Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 856
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • Пазарджик/Лондон
doby80, ако решиш да се храниш по Хофмеклер - през деня салатата ти трябва да е само от свежи зеленчуци, без месце.Плод вечер - не е правилно, мястото му е през деня, може да замести салатата, или да го хапнеш за следобедна закуска Wink.Накратко - през деня свежи плодове и зеленчуци, вечер първо салата, после протеин и накрая въглехидрат.Ако нещо не ти е ясно - прочети първата страничка, както те е посъветвала sivila , ако все още има въпроси - насреща сме Hug Hug Hug.

# 526
  • в колонките
Здравейте,скъпи, Hug Hug.
 Имаше ли нервички днес?  Laughing.Беше ли напрегнат денят ви?  Grinning. Пълнолунието ли е виновно?  newsm78.Аз ще отговоря 3 пъти-да,да,да. #Cussing out.За последното не съм много сигурна,но денят ми беше напрегнат,дано утре е по-добър.На Констанца контейнерите ни били проверявани от румънците  ooooh!,а те са такова крадливо племееее  #2gunfire.До края на седмицата са във Варна.Проблем и с хамали и още много...не е за приказки. Crossing Arms
 Иначе италианеца показа маааалко минусче от 300гр.само,не вярвам да е от сладоледчето-може течности да задържам.Скъпият иска да пече св.пържолки за вечеря,аз се опъвам,но по-късно ще ви кажа кой е надделял. Heart Eyes.Та оплаках се,олекна ми малко,надявам се вашият ден да не е бил като моя. Naughty
                                  .Приятна вечер и леко ви пълнолуние.  bouquet

# 527
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

sivila , денят ми вчера си беше ок, съжалявам , че твоят е бил така напрегнат Sad.Дано днес няма и следа от вчерашното ти напрежение Hug.И италианеца да покаже някоя хубава цифра Wink.

Наработих се, ей сега се прибирам.

Не беше от най- леките дежурства, но те напоследък са все такива Rolling Eyes.Биваше де, имала съм къде-къде по- лоши, затова няма да мрънкам Joy.

Пих кафе с колежките, след малко ще мина през банята, ще се претегля и ще поспя - бабата ще гледа малката до обяд, дотогава трябва да съм се наспала Wink.

Имам круша и портокали, на това смятам да съм днес, вечерята я мисля още Wink.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 528
Аелис, мерси за разясненията. Днес ще прочета всичко  Mr. Green  bouquet

# 529
  • Варна
Здравейте, тук съм.  bouquet
За сега съм горе долу редовна с режима с малки изключения.
Хапвах през деня ,някоя друга шоколадова бонбона. Embarassed
Иначе се чувствам добре и като че ли има резултат.  bouquet
sivila, браво много добри резултати, моят кантар е от старите и колкото пъти се кача все различни резултати дава.
Аелис, благодаря за кафето и лека почивка. Hug
doby80 ,аз съм от новите и много несериозните в тази тема, та не мога да съм ти от полза много.
Но то Аелис ти е обяснила.
Хайде и да поработя вече ,че обяд станало.  bouquet

# 530
Здравейте, пак! Прочетох всичко, да преговорим само - давам примерно меню. Сутрин - чай, плод или фреш; обяд - голяма салата, без сирене и други  незеленчукови добавки; вечер - салата, след изяждането на салатата - пилешка пържола, след нея филия хляб. Правилно ли съм разбрала?  newsm78

# 531
Поздравления на всички за добрите минуси  Hug

Аз пробвам да спазвам до колкото е възможно режима, вчера викам и ще лунивам, НО естествено следобеда се изкуших, днес пак  ooooh! слабост са ми кроасанчетата с шоколад , още повече че са прясно изпечени  Crazy Някой беше ме питал по-назад в темата какво работя, ами работя в голяма фирма за производство на хляб и хлебни изделия, та и от както съм тук се изкушавам, а по принцип не ям почти хляб , а разни кроасанчета и бутерки избягвам да ям, но тук е толкова изкушаващо и резултат има  #2gunfire , естествено + кг  Embarassed та съм се поспряла уж, надявам се малко по малко да мога напълно да спазвам режима Sunglasses

Аелис приятна почивка Wink
Jerry F браво за големия минус Simple Smile

При всички положения важно е да се чувстваме добре в кожите си и да ни е лекичко, понякога кантарът стои на едни и същи килограми, а в действителност има смъкнало, особено когато се спортува  Laughing

# 532
  • GYM
Привет от мен Hug
Моите хора са вече много по-добре, та рекох да ви се обадя Mr. Green
Хапсилютно нережимна съм, но днес открих, че съм изваяла една тънка талийка Shocked Как стават тия номера и аз незнам Rolling Eyes
Анет, тия храни съм ги отписала като абсолютно ненужни и заемащи важно място в корема, което инак може да се напълни с полезности- например салатка, плодче и пр. На всички препоръчвам да гледат филма " Горчивата истина за захарта " - има го по торентите. Много неща ми се изясниха, но аз не близвам захар и тесто принципно от има-няма 3 години Laughing е, случва се веднъж на хилядолетие да хапна шоколад или нещо такова за душата Mr. Green
Доби,  смисъла на режима е да гладуваш през деня (т.нар undereating - т.е да не ядеш нищо, или поне неща, които имат до 300 ккал. - плод, зеленчук, плодов сок или зеленчуков сок, или нискомаслено к. мляко или варено яйце...), а вечерта да преяждаш ( overeating, като единствено спазваш последователността на храненето - салата, протеин и ако си много гладна - въглехидрат). Това е в общи линии, питай още, ако не ти е ясно Hug
Аелис, приятна почивка Hug
Ивка, поздравления за резултатите  bouquet
Сивила, дано е по-добър днес денят ти Hug
Ели, Джери Hug
Хубав ден, девойки  bouquet

# 533
  • Пазарджик/Лондон
doby80 , менюто, което си посочила е супер, само ако е възможно замени хляба с печен или варен картоф, или ориз , а ако не можеш - остави го, но не хапвай всеки ден Wink.Когато ми се иска да хапна хляб ( това се случва, откакто взех машинката, иначе хляб хапвах веднъж в месеца, сега зачестих Embarassed), го правя както ти си посочила - накрая на вечерята Wink.

ивка27 , важното е да се чувстваш добре Hug.

Annett , много е трудно да работиш на подобно място и да си режимна Hug.Представям си какво щеше да е, ако работих в сладкарница ooooh!.След като толкова обичаш кроасани - хапвай си по малко, ако може и накрая на вечерята да е, почти ще се впишеш в режима Wink.

velvetvoice , чувала съм този филм, но старателно го заобикалям Embarassed.Голяма радост ми носи да си направя от време на време нещо с мноооого захар, и шоколад, и други такива непозволени неща, не искам филма да ме кара да се чувствам виновна Embarassed.Радвам се, че сте оздравяли Hug.И поздравления за талийката Hug.

Поспах, а сега ще пооправя малко, а после ще отида да взема малката от баба й - скъпият я е завел, та да мога да се наспя Wink.

# 534
Мерси:)   bouquet

А вечерта когато ям салатата и след това месцето, колко време трябва да има между тях или не е нужно такова?

*хляба го дадох като пример за въглехидрати, но иначе ориз ще е супер - много обичам Mr. Green

# 535
привет и от мен мили момичета Hug Heart Eyes Hug заповядайте на слетобедно кафенце аз тези  дни съм много работна  Flutter Winkи нямах възможност да ви пиша  Flutterрежимна съм -през деня плодчета а вечер салатка Peace за тази вечер ще приготвя пъстърва във фолио на фурна със лимонче   chef Heart Eyes на всички момичета (да не ги изреждам по именно) пожелавам страхотна и спокойна  вечер Hug Heart Eyes Hug добре дошла на doby80 Hugрежимчето е страхотно и ще ти бъде много приятно в компанията на тези страхотни момичета Hug Heart Eyes Hug

# 536
  • Пазарджик/Лондон
doby80 , не е нужно да правиш пауза между салатата и протеина, хапвай си ги едно след друго ако искаш.Може да има пауза преди въглехидрата, за да прецениш дали наистина си още гладна Wink.

elli107 , мерси за кафенцето и шареният пост Hug.

# 537
И аз се излагам и ме няма  Embarassed

Ели
,  е чудесно е менюто  Hug Враца ми е любимият ми град  Hug Винаги, като ходихме до дядо ми,  спирахме там с майка, а и студентската клетва ми беше там  Hug

Момичета, утре ще пиша повече. Нещо не стават нещата как се прогнозират, май ще ходя при "Червените дяволи"  Joy newsm78, ако разбирам и с една дума да кажа Дания.
Скъпият ми казва, много си кьощтава, качи малко  Joy, ама коремчето кой какво ще го прави

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 06:50 от Jerry F

# 538
  • в колонките
Здравейте,скъпи Hug Hug
Много съм ядосана. smile3511 smile3511.Както се опасявах,така стана.Тия проклети румънци наистина са голямо крадливо племе.А за да се оплача,ще изхарча повече пари от откраднатата ми стока. #2gunfire #2gunfire.Ами при проверката на контейнерите ми са си краднали колкото са могли.Бясна съм. smile3512.Италианеца сутринта даде своето минусче,но утре не съм сигурна въобще.Щото хем съм правила калмари с императорски ориз и е мнооого вкусно,хем съм и страааашно ядосана и .....не знам.От яд няма да мога и да спя. #Cussing out.Джери,мила изчезвай далече от Балканите и хич не се обръщай назад.Голяма е простотията Балканска.Успех и късмет ти желая,където и да си.
 Девойки,приятна вечер желая на всички.  bouquet  bouquet  bouquet

# 539
  • София
Добра вечер от мен  Hug
Тези дни съм се потопила в изкуството, много концерти, горе долу, прибирам се -лягам, ставам- излизам, на 24 май съм почивка, засега  Mr. Green, хапвам вечер салатка с протеин, привлича ме и сладкото  вечер, купих сладолед, много го обичам с пъпеш  Embarassed
doby80, добре дошла  Hug
Уморена съм и ще лягам  Rolling Eyes
Лека нощ на всички  newsm46

Общи условия

Активация на акаунт