Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 826
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • в колонките
Привет на всички и от мен, Hug Hug Hug
 Честит празник на празнуващите.
 Ние тук пък си работим. Heart Eyes.Щото от толкова почивни дни файда йок. Grinning.Имаме си и топло и слънчево време и не след дълго ще почнат горещините...Ще се наложи да ида до Бг. за малко,трябва да видя какви са разписанията на самолетите.Сутринта рано ми се ще да летя,че да се върна обратно същата вечер. newsm78.По работа,разбира се.Иначе италианеца ми показа тая сутрин +100гр. Mr. Green.Защо ли? От пилето? Аелис, Hug,ами нашите и дъщерята в Пловдив от много години не пият чешмяна вода.Вземат от големите бутилки с минерална /сменяват марката само/ и с някакви смешни помпи наливат в бутилки за ежедневна консумация.И там водата не е добра за пиене.
 Скъпички,от мен приятна вечер,аз отивам на разходка до кухнята да мисля вечерята,щото мръкна вече...   bouquet  bouquet  bouquet

# 571
  • в колонките
Добро утро,девойки

Хайде всички на отчет. Laughing.Аз имам минусчееее  Heart Eyes,доволна съм,потих се малко на пътеката,не много,че ме мързеше.Имам разкарвания днес до данъчни,банки и т.н и ще падне ходенеее. ooooh!.Пък и 30гр.дават днес за Атина.Отивам да се приготвям за изчезване.Ще си сложа 1 зел.ябълка-кисела в чантата,щото не става да мъкна със себе си днес меки плодове. Sick
Желая ви слънчев и хубав ден.  bouquet  bouquet  bouquet

# 572
Добро утро  Hug Да пийнем кафенце на това място  Hug

Аелис, ми аз да дойда с твоите момичета да си гледам на воля  Heart Eyes Hug
О, мен Първанов ме е прегръщал и целувал  Wink Не е това, което звучи  Joy Професионално, давал ми е награда  Crazy Днес на работа ли си  Hug Лека  Hug

Сивила, има ги няколко на ден полета до Атина, така си спомням като търсех начини за придвижване до Крит  Hug На линия съм и аз тук  Hug Heart Eyes

Вчера правих една фантазия по рецепта от Аелис Heart Eyes, добре че гостите почти всичко изядоха и за нас остана малко, иначе тоя + сутринта щеше да е +++++ ooooh!
Аз освирепях от глад към обяд и една пъстърва си взех  Crazy, но с много салати през деня  Wink
Събудих блока сутринта с Били, нещо този път много ме измори, да не би да е от жегата  Thinking

Да ви пожелая хубав, слънчев ден  Hug

# 573
  • София
Здравейте момичета  Hug
Джери, много хубаво място не само за кафенце  Party
Сивила, отчет- 63 кг , на работата стоя на едни кг защото не се движа много  Rolling Eyes
Юни пак имаме доста концерти, на Ищар, Канзас, Шиниъд О" Конър, Мишел Льогран и т.н.
Чакам юли с нетърпение, тогава ще съм отпускар  Flutter
 Взела съм си плодчета и днес, пак съм до късно, ще имаме юбилеен концерт на Филип Кутев-60 години.
Приятен ден  Hug

# 574
Здравейте, момичета!! Аз съм се закотвила на 65 и тва е! Дано мръдна тая седмица, че така почвам да се обезверявам... #Puppy dog

# 575
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Много съм работна отново Rolling Eyes.

sivila , спортуваш ти, браво, аз съм станала голям мързел Embarassed.За отчета - няма с какво да се похваля, на 64 кръгличко се е спрял кантара тези дни - не че той е виновен Rolling Eyes.

Jerry F , страхотно кафенце, на страхотно място Hug Hug Hug.Аууу, мен пък нищо не ме е правил Първанов Cry.Нито ме е прегръщал и целувал, нито награда ми е давал Joy.Завидях ти значи Joy.Как е на живо?И мен тези дни ме гони дневен глад, устоявам му засега, ама вечер прекалявам с нережимности, затова не иска да падне под 64 кантарчето Rolling Eyes.

margita , Шиниъд вече с друга прическа ли е?Че аз си я помня с бръснатата глава Rolling Eyes.А на Ищар имам на компа две песни, много ми харесват, честичко си ги слушам Wink.Пак с интересни хора ще се срещаш , супер Hug.

doby80 , аз първите две седмици нищо не свалих - после като тръгна кантарчето надолу и всеки ден имах малки минуси , които в края на месеца се превръщаха в един голям Joy.Не се обезверявай, следвай стриктно режима и ще покаже по- малко от 65 кантарчето.Имай предвид, че ако не си режимна през деня един ден, това не проваля режима, но може да забави появата на резултати.

Казах вече, не е мръднало кантарчето, ама това си заслужавам Embarassed.

Ставам, че още работа ми се отваря Rolling Eyes.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 576
  • в колонките
Здравейте, Hug Hug Hug
Един бръз отчет за деня - една зелена ябълка само. Naughty.Тая вечер - салатка,супичка пуешка и шоколад. Heart Eyes.Само да не плача утре. ooooh!
Много топло беше.В 9ч сутринта беше 27гр,по-късно не видях друг термометър по улиците,но си дойде лятото.Уморена съм,ще се постарая да си легна по-рано.

Лека нощ от мен и спокойни сънища.   love001  love001  love001

# 577
  • Варна
Добро утро от мен!!!
Само се отчитам за вчера.
Сутринта и на обяд по една ябълка, но вечерта салатка, пил. филенца и правих мъфини, от  които изядох три броя. Голям хамел съм. Embarassed
Не смея още да се кача на кантара тази сутрин. Sick
Една весела картинка от мен.

През деня ще надникна пак от офиса.
Лек и приятен ден, момичета.  bouquet  bouquet  bouquet

# 578
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро и от мен Hug!

sivila
, и тук е много топло през деня  Wink.Мда, дойде си лятото, ще се хвърляме по леки дрешки, трябва да преровя гардеробите да видя кой какво си има Flutter.

ивка27 , много сладка картинка Hug.Твоята вечеря е била супер режимна в сравнение с моята Embarassed.Ох, и мен тази сутрин ме беше страх да се метна на кантара, но го направих - не съм мазохист и не знам защо се наказах така Joy.

Отчет няма да давам, че вчера вечерях два пъти - на работата и на едно гости Embarassed.Още от работата почнах нережимно, старшата ни е била в Истанбул и донесе една нережимност от там, да се почерпим - аз си взех четири малки парченца за след 18 ч. Embarassed.А на гостито , въпреки че бях хапнала добре на работата, не можах да устоя - много хубави неща беше правила домакинята Rolling Eyes.
И така, кантарчето днес съвсем заслужено отчете 64.500 - аз му се цупих, че все на 64 стои, а ето , че може и по- зле да е Rolling Eyes.

Както и да е, нищо не обещавам, но възнамерявам тези дни да не се тъпча така Rolling Eyes.Няма вече дебели дрешки да прикриват това- онова Wink.

Следобед съм на работа, от 13 ч., дотогава ще домакинствам Wink.

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

П.П. За малко да забравя да се похваля - ясно е тази година къде ще е морето - на Созопол, от 4-ти септември - извън сезона ще сме, надявам се да не е такава лудница, каквато беше миналият август Wink.

# 579
Хелоу Hug

Ивка, мерси за веселото кафенце Hug Е, сега ако не посягахме към тези неща нямаше да стойм тук Heart Eyes

Сивила, и тук е жега, ама и задушно като завали Hug

margita, нещо исках да те питам, ама виж колко ми е мозъкът, сипах си чай и забравих Joy Ще се сетя аз.

Аелис, ми дай му малко шанс на човека, сега реди сълзи в кабинета и казва, айде, Аелис все пак няма ли да дойде да й дам целувка и награда, а и гушкане Heart Eyes Свършиха мандатите вече Heart Eyes Без грим, там каквото им слагат е още по-чаровен Hug
O, чакайте ме на гости на морето  Hug

Нещо не ми е наред и на скъпия newsm78 А, толкова работа имам, и с един юнак (с тоя, дето трябваше да се взимаме  Joy, с чалмата) въртя бурна кореспонденция непрекъснато по едни договори.
Айде, стига съм се оплаквала, кантарчето слуша.

Да ви пожелая хубав ден

# 580
  • в колонките
Здравейтееееее  на всичкиии, Hug Hug Hug
 Днес при нас към 18.50ч. едни гръмотевици,едни светкавици, ooooh!,чак сиамеца ми се уплаши.А пък нощта в 2.19ч.е имало земетресение близо до Патра - 4.9 по Рихтер.Но ние сме спали и не сме усетили нищо,пък и вече сме свикнали със земетресения.Тук даже,когато е до 4 по Рихтер много пъти даже и не го споменават. Laughing..Ами днес беше малко кофти ден. #2gunfire.Италианчето ми отчете минусче от 400гр.Днес бях на 1 зел.ябълка,сал.доматки,100гр.кашкавал и 3 бр.яйчни белтъка.Ще има и шоколад като въглехидрат,но по-късно.Ами това е в общи линии отчета за днес.Нарочно пиша по-късно,ама вие си знаете защо,нали?  Mr. Green
Хайде,скъпички да ви оставя и да обърна малко внимание на законния,щото не след дълго трябва и да се спи. Heart Eyes
За вас :   bouquet  bouquet  bouquet

# 581
Добро утро в този хубав, майски ден Hug

Сивила, не е малко, но това е важното, не сте го усетили, не съобщават за проблеми.
Ние като сме на осмия етаж в един паянтов блок все ни разлюлява newsm43

Аелис, аз не съм толкова много по сладкото, но като бяхме в Турция, на всяко хранене имаше стая само с такива и много подобни неща,  и скъпият все там беше с чинийка Joy Е, сега и с чаша раки (много прилича на нашата мастика). О, и аз вчера два пъти вечерях Crazy

Слушам, че в Германия, в определени зеленчуци от Испания са открили опасната бактерия, айде и аз както трябва да я напиша, не неграмотица като журналистите на кирилица Joy hahaha - Еscherichia coli. И да кажа да не се обвинява горката бактерията, има 800 000 вида щама, един само е патогенен. Та с една дума, дано няма внесени в нашите държави от там.

Айде стига съм философствала. Кантарчето слуша, ама ще се види след морето с тази закуска и вечеря Crazy

Хубав ден, момичета Hug

# 582
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Допреди 5 мин. нямахме нет, затова толкова късно се включвам Sad.

sivila , при нас към 20 ч. се разрази буря, много дъжд се изля, и вятър - ужас направо.И като изчезна нета - почти цяло денонощие го няма Sad.

Jerry F , получих бележка да си прибера колета Flutter.Утре ще отскоча до пощата , тя ми е на една крачка Wink.

Кантарчето сутринта 64.100 показа, по- малко е от вчера, но едва ли утре ще ме зарадва - такова ядене му ударих преди малко, че не мога да дишам Embarassed.Ама така е , като няма нет - цял ден готвя Embarassed.През деня съм си без грешка, само малко ягодки хапнах , нищо друго , но на вечеря......

Както и да е, утре ще му мисля Joy.

Пожелавам ви приятна вечер Hug  bouquet Hug!

# 583
  • в колонките
Здравейте, Hug Hug
 Оредяхме нещо,но пък е петък-може и да се разпуснем малко.
И днес имахме буря със силни гръмотевици,светкавици и бая дъжд.Тъкмо се бях прибрала у дома и започна.Ами малко късмет извадих,щото не беше за на вън да си в това лошо време.Даже и сателита ни прекъсна за около 15-20мин.Един клиент ми донесе днес риба тон-прясна - тукашна-от Егейско море.Та я изчистих,махнах главата и излезе 1600гр.Чудих се какво да я правя,после я мариновах и в хладилника.След това директно във фурната.Половината тон само,че голямо парчето беше.Сварих и броколи и стана салатата.Днес бях на 2 банана /от 1-2 год.не бях яла/.Много ми се усладиха.Утре ще вземем череши.Има и пъпеши,но още не ми се ядат-като настъпят горещините ще вземам.А,кантарев сутринта ми удари шамар с + 200гр. Grinning.Да се надявам,че утре ще си промени мнението. newsm78
 От мен хубава и приятна вечер

# 584
Добро утро  Hug  (кафето от шефа  Hug)

Сивила, при нас днес е работен ден, та девойките не знам къде зачезнаха  Hug
Нещо и на мен ми се купуваше риба, но гледам да не трупам много неща в хладилника, в интерес на истината тук никъде не съм видяла да се продава прясна риба тон  newsm78 Гледах и аз черешите, е сега за 7 лв. килото няма да се дам, като при мама вече са узрели  Hug

Аелис
, голямо нещастие е това с нета  Hug Joy Е гледай сега, някакви си няма и 2 кг., нищо не са, аз все си кръжа +2  Crazy О, аз вчера бях  стрикна, салата, омлет със спанак, но да не би да взема да заслабна  Joy си направих и един зелен боб  Joy, после и него (то и него никой друг не го ще).

Марго, е мозъкът ми най-накрая стопли, има "Панаир на книгата" при вас, много ми се идва, но нямам никакво време. Дилемата беше дали днес да отида на Витоша или да дойда  newsm78

Разписала съм се рано рано, понеже хващам гората  Laughing (аз съм отпуска днес  Crazy, да не каже някой вижте ги тея и на работа не ходят  Joy)
Довечера се иска нережимност, Болонезе мисля, сега се колебая коя да е тестената основа  newsm78  Crazy После да се оплаквам, айде това ще е утре

Прекрасен ден, момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт