Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 857
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • в колонките
Добра вечер,скъпички  Hug Hug
 Дойде и моят ред за отчет.Добре,де,ще си кажа - сутринта кантарев си показа +,но така е след китайско. Naughty.Но пък днееееес - на плаж,топличко,чуден ден.Моренцето още студенко,та за малко бях вътре.Днес на 1 ябълка и преди малко вечерях сал.айсберг и сьомга на фурна/печена/.Утре нов ден,нов късмет.Решила съм от утре да се храня по Байкова /само вечер,де/ щото от дневното ми плодче не се отказвам. Naughty.Ами тези Великденско-Български килограми не щат да си идат.Ще им покажа аз на тях. hahaha.Но от нашата темичка не изчезвам-тук си давам отчетите.Аелис,тая тетрадка -дебелата,де, ми върши чудесна работа-за всеки ден от 2007г е отбелязано колко кг.съм,какво съм яла,калории,кр.захар,лекарски контрол и.т.н.Само в Бг.не я нося,че там е оливане. Joy.Джери,ти нямаш здравословен проблем,що ти е тетрадка? Но направи си,удобно е,на мен ми е като всекидневник-там си отбелязвам и часовете на ветеринара ни-кога ще идва у дома. Joy
Хайде стига съм философствала по това време.Лека  и спокойна нощ на всички.  bouquet  bouquet  bouquet

# 511
Добро утро Hug

Ели, о, значи мама живее наблизо Heart Eyes Няма нищо по-зареждащо от тази терапия Hug

Сивила, да видя какво беше това от Байкова, пък и доцент Joy А, видях го, успех ти пожелавам Hug

Аелис, нашият човек днес имал РД (де да ни беше приятел Crazy). . Аз пък по-малък не можах ли да го направя
На работа ли си Hug

Намерих си бански, шит за мен направо Crazy Снимки ще има от морето Crazy
Направо като Али ми види снимките да ме назначава там (побърквааааам се вече Joy)
Май е много проклет месец за нас, или има конференция, или е последният срок за даване на материали за конференция. А, аз сега имам и да резенцирам няколко юнаци ooooh!
Кантарът показва едно ooooh! Мерките съвсем друго Laughing Това шкембе никога не е било толкова свито Crazy

Хубава, нова седмица и много слънчеви дни Hug

# 512
Привет от мен  мили момичета и добро утро  Hug Heart Eyes Hug
Джери Hug да мама живее на 80км. от мен не е далече на около час и малко път с кола Hugаз почти всяка почивка съм си при нея и се разхождаме из града:hug: Heart Eyes Hug
Сивила, успех при доц.Байкова Hugно отчети тук Hug  Heart Eyes Hug
моя кантар не мърда надолу Sad знаех си че не трябва да се меря сега а чак на първи Rolling Eyesдано има минусчета  Winkпродължавам режима без никакви нарушения Peaceаз по-принцип пия кафето си с мляко и разбрах, че няма проблем при режима което ме зарадва Flutter Grinning
на всички момичета от мен страхотен ден и много усмивки Hug Heart Eyes Hug

# 513
  • Пазарджик/Лондон
Привет  Hug!

Jerry F
, да , работна бях днес, до 13 ч., утре ще съм целодневка Sad.

Кратка ще съм, че много ме измориха на работата, ще си полягам - тя и Катето е у нас, че кашля зверски , и АБ са й пуснали - таткото я заведе при личната Wink.

Кантарчето си е на 64.400, а скъпият твърди, че съм била отслабнала, една такава тъничка съм била Rolling Eyes.

Ставам, да подремна докато и тя спи.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 514
  • GYM
Здравейте, прекрасни Hug
Аз тия дни съм без настроение за режим и за писане, че малката ми е болна - с ужасна кашлица, температури и АБ, разбира се Sad Таткото и той болен, та очаквам и аз да прихвана, дано да не е, де, но така ми е паднал имунитета, че  #2gunfire
Така че хапвам здраво, че не си доспивам и нямам грам енергия, от три дни и тренировките съм зарязала Embarassed
Аелис - на едно дередже сме, значи Hug Е, щом скъпият ти го е казал - значи е вярно, не се втелясвай на някакви цифри Hug
Ели, браво, че си така последователна Hug
Джери, май днес е денят на прибраните шкембета Joy не го гледай кантара, утре е пълнолуние и събираме вода Hug Честит ти нов бански, дано много слънце и хубеви емоции да събереш с него Hug
Сивила, очаквам твоите отчети тук, дано имаш успех с тази Байкова ( що ми е така неприятна тази жена  33uu )
Ивка, завиждам ти за моренцето Wink Известно време живях покрай Атлантика и много ми липсва Blush
Аз смятам да се пораздвижа - моите болни заспаха, да използвам затишието, че ще има шок и ужас на кантара Shocked
На всички много Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хубав ден от мен  bouquet

# 515
  • София
Днес кантара ми показа 65,800. За 3 дни - 400 грама - не знам по колко се сваля, но и по 100 грам на ден ме устройва - за 10 дена ще е цяло кило! Wink

# 516
  • в колонките

Как сте,скъпи девойки? Хайде да оздравявате всички,както и членовете на семействата ви. Naughty.Така,де,в тая България само антибиотици ли ще се пият? Я повече плодчета и имунната система се оправя. Laughing.Сега сериозно-искренно пожелавам оздравяване на болните.Даже не мога да ви изброя-май само Джери и аз сме без АБ. newsm78.Правилно ли запомних?  ooooh!.Май и Маргито е наред. Hug.Аз скъпички ще карам няколко дни през деня на плодче и вечер с по-малко калорийки по Байкова-до като издържа,де.Трябваше от днес с една девойка да започнем,но нещо се спотайва за сега.Е,може по-късно да се включи.Тази вечер съм на салата /не мога плод вечер/ Sick и обезмаслено кис.мляко.Велвет,ами въпросната госпожа и на мен не ми е от симпатичните,но нищо не пречи да се пробвам малко. Hug.Италианчето ме обича,аз също,щото е началото на седмицата. Naughty.Важното за мен е края...аххххх.
Хайде приятна вечер и внимавайте с набиването-яжте по-малко,че имаме пълнолуние в Скорпион.
Аелис,може малко нервички да имаш тези дни. Laughing/от пълнолунието,де,не от скъпия/ Heart Eyes
За всички вас   bouquet  bouquet  bouquet

# 517
Добра вечер мили момичета  Hug Heart Eyes Hugрано приключих със вечерята и сега отчет-зелена салата+2яйца бъркани със пресен лучец  Peaceбеше ми много вкусно Winkа през деня 1 ябълка  Flutter утре мисля да лунувам или по-точно да плодувам (заради луната-пълнолуние) Flutter  Hug Heart Eyes
на всички от мен лека нощ и сладки сънища  Hug Heart Eyes Hug

# 518
Добро утро Hug

Velvet
, много Heart Eyes на Дари бързичко да й мине Hug Аз използвам сутрин момента да тренирам, че тогава само е спокойствие у нас ooooh! И на тати бързо да му минава Hug

Сивила, ти пък, компания ли ти трябва Heart Eyes Hug Действай смело и се гордей с резултатите, т.е. фукай се Hug

Ели, във Враца ли е мама Hug Аз пък как питам на всеослушание Embarassed То и моята е на толкова, е малко повече -100 км, но що така се виждаме рядко newsm78

luss, не прогнозирай сумарен ефект Hug Може и да е повече Hug Ще видиш, ще усетиш от кое свалящ повече, от кое не Hug

Aелис, щом казва скъпият, значи е така  Hug Много  Heart Eyes на Катето бързичко да й мине  Hug Моят пък все ме бъзика за коремчето  Cry

На мен мерилник ми е едно панталонче, то от толкова години е доста демоде вече, но ми е кеф като го обуя, да се меря и го закопчавам, даже и леко широко  Wink
Имам излизане днес, по работа, до една позната, то от толкова години съвместна работа си станахме приятелки, а тя все ме мъкне на нережимности  Crazy

Хубав ден, момичета  Hug

# 519
мили момичета Hug Heart Eyes Hugчерпя кафенце и за днес плодчета
Джери да аз съм си от Враца и мама си живее там  Hug Heart Eyes Hugооо аз често си ходя  когато почивам Flutterвреме намирам  Hug
На всички момичета (да не ги изреждам по именно)
пожелавам и много усмивки Hug Heart Eyes Hug

# 520
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Направо ми разказаха играта днес, не си усещам краката от търчане по коридорите на отделението Rolling Eyes.Дано поне това физическо натоварване доведе до някой стимулиращ минус Joy.

Кантарчето беше на 64.200 сутринта, ще видим утре как ще е - то довечера сме на гости, та не знам Rolling Eyes.

Дано утре Катето ме остави да ви се реванширам с по- дълъг пост Wink.

Джери е пуснала кафенце, а Ели и плодчета - спокойна съм Joy.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 521
  • в колонките
Добра вечер на всички  Hug Hug
 Приключих с вечерята и се сетих,че не съм се отчитала,та ви се похваля,че сутринта минусчето беше 1100гр. newsm44. Днес бях на 2 корнишона през деня  Laughing.Вечерях сал.айсберг и 4бр. яйчни белтъка.Но скъпият ми е донесъл диабетичен сладолед  #Cussing out и след малко ще го хапна,че иначе сън не ме хваща /познавам си характера/. Mr. Green.По-добре да го изям,че да ми бъде спокоен сънят. Joy.Ма малко е сладоледчето-от тия на клечка. Naughty.
 Хайде лекинка нощ от мен и утре режимни,че е пълнолуние и се отслабвало повече  Thinking.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 522
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

sivila
, голям минус, голямо нещо - само така, браво на теб и италианеца Joy.Ооо, и аз така, ако се мотае нещо подобно вкъщи - сън няма да ме хване , докато не го унищожа Joy.

Още не мога да се възстановя от вчерашното дежурство - хубаво си прекарахме на рожденият ден, хапнахме, пийнахме, ама като се прибрахме и си легнахме - само за работата си мислех, да не съм пропуснала нещо, че голяма лудница беше Whistling.И сме по- малко, не можем да смогнем, ама това е положението.Добре, че не всички д-ва са такива Rolling Eyes.

Всички сме си у дома, каката следобед ще ходи на у-ще.

Кантарчето сутринта леко се поколеба между 64.100 и 64.200 , т.е. същото като вчера Wink.

Ще пооправя малко , че е лудница вкъщи.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 523
Здравейте, от събота почнах да спазвам режим и с интерес установих, че като че ли в режима на Хофмеклер разпознавам моята диета, но не съм знаела:) Прочетох доста от първия пост, откъдето се ориентирах, но понеже шефа щъка наляво - надясно бързам да пиша, докато е излязъл и не можах да прочета докрай. Моля ви кажете ми дали отговарям на критериите за тази диета, за да се присъединя към вас. Не ям тестено, сладко, пържено, не пия газирано. Сутрин пия чай, така до обяд може би стават 3. На обяд - салата - или зелена с пилешко, или зелена с риба тон, или шопска. Следобяд - чай. Вечеря - около 18 - 19 ч. - пак салата с някакво месо - риба или пиле (този път месото е в отделна чиния, а не добавка в салтата). Може и без месото да мина. Ако пригладнея след вечерята или ако ми се прияде сладко хапвам един плод. Значи в неделя си направих броколи - задушени с малко ориз, зелен лук, моркови и магданоз. Случвало се е за тия 5 дена да хапна по един път вечер и малко сирене в салатата, да хапна около 200 гр. кисело мляко и 2 яйца. Но понеже не обичам много яйца - ям ги само ако са ми в салатата. Много ми е леко, заспивам без тежест в стомаха. Резултатът ми е около 2 кг.

п.п. Опитах първите 2 дена да ям без никаква сол, но се оказа мъка, за това не се лишавам от нея, но я намалявам.

# 524
  • в колонките
doby80, я мила пак се върни на първа страница на темичката ни да я допрочетеш /дано шефа ти го няма,че да си по-спокойна/  Laughing.А иначе от мен -  Hug Hug
Ние иначе си хапваме и тестено,и сладичко-особено аз-нооо с мярка.

Общи условия

Активация на акаунт