoice , след като се чувстваш добре - значи всичко е ок, почини си от режими, след като така си решила - заслужаваш го  Hug.

sivila , ама голяма кулинарка си бе, жена, сега ще те притеснявам за рецептата на гръцката мусака, не ме интересува колко е калорична - ще се прежаля да я опитам Joy.Може и на лични да ми я напишеш, ама подробничко, че така ми харесва, всичко да знам в детайли Joy.И тук има матури, каката само един ден е била на у-ще миналата седмица Rolling Eyes.

Много хубаво време настана за режимчето ни - има ягоди и череши на пазара, и свежи зеленчуци - много го обичам лятото Flutter.Днес ще изпратя скъпият до пазара, че всичко изядох, у дома само един портокал се подмята Rolling Eyes.

Като се прибера ще видя какво показва кантарчето - много работих тази нощ, дано да го отрази Wink.Тежко дежурство беше, ама свърши, чакам колежките да пийнем кафе и ще се прибера да поспя.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 591
Добро утро  Hug

Velvet, колко отдавна искам да почна йога, все си казвам не е за мен  newsm78 Но съм правила, главно по "Йога зона" по 20 минути бяха, но ни спряха този канал по телевизията. Иначе страшно са ми неудобни тези упражнения на пода, няма как да гледам  Thinking Сега за прегрешенията правим само  Wink така  Hug

Сивила, приятен плаж, и аз точно след една седмица ще се търкалям някъде  Hug

Аелис, ако искаш, понеже днес ще си почиваш, а и всички са у вас, утре да те поразпитам за непристойното поведение на компа, относно блога  Joy Да видим дали ще поставим диагноза от разстояние  Hug
Ох, у нас малко е писнала лазанята, а тук освен с кайма,  модата  е да се слага и малко пушено, по-мазно и въобще със двата соса си става една хубава бомбичка  Blush Искаше се у нас Болонезе -спагети. И те станаха страхотно. А, преставам за ядене в ранни зори  Crazy Приятна почивка  Hug

Едвам ходя, зъболекарят като ме опъна по едни места  Joy Не, иначе не са проблем, но предишния ден правих продължително Тае-бо и имах мускулна треска, мускулите бяха още напрегнати  newsm78

Момичета, само споменавам, внимавайте с черешите, имат много захари. Но все пак са веднъж в годината  Hug
Имам много да  wash hang newsm75 newsm79 newsm28 prostor и едни плакати за конференцията в Сънито да ходя да правя.
Кантара не го коментирам, заслужено 56,7

Приятен,  неделен ден  Hug

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 08:16 от Jerry F

# 592
Привет и от мен мили момичета  Hug Heart Eyes Hug заповядайте на слетобедно кафенце пресни плодове и сладкиши (малко) Много сте писали браво не мога да ви изчета Hugно и това ще направя Wink Hug Heart Eyes
Не съм писала момичета тези дни  Flutter бях си на Враца при мама и там нямам комп  Flutter а по клубове не ми се ходеше  Wink с една дума почивка най-рационална  Hug Heart Eyes и много разходки-супер време  Wink слънчево и готино  Grinning, признавам, че и малко съм нарушавала режимчето, но сега се прибирам и от днес ще съм режимна  Peace няма как Winkот пазара си взех черешки и ягодки, салатката също съм си приготвила за довечера Peaceно първо трябва да домакинствам Winkпо-късно пак ще ви пиша Flutterна 01.06.ще се премеря и ще дам отчет Peace
сега на всички пожелавам хубава и спокойна неделна вечер  Hug Heart Eyes Hug

# 593
  • София
Здравейте, и аз днес съм почивка и до сега като Джери  Grinning правих гимнастика  clean
Черешите са ми  любим плод, вчера взех, също и пъпеш, омръзнаха ми кивитата и портокалите  Mr. Green
Не че са лоши, ама цяла зима предимно от тях имаше.
Сивила, хубав плаж днес, и тука е топло, но по морето имало вятър, а и водата е студена  Rolling Eyes
Аелис, приятна почивка  Hug
Днес е много хубаво времето, аз като съм без прозорец и въздух в работата, всеки почивен ден е много хубав, дори и дъждовния  Mr. Green
Пожелавам на всички хубава вечер и успешна работна седмица  Hug

# 594
Добра вечер мили момичета  Hug Heart Eyes Hugприключих със домашните задължения и вечерята също а тя бе зелена салатка+пържолка и кюфтенце на скара Flutterнапълно режимна  Peace
Аз много обичам черешки  Heart Eyes и този месец основно тях ще хапвам като плодче  Flutter както казва Джери , нали са веднъж годишно Wink хубаво е да се ядат сезонните плодове  Flutter Hug сега с любимия ще гледаме малко T.V. и така утре на работа Wink и от мен успешна работна седмица
На всички пожелавам лека и спокойна нощ Hug Heart Eyes Hug

# 595
  • в колонките
Здравейте!!!!!
 Хубаво изкарахме неделния ден,но не беше толкова топло на плажа.Много хапване на нережимноси  ooooh!-от утре отново. Laughing.Кантарев сутринта беше почивка-не отчете нищо  Naughty-задържане. Sick.
От мен         

# 596
  • Варна
Днес и аз си почивах от режима. hahaha
Пийнах биричка, хапнахме край басейна на село.
Е доволна съм.  bouquet
Не смея да се кача на кантара. Wink
И аз обичам и череши и ягоди, но при нас още са скъпи.  Wink
Е ягоди отдавна си хапвам , но череши още не.
sivila  и аз искам рецептата за гръцката мусака. baby_neutral
Ох, уморена съм , че утре пак на работа.
Лека седмица.  bouquet

# 597
  • в колонките

Ранобудна съм,щото работаааааа. Naughty.Пия си кафето,не съм минавала през италианеца още,но не очаквам нещо значително да ми каже. Mr. Green.
Джери, Hug,зная за калоричността на черешите,но сега им е сезона,след месец няма да ги има.630кал./кг са. А пък нощта пак едни комариии... #Cussing out,ставах да търся Аутан-спрея,че да се мажа  #2gunfire.Кошмарна беше нощта.Надупчиха ме.
 Аелис, Hug.Виж тая рецепта за гръцката мусака-почти по нея я правя:    http://www.kulinarno-joana.com/2009/08/greek-moussaka/
 Отивам да изпотя малко пътеката,че времето отлита.На всички успешна седмица и приятен ден.  bouquet  bouquet

# 598
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро и от мен!

Jerry F , оправи се компа - два дни не искаше да ме пусне да си вляза в блога, ама вчера ме пусна Joy.Само скъпият ще е бърникал нещо, че от другият си влизах без проблем, ама не ще да си признае Joy.Ау, как те тормози зъболекаря Joy.

elli107 , при мама си била, супер Hug.Много хубаво ти е било менюто вчера Hug.

margita , и при мен е така - много обичам портокали, кивита и ябълки, но през зимата нали тях хапвах и сега се хвърлям повече на сезонните плодове - ама са много вкусни ягодите и черешите Wink.

sivila , копирах си рецептата, много вкусно изглежда.Ама се чудя дали да не пропусна канелата и карамфила - ако кажеш, няма да ги пропускам Joy.Приятна работа. Hug.Еее, не са чак толкова калорични черешките, по половин килограм някъде е допустимо да се хапнат, а аз не ги докарвам толкова Wink.

ивка27 , и аз искам някъде край басейн пък Crossing Arms.Хубавко си си прекарала, това е най- важното Hug.

Кантарчето най- сетне падна под 64 Flutter.Много съм доволна, ама докога ли newsm78.Показва 63.700, ако мога тези дни и до 62 да го докарам - супер ще е Wink.

Ставам, че каката си е у дома заради матурите и все иска нещо, все задачи ми дава - по- зле е и от малката.

До после.

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

# 599
Хелоу и от мен Hug

Ивка, значи така, биричка, мезета, на теферич Hug без мен Crossing Arms Завиждам ти, заслужавало си е нережимстването Hug

Сивила, мда, ей този сезон, заради тези черешки, качвам кило, кило и нещо Hug Лека работа Hug

Ели, и аз се зачудих къде се загуби, о, при мама си била Hug

margita
, и казвам на скъпия, е няма ли да си почина, той - ами ти си почива вчера на Витоша Joy

Аелис, ми естествено, че Жоро е виновен  Hug Те за всичко са виновни  Wink
Между другото, влезнах да разгледам и да се опитам да си направя блог, информативно, изхвърли ме на няколко пъти, та може да е имало прекъсвания в системата им  newsm78

И сега за 4 дни трябва да свърша работата на целия свят.
И със сладура от Абу даби трябва да коментираме договора newsm78, Айде , Али, покани ме устно да се колаборираме, по възможност в спалнята ти, но не съм претенциозна, може и на друго място Joy

Събудих блока от 6.00, кога ли комшийката отдолу ще дойде да ме набие, големичка е Crazy
Докато не съм забравила, проблемът на черешките не са толкова калориите, колкото захарите за режима, както съветва г-н Ори  newsm78
Хубав ден, момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт