Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 834
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • Пазарджик/Лондон
Ели, влизам само да ти честитя празника - много здраве и щастие ти пожелавам Hug Hug Hug!

# 556
  • в колонките

Ранобудна съм тази неделя,че ми предстои пътуване извън Атина.Имам малко работа и ще го съчетаем с малко плаж после.Днес се очертава топъл и слънчев ден.Италианчето ми тая сутрин показа мааалко минусче /горкото/ - не му се искаше да ми развали денят. Laughing.Отивам малко да изпотя пътеката,после душ и изчезваме.На вас релаксиращ и хубав ден.  bouquet  bouquet

# 557
sivila,да поплуваш и за нас! Hug
прекрасен ден на всички с много слънчеви емоции! Hug

# 558
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Сигурно е купонясвал до късно Joy Joy Joy.

Jerry F
, по въпроса с Бейлиса - наумила съм си да се пробвам да направя домашен, ако се получи - ще ти кажа как Wink.А за Дания - не се тревожи, ще си взема дебели дрешки Joy.Кантарчето те обича, супер, ще си мацка на морето Hug.

Мери, как мина вчера ?Сигурно хубавко сте си изкарали Hug.

elli107 , много хубавка почерпка Hug.

margita , едно от хубавите неща на режима ни е, че лесно се носят плодове на работата Wink.

sivila , някои ще почиват, други ще сме на работа Rolling Eyes.Дано не ме тормозят много довечера, че в тези празнични дни се изпонапиват и стигат до нас Rolling Eyes.И аз вчера бях на ягодки, като гледам и днес ще съм на тях - много ги обичам Wink.Браво на италианеца, грижи се за настроението ти момчето Joy.Приятно пътуване Hug!

velvetvoice , благодаря ти   bouquet!

ina15 , и ти да си прекараш хубавко през почивните дни Hug.

На работа съм чак довечера, ще видим какви са ги вършили, докато ме е нямало Joy.

Вчера само майка , татко и свеки дойдоха, че брат ми бил на работа до късно Sad.Ама добре си изкарахме - много ядене, много нещо.Почнах още от 17 ч., че мнооого огладнях, и не се вместих в 4-те часа , та сега кантарчето отчита един голям плюс - 64.500 показва Sad.Ще го тормозя тези дни по- малко да покаже, че лятото дойде Flutter.

Днес ми тръгна по- различно деня - първо пооправих у нас и тогава седнах да пия кафенце във ваша компания Hug.Това доведе и до ранна закуска - шепа ягоди - не помня откога не съм хапвала сутрин, ама така е, като се забавих с кафето Joy.Дано това няма последствия от рода на зверски глад преди да е дошло време за вечеря Wink.

Каката вчера беше навън с приятели, че именият й ден съвпада с празника на града и на центъра имаше голям концерт - прибра се по никое време Rolling Eyes.Сега гледам й е криво нещо, не се е наспала май Joy.

Ставам, да видя какви ще ги върша до обяд, че след това ще поспя.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 559
на всички мили момичета  Hug Heart Eyes Hugкафенце Благодаря, за поздравите и хубавите пожелания Heart Eyes Hug живот и здраве за всички  Heart Eyes Hug Praynig
Джери мила времето за моренце наближава който са близо до него са добре Flutterмного обичам морето Heart Eyesна Сивила приятен плаж Hugднес момичета ще бъда плодова защото вчера прегреших доста (но не съжалявам за нищо) Crazy и трябва да погладувам Wink
На всички мили момичета пожелавам хубав и слънчев ден със много положителни емоциии Hug Heart Eyes Hug да ви е всичко розово и слънчево

# 560
И малко следобедно  Heart Eyes

Ели, недей така Господин Ори ни казва да прегрешаваме вечер  Heart Eyes

Ина, ама аз не съм много висока, та теглото ми не е идеално  Sad Ще си помисля за лука, да няма и той хормони  newsm78 Само така си мисля де

Сивила, лека работа, е, сега св. Кирил нали е шеф на азбуката ни. Така, че се гордеем и празнуваме  Heart Eyes Иначе събота отработваме Hug

Аелис, аз любопиткото, кой групи свириха на концерта. Сега да те попитам, твоите момичета харесват ли Селена Гомес, аз все нелегално си гледам Магьосниците  Wink
Виж, хващаме се под ръка и отиваме в Дания, твоята професия е много уважавана и ще сме красавици там  Heart Eyes

Моят кантар е 53, то от толкова нерви няма как да е  newsm78
Нещо Сатурнова дупка май ме тормози, и това за накрая, че стига са ми другите нерви   Naughty

# 561
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F ,Мария Илиева е била на концерта, и Мариана Попова ( аз я харесвам нея Wink),Рачков и други разни, не запомних всички, които изреди Елена Embarassed.Оооо, да , харесват Селена Гомес, и аз я харесвам - Магьосниците е много сладко филмче, и аз го гледам, като го хвана Wink.

elli107 ,успех с плодуването  Hug.

Свърши ми дежурството, дойдоха колежките - ще пием кафенце Wink

Като се прибера ще се метна на кантарчето - не че бях много послушна снощи, доктора ме почерпи с едни калорични работи, пък и аз си носих доста храна, да не би да остана гладна Rolling Eyes

Ще поспя като се прибера, после ще се пробваме да поизлезем със скъпия Wink

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 562
и добро утро мили момичета  Hug Heart Eyes Hugкафенце днес се очертава хубаво и слънчево време Grinning режимна съм и ще ходя на разходка да си накупя плодчета и зеленчуци  Wink
На всички момичета прекрасен слънчев ден и много усмивки  Hug Heart Eyes Hug

# 563
Здравейте  Hug

Ели, приятна разходка, тук, сутринта като излизах беше леко хладно, но сега какво слънчице се е показало  Hug

Аелис,  и аз харесвам  Мариана Попова , нещо Мария Илиева ми е много мрънкаща  Hug
То при нас все ми превключват канала от Дисни на CN, че там са момчешки филмчета  Hug Иначе си ги гледам и Магьосницитех, и Късмет, Чарли. Но и с новия Бен Тен ултраизвънземен, се гледа повече той у нас  Crossing Arms
Приятна почивка днес  Hug

Много хубав ден ще е, мисля за Витоша, но нещо един вирус си прехвърляме у нас и ще стоя пред телевизора
Да ви пожелая слънчево, празнично настроение  Hug

# 564
  • в колонките
Добра вечер,принцеси, Hug Hug
 На втора глуха сме пак,но аз ще повдигна рейтинга. Heart Eyes
Джери, Hug.Ако те приемат тръгвай за Дания без да съжаляваш.Зимата им е мека,а лятото прохладно-нито комари,нито мухи ще те притесняват. Naughty.Щото при нас с тия комариии.... #Cussing out.Ами във всяка стая в контакта има отрови./Байгон/. Sick.Иначе цяла нощ си биеш шамари. Joy.Вчера си направихме плажа,но малко,че нещо изчезна слънчо.Но имам малък тен.Тая вечер момичета пекох пиле,но какво е това пернато - ами мирише ми на агне,не на пиле. newsm78.Един познат ми каза оня ден,че контролните органи ги посъкратили заради иконом.криза и сега вносът ни е интернационален. #2gunfire.Даже четох в Англия за ягоди с вкус на ананас.Хич няма да се учудя,ако доматите имат вкус на сирене  ooooh! - хем ще е по-икономично. Mr. Green.Италианчето застой на кг.показа тази сутрин,по-добре е от някое плюсище.Приятна вечер желая на всички.  bouquet  bouquet  bouquet

# 565
Добро утро, момичета !!!
Да ни е честити най-светлият празник на всички българи !!!

Кафенцето от шефа  Hug

Sivila, стегнала съм си вече багажа  Joy Да ама се определели международна комисия да ни оценява, в рамките на два месеца Whistling Четири маймуни сме за това място  Whistling
Е, заради комарите най-вече ще отида  Joy Един да има на 100 км, мен ме намира  ooooh!
О, ама какво се учудваш на тези продукти вече. Мирише ми хладилника на ацетон цяла нощ, ужасно вони. Когато сутринта проверих, беше от един позагнил лимон. Представяте ли си с какво ги инжектират и не тровят  Whistling

Аелис
, аз да се допълня и "Раздвижи се" и "Зак и Коди" си гледам. Всички ли сте у вас днес  Hug

На всички момичета  Heart Eyes Hug
Вчера беше нережимно, днес ще идват брат ми, снаха ми и малката. Снаха ми имала представление с децата при Президента. И сега да готвя ли, да не готвя ли  newsm78
Имам голям +  Crossing Arms, но много бира имаше вчера, и мезета  Hug
Айде, аз да почвам да изривам от нас  Crazy

Да ви пожелая светъл и хубав празник !

# 566
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!!!
аз готвя в момента и ще излизам.  bouquet
Приятен ден на всички!!! Hug

# 567
честит празник,момичета! Hug
ДА ОТПРАЗНУВАМЕ ДОСТОЙНО
ТОЗИ ПРАЗНИК НА ПРОСВЕТИТЕЛСКИЯ ДУХ И СВОБОДНАТА ВОЛЯ!
ДА БЪДЕМ БЪЛГАРИ,  ДОСТОЙНО НОСЕЩИ ТОВА ИМЕ!
хубав ден ви желая!

# 568
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и от мен!!!

# 569
  • Пазарджик/Лондон
                          Честит празник и от мен!!!

И кафенце за тези, които са се поуспали Wink:

elli107 , и ние се поразходихме вчера, много беше хубаво времето Flutter.

Jerry F , гледаме всичко, което си изброила Wink.То някои толкова ги повтарят, че ги знам наизуст.Напоследък двечките заедно гледат и аз съм поизостанала, че все правя нещо в кухнята Rolling Eyes.Много са интересни филмчетата Flutter.Мда, всички сме си у дома, само че каката я изпратихме в у-щето за празника, таткото изведе Катето след закуска и аз сега си ви пиша спокойно Joy.Ооо, снаха ти ще види Президента на живо, аз го харесвам Гошето, нищо, че понякога върши глупости Joy.

sivila , наистина вече не се знае нито какво ядем, нито какво пием Rolling Eyes.Онзи ден по телевизията казаха, че водата в нашият град е най- замърсена от цяла България Rolling Eyes.А ние си пием от чешмата Sad, само от време на време си взимаме минерална, май трябва да зачестим, ама и за нея не се знае каква е Rolling Eyes.

ивка27, аз няма да готвя сега, само ще чистя, довечера ще измислим със скъпия нещо набързичко Wink.

ina15 , приятно прекарване на празника  Hug Hug Hug.

doby80
Hug Hug Hug.
В кухнята бомба е паднала - поне час ще мия и ще търкам, че вчера цял ден скитосвахме и не остана време за разтребване Rolling Eyes.

Кантарчето е на 64, кръгличко, ама искам по- малко пък Crossing Arms.То вчера вечерята ми почна нестандартно, че бях навън, и в 18.15 й поставих началото с 50-60 гр. бадеми Crazy.

Ставам, да я почвам отнякъде.

Пожелавам ви приятен и много празничен ден Hug   bouquet Hug!!!

Общи условия

Активация на акаунт