Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 877
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Само дя ви кажа "добро утро", че съм на работа и да не ме забравите.
Не съм много режимна имам пропуски. hahaha
Снощи правих един сладкиш и така си го харесах , че си хапнах две парчета Mr. Green
Аелис, честит ти празник на патерици, важното е , че си изкарала добре,   bouquet
Трябва да поработя  малко и после ,ще ви чета по- подробно.  bouquet

# 496
Минавам да ви видя и  Heart Eyes
Интересно,  newsm78  newsm78 за толкова неща краен срок се оказа 15  newsm78

Аелис, танци нямаше ли  Heart Eyes А сещам се за кръстника и се сещам какъв сорт ястие ще иска  Hug Айде, весело да си прекарате с него  Hug Не се притеснявай за калориите, 100 гр. са около 200 да кажем ккал  Heart Eyes

luss, не ти ли казахме, можеш да пиеш кафето с мляко или сметана, няма страшно за това  Hug

ивка, радвам се да те видя  Hug

Сивила, и аз мисля другата седмица да закотвя един зрял, голям боб в гювеча  Hug Да се оплача, тук рибата станала златна, котлет щаран колкото телешкото  Crossing Arms

Айде аз да ходя, че имам много работа, не няма да ходя 40 км., просто ще затворя форума  Blush
Ей, голям кошмар с тези абитуриенти, цяла нощ, а срещу нас има една известна чалгаджийница, и една чалгарка се пънеше да пее отвън  ooooh! Ще забегна аз в ОАЕ, само да ми пратят тикита, а и аз мога да си го купя  Wink
Хубав ден  Hug

# 497
  • в колонките
                                                                                       Темичката ни пак изчезнала беше в забвение. Mr. Green.Но въпреки това ние сме си най-чаровните,щото ежедневно мислим както за външния си вид,така и за здравето,нали? Grinning.Събота е,очертава се денят да е слънчев и приятен.Ние ще излезем на кафе и някакви задължителни седмични хранит.покупки,но първо ще си пораздвижа метаболизма на пътеката.Италианчето ми показа достоен минус,доволна съм,но вчера бях на 2 корнишонки,сал.айсберг с малко пармезан и 1 шоколад - като калории не беше много. Heart Eyes.Желая на всички приятен ден.  bouquet

# 498
привет и от мен мили момичета  Hug Heart Eyes Hug кафенце
тези дни нямах възможност да ви пиша Hug на работа ми беше много натоварено  Crazyрежимна съм (не се изкушавам от нищо) Peaceще се меря на 01.06. Peaceи ще се отчета Wink
На паттерици Честит професионален празник на Аелис
Днес съм почиваща и ще се разходя, ще пазарувам и домакинствам Wink Flutter(няма как) Peace
На всички от мен страхотен слънчев ден пълен със много усмивки и красиви моменти Hug Heart Eyes Hug

# 499
Привет и от мен Hug
Най-накрая замириса на лятооо Sunglasses
И ние пием кафето и изчезваме по разходки,времето е супер,ще пообиколим магазините,че и нова маса за терасата ни трябва.
Довечера сме на гости,ще гледаме финала на евровизията с приятели,ще има и хапване,та през деня ще гледам да се пазя.
Лек ден момичета Hug

# 500
  • София
Здравейте момичета  Hug
Страхотно време е навън, само дето пак съм на работа, утре ни отпадна един от спектаклите на унгарската седмица, танцово шоу трябваше да е, ще релаксирам  Flutter
Джери, не е ли рано за абитуриенти  newsm78  И в нашия блок има кафене, като се стопли времето вечер викат, пускат музика по нощите, много е неприятно  Rolling Eyes
Снощи се прибрах късно от работа и бях изненадана от мъж ми със салатка и скара, хубаво е като има кой да ти приготви  Wink
Пожелавам ви хубав ден с една снимка на щерката, изпрати ми я по скайпа снощи  Party

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 00:59 от margita

# 501
  • Пазарджик/Лондон
Привет  Hug !

Много съм работна днес Flutter.

Кантарчето е зле, над 64, ама след гости е така - много хубаво гости си имахме, хапнахме, пийнахме, доволна съм, нищо че кантарчето се муси Joy.

Утре се надявам да мога да пиша повече Embarassed.

Пожелавам ви приятен ден  Hug  bouquet Hug!

# 502
  • Варна
Ей, къде сте, времето се стопли и всички щъкнахте навън. Laughing
За сега, днес съм режимна, ама то аз винаги вечер се излагам. Embarassed
Днес се поогледах, пробвах разни летни дрехи и направо се уплаших от себе си. Blush
Много съм напълняла тази зима и вземам строги мерки. ooooh!
Аелис, днес си на работа значи. Ами дано е лека и приятна.  bouquet
margita, много хубава снимка , едно лятно и приятно ми стана.Браво на мъжа ти, моят така е разгевезен, че ако ме няма, най-много едни яйца да си изпържи.
А за абитурентите точно сега му е времето.
Jerry F,ще забягвая значи, еми вземи на и нас деее... Wink
Ще ни оставиш да са мъчим тука и потим. Joy
Αγαπη, приятна разходка и на вас и добре да си изкарате с приятели те.  bouquet
elli107, благодаря за кафенцето.
Лек и хубав ден на всички пишещи в темата. Hug

# 503
Мда, и аз днес хванах гората  Joy

http://tanjai.snimka.bg/mountain/vitosha.592569 на който му се гледат баири и аз по тях

Аелис, няма страшно, ще ги борим  Hug Много му здраве на кантарчето ти  Heart Eyes След малко свършваш, приятна почивка  Hug

Ивка, ох, ти подхвана и аз да си кажа болката, ами не знам дали ще забягвам, едно телефонно интервю нищо не значи, най-вероятно юли/септември ще ходя на оригинално  интервю Crazy Тук вече не мога да спя, да ям от напрежение. Само се моля - Али ела да ме вземеш, не така де - Али прати ми покана да дойда на работа Joy
 Иначе всички ще ви каня на гости, Абу Даби е много хубав град (и богат )
Е, сега, нали вечер трябва да прекаляваме  Heart Eyes Всичко подред, лека полека ще свалиш и ще дойде редът на летните дрехи  Hug

margita, ми де да ги знам, броят до 12, викат накрая ааааааааааа, и така през 5 минути  Naughty
Много е хубаво на това езеро, страхотни спомени ще има щерката  :love:

Мери
,  весело изкарване довечера, аз около Евровизията клюки още не съм чела, ще се поправя  :hug:

Ели,
аз утре ще върша това упражнение с домакинстването  Hug

Сивила
, и ти си била на кафенце, на слънчице, да не те мисля, че си се затворила да работиш  Hug

И аз докато стигна до тук забравих какво искам да напиша. Много приятно беше днес, но бях забравила колко проклет е този маршрут и май ще се ориентирам към леглото.
Голямо хилене беше по пътя !

Да ви пожелая хубава, съботна вечер !

# 504
Jerry F,много зареждащи и вдъхновяващи снимки!и колко си слабичка!браво! Hug Hug Hug
sivila,реших да пробвам твоя режим за пречистване.има ли значение какъв е плода?колко гр.е салатата?а броколите и карфиола?дано са неограничени.. Praynig Hug
приятна вечер и релаксиращ уикенд на всички! Hug

# 505
  • в колонките
Здравейте,принцеси Hug Hug
Джери,благородно завижд за чистия въздух и хубавата природа.Липсват ми тук,навсякъде море гледам. Heart Eyes.За това през лятото търся някое място забравено от бога-чист въздух,река /язовир,езеро/ и да няма никой около мен.Ах,мечти. Grinning.Ина 15,ама аз тия неща ги правих само 7 дни през 2007,когато бях 98кг и имах проблеми със сърцето и диабета.После започнах вечер по 150гр.постно пилешко/пуешко/ и от тогава си броя калориите.Ако знаеш каква голяма и дебела тетрадка имам,дето отбелязвам всичко. ooooh!.И когато ходя на проверки я мъкна със себе си. Mr. Green.Ти като не си диабетик яж какъвто плод ти харесва.Салати на корем-особено листните,краставици също.Броколите са много полезни-любими са ми.Хапвай си без притеснение.Лимон.сок съм слагала,без зехтин и сол/не обичам солта  Grinning/.После при мен нещата се оправиха /след 7-те дни.А майката на девойката ми се обади от Испания,но не желая да пиша в темата,щото много простотия-всички си предлагат режимите,но никоя от тях не е била на косъм от смъртта.
 Ще вечеряме китайско пиле  hahaha,утре пак ще плача и ще тичам по пътеката. #Cussing out
 На всички желая хубава съботна вечер.  bouquet  bouquet  bouquet

# 506
  • Варна
Днес бяхме на разходка край морето, та да ви постна и една снимка.

Тези палми са изкуствени  Wink
Jerry F, и аз ти завиждам за разходката до Витоша, обичам и аз много планината. Hug
Хайде лека вечер и от мен.  bouquet

# 507
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

ивка27 , и аз вечер прекалявам - то ако е с режимна храна,няма проблеми, Ори ни съветва да ядем на корем, но аз преяждам с онова, което е на края на вечерята, т.е. с нережимностите Embarassed.Ох, стопли се времето, наистина трябва да се стягаме Hug.Благородно ти завиждам за моренцето - аз май ще го видя чак през септември Rolling Eyes.

Jerry F , много хубави снимки, а ти си си супер - не ти трябва да отслабваш повече Hug.Ооо, имаше танци на купона, и то какви.....Не знам кога ще успея да кача снимки , че и на работата очакват този момент, ама и днес имам толкова задачи, че не знам кога ще стане newsm78.Казваш, че имало хилене по пътя - със зъболекаря ли борехте маршрута Wink?

ina15
, успех   bouquet!

sivila ,така е, лесно е да се дават акъли, ама човек като е препатил и по друг начин гледа на режимите  Hug.Ти при доктора с тетрадката а, като прилежна ученичка Flutter.Рядко са такива дисциплинирани пациенти като теб Hug.

Почивам днес, ама то у дома повече работа , отколкото в отделението Rolling Eyes.Скъпият е обещал на кръстника да носи едно нещо, ама първо трябва да го приготвя Joy.Иска и да поизлезем следобед, ще видя как ще стане newsm78.

Кантарчето е на 64.400, не е добре, ама си знаех аз , че ще си хваня беля на главата с този домашен хляб.....То не че беше само той Joy.

До после.

Пожелавам ви приятен ден  Hug  bouquet Hug!

# 508
Добро утро  Hug

Ивка,  а, пък да знаеш как обичам крайбрежните разходки  Hug Но моето моренце наближава, всяка сутрин от 5.30-7 съм на брега  Hug

Сивила
, колко пъти си казвах, една тетрадка да си въведа в порядък за хранене, упражнения и така си остана  Crazy

Аелис, ами аз кой ще хвана друг за Витоша, зъболекарят,  само ме бъзикаше за бурките  Joy
Баница ли ще правиш на кума  Hug Всичко ще си дойде на мястото с кантара, ти си знаеш  Hug

Аз свърших с чистенето за днес, Аелис, аз пък си взех беля с тази парочистачка, първо се минава с прахосмукачка, после с нея  ooooh! Е, чистя си де  Joy
След малко ще излизам да се видя с една приятелка, да си купуваме бански  Crazy
Моят е сравнително нов, от поминалата година, обаче от тренировките много съм се свила и се сещате колко е широк  Wink

Днес ще е чудесно времето, да ви пожелая хубав ден  Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 14:43 от Jerry F

# 509
привет и от мен мили момичета  Hug Heart Eyes Hug днес беше хубав, слънчев ден и аз бях през целия ден на вън  Flutter ходих при мама-разходки цял ден и малко шопинг терапия  Wink малко нови дрешки Wink
сега приключи вечерята - зелена салата+1кюфте на скара  Peace а през деня само на 1 банан и кафета+вода  Flutterчуствам се прекрасно  Hug приятно уморена  Hug Heart Eyes
Джери, изглеждаш страхотно и си готова за моренцето Hugа вече си имаш и нов бански-супер Wink Hug аз юли месец ще ходя на моренцето и се надявам до тогава да сваля още много излишни килограмчета Peaceстарая се много  Flutter  HugСивила, ти си прекалено интелигентна и не би трябвало да обръщаш внимание на подобни спорове Hugза мен ти си права и аз съм съгласна със твоето мнение за момичето Hugнадявам се, който трябва да е разбрал правилно как стоят нещата а другото не е важно Hug Heart Eyes Hug
На всички момичета желая една спокойна и разкошна вечер

Общи условия

Активация на акаунт