Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 837
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • в колонките
Добро утро,
 Хей,поспаланкиии,слънцето отдавна грейна. Laughing.Става за плаж днес,но първо работата. Naughty.След таз седмичните нерви и ядове италианчето отново ме зарадва с минусче-е не е голямо,но съм доволна,че снощи и шоколад ядох. Mr. Green.Днес искам да съм по-спокойна,че от стреса ми се покачва кр.захар,ах,дано . Praynig.Ще си търся ягоди,че от 1 седмица не съм ги яла,а пък им е и сезона.От мен успешен режимен ден и много усмивки.  bouquet

# 541
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F , и аз искам в Дания - взимай ме с теб Joy.То онези с чаршафите по ще ме харесат сигурно, нали си имам д-пе, ама в Дания по ми се ходи Joy.Ахахах, твоят скъп като моя, иска месце да има Flutter.На мен сега ми вика, че съм екстра, като стана 62 ми казва, че трябва да кача малко Rolling Eyes.

sivila , и аз много обичам ягоди, ще кажа на скъпият да ми донесе, нали работи до пазара Wink.

margita , дано си успяла хубавко да си починеш Hug Hug Hug.

Снощи ядох много  Embarassed.Скъпият изпържи мнооого тиквички, аз направих хляб в машинката - и падна едно ядене, отвсякъде нережимна вечеря Embarassed.И десерт имаше Embarassed.Вече си поставих и диагнозата - Лакомия акута Joy.Както и да е, кантарчето показва 64.600, съвсем заслужен плюс Rolling Eyes.Няма да казвам, че ще се стягам, защото все се каня , и все не успявам - утре и каката ще е именичка, ще падне готвене пак Rolling Eyes.

Ставам, че от днес ще започвам подготовката за утре Wink.

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

# 542
Момичета, добро утро! Много сте мили всички!
Започнах вечерта да си хапвам последователно нещата както  трябва. Не стигам до хляб за моя радост, защото съм се наяла до този момент. Късно вечерта обаче ходих на кино и похапнах пуканки в прилично количество -  не знам дали съм прегрешила доста, че едно, че съм ги яла късно, второ, че са солени Embarassed

Иначе като цяло съм в застой, защото чакам МЦ. Вчера по едно време пазарувах в Лидл, та семейството като награбиха едни сладки работии, едни питчици, едни вафличкиии.... ама аз НЕ! Самообладавам се успешно! хиихих  smile3505

# 543
и добра вечер мили момичета  Hug Heart Eyes Hugкак е настроението  Flutter сигурно е страхотно  Party няма ви никакви Hug къде сте Wink днес хубаво време и аз след работа на вън та досега Wink Grinningтепърва ще си готвиме със любимия, да ама аз съм лесна салатка  Peace а за него ще видя нещо по-лекичко и бързичко Wink
На всички прекрасни момичета (да не ви изреждам по-именно), желая прекрасна и спокойна вечер със любимите ви хора и естественно лека и спокойна нощ и приятни сънища

# 544
  • в колонките
Добра вечер,чаровници, Hug Hug
   Е,петък вечер е,простено ви е да не се отчитате. Laughing.Добре ли изкарахте днес? Режимчето? Аз през деня винаги съм ок,но вечееер... Mr. Green.Ами пълних домати с ориз и ммммм....вкусно.Хапването тая вечер беше предостатъчно. Mr. Green.Утре няма хич да се сърдя на кантарчето.Мноооооого въглехидрати,голямо чудо беше тая вечер.Е,стига съм мрънкала.Хайде лека,спокойна вечер и нощ.Хей,утре пишете,де,че темичката съвсем беше зачезнала. Naughty
  bouquet  bouquet  bouquet

# 545
  • Варна
Добро утро в събота, четери дни почивка уха. newsm44

Изпих си кафето във вашета компания.  bouquet
Jerry F ,сега пък Дания а, е дано се уредят нещата при тебе, че явно доста нерви си съсипала в тази
БАН.
Аелис, пържени тиквички и аз обичам, но умишлено не си копувам. Hug
А днес имаш и именичка, да е жива и здрава.  bouquet
sivila, ами добре си си хапнала, ама нали е само вечерта, така че ти е простено.
А това за границите много неприятно ама не се ядосвай много, балканска му работа.
Времето наистина е много хубаво и ние утре ще зачезваме, че си имаме имот на село и трябва да го видим .
Аз съм доволно, от кантарчето тази сутрин ми харесва цифрата ,имаше минусче.
Дано успея по празниците да съм стриктна.
ами по късно пак ще надникна да ви видя.
Лек ден от мен. Hug

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 08:24 от ивка27

# 546
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Първо да почерпя , че си имаме именичка :

doby80 , пуканките не са голям проблем, след като са накрая на вечерята Hug.Само че има една подробност - вечерята трябва да е в рамките на 4 часа, т.е. ако започнеш да хапваш към 19 ч., до 23 ч. трябва да си приключила Wink.Дано пуканките са се вмествали в тези четири часа Wink.За изкушенията през деня - в началото е трудно, но после, като се настроиш, че вечерта те чака хубаво хапване, по- лесно се устоява на разни дневни нережимности Joy.Скоро ще те зарадва кантарчето ти, стига да си стриктна Wink.

elli107 , аз вечер не се отчитам, че съм много заета да хапвам Joy.А и не ми се пише вечер какви ги върша Embarassed.Голям проблем е при мен края на вечерята, много нережимности хапвам вечер, ама нали съм близо до желаните килограми и се отпускам Rolling Eyes.

sivila , и аз съм така - през деня съм супер стриктна, не помня вече кога е било да хапна нещо друго освен плод през деня newsm78.Но вечер се превръщам в ламя Crazy.Не мога да си контролирам апетита вечер и това е Embarassed.Като те чета ти какво хапваш - на мен ми е неудобно да изреждам Embarassed.

ивка27 , благодаря ти за кафенцето Hug!Искам и аз къщичка на село, ама си нямам Sad.То ако имах, трябваше и кола да си вземем, и става тя една.... Joy.Поздравления за минусчето Hug.

Джери, вече си мисля, че у нашите мъже има някоя арабска жилка Joy.Скъпият тази сутрин ми вика да взема да кача, че съм била "кльоща" Rolling Eyes.Или вярно има нещо арабско у него, или ми се подмазва за нещо Joy.

Кантарчето ми най-сетне падна под 64, показва 63.700, но като се има предвид, че довечера ще имаме гости - не се знае утре какви ще ги показва Rolling Eyes.

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

# 547
Аелис, и
и  Ели да е все така красива и умна и щастлива  Heart Eyes

Нали знаеш, че се пазариме с вас за снаха  Heart Eyes
И какво е хубаво това от дясната страна   Heart Eyes
Да ти кажа, че нашите мъже се вълнуват повече за това отгоре  Joy Все ми правят забележки, че са намалели  Rolling Eyes И хич недей на всеослушание да казваш, че имаш дупе  Heart Eyes, нямаш, страхотна си. Е, как няма да те взема в Дания, само че е, както казваше дълги години Пепи - 'тудено Heart Eyes

Ивка
, благодаря за хубавото кафенце  и приятно изкарване  Heart Eyes Hug
Ми какво да правя, скъпият не ще арабиите, големи разправии имахме. Не че за Дания е решено, до два месеца ще се реши въпросът. Шансът е 25%
Благородно ти завиждан за изкарването на село  Heart Eyes

Доби, поздравления  Hug Ах, тоя Лилд, така не съм го и посетила, далеко ми е  Heart Eyes

Кантарът е 54, аз на друго не съм се и надявала. Сега чакам МЦ и много се надявам, да не цъфна на морето с него, а лекарства не ми се пие за да дойде. По график трябва да е утре.
После пак ще пиша, понеже имаме много задачи със скъпия, а и диплома работа ми връчиха да набирам за една година
Хубав ден и много усмивки  Hug

# 548
Аелис,честита ти именничка  bouquet
Весело прекарване на празника,пожелавам добро настроение и чудна компания Wink
И ние сме на имен ден вечерта.
Пия кафето,ще поизчистя малко из къщи и ще излизаме на разходка.
Весел ден момичета Hug

# 549
Привет и от мен мили момичета, кафенце  Hug Heart Eyes Hug Честит имен ден на всички именници - бъдете здрави и усмихнати, носете името си красиво с радост и на именния си ден китка цвете приемете от мен [/img]заповядайте и аз да ви почерпя и и  Hug Heart EyesДжери-благодаря-прекрасна си Hugна всички момичета (да не ви изреждам по-именно) желая прекрасен ден пълен със много положителни емоции и красиви моменти Hug Heart Eyes Praynig целувки

# 550
  • София
Здравейте момичета  Flutter
Честит имен ден на Ели   bouquet, да си жива и здрава  Hug
Аелис, честит имен ден и на дъщеричката ти, да е здрава много щастлива     Party Time
И от мен приятен ден, след малко тръгвам на работа и ще си приготвя плодове в кутийка  Flutter

# 551
  • в колонките

Честит имен ден на Катето,Ели и всички празнуващи!!!
Добре сте си вие в Родината-мноооого почивни дни имате. Laughing.Ами така е -кой както се уреди. Heart Eyes.
 Пък аз и утре ще работя  #Cussing outИзгубила съм едни мои документи и във вторник ще падне разкарване и разправии до данъчното. #2gunfire.Плюса си го имам-очакван беше. ooooh!.Днес на ягодки,довечера-още не зная,раншко е.Ще пиша пак,щото темата ни съвсем се губи вечер. newsm78.Приятен,топъл,усмихнат ден на всички.  love001  love001  love001

# 552
Eли, не си ли и ти именница днес
Къде се отнесох сутринта и не ти честитих  Heart Eyes
С много  Heart Eyes от мен за хубав ден  Heart Eyes

# 553
  • GYM
Влизам да честитя празника на Ели и на дъщерята на Аелис Hug Много здраве и усмивки пожелавам Hug

# 554
здравейте! Hug
честит празник на всички празнуващи и незабравимо изкарване! Peace
Аелис,честита ти именичка!да е жива и здрава,и много да те радва и слуша! Hug
elli107,честит празник и на теб,мила!да ти е светло името  и много светлина и слънце в живота!
Jerry F,позавидях ти благородно за теглото. Hugа за по бързо идване на мц-люспи от лук,сваряваш ги на чай и по 3 чашки на ден преди хранене.идва до 2 дена обикновено.
на всички ви-прекрасна вечер и релаксиращи почивни! Hug

Общи условия

Активация на акаунт